دستور پخت کیک شکلاتی بدون فر و همزن

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

دستور پخت کیک شکلاتی بدون فر و همزن

برای پخت کیک شکلاتی بدون فر و همزن نیاز به چند مواد اولیه ساده و موجود در هر خانه داریم. این کیک با کمک ماکروویو یا کاکائوی مقداری شیر به راحتی و دلچسبی می‌تواند در منزل تهیه و سرو شود.

برای آماده سازی این کیک ابتدا 3 قاشق غذاخوری کاکائو را با یک لیوان آب جوش ترکیب کرده و به آن یک پیمانه شیر میفزاییم و همگی را با هم مخلوط می‌کنیم. بعد از اینکه مواد مخلوط شدند، به مواد یک قاشق غذاخوری روغن زیتون یا روغن نباتی و دو قاشق غذاخوری شکر خام افزوده و دوباره همه مواد را با هم مخلوط می‌کنیم.

در یک کاسه، کمی برایه‌های کره را یخچال بگذارید تا کمی سفت شود. سپس آرد شده روی آن بریزید تا برایه‌ها کاملا پوشیده شوند. برای تهیه قالب، از کاسه به اندازه تقریبی کیک به صورت دایره استفاده کنید. سپس کمی از مواد را بر روی قالب اضافه کنید.

سپس با کمک ماکروویو یا واکس شمع، به مواد بالاهای کیک وار، به صورت چند مکان، برای حرارت متوسط آماده سازی کیک بدون فر و همزن را شروع کنید. پس از ۱۰ الی ۱۵ دقیقه پخت بستگی به هر دستگاهی دارد. سپس کیک شکلاتی بدون فر و همزن را از داخل ماکروویو در ورقی کاغذی و یا لیوان مربع حرارتی، برای حداقل ۱۰ دقیقه در فضایی خنک قرار دهید.

نهایتا پس از خرد کردن کیک بدون فر و همزن شکلاتی، کمی کره عسل و یک کوفتی برای سرو آن اضافه کنید و آماده سرو کردن کیک شکلاتی بدون فر و همزن خود باشید.



مواد لازم برای پختن کیک شکلاتی بدون فر و همزن

برای پختن کیک شکلاتی بدون فر و همزن، نیاز به چند مواد اساسی دارید که می‌توانید آنها را با استفاده از دستگاه های مختلف درست کنید. در ادامه به توضیح این مواد می‌پردازیم:

1- تخم‌مرغ: تخم‌مرغ یکی از اصلی‌ترین موادی است که برای پخت کیک لازم دارید. تخم‌مرغ باعث ترکیب و بالا رفتن مواد دیگر و نرمی کیک می‌شود.

2- شکر: شکر از موادی است که به عنوان ماده شیرین‌کننده در همه انواع شیرینی‌ها و کیک‌ها استفاده می‌شود.

3- وانیل: وانیل یک عصاره از گیاهی به نام میخک است و برای افزودن طعم و بوی خاصی به کیک مورد استفاده قرار می‌گیرد.

4- کره یا روغن: کره و یا روغن یکی از پایه هایی است که به عنوان ماده چربی در کیک استفاده می‌شود. اگر قصد دارید کیک خود را بدون چربی درست کنید، می‌توانید از پوره سیب، پوره کدو یا پوره موز استفاده کنید.

5- پودر کاکائو: پودر کاکائو دارای طعم شکلاتی و بسیار خوشمزه است و برای پخت کیک شکلاتی بدون فر و همزن اساسی است.

6- پودر آرد: پودر آرد یکی از موادی است که برای سفت کردن کیک مورد استفاده قرار می‌گیرد.

7- بیکینگ پودر: بیکینگ پودر به عنوان یکی از مواد افزاینده در کیک استفاده می‌شود. این ماده باعث بالا رفتن کیک می‌شود.

8- شیر: شیر یک ماده مهم است که برای افزایش انعطاف و نرمی کیک استفاده می‌شود.

9- نمک: نمک نیز یکی از موادی است که در کیک استفاده می‌شود، این ماده به عنوان یک ماده ضد باکتری و طعم دهنده در کیک استفاده می‌شود.

در نهایت، پیشنهاد می‌کنیم تمام مواد را با دقت و به ترتیب درست کنید و پس از تغییر شکل و پختن کامل، کیک شکلاتی بدون فر و همزن خود را با نوشابه، شیر، قهوه و یا چای سرو کنید.



آماده سازی مواد برای کیک شکلاتی بدون فر و همزن

آماده سازی مواد برای کیک شکلاتی بسیار آسان و با کمترین وسایلی آداپته می‌شود. این کیک یکی از محبوب‌ترین و خوشمزه‌ترین دسرهایی است که شامل شکلات و برخی از مواد اساسی موجود در هر خانه می‌باشد.

برای آماده سازی این کیک به دنبال موارد زیر باید رفت.

مواد مورد نیاز:

-شکلات تلخ ۲۰۰ گرم

-بیسکویت ۱ بسته

-شیر سفید نیم لیتر

-کره ۲ قاشق غذا خوری

-وانیل ۱ پاکت

-آب روشن ۲/۱ لیوان

-فنجان قهوه خوری نوتلا

روش انجام:

۱-ابتدا شکلات را ریز کرده و با کمی آب روشن روی حرارت کم مذاب کنید.

۲- سپس کره را به شکلات اضافه کرده و مخلوط نمایید.

۳- بعد از آن به شکلات کمی وانیل و نیمی از شیر را اضافه کرده و مجدداً مخلوط کنید.

۴-بیسکویت را به قطعات کوچک تر خرد کرده و به مواد شکلاتی اضافه کنید هم‌چنین فنجان قهوه خوری نوتلا فوق‌العاده جاذبه و عطر دهنده‌است.

۵- مقدار باقیمانده شیر را به ظرفی که همه این مواد را در آن خرد کرده‌اید، اضافه کرده و همه مواد را به خوبی مخلوط کنید.

۶- سپس آن را در یخچال به مدت حداقل ۳ ساعت قرار دهید تا کیک به شکل یکدستی سفارشی و فرشته مانندی که همیشه در کیک‌ها پخش می‌شوند به دست آید.

۷ - در پایان آن را با تهیه شده شده‌ی خود به‌نحوی دلپذیر ‌و خوشمزه، سرو نمایید.

در نهایت با استفاده از این روش فوق‌العاده ساده، کیک شکلاتی بدون فر و همزنی مثال زدنی را بدون استفاده از تعداد زیادی وسایل به سرعت آماده خواهید کرد.



مراحل تهیه خمیر کیک شکلاتی بدون فر و همزن

جهت تهیه خمیر کیک شکلاتی بدون فر و همزن، ابتدا باید مواد لازم را آماده کنید. برای آن، باید ۳ عدد تخم مرغ را در یک ظرف به همراه ۱/۲ پیمانه شکر و ۱ پیمانه آب گرم قرار داده و با استفاده از یک چوب یا سه گردونه، تا جایی که شکر محلول شود، همزنی کنید.

در مرحله بعد، با افزودن ۲/۳ پیمانه آرد، ۲/۳ پیمانه کاکائو، ۱/۳ پیمانه روغن، ۲ قاشق چای خوری پودر تخم مرغ و ۱/۲ قاشق چای خوری بی کربنات سودا، مواد را با هم مخلوط کنید. بهتر است روغن را برای این کار در یک ظرف جداگانه گرم کنید.

حالا با استفاده از یک کاهی، مواد را به هم بزنید تا تمامی مواد به خوبی با یکدیگر ترکیب شوند و خمیر کیک بدون فر آماده شود. در صورت نیاز، می‌توانید یک قاشق غذاخوری آب به آن اضافه کرده و دوباره بزنید تا خمیر نرم شود. سپس خمیر را در یک قابلمه غذا با روغن روی حرارت داده شده بریزید و مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه تا کامل پخته شود. پس از آماده شدن کیک، می‌توانید با تزئین آن با شکلات‌های خرد شده و شکلات مذاب، این دسر شیرین و لذیذ را سرو کنید.



ریختن خمیر کیک شکلاتی بدون فر و همزن در قالب

ریختن خمیر کیک شکلاتی بدون فر و همزن در قالب یکی از روش‌های رایج در بین طرفداران خمیرهای شیرین است. این روش ساده و قابل اجرا بوده و به همین دلیل جزو محبوب‌ترین روش‌های کیک پختن در منازل است. در این روش، از یک قالب خاص به نام تابه استفاده می‌شود که با برداشتن دستورالعمل‌های ساده، خمیر کیک شکلاتی بدون هیچ گونه دستگاه و تجهیزات خاصی در منزل پخته می‌شود.

از مزایای این روش خنک بودن تابه و عدم نیاز به فر است. همچنین، با استفاده از این روش، می‌توان روش‌های مختلفی را برای پخت کیک به کار گرفت. یکی از دلایل پر شدن پسندیدگی این روش، نیاز به تجهیزات کم داشتن است. تنها به یک تابه لازم است تا بتوانید کیک خود را با این روش پخته و به میز خود بیاورید.

برای شروع، ابتدا خمیر کیک را با توجه به نکات موجود در دستورالعمل آماده می‌کنیم. سپس، قالب تابه را با آب و روغن روی حرارتی‌مان بطریم تا مقاومت پودر پانسمان خراب شده و بیرون بیاوریم. سپس، خمیر کیک را داخل تابه ریخته و برای آرام شدن برجستگی‌های ناشی از خمیر، ضربه‌ای بر روی شغله تابه بزنید. دستگاه را روشن کرده و در صورتی که به دستگاه مجهز نیستید، باید به موارد دیگری که در دستورالعمل آمده، از جمله زمان و دما، توجه کنید. در نهایت، با استفاده از چنگال یا دندان که می‌تواند خنکی را تضمین کند، از تابه کیک خود را خارج کرده و در میز سرو خود قرار دهید.

با عمل به دستورالعمل‌های گفته شده، می‌توانید به سادگی خمیر کیک شکلاتی بدون فر و همزن در قالب تابه بپزید و لذت بخشی‌های چکینی و دلچسبی در نوعپذیری خود ایجاد کنید.



آماده سازی کیک شکلاتی بدون فر و همزن برای پخت

آماده سازی کیک شکلاتی بدون فر و همزن، یکی از بهترین و سریعترین روش‌ها برای تهیه یک کیک شکلاتی طراحی شده است. در این روش، از سطح اتاق در زمان پخت استفاده می‌شود و بدون استفاده از هیچ گونه وسیله‌ای مانند فر یا همزن، می‌توان کیکی شکلاتی خوشمزه و لذیذ درست کرد.

برای تهیه کیک شکلاتی بدون فر و همزن، ابتدا باید تمام مواد لازم را آماده کنید. برای این منظور، به یک کاسه نخودی 1.5 پیمانه آرد، یک لیوان پودر قند، یک فنجان کره نرم و 2 تخم مرغ اضافه کنید. سپس با استفاده از یک قاشق از پایین به بالا، مواد را با هم مخلوط کنید. در نهایت، یک قاشق اسپرسویی بیکینگ پودر و دو پیمانه آب گرم به آن اضافه کنید.

حالا باید مواد را مخلوط کنید. می‌توانید از یک خمیره‌کن یا یک میکسر استفاده کنید، اما اگر هیچ یک از این دستگاه‌ها را ندارید، می‌توانید از یک قاشق و یک کفگیر استفاده کنید. مواد را به آرامی با هم مخلوط کنید تا تمام مواد به یکدیگر بچسبند. حتی اگر مواد کمی دیر به دیر به همراه نشند، مشکلی نیست، زیرا کیک شکلاتی بدون فر و همزن باید از دسته‌بندی بی‌نظم و خرد شده خارج شود.

نوبت به بالا آوردن کیک شکلاتی بدون فر و همزن رسیده است. برای این کار، یک تابه با پوشش سرامیکی را در حرارت متوسط قرار دهید و کمی کره برای جلوگیری از چسبیدن روی آن بریزید. برای کیک خود، حدود نیمی از مواد را در تابه قرار دهید و به آرامی برای چند دقیقه بپزید. پس از چند دقیقه، کیک را برگردانید و دمای شعله را یکم پایین‌تر کنید تا کاملاً پخته شود. بعد از تمام شدن نیمی اول از مواد، باقی مانده را در تابه قرار دهید و همان روش قبل را تکرار کنید. سپس با استفاده از یک چاقو یا قاشق، کیک را از تابه جدا کنید و در صحنه‌ای برای سرد شدن قرار دهید. کیک شکلاتی بدون فر و همزن آماده‌ی خوردن است!



پختن کیک شکلاتی بدون فر و همزن درون قابلمه

برای پختن کیک شکلاتی بدون فر و همزن درون قابلمه، به دنبال روشی سریع و آسان هستید که می‌توانید در خانه خود انجام دهید؟ در این مقاله روشی ساده و کاملاً جذاب برای پخت کیک شکلاتی درون قابلمه را به شما آموزش می‌دهیم. این روش به شما این امکان را می‌دهد که بدون استفاده از فر و همزن، کیک پرفکت خود را در خانه پخت کنید.

اولین قدم برای پختن کیک شکلاتی درون قابلمه، آماده کردن تمام مواد است. برای پخت کیک شکلاتی به طور کلی شما به آرد، پودر کاکائو، شکر، تخم مرغ و شیر احتیاج دارید. همچنین شما می‌توانید از وانیل، پودر بیکینگ و پودر سرخ کردن نیز استفاده کنید. پس ابتدا مواد خود را آماده کنید.

مرحله دوم، تمیز کردن قابلمه است. برای پخت کیک شکلاتی درون قابلمه، هاب‌های قابلمه را کاملاً تمیز کنید و در پایین قابلمه یک لایه نوار شیرینی چسبان نمایید. این کار به شما کمک می‌کند تا کیک پایه قابلمه نچسبد.

سومین مرحله، ترکیب مواد است. شما باید تمام مواد را به هم بزنید. برای چنین کاری، می‌توانید تمام مواد را در یک کاسه بزرگ، با هم مخلوط کرده و برای مدتی آن را در کنار گذاشته تا مواد داخل آن برای چند دقیقه با هم ترکیب شوند.

چهارمین مرحله، ریختن مواد در قابلمه است. برای این کار، شما باید قابلمه را به دمای کمی بیاورید. موادی که در کاسه مخلوط کرده‌اید، را به داخل قابلمه بریزید و به آرامی توزیع کنید. برای پخت کیک شکلاتی، می‌توانید از یک قابلمه با قطر بزرگ استفاده کنید، با این حال، شما می‌توانید از قابلمه‌ی کوچک‌تری نیز استفاده کنید.

مرحله پنجم، پخت کیک شکلاتی است. در این مرحله، شما باید قابلمه را با یک درپوش ترکیبی بپوشانید و آن را به دمای پایین متوسط بگذارید. پس از حدود 10 دقیقه، درپوش قابلمه را بردارید و با یک دستمال نرم، قابلمه را بچرخانید. این کار باعث می‌شود که کیک در داخل قابلمه به طور یکنواخت پخته شود.

مرحله آخر، تمام کردن کار است. پس از پخت کامل کیک شکلاتی، شما باید آن را از قابلمه برداشته و روی یک صفحه و یا پایه پذیرایی قرار دهید. سپس کیک شکلاتی پرفکت شما آماده است. به آرامی یک لایه شکلات روی نوک کیک بریزید و آن را برای مدتی در یخچال بگذارید تا شکلات به سرعت خشک شود.

در نهایت، شما می‌توانید کیک شکلاتی بدون فر و همزن خود را با تزئینات مناسب پذیرایی کنید. این کیک فوق‌العاده ابتکاری، برای جشن و تولد، جایگزینی جذاب و جدیدی برای کیک‌های رایج است.