1. دستور پخت پیش غذای سبک و خوشمزه
پیش غذاهای سبک و خوشمزه انواعی از دستورهای پخت هستند که در اکثر مناسبتها مورد استفاده قرار میگیرند. این پیش غذاها به دلیل سبکی و خوشمزگی بسیاری از مردم از آنها استفاده میکنند. یکی از دستورهای سبک پخت پیش غذا، سالاد تونایی است. این سالاد شامل موادی مانند ماهی تن، سبزیجات، رب انار و مواد دیگر است که همگی به صورت خوشمزهای با هم ترکیب شدهاند.
برای تهیه سالاد تونایی، ابتدا ماهی تن را کوچکترین واحدهای آن برش داده و به همراه رب انار، سبزیجات و سایر مواد مورد نیاز، درون کاسهای به صورت خوب مخلوط میکنیم. سپس این مواد را در داخل یک تکه نان تفت داده و سپس سبکی به آن بخشید. این سالاد میتواند یکی از پیش غذایی باشد که میتوان در جشنها و عزیمتها مصرف کرد.
دستور پخت دیگری که مورد علاقه بسیاری از کسانی است که به دنبال پیش غذاهای سبک میباشند، زعفرانی چکن تن است. این غذا بر پایه یک تن مرغ شیرین تهیه میشود، که پس از دیگریز نمودن آن به همراه سالاد، میتوانید از آن برای پیش غذاهای خود استفاده کنید. تهیه این غذا بسیار ساده است و به راحتی میتوانید آن را در خانه تهیه کنید.
دستور پخت دیگری که برای پیش غذای سبک و خوشمزه استفاده میشود، سوپ نخودی میباشد. برای تهیه این سوپ، نخود را پس از خیساندن در آب، همراه با تخم مرغ و دیگر سبزیجات به همراه آرد، در قیمت تفت نموده و سپس با گوجهفرنگی تهیه شده در داخل آن را عرق کنید. سپس این مواد را با اضافه کردن گوشت شیرین و بعضی از ادویهها به آن تبدیل میکنیم.
در نتیجه برای تهیه پیش غذای سبک و خوشمزه، کافیست دستورهای پخت کوتاهی را دنبال کنید و با طعم دلخواه خود آن را تزیین و مصرف کنید. البته حتماً باید مراقب باشید که مواد خامی که در آن استفاده میکنید، دارای کیفیت و سلامت باشد.
2. دستور پخت پیش غذای مرغ با سس
با توجه به علاقهی شاید اکثر افراد به یک پیش غذای گرم و البته خوشمزه با مرغ، نوشتن دستور پخت پیش غذای مرغ با سس میتواند برای بسیاری از ما کاردرست باشد.
برای شروع این دستور، باید مرغ را با شستشوی دقیق و پاککردن آن از احتمالی بودن باکتریها آماده کنیم. سپس باید به دو قسمت، یک قسمت برای بخش تخم مرغ و دیگری برای بخش گوشت، آن را به صورت خرد شده درآورد.
بعد از آن، برای تهیه سس نیز میتوانیم از ترکیبی از سس سویا و سس شیرین استفاده کنیم و آنها را در قدر مناسبی در کنار هم بریزیم. سس به سبب داشتن طعم خوشمزهای، مرغ را آنقدر جذاب میکند که فقط به نگاه کردن به آن، میتواند اشتهای ما را برانگیخته کند.
سپس برای پخت مرغ، باید یک ماهیتابه مناسب را روی حرارت قرار دهیم و آنرا تا بسیار داغ شدن آماده کنیم. سپس با اضافه کردن یک کمی روغن، مرغ تا حدی که سرخ و ساز شود را روی حرارت قرار میدهیم.
سپس با تزئین کردن آن با سبزیجات و کاهو، آن را به همراه سس سویا و سس شیرین سرو میکنیم و میتوانیم از این پیش غذا بسیار خوشمزه به عنوان یکی از پروتئینهای کامل و مقوی برای وعده غذای خود استفاده کنیم.
3. دستور پخت پیش غذای گوشتی با سبزیجات
دستور پخت پیش غذای گوشتی با سبزیجات یکی از غذاهای شیرین و خوشمزه است که با استفاده از مواد غذایی سالمی مانند گوشت قرمز، سبزیجات و غلات تهیه می شود. در این دستور پخت، از گوشت قرمز، سبزیجات مختلفی مانند پیاز، سیر، هویج، سیب زمینی، گلابی و نخود استفاده می شود.
برای تهیه این پیش غذا، ابتدا باید گوشت قرمز را با نخود و گلابی پخت کرد. سپس سبزیجات مختلفی را نظیر پیاز و سیر را در دیگی سرخ کنید و سپس به گوشت قرمز اضافه کنید. سپس هویج و سیب زمینی نیز به گوشت اضافه شده و همه باهم برای مدتی بپزند تا خوب بپزند.
در ادامه، باید تنها میوه های نرمی که هنوز سفید هستند را اضافه کنید و همه را باهم مخلوط کنید تا در فر به شکلی که می خواهید آماده شود. در نهایت باید غذای خود را با گیاهان دارویی تزیین کرده و سرو کنید.
با پخت این پیش غذای کاملا سالم و شیرین، باعث شادی و سرور شما و خانواده خود خواهید شد. چون این پیش غذا همیشه به صورت خوراکی تهیه می شود، می توانید به راحتی آن را با لواش، نان یا سوخاری سرو کنید. همچنین، درست کردن این غذا بسیار ساده است و در مدت کوتاهی می توانید آن را درست کنید و از آن لذت ببرید.
4. دستور پخت پیش غذای ماهی به روش تنوری
جهت پخت پیش غذای ماهی به روش تنوری، ابتدا از ماهی یک عدد برش برداشته و آن را تمیز کرده و نمک و فلفل به آن اضافه کنید. سپس میتوانید به انتخاب خود مواد دیگری را مثل پیاز، سیر، نعناع و ... با مودبت و نظافت تهیه کرده و آنها را در کنار ماهی قرار دهید.
بعد از این کار، میتوانید آن را با روغن ماهی یا روغن زیتون به صورت کاملاً مساوی و دقیق پر کنید. بهتر است مقدار مصرف روغن ماهی یا زیتون با توجه به اندازهی ماهی انتخاب شود.
حال با زدن دکمهی دمای تنور و تنظیم دمای آن در حدود 180-200 درجه سانتیگراد راه اندازی کنید. سپس پیش غذای ماهی را بر روی رک ایستاده درون تنور قرار دهید و در زمان مشخص شده که معمولاً بین 30 تا 45 دقیقه است به پخت حرارتی خود پرداخته و اجازه دهید که کاملاً پخته شود.
پس از پخت دقت کنید که پیش غذای ماهی کاملاً پخته شده باشد. همچنین اگر مایل به داشتن یک پوست برشته مزخرفه روی پیش غذای ماهی میباشید، میتوانید در آخری، دقت داشته باشید که دمای تنور را به حدود 220 درجه افزایش دهید و پیش از خارج کردن غذای ماهی از تنور، تکه پوست آن را درون تنور قرار داده و چند دقیقه تا حد دلخواه بگذارید تا بازتاب بگیرد و پوست مزخرفه به روی پیش غذای ماهی شما ایجاد شود.
5. دستور پخت پیش غذای برنج با سبزیجات و مرغ
برنج با سبزیجات و مرغ یکی از پیش غذاهایی است که با ترکیبی از غذاهای مختلف سفره شام را تکمیل می کند و مورد پسند بسیاری از افراد قرار می گیرد. در ادامه به دستور پخت این پیش غذا پرداخته می شود.
مواد لازم برای پخت برنج با سبزیجات و مرغ شامل گوشت مرغ، برنج، پیاز، سبزیجات (مانند نخودفرنگی، بامیه و...)، روغن، زعفران، نمک، فلفل سیاه، آب می باشند.
ابتدا برنج را با آب ملاقه کرده و سپس به مدت نیم ساعت در آب خیس کنید. بعد از آن، برنج را به همراه نمک و آب و یک قاشق غذا خوری روغن مخلوط کنید و در قابلمه به مدت بیست دقیقه بپزید.
در همین حال، پیاز را خرد کرده و در مقداری روغن سرخ کنید. سپس گوشت مرغ را به همراه فلفل سیاه به پیاز اضافه کنید و آن را تفت دهید تا به رنگ طلائی در بیاید. سبزیجات را نیز پس از شستشو با یک قاشق غذاخوری روغن سرخ کرده و به مواد خرد شده اضافه کنید.
سپس بعد از اینکه برنج به آب کاملا جذب شده، آن را بر روی مواد خرد شده در قابلمه بریزید. زعفران را در چند قطره آب داغ حل کرده و به برنج اضافه کنید. در نهایت، تمام مواد را به مدت کمی به هم بزنید و قابلمه را بر روی حرارت کم قرار دهید تا برنج و مواد خرد شده به آرامی آماده شوند.
با این دستور پخت، برنج با سبزیجات و مرغ آماده شده و طعم بی نظیری را به دست میآورد. میتوانید این پیش غذا را با تازه و خنک کردن در یخچال و گرم کنید قبل از سرو کردن، استفاده کنید. طعم و غذایی که این پیش غذا دارد، برای همه افراد طعم سفره شام را به بهترین شکل تجربه کردني را به ارمغان خواهد آورد.
6. دستور پخت پیش غذای سبزیجات تفنگی با گوشت
رستورانها و غذاخوریها همیشه یکی از بهترین مکانها برای تجربه غذای خوشمزه و لذیذ هستند. اما چرا بسیاری از ما ترجیح میدهیم در خانه برای خانواده و دوستان آشپزی کنیم؟ شاید چند دلیل برای این امر وجود داشته باشد، اما غذای خانگی از جمله دلایل اصلی مربوط به صحت و رعایت تغذیه سالم است. به همین دلیل شما میتوانید این دستور آسان و لذیذ برای تهیه پیش غذای سبزیجات تفنگی با گوشت را دنبال کنید.
مواد اولیه این دستور شامل یک بسته سبزیجات منجمد تفنگی، یک بسته گوشت چرخ کرده، یک پیاز و گوجه فرنگی، سیر، فلفل قرمز، زعفران، نمک و روغن زیتون است. ابتدا، تفنگی را با آب بجوشانید و آن را در حدود 10 دقیقه بپزید و سپس در ظرفی پوشیده شده با روغن زیتون به مدت 10 دقیقه دیگر بجوشانید.
به موقعیت همزمانی گوشت را تفت دهید. بعد از اینکه گوشت پخته شد، پیاز و سیر را به فنجان گوشت اضافه کنید و برای 5 تا 7 دقیقه تفت دهید. سپس یک قاشق چایخوری زعفران، فلفل قرمز و نمک را به آنها اضافه کنید و بهمدت 2 تا 3 دقیقه تفت دهید.
سبزیجات منجمد تفنگی را همراه با گوجه فرنگی شسته و خرد کنید. دو دقیقه بعد از اینکه گوشت و پیاز با تفنگی پزیده شدهاند، سبزیجات تفنگی را به آن اضافه کنید و بهمدت 10 دقیقه تفت دهید. بعد از آن، تمام مواد را باهم مخلوط کرده و سرو کنید.
دستور پخت پیش غذای سبزیجات تفنگی با گوشت بسیار آسان است و به طور معمول کمتر از 30 دقیقه به طول میانجامد. با استفاده از این دستور، شما میتوانید یک غذای سالم، خوشمزه و لذیذ برای خانواده و دوستان خود تهیه کنید.