1- آموزش تهیه آلو بخارا با میوه خشک کن
آلو بخارا یکی از میوه های خشک محبوب است که در فصل پاییز زیاد موجود است. این میوه باعث ایجاد حس خوشمزه و خوشایند در دهان می شود و علاوه بر این، مزه ای شیرین و خوش طعم دارد. به دلیل مزیت های خاص خود، آلو بخارا باعث شده تا بسیاری از افراد به دنبال روشی ساده و کارآمد برای تهیه آن باشند. در اینجا چگونگی تهیه آلو بخارا با میوه خشک کن را توضیح خواهیم داد.
گام اول این است که آلو بخارا را با دستمال خشک کنید و سپس آن ها را در قالب ترمویی پخت و پز قرار دهید. لازم است هرچند وقت برای بررسی بگیرید و از وضعیت آلو بخارا مطمئن شوید. در نهایت، وقتی که آلو بخارا درجه حرارت مناسبی پیدا کند و خشک شود، آن ها را از میوه خشک کن خارج کنید.
بعد از خارج کردن آلو بخارا از میوه خشک کن، لازم است که آن ها را در ظروف مناسبی برای نگهداری قرار دهید. این ظروف باید ضد هوا، رطوبت، نور و حشرات باشند تا آلو بخارا بهتر نگهداری شوند. در مواقعی که برای مصرف بخواهید، آلو بخارا را بهتر است با آب بخار و خنک کنید تا مزه و طعم بهتری بگیرد و مشکلات ممکن در لذت بردن از آن کاهش یابد.
در نتیجه، تهیه آلو بخارا با استفاده از میوه خشک کن، یک مسیر ساده و کارآمد برای آن است که آلو بخارا خشک و لذیذ داشته باشید. ضمن اینکه برای نگهداری آن، استفاده از وسایل قالب مناسب و در شرایط مطلوب همراه با بررسی دوره ای، لازم است.
2- روند تهیه آلو بخارا با میوه خشک کن
روند تهیه آلو بخارا با میوه خشک کن، فرآیندی است بسیار ساده و کاربردی برای حفظ طعم و مزه این میوه خشک شده است. ابتدا باید آلوهای بخارا را خریداری کرده و آنها را با آب ولرم بشویید تا همه گل و دیگر آلودگی های آنان برداشته شوند.
سپس با توجه به نوع دستگاه خشک کن شما، آلوها را به سایز های مختلف برش می دهیم و به دقت آنها را در دستگاه قرار می دهیم. نکته مهم در اینجا این است که به پیشنهاد تولیدکنندگان، آلوها را تمیز و خشک بگذارید و به آن ها روغن اضافه نکنید تا در پوست آلو باقی نماند.
پس از قرار دادن آلوهای بخارا در دستگاه خشک کن، آنها را در دمای پایین تا دمای متوسط اجازه می دهیم که خشک شوند. فرآیند خشک شدن آلوها به مدت کمی طول خواهد کشید و باید تا زمانی که آلوها به خوبی خشک نشده، به آنها ادامه دهید.
بعد از پایان فرآیند خشک کردن، آلوها را از دستگاه خشک کن خارج می کنیم و به هوا اجازه می دهیم که کاملاً خنک شوند. آنها را در ابعاد واقعی ذخیره کرده و حال می توانیم از آنها برای تهیه دسر، خوراکی و خشکبار استفاده کنیم. به دلیل حفظ مزه و طعم خوب آلوهای بخارا، این روش از روش های مناسب برای نگهداری و استفاده از آنها به شمار می رود.
3- مواد لازم برای تهیه آلو بخارا با میوه خشک کن
برای تهیه آلو بخارا با میوه خشک کن ابتدا باید مواد لازم را آماده کنید. برای تهیه این دسر شما به ۱۵۰ گرم آلوبخارا، ۱۵۰ گرم بادام، ۳۰۰ گرم گردو، ۱۵۰ گرم نارگیل خشک، ۴۰۰ گرم تمشک زرد و ۱۵۰ گرم زعفران سرخ نیاز دارید.
ابتدا آلوبخارا را تمیز کرده و در آب گرم خیس کرده و بعد با آب سرد دوباره شستشو دهید. پس از آن آلوبخارا را در قابلمه ای بزرگ با آبی که آن را شستهایم به همراه ۳ قاشق غذاخوری شکر باید برای ۲ ساعت پخته شود تا نرم شود.
سپس بادام، گردو و نارگیل خشک را در یک قابلمه بزرگ با کمی آب پخته و در صورت لزوم شکر به آن اضافه کنید تا شیرین شود. بعد از ۴۰ دقیقه پخت ، تمشک زرد را با آب روشن برای ۲۰ دقیقه خیس کنید تا نرم شود.
پس از آن، تمامی مواد پخت شده را در یک ظرف مخصوص میوه خشک کن بگذارید و نوار زعفران را ریخته و هم بزنید. سپس مدت ۴ تا ۶ ساعت آن را در میوه خشک کن توسط دمای کم مداوم خشک کنید. بعد از خشک شدن، آلوبخارا با میوههای خشک شده خود را در ظرفی نگهداری و میتوانید از آن برای تهیه دسر و شیرینی مختلف استفاده کنید.
4- نحوه شستشوی آلوها برای تهیه آلو بخارا با میوه خشک کن
آلو، میوهای است معروف از خانواده سیب زمینی که از شباهت ظاهری با سیب زمینی برخوردار است. این میوه با طعم شیرین و خوشمزه، منبع بسیار خوبی از ویتامینها و مواد مغذی برای بدن ما میباشد. یکی از روشهای محبوب برای حفظ و بهبود ویژگیهای آلو، تهیه آلو بخارا با استفاده از میوه خشک کن است.
برای آماده سازی آلو بخارا، نیاز به شستشوی میوه آلو قبل از خشک کردن داریم. برای شستشوی آلو، ابتدا میوهها را با آب خنک و تمیز بشویید. سپس برگها و ساقههای آلو را با چاقو یا ماچت برش دهید و آنها را دور برید. پس از آن، آلو را به دو قسمت تقسیم کنید و هستههای آنها را با دستهای خودتان یا با استفاده از یک قاشق نرم کنید. پوست آلو را حتماً نگه دارید و از دانههای داخلش جدا کنید تا طعم خاص آلو حفظ شود.
بعد از آماده سازی آلو، میتوانید آن را به صورت تکه تکه خرد کرده و بر روی سبد خشک کن قرار دهید. لازم به ذکر است که میوهها را در سبد خشک کن به صورت تکی و در سطح یکدیگر نگه دارید تا خودکار خشک شوند. پس از برداشتن میوهها از خشک کن، آنها را در یک بسته تهیه شده از پلاستیک و محکم بسته کنید و در نهایت در دمای اتاق نگه داری کنید.
در نهایت، برای نگه داری آلو خشک شده درون قوطی یا بستههای پلاستیکی محکم قرار داده شود تا دانه آلو رطوبت را جذب نکند. تهیه آلو بخارا با میوه خشک کن، روشی ساده و مفید برای حفظ میوه آلو میباشد که با دارا بودن خواص مغذی بالا، منبعی عالی از پروتئین، فیبر، ویتامینها و مواد معدنی است.
5- روش خشک کردن آلوها برای تهیه آلو بخارا با میوه خشک کن
آلو بخارا یکی از محصولات با ارزش کشاورزی در ایران است که به صورت خشک شده مورد استفاده قرار میگیرد. برای خشک کردن آلو بخارا، از روشهای مختلفی استفاده میشود که یکی از موثرترین آنها استفاده از میوهخشککن است.
در ابتدا آلوهای تازه را باید بشویید. سپس آنها را با مواد نگهدارنده طبیعی مانند آب لیمو یا سرکه مخلوط کرده و به مدت پنج دقیقه در آن ابکاری کنید تا اکسیداسیون فعالیت آنها به حداقل برسد. سپس برگهای آلو، پوست آنها و سفیدی آنها را بردارید.
سپس آلوها را با یک ستاره و یا تیغه خیلی نازک برش بدید. در صورتی که آلوها برشانده نشود، خشک شدن آنها ممکن است به سختی برای شما باشد. در نهایت، آلوهای خرد شده را روی صفحات میوهخشککن قرار دهید و دمای آن را در حدی بین ۵۵ تا ۶۴ درجه سانتیگراد قرار دهید. برای جلوگیری از چسبیدن آلوهای خرد شده به صفحات، یک لایه کاغذ مارگیر بر روی صفحات بگذارید.
زمان خشک کردن آلو بخارا با استفاده از میوهخشککن، تا حدود ۲۴ ساعت میباشد. بعد از ۱۸ ساعت، آلوهای خشک شده را دور آورید و چک کنید. پس از خشک شدن کامل، آلوهای بخارا را میتوان به عنوان اسنک مصرف نمود یا در تهیه نان و نوشیدنیهای سرد به کار برد. با استفاده از این روش ساده، میتوانید آلو بخارا با کیفیتی فوق العاده تهیه کرده و در زمانهای آینده از آن بهره ببرید.
6- استفاده از شیرین کننده برای تهیه آلو بخارا با میوه خشک کن
تهیه آلو بخارا با استفاده از شیرین کننده و میوه خشک کن، یک روش ساده و نوین برای تهیه این خوراکی لذیذ است. آلو بخارا یک نوع میوه خشک است که در فصل زمستان بسیار با ارزش است. با این حال، برای بسیاری از مردم علاقه مند به مزه شیرین تر آلو بخارا، شیرین کننده لازم است. در اینجا می توانید چند مرحله ساده برای تهیه آلو بخارا با استفاده از شیرین کننده و میوه خشک کن را بیاموزید.
مرحله اول، صاف کردن آلو بخارا است. آلو بخارا ها باید به صورت تخت، درون میوه خشک کن قرار گیرند و این برای آن است که تمامی آلو ها به یک ارتفاع قرار گیرند. بعد از صاف کردن آلو بخارا، باید آن هارا قابل استفاده کرد که نرمی آنها افزایش یابد.
مرحله دوم، تمامی آلوها را در یک صفحه بریزید و به آن ها شیرین کننده را اضافه کنید. شیرین کننده های مختلفی برای تهیه آلو بخارا وجود دارد. شما می توانید از شوگر، عسل، شیرینی های جامد یا بایره های مخصوص استفاده کنید.
مرحله سوم، آلو بخارا را به طور پویا در میوه خشک کن قرار دهید. حداقل سه تا چهار بار باید آلو بخارا را هنگام خشک شدن، شیرین کننده را به آن ها اضافه کنید. پس از پایان خشک کردن، آلو بخارا آماده برای مصرف خواهد بود. با توجه به اینکه آلو بخارا شیرین می شود، می توان از آن برای تهیه انواع دسرها، زعفرانی و چایی نیز بهره برد.
بنابراین آلو بخارا با میوه خشک کن و شیرین کننده، یک روش ساده و نوین برای تهیه این خوراکی پرطرفدار است. با این روش شما می توانید در بلند مدت، آلو بخارا را با کیفیت بالا و در میان سالم نگه دارید. لذا بی تردید، تهیه آلو بخارا با این روش به شما کمک می کند تا از این میوه خشک بسیار مفید به صورت شیرین تری لذت ببرید.