طرز تهیه آب آلبالو سنتی

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه آب آلبالو سنتی

آب آلبالو یک نوشیدنی خنک‌کننده و خوشمزه است که در فصل تابستان با توجه به نواقصی که برای بدن از دست دادن اعمال ضروری هستند، مفید است. آب آلبالو از طریق استفاده از آلبالوهای تازه تهیه می‌شود که به همراه شیر هویج و شیر بلغور بوجود می‌آید.

برای تهیه آب آلبالو سنتی، ابتدا آلبالوهای تازه مورد نظر را شسته و سپس به صورت دونه‌ای ریز شده درون قابلمه‌ای بزرگ قرار دهید. به‌صورت متوسط ​​بالغ 10 تا 12 آلبالو (معادل حدود یک پوند) برای تهیه 2 یا 3 لیتر آب آلبالو کافی است.

سپس به دو لیتر آب سرد، دو سوم فنجان شیر بلغور و یک فنجان شیر هویج اضافه کنید و مواد را با هم ترکیب کنید. قرار دهید در نارمکی، روی شعله ملایم حرارت دهید تا آلبالوها به‌خوبی پخته شوند و عرق نیکی به دست‌آید دقت کنید که حرارت زیادی به مواد اضافه نشود، در طول این مرحله غلظت آب آلبالو شروع به بلند شدن می‌کند؛ اما عرق تهیه شده همچنان باید ذخیره شود.

بعد از تهیه عرق، آنرا از یک آب‌گرمکن جدا کنید و اجازه دهید تا خنک شود. آب آلبالو در معرض نور خورشید و قرار دادن آن در یخچال دچار تغییر رنگ می‌شود؛ بنابراین، از هردو مورد بپرهیزید. همچنین، برای تجربه‌ی بهتر، می‌توانید آن را با یک قاشق مربا خوری از داخل قابلمه خارج کنید.

آب آلبالو سنتی دارای مزه‌ی خوبی است که می‌توانید آرامش و خنک‌کنندگی را برای خود فراهم کنید. این نوشیدنی خوشمزه، سرمایی بسیار لذیذی برای تابستان است که می‌تواند در طول روز شما را شادی دهد.



1. آماده‌سازی آلبالو برای تهیه آب آلبالو سنتی

آب آلبالو یکی از محبوب‌ترین نوشیدنی‌های تابستانی در ایران است. در این نوشیدنی طعم شیرین و ترش آلبالو با یکدیگر ترکیب می‌شود و نوشیدن آن بهار و تابستان بسیار پرطرفدار است. آماده‌سازی آب آلبالو نیز از ساده‌ترین مراحل در آشپزی است و با توجه به فوایدی که آن دارد، می‌توان آن را به عنوان یک جایگزین سالم برای نوشیدن نوشیدنی‌های ناسالم در نظر گرفت.

برای تهیه آب آلبالو سنتی، بهترین روش استفاده از آلبالوهای تازه و به صورت انتخابی است. پس از شستشوی آلبالوها، آن‌ها را در دو قسمت شکسته یا درشت خرد کنید. سپس طرف شکسته‌ی آلبالوهای شما را با یک کیسه پلاستیکی بپوشانید و به مدت دو روز در یخچال قرار دهید. این کار باعث می‌شود آب باقی‌مانده در آلبالو، در طی زمان قلیایی شود و طعم ترش و شیرین آن‌ها به خوبی توانایی شناخته شدن دارد.

پس از گذشت دو روز، آلبالوهای شما را به همراه آب داغ و مقداری شکر، به مقداری کافی و با مطبوع کردن آن، بپزید. پس از جمع آوری حباب‌های آب آلبالو حاصل، روی سرداب برای خنک شدن قرار دهید. بهتر است آب آلبالو را همواره در یخچال نگه دارید تا به طعم و بوی مناسب خود باقی بماند و هنگام نوشیدن آن، باید حتما قبل از سرو، یخ اضافه کنید، تا از نوشیدن آن بهتر استفاده ببرید.



2. روش تهیه شیرینی آلبالو

شیرینی آلبالو به عنوان یکی از شیرینی‌هایی که خواص بسیاری دارد، شاید بتواند جزء محبوب‌ترین شیرینی‌های خانوادگی باشد. برای تهیه این شیرینی به گزینه‌های مختلفی مانند شیرینی آلبالو روسی، شیرینی آلبالو سه تکه و شیرینی آلبالو هسته‌دار روی می‌آورند. با مطالعه روش تهیه شیرینی آلبالو،‌ می‌توانید از پختن یکی از پر فروش‌ترین، خامترین و خوشمزه‌ترین شیرینی‌ها اطمینان حاصل نمایید.

روش اصلی پخت شیرینی آلبالو این است که با استفاده از آلبالو فرنگی، مارمالاد و یا طرز تهیه درخت شلیل،‌ تهیه خمیر سطحی و شاداب شده و سپس خمیر را خرد می‌کنیم. برای تهیه خمیر باید موادی مانند آرد، بیکینگ پودر، روغن، شکر و مرغوب‌ترین و بهترین تخم‌مرغ‌ها را استفاده کنیم. سپس خمیر را له کرده و به همراه مارمالاد یا پوره آلبالو و به اندازه راضی کننده شکل دهی کرده و در دمایی از قبل گرم شده برای پخت خمیر، داخل فر می‌گذاریم تا به صورت سورمه‌ای و خوشرنگ درمانده شود.

بعد از پخت شیرینی آلبالو، باید آن را به بهترین نحو نگه داری کرد و برای سرو می‌توانیم از خامه و برجستگی‌های مختلف استفاده کنیم. با اینکه تهیه شیرینی آلبالو بسیار آسان به‌نظر می‌آید، اما به نکات زیر توجه داشته باشیم: خمیر را باید برای کنار‌گذاشتن در یخچال به مدت حداقل یک ساعت خنک کنیم؛ قبل از پخت عجله نکرده و به خمیر زمان بیشتری بدهیم تا بهتر درخور سرو شود. با نکات بیشتری در مورد تهیه شیرینی آلبالو آشنا شده و طعمی بی‌نظیر به دست آورید.



3. روش تهیه شربت آلبالو

شربت آلبالو یکی از انواع شیرینی‌های محلی و سنتی ایران است که توسط خانواده‌های ایرانی در فصل بهار و تابستان تهیه می‌شود. این شربت با استفاده از آلبالو، شکر و آب تهیه می‌شود که در فصل گرما، به عنوان مواد خنک کننده و مفید برای سلامتی بدن مصرف می‌شود.

برای تهیه شربت آلبالو ابتدا باید آلبالوهای رسیده را بشویید و به دو نیم کنید. سپس هسته‌های آن را با دقت جدا کرده و در یک قابلمه قرار دهید. پس از این مرحله، شکر را به بهمراه حدود یک لیوان آب به قابلمه اضافه کرده و زیر حرارت ملایم قرار دهید. با مخلوط کردن مواد به آرامی، شکر را به آب حل می‌کنیم تا در نتیجه محلول شکری رقیقی به وجود آید.

سپس به قابلمه اضافه کردن آلبالو و با حرارت ملایم، آن را به مدت یک ساعت به مدت یک ساعت بپزید. در این مرحله، خوب است که با استفاده از قاشق یا ملقط، از ورقه‌های آلبالو که آسیب دیده‌اند جدا شده و از قابلمه خارج شوند.

سرانجام، محلول آلبالو را صاف کرده و آن را روی یخ خرد شده ریخته و خنک شود. شربت آلبالوی شما حاضر است! برای سرو کردن آن، در بشکه‌های بزرگ و با پوشش یخ، مخلوط از شربت آلبالو و آب سرد را ریخته، به عنوان شربت سرد و خنک کننده برای سلامتی بدن می‌توانید استفاده کنید.



4. روش تهیه شیرینی آب‌دار آلبالو

آلبالو یکی از میوه‌های پرمصرف در فصل تابستان است که با شیرینی‌های خوشمزه‌ای همراه شده است. شیرینی آب‌دار آلبالو یکی از شیرینی‌های پرطرفدار است که با طعم شیرین و عطر مطبوع آلبالو سفره غذا شما را تزئین می‌کند.

برای تهیه شیرینی آب‌دار آلبالو، ابتدا باید آلبالوها را به داخل یک قابلمه بریزید و با آب بپزید تا آلبالوها نرم شوند. سپس آب آلبالوها را از پوست جدا کنید و هسته ها را بردارید.

در مرحله بعد، باید قند و آب را در داخل یک قابلمه قرار داده و به صورت ملایم آن را گرفته و نرم کنید. سپس آلبالوهای پخته و بدون هسته را به داخل قند اضافه کنید و همزمان با آن، شیر عسل و آب را نیز به داخل قابلمه بریزید. سپس آن را به مدت 10-15 دقیقه دیگر بپزید تا مواد به هم خوبی بخشید.

بعد از پخته شدن، شیرینی آب‌دار آلبالو را در سینی قرار داده و به داخل یخچال برای چند ساعت قرار دهید تا سرد شود. پس از سرد شدن، شیرینی را با خامه و آلبالو تزئین کرده و به همراه چای یا قهوه سرو کنید.

شیرینی آب‌دار آلبالو در تمامی مهمانی‌ها و جشن‌ها مورد استقبال بسیاری از میهمانان قرار می‌گیرد و با طعم منحصر به فرد و عطر مطبوع آلبالو، انتخابی عالی برای خانواده‌ها در ایام تابستان است.



5. روش تهیه شربت آب‌دار آلبالو

روش تهیه شربت آب‌دار آلبالو بسیار ساده و با استفاده از تنها چند مواد اصلی قابل انجام است. ابتدا باید آلبالوهای تازه و مرغوب را خرد کرده و درون قابلمه یا دیگی مناسب قرار داد. سپس برای هر ۲ کیلوگرم آلبالو، ۱۰۰۰ گرم شکر و برای هر کیلوگرم آلبالو، ۵۰۰ میلی‌لیتر آب را به آن افزود. بعد از مخلوط کردن مواد، قابلمه را روی حرارت کم پس می‌دهیم تا شکر روی آلبالوها حل شود.

پس از حل شدن کامل شکر، قابلمه را روی حرارت بیشتر قرار می‌دهیم تا آلبالوها بپزند. اگر مایل به داشتن شربت کم‌شیرین تر هستید، می‌توانید مقدار شکر را کاهش دهید. بهتر است پس از حل شدن شکر، مرتباً صفحه شیر روی مخلوط بگذارید و از قوطی شدن شربت جلوگیری کنید.

پس از پخت شدن آلبالوها، باید آن‌ها را از شربت جدا کنید. برای انجام این کار، باید شربت را از بین آلبالوها جمع کرده و سپس آلبالوها را درون ظرف دیگری قرار دهید. در ادامه، شربت را بر روی آلبالوها ریخته و ظرف را درون یخچال قرار داد. شربت آب‌دار آلبالو حداقل ۲۴ ساعت باید در یخچال نگهداری شود تا کاملاً خنک شود و بهتر است با یخ سرو شود. نوشیدن شربت آب‌دار آلبالو در فصل تابستان بسیار مفید و خوشمزه است.



6. روش تهیه آب آلبالو با شمع

روش تهیه آب آلبالو با استفاده از شمع، یکی از روش‌های سنتی تهیه این نوشیدنی خانگی است که به دلیل راحتی و سرعت در تهیه، مورد استقبال بسیاری از خانواده‌های ایرانی قرار گرفته است. برای تهیه این نوشیدنی، نیازمند موادی مانند آب، آلبالو، شکر و شمع هستیم.

ابتدا آلبالوها را بشویید و سپس آن‌ها را در دو نیم کره یا بشقاب بیضی شکل ریخته و در هر کدام یک شمع روشن کنید. سپس آب را به مقدار کافی به جوش بیاورید و به آلبالو و شمع اضافه کنید. در این مرحله بهتر است که آب زیادی استفاده نشود تا در طی فرآیند جوشاندن شیره به تراکم مناسب برسد.

آلبالو به مرور زمان آب می‌دهد و بهمراه شمع به فرآیند تهیه شیره کمک می‌کند. پس از گذشت چند ساعت، آلبالوها جدا شده و از شیره باقی‌مانده سفیده به دلخواه شکر اضافه کنید و به لاغر کردن شیره کمک کنید.

سپس شیره را در ظرف یا بطری پلی‌اتیلن یا شیشه‌ای ریخته و در فریزر یا یخچال قرار دهید تا سرد شود. در آخر، شیره خنک‌شده را در ظرف شیشه‌ای بریزید و آب یخ‌زده و تکه‌های آلبالو را به همراه آن سرو کنید. چندین پاره یخ هم به تازگی باعث محشر شدن این آب میوه خواهد شد.

نتیجه این روش تهیه آب آلبالو، نوشابه‌ای خنک و خوش‌طعم با رنگ و بوی مطلوب است که بیشتر در فصل تابستان سرو می‌شود و می‌تواند نوشیدنی خیلی خوبی برای دورهای گرم و خشک باشد.