دستور پخت کیک سیب و کارامل

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

دستور پخت کیک سیب و کارامل

دستور پخت کیک سیب و کارامل یکی از خوشمزه‌ترین دسرهایی است که می‌توان در منزل تهیه کرد. برای شروع این دستور ، نیاز به چندین مواد مختلف دارید.

اولین مواد اساسی که برای پخت کیک سیب و کارامل نیاز دارید، سیب هستند. باید سیب‌ها را خرد و به شکل کوچک‌ترین قطعات ممکن برش دهید و آن‌ها را در کف دیسه تنظیم کنید. سپس باید موادی مانند قهوه نسکافه، نمک، وانیل، کره یا مارگارین و ... را به دیسه اضافه کنید و حدود 10 دقیقه درون یخچال قرار دهید.

برای تهیه کیک باید بشقابی را که حجم آن کمی بیشتر از اندازه دیسه سیب دارد را تهیه کرده و با کره پوشش دهید. سپس قطار شکر، کره، تخم مرغ، وانیل و کرم چربی را با هم ترکیب و برش روی کیک بمالید و به مدت 45 دقیقه درون فر قرار دهید.

و نهایتا باید کارامل را تهیه کنید. برای این کار باید یک قابلمه را با قند پر کنید و آن را داغ کنید. در این مرحله باید توجه داشته باشید که آنرا خورد کرده و احتیاط کنید. سپس قهوه اسپرسو، کره، شکر و نمک را اضافه و تاج متوسط حرارت با هم مخلوط کنید. این مخلوط به عنوان محلول دسر با کیک سرو می‌شود. و حالا که دستور کامل طی شد، می‌توانید این دسر شگفت انگیز را به خانواده و مهمانان خود ارائه کنید.



مواد لازم برای پخت کیک سیب و کارامل

برای پخت کیک سیب و کارامل، مواد لازم می‌توانند عبارتند از:

- سیب فرنگی: ۲ تا ۳ عدد

- کره یا مارگارین: ۱۰۰ گرم

- شکر: ۱۰۰ گرم

- تخم مرغ: ۳ عدد

- آرد: ۲۰۰ گرم

- پودر کاکائو: ۲ قاشق غذاخوری

- وانیل: یک قاشق چایخوری

- بیکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری

برای تهیه کارامل نیز مواد لازم عبارتند از:

- شکر: ۱۰۰ گرم

- آب: ۵ قاشق غذاخوری

- کره: ۲۰ گرم

برای شروع، ابتدا سیب‌ها را پوست و هسته‌ی خود را حذف کرده و آنها را به قطعات کوچک خرد کنید. سپس کره و شکر را در ظرفی به یکدیگر بیفزایید و با پودر کاکائو هم بزنید تا کره کاملاً آرم باشد. سپس تخم مرغ‌ها را با وانیل خوب هم بزنید و به مخلوط کره و شکر اضافه کنید. سپس آرد و بیکینگ پودر را با دقت به آنها اضافه کنید تا مایه‌ی خوبی ایجاد شود. در نهایت، قطعات سیب را به این مخلوط اضافه کرده و روی آن راه‌هایی تزئینی طرح کنید. اکنون، مواد تهیه کارامل را در یک قابلمه گذاشته و با حرارت ملایم کارامل را تهیه کنید. پس از آماده شده کارامل، آن را به ظرف کیک اضافه کرده و سپس ظرف را بر روی یک قابلمه با آب با نیم ارتفاع ظرف قرار دهید تا در طول پخت کیک تغییر شکل ندهد. سپس کیک را در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد و به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه پخت کنید. در نهایت، کیک را از فر بیرون بیاورید و آن را گرم یا سرد، با شیرینی خانگی، ژامبون یا مارشمالو یا مظروف تزئین کنید.



تهیه طبقات کیک سیب و کارامل

تهیه طبقات کیک سیب و کارامل یکی از خوشمزه‌ترین دسرهایی است که در هر مناسبتی می‌تواند سرو شود. آن‌چه این دسر را از دیگر دسرها متمایز می‌کند، بوی و طعم شیرین کارامل بوده که با سیب به‌طور فوق‌العاده ترکیب می‌شود. در ادامه به توضیح فرآیند تهیه این دسر خوشمزه و محبوب پرداخته‌ایم.

برای تهیه کیک سیب و کارامل، ابتدا باید سیب را خرد کنید. در این مرحله باید سیب‌ها را پوست‌کنده و هسته آنها را حذف کنید. سپس سیب‌هارا به‌صورت خرد شده درون تابه قرار داده و آنها را با چند قاشق شکر پخته تا سیب‌ها آب دهند و شیرین شوند.

در مرحله بعد، باید مایع کارامل را برای طبقه کیک تهیه کنید. برای این کار، قند را به یک قابلمه بریزید و با یک قاشق آب ترش را به آن اضافه کنید. سپس قابلمه را روی حرارت قرار دهید و حرارت را وسط‌حرارت کنید. بگذارید مایع کارامل آب‌رنگ شود و همگی درون کناره قابلمه جمع شود.

حال باید قالبی را برای پخت کیک تهیه کنید. بهتر است قالب شیشه‌ای کیک را با کره یا روغن رویین کنید تا بتوانید سریع‌تر از آن خارج کنید. بعد از رویین کردن قالب، بهتر است بین صفحات پارچه کاغذی نیز تعبیه شود تا کیک قابلیت جدا شدن در هنگام خارج کردن از قالب را داشته باشد.

حال باید طبقات کیک را آماده کنید. برای این کار، تعدادی تخم مرغ با قاشق شکر روغن‌دار در یک کاسه مخلوط شده و نارگیل رویین شده در آن مخلوط کنید. سپس نیمی از آن مخلوط را در قالب ریخت و بعد طبقه‌ای از سیب روی آن ریخت. سپس دوباره مخلوط تخم مرغ و نارگیل روی طبقه اول ریخته شده و بعد دوباره طبقه‌ای از سیب روی آن قرار داده شود. این عمل را تا جایی که مواد تمام شود باز کنید.

حال کیک را در فر با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد قرار دهید و بگذارید حدود یک ساعت پخته شود. بعد از آن به ظاهر داغ و جذاب خود را بگیرد. با معرفی این دسر می‌توانید دوستان و خانواده خود را شگفت‌زده سازید و حتما به یادشان بمانید.



تهیه کرم و آماده‌کردن کارامل

تهیه کرم و آماده‌کردن کارامل دویی از آیتم‌های اساسی و مبتکرانه در دنیای شیرینی‌پزی است. این دو عنصر از مهم‌ترین و اساسی‌ترین ترکیبات در ساخت خوراکی‌های شیرین مانند کیک و ترت و خصوصا پودینگ هستند.

در تهیه کرم، در واقع قند، شیر یا کره، تخم‌مرغ و وانیل با هم ترکیب می‌شوند تا یک خامه لطیف و نرم ایجاد شود. در اینجا مهم است که قند، شیر و کره از پیش مخلوط شده و با حرارتی که از روی کره ایجاد می‌شود، تخم مرغ که با آن هم ترکیب شده است بیشتر پخته شوند. بعضی از نوع‌های خامه، می توانند شیرین شیرین‌تر هم باشند، بسته به نوع خامه پودری که استفاده می‌شود. همچنین، اضافه کردن پودر کاکائو باعث می‌شود که حجم روند خامه بهتر افزایش یابد.

در بخش دوم، باید کارامل آماده شود که این عملی است که به شدت متکی به دقت، کنترل دما و تجربه‌ی آشپزی است. ابریشمی چیزی که کارامل را بسیار شگفت‌انگیز می‌کند، به خاطر دمای بالا و قند بسیار زیادی است که با هم ترکیب شده‌اند. در اصل، قند را در حلقه کرم می‌چرخانیم تا به صورت طبیعی جا به جا شود و در نهایت، با اضافه کردن خامه و کره، کارامل حاصل شده خنک شود. این کار را باید به دقت و با حواست کامل انجام دهید تا از آسیب دیدن دستان و خراب شدن مواد اجتناب شود.

به طور کلی، تهیه کرم و آماده‌کردن کارامل دو مهمان داغ سفره شما می‌باشد و تلاش درست و حرفه ای در تهیه آن‌ها می‌تواند طعم شیرینپزی شما را به مرحله یکی دیگری تغییر دهد.



ساختاردهی کیک سیب و کارامل

شاید تاکنون برای درست کردن کیک‌های مختلف رفته باشید اما ساختاردهی کیک سیب و کارامل، احتمالاً برای شما تازه باشد. در این روش، ابتدا از تخم‌مرغ و شیر و قند و فینو، تهیه‌ی خمیر کیک را آموزش می‌دهیم. سپس دونه‌های سیب را به آن اضافه کرده و با هم مخلوط می‌کنیم.

سپس برای تهیه‌ی کارامل و تزئین کیک، به یک قابلمه، شکر و آب اضافه کرده و بر روی حرارت قرار داده و تا زمانی که رنگ طلایی بگیرد، آن را پخته‌ی کارامل تلقی می‌کنیم.

نکته‌ی مهم در ساختاردهی کیک سیب و کارامل، قرار دادن کارامل در قعر قالب کیک می‌باشد. برای این کار، ابتدا قالب را به پوشش چرمی (پاپیه) مجهز کرده و کارامل را در قعر آن قرار می‌دهیم. سپس خمیر کیک را درون قالب می‌ریزیم و به مدت 45 تا 50 دقیقه در فر 180 درجه‌ی سانتیگراد می‌پزیم.

پس از پختن کیک، آن را به وسیله‌ی یک تیغه‌ی تیز، از لبه‌های قالب جدا می‌کنیم و به عنوان دسر یا کفی برای کره‌ی خامه یا بستنی سرو می‌کنیم. ساختاردهی کیک سیب و کارامل، به دلیل مزه‌ی شیرین کاراملی که به آن داده می‌شود، از جمله‌ی سفارشی‌ترین کیک‌هایی است که می‌توان ساخت.



پخت کیک سیب و کارامل

پخت کیک سیب و کارامل یکی از خوشمزه‌ترین و پرطرفدارترین دسرها است که در هر منزلی سرو می‌شود. طرز تهیه این کیک بسیار ساده و امتناع‌ناپذیر است؛ در این کیک از سیب تازه و کارامل استفاده می‌شود که طعم و ارزش غذایی آن را بهبود می‌بخشد.

برای شروع، ابتدا سیب‌ها را شسته و پوست آن را پوشش دهید. سپس آن را خرد کنید. بعد از آن، تخم‌مرغ‌ها را با شیر، شکر و وانیل درون یک کاسه مخلوط کنید و تازه‌سازی کنید. سپس با فرش باریک خمیرریخت و آن را با دقت مخلوط کنید. این روند را تکرار کنید تا خمیر به صورت یکدست و ریز شود.

در مرحله بعد، کارامل را در یک قابلمه درحالیکه با حرارت ملایم هستید، تولید کنید. سپس در پایه قالب‌کیک که با کره و یا روغن صورت گرفته است، کارامل را به شکل یک توده واحد به شکل یک پیشانی ضخیم قرار داده و درمیان جایگزین کنید.

بعد از آن، مخلوطی که به تازگی تهیه کردید را به صورت عادلانه روی داخل قالب کیک ریخته، سپس سیب‌های خرد شده را بموجب جمع کردن بر روی خمیر کیک چیده و آنها را با جای مانده خمیر پوشانده و لایه بالا را به تدریج صاف سازید.

حالا کیک را برای پخت به‌ مدت 30-۳۵ دقیقه درون فر قرار دهید و در زمان مناسب و با توجه به اطلاعات دستگاه فر، بپزید. پس از پختن، کیک را از فر بیرون آورده و اجازه دهید کیک را خنک شود. سپس کیک را کنار یکی از سرویس‌دهنده‌های مربوطه روی زیری، قابل حمل بگذارید.

در نهایت، کیک سیب و کارامل را با کمی قاشق چایخوری پوشش دهید. سرویس دهی کیک با پودر قرقره‌ شده، قطع کردن در اندازه‌های مختلف و سرو میوه به کنار آن دارای زیبایی خاصی خواهد بود. این کیک به همراه چای طبیعی و یا قهوه تلخ بسیار خوشمزه خواهد بود.



مرحله نهایی کیک سیب و کارامل

مرحله نهایی کیک سیب و کارامل، نوعی کیک لایه ای بسیار خوشمزه با طعم سیب و بویِ خوشبو و شیرینِ کارامل است. در این کیک، ترکیبی از طعم سیب و کارامل باعث می شود که هر دوی آنها در هر لایه از کیک به خوبی قابل حس شدن باشند و تجربه خوشمزه ای از محصول نهایی به دست آید.

برای آماده کردن این کیک، با استفاده از تارت برای خروجی کیک، از ترکیب تخم مرغ، شکر و وانیل برای لایه کیک استفاده می شود. بعد از پخت و خنک شدن لایه های کیک، نوبت به استفاده از سیب و کارامل می رسد. سیب های خرد شده در لایه های مختلف به کیک اضافه می شوند و سپس نوبت به کارامل می رسد. برای ایجاد کارامل، شکر را در یک قابلمه نرم می کنیم و به دقت حرارت آن را افزایش می دهیم تا به رنگِ قهوه ایِ طلایی رسیده و سپس بر روی لایه های کیک می ریزیم.

با اضافه کردن لایه های جدید از کیک و سیب و کارامل، بر روی لایه های قبلی می چسبانیم و به همین ترتیب، تا زمانی که به تمامی مواد آنتراکت شده ایم، پیش می رویم. در انتها، کیک را در یخچال می گذاریم تا بعد از سرد شدن، بهتر و برای سرویس دهی آماده باشد.

کیک سیب و کارامل انتخاب عالی برای جشن ها، دورهمی ها یا هدیه دادن به عنوان یک هدیه خوشمزه به عزیزان است. این کیک می تواند راه حلی سریع و ساده و در عین حال خوشمزه برای میز نهار و شام شما باشد. به علاوه، به دلیل طعم عالیِ سیب و کارامل، می تواند به تنهایی یکی از دلایل جذابیت و لذت بخشی جشن ها و مهمانی های شما باشد.