طرز تهیه آلبالو پلو مجلسی با گوشت قلقلی

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه آلبالو پلو مجلسی با گوشت قلقلی

آلبالو پلو با گوشت قلقلی یکی از غذاهای محبوب مردم ایران است که در مجالس خانوادگی و مهمانی‌ها به عنوان غذای اصلی سرو می‌شود. آلبالوپلو یکی از غذاهایی است که آموزش تهیه آن، به شما کمک می‌کند که با استفاده از مواد اولیه متعدد و روش‌های پخت مختلف، یک غذای خوشمزه بپزید.

برای تهیه آلبالو پلو با گوشت قلقلی، بهتر است از گوشت چرخ کرده استفاده کنید. گوشت را با آبلیمو و نمک در کولر یخچال بگذارید تا درجه حرارت آن پایین بیاید. سپس آلبالوها را شسته و خشک کنید و در یک ظرف آبکش به همراه نمک، زردچوبه و کمی زعفران برای حدود ۱۵ دقیقه بجوشانید.

در مرحله بعد، برنج را با آب سرد به مدت ۵۰ دقیقه خیس کنید و سپس با آب جوش و نمک بپزید. بعد از جوش آوردن برنج، آن را به یک ظرف مخصوص ریخته و به همراه آلبالو در قسمتی از آن قرار دهید. سپس گوشت چرخ کرده را داغ و روغن کرده و به همراه پیاز، فلفل، نمک، زعفران و آبلیمو در ظرف دیگری به مدت ۲۰ دقیقه بپزید. در مرحله بعد این خورش را بهمراه برنج و آلبالو، داخل قابلمه‌ای بزرگ و کنار هم قرار دهید و به مدت ۱۰ دقیقه با حرارت کم بپزید.

آلبالو پلو با گوشت قلقلی آماده سرو است. شما می‌توانید این غذا را با ماست، خیارشور و ترشی‌های مورد علاقه‌ی خود همراه کنید. این غذا در مجالس خانوادگی و مهمانی‌ها خاطره‌ای خوب برای شما و مهمانانتان خواهد بود.



طرز تهیه آلبالو پلو مجلسی با گوشت قلقلی

آلبالو پلو از پلوهای سنتی ایران محسوب می‌شود که با ترکیب دو عنصر مهم برای تهیه آن، یعنی آلبالو و گوشت قلقلی، به دست می‌آید. در ادامه به توضیح طرز تهیه این پلو پرداخته خواهیم شد.

مواد لازم برای تهیه آلبالو پلو شامل برنج، آلبالو، گوشت قلقلی، پیاز، روغن، زردچوبه، شیرین‌پلو، نمک و فلفل سیاه می‌شود.

ابتدا باید برنج را با آب سرد شسته و در دو برابر حجم آن مقدار آب ریخته و به مدت حدود ۳۰ دقیقه بجوشانید تا کاملاً پخته شود. در این میان پیاز را خرد کرده و در روغن تفت دهید تا سبکی بگیرد. سپس گوشت قلقلی را با استفاده از نمک و فلفل به مدت ۱۰ دقیقه سرخ کنید.

آلبالوها را نیز با استفاده از آب، نمک و شیرین‌پلو به مدت حدود ۱۵ دقیقه بپزید تا کاملاً پخته شوند. سپس با استفاده از ظرف بخارپز، برنج خود را با روغن و زردچوبه به مدت ۴۰ دقیقه بپزید. در این زمان، گوشت قلقلی، پیاز، آلبالوها و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید.

بعد از گذشت زمان مذکور، مرحله اخر را آغاز کنید. ابتدا برنج روی بشقاب سرو کنید و سپس مواد تهیه شده را به روی آن قرار دهید. به‌تازگی تهیه شده، آلبالو پلو یکی از بهترین‌های پلوهای سبک و خوشمزه شناخته می‌شود که برخلاف برخی پلوهای سنتی با کمترین مقدار چربی تهیه می‌شود و به راحتی امکان تهیه آن در خانه نیز وجود دارد.



راهنمای تهیه آلبالو پلو مجلسی با گوشت قلقلی

آلبالو پلو یکی از غذاهای سنتی و محبوب ایرانیان است که در مجالس و جشن‌های خانوادگی سرو می‌شود. این غذا با آلبالو، برنج، گوشت قلقلی و ادویه‌های خاصی تهیه می‌شود و طعمی خوشمزه و دلچسب به آن می‌بخشد.

برای تهیه آلبالو پلو مجلسی با گوشت قلقلی، ابتدا لازم است آلبالوها را شسته و به صورت دو نیمه جدا کرده و هسته‌ها را با دقت جدا کنید. سپس باید برنج را به مدت نیم ساعت در آب خیس کنید تا کمی نرم شود.

سپس گوشت قلقلی را خرد کنید و در دیگی به همراه پیاز و ادویه‌های خاصی مانند زردچوبه، فلفل سیاه و دارچین سرخ کرده و به مدت چند دقیقه تفت دهید. در ادامه آلبالوها و برنج خیس شده را به دیگ اضافه کرده و با ادویه‌هایی مانند نمک، زعفران و دوغاب استوک همراه کرده و از روی حرارت زیاد به مدت چند دقیقه سرخ کرده و سپس آب اضافه کنید و روی آن درب نهاده و به مدت حدود یک ساعت بپزید.

در پایان، آلبالو پلو را با گوشت قلقلی روی آن و روغن خوراکی تزیین کرده و با مزه‌ای خاص و عطرمانند سرو کنید. این غذا با سالادی از رویش‌های تازه نیز خوشمزه تر خواهد شد.



طریقه ساخت غذای آلبالو پلو مجلسی با گوشت قلقلی

پلو، یکی از محبوب‌ترین غذاهای ایرانی است که با استفاده از انواع مختلفی از گوشت، سبزی، حبوبات و میوه تهیه می‌شود. آلبالو پلو نیز یکی از نوع‌های پلو است که با طعم و مزه‌ی خوشمزه‌ی آلبالو ترکیب شده و در مجالس و مناسبت‌های مختلف سرو می‌شود.

برای تهیه‌ی غذای آلبالو پلو مجلسی با گوشت قلقلی ابتدا باید همه‌ی مواد لازم را تهیه کنید. به طور کلی، برای تهیه‌ی این پلو، آلبالو، گوشت چرخ کرده، برنج، پیاز، زعفران، نمک، فلفل سیاه، روغن و آب لازم است.

با آلبالوها باید ابتدا آبکشی شده و سپس در قابلمه با روغن سرخ شده و همراه با نمک و فلفل سیاه تفت داده شوند. سپس گوشت چرخ کرده را با پیاز سرخ شده و روغن تفت داده و به آلبالوها اضافه کنید. برای همچنین فرآوری گوشت، پیاز را خرد کرده و در روغن تفت دهید تا طلایی شود، سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کرده و تفت دهید تا کمی کبابی شود.

سپس برنج را درون قابلمه با آب روی داده شده به مدت ۲۰ دقیقه بجوشانید و بعد آرام آرام و با مواظبت به آن آلبالو، گوشت قلقلی و زعفران اضافه کنید و به مدت ۵۰ دقیقه روی حرارت کم مانده‌گذاری دهید تا پلو آماده شود.

در نهایت، پلو را روی سینی دهید و با ظرف کوچکی شیرینی مزه‌دار در کنار آن لوبیا، خلات و فستق تزئین کنید و سرو کنید. این پلو در میان نوع‌های دیگر پلو به دلیل طعم خوشمزه و ویژگی‌های خاص آلبالو طرفداران زیادی دارد و در مجالس و مناسبت‌های مختلف مهمانان را سیر و راضی می‌کند.



آموزش تهیه آلبالو پلو مجلسی با گوشت قلقلی

پخت غذا به عنوان هنری است که قابلیت خلق انواع خوشمزه ها با طعم های متنوع را دارد. آلبالو پلو موضوعی است که در خانواده های ایرانی محبوبیت زیادی دارد و در مناسبت های خاص مانند مجالس و عزاداری ها سرو می شود.

آلبالو پلو با گوشت قلقلی از غذاهایی است که در پخت و پز آن رعایت نکات و مراحل دقیقی وجود دارد. این غذا با آلبالو، گوشت قلقلی، برنج و ادویه جات تهیه می شود.

ابتدا برنج را بشویید و در آب نمک برای نیم ساعت خیس کنید. آلبالو را نیز بشویید و بعد از برداشتن هسته، روی آن کمی شکر بپاشید و با یک لیتر آب جوش برای ۱۵ دقیقه در حرارت پایین بجوشانید تا نساخت بردارد.

گوشت قلقلی را برش های کوچک کنید و با نمک و فلفل در ماهی تابه به مدت ۲۰ دقیقه سرخ کنید. پیاز را نیز خرد کنید و با روغن در تابه سرخ کنید تا رنگ زرد بگیرد.

حالا با استفاده از دیگی با دیواره ضخیم، ابتدا روی آن برش هایی از کره را بچسبانید و برنج چاودار را روی آن پهن کنید. یک لایه براینج بیشتر از لایه آلبالو گذاشته می شود. سپس گوشت قلقلی سرخ شده و پیاز سرخ شده را به ترتیب روی آن قرار دهید. دوباره لایه برنج را روی گوشت گذاشته و بعد از ریختن آب آلبالو، در حالتی که یک انگشت فشار به آلبالو بیاندازد، آن را روی برنج بریزید. سپس با دیگری از دیگ های گرانیتی یک روغن خوب و داغ بر روی دیواره بچسبانید و دیگر طرف را بپوشانید و با حرارت نسبتا بالا، برای ۱۵ دقیقه آبپز کنید.

آلبالو پلو با گوشت قلقلی آماده خوردن است. شما می توانید آن را با یک سالاد سبزیجات سرو کنید و لذت بردن از غذایی شیرین و شور را تجربه کنید.



مراحل تهیه آلبالو پلو مجلسی با گوشت قلقلی

آلبالو پلو با گوشت قلقلی یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب در بین ایرانیان است که اکثریت آن را در مناسبت‌ها و جشن‌های خانوادگی سرو می‌کنند. برای تهیه این غذا، نیاز به موادی مانند برنج، آلبالو، گوشت قلقلی، پیاز، روغن و ادویه‌های متنوع است که برای درست کردن طعم خوش آن، حساسیت و دقت بالایی باید داشته باشید.

ابتدا برنج را شسته و به مدت نیم ساعت در آب خیس می‌کنیم. با یک قابلمه سایز مناسب، پیاز را رنده کنید و روی حرارت تفت می‌دهیم تا کمی سفت شود. سپس گوشت قلقلی را به پیاز اضافه کرده و تفت می‌دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند. به گوشت نمک و فلفل به میزان لازم اضافه کرده و آن را آماده می‌کنیم.

پس از اینکه آلبالوها را شسته و سرشاخه آنها را بریده‌ایم، با روغن تفت داده و از زیر آتش برمیداریم. سپس برنج را به قابلمه اضافه کرده و آن را هم برای چند دقیقه تفت می‌دهیم تا داغ شود.

حال ادویه‌هایی مانند زردچوبه، هل، زیره، پودر دارچین و زعفران را به برنج اضافه می‌کنیم و آن را مخلوط می‌کنیم. سپس آماده شده گوشت قلقلی را به آلبالو پلو اضافه می‌کنیم و همه مواد را مخلوط کرده‌ایم. در پایان، غذا را با سرخ کردنی که شامل خلال کرده شده در روغن و زنجبیل خشک است، تزیین می‌کنیم تا به طعم خاصی برسد.

آلبالو پلو با گوشت قلقلی آماده شده و آن را می‌توان با پیاز ترش یا سالاد خوردنی همراه کرد. با دنبال کردن این روش ساده و راهنمایی‌های دقیق، می‌توانید یک غذای خوشمزه و با طعم خاصی درست کنید که می‌توانید در هر مناسبتی ارائه دهید.



روش پخت آلبالو پلو مجلسی با گوشت قلقلی

با سلام خدمت شما عزیزان، آلبالو پلو با گوشت قلقلی یکی از پرطرفدارترین غذاهای ایرانی می باشد که در هر مناسبت خصوصا مهمانی ها سرو می شود. در این روش پخت، آلبالو به عنوان محصولی شیرین و عطرده بخش، با گوشت قلقلی که از تکه های گوشت تهیه می شود، ترکیب شده و با افزودن ادویه های مختلف و آب به آن، در قابلمه به روش آب پز به مدتی در دمای متوسط آماده می شود.

برای پخت آلبالو پلو با گوشت قلقلی، ابتدا گوشت را با تکه های کوچک خرد کرده و در قابلمه با روغن تفت داده، پیاز خرد شده و سیر را اضافه می کنیم و همه را با هم تفت می دهیم تا پیاز بسبار نرم شود. پس از آن قابلمه را از حرارت می کشیم و آلبالو های شسته و کنده شده را به آن اضافه می کنیم. بعد از چند دقیقه مجددا قابلمه را به حرارت می اندازیم و به آن آب و ادویه ها را اضافه می کنیم.

پس از این کار همه مواد را با هم مخلوط کرده و روی شعله ملایم قرار می دهیم تا به آرامی بجوشد. بعد از بجوشیدن آب، از حرارت آن روشن می کنیم و ترکیب را به نرمی در ادامه می پزیم تا آب کامل تبخیر و مزه و طعم گوشت و آلبالو در ترکیب جا بیافتد.

با مراقبت و توجه به این نکات، آلبالو پلو با گوشت قلقلی یک غذای خوشمزه و کامل برای مهمانی ها و اوقات خاص مانند ماه مبارک رمضان خواهد بود که حتما توصیه می شود تا تجربه این دستور را ندارید و به تهیه آن بپردازید.