مواد لازم برای پخت پلو با لوبیا قرمز
با سلام خدمت شما کاربر عزیز،
پلو با لوبیا قرمز یکی از پلوهای محبوب در فرهنگ غذایی ایران است که با موادی ساده و رایج در بازار خریداری میشود. در ادامه به توضیح مواد لازم برای پخت این پلو میپردازیم:
مواد لازم:
- برنج: دو لیوان
- لوبیای قرمز: یک لیوان
- پیاز: یک عدد متوسط
- گوشت چرخ کرده: 200 گرم
- روغن مایع: سه قاشق غذاخوری
- آب: سه لیوان
- زعفران: یک قاشق غذاخوری
- نمک، پودر فلفل، زیره، دارچین، هل، گشنیز: به میزان لازم
ابتدا لوبیای قرمز را شب قبل از پخت با آب بجوشانید تا کاملا نرم شود. سپس آن را از آب بیرون آورده و طبق سلیقه شما، در صورت تمایل میتوانید با روغن و پیاز که رنگ طلایی گرفته است تفت دهید.
برای پخت پلو، برنج را با آب چند برابری به همراه نمک درون قابلمهای کاملا قرار دهید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش درآید. سپس آن را به مدت 12 تا 15 دقیقه بجوشانید تا برنج کاملا پخت شود.
در مرحله بعد، پیاز را خرد کرده و با روغن در قابلمه تفت دهید تا رنگ به طلایی درآید. سپس گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کنید و همه را با هم تفت دهید تا گوشت کاملا پخت شود.
حال به آب لازم برای پلو زعفران، نمک و دیگر ادویهها را اضافه کرده و داخل قابلمه قرار دهید. سپس قسمت بالایی آن را با رنگ زعفران تزئین کرده و روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش درآید.
سپس لوبیای قرمز را به قابلمه اضافه کنید و همه را با هم به مدت 30 دقیقه بجوشانید تا پیشنهادی بنده طعم و مزه لذیذی را به دست بیاورید.
پلو با لوبیا قرمز به همراه سالاد، ماست و ترشی جات سرو کنید. لذت ببرید.
نحوه آماده سازی لوبیا قرمز
لوبیا قرمز یکی از انواع نخود فرنگی است که در بسیاری از غذاهای ایرانی به عنوان نوعی از اصلی غذاهای سنتی استفاده میشود. آماده کردن لوبیا قرمز در خانه روشی نوین و در عین حال آسان است که در اینجا به توضیح نحوه آماده سازی آن میپردازیم.
اولین مرحله در آماده سازی لوبیا قرمز، شستشوی دادن آن است. برای این منظور لوبیا های خشک را درون یک ظرف قرار داده و با آب سرد شستشو داده و سپس به مدت چند ساعت در آب خیساندن قبل از پخت کمک می کند که سریع تر نرم شوند. نکته مهم در این مرحله این است که قبل از افزودن آب به لوبیا ها، آن ها را در فنجانی قرار داده و از تنش هایی که به آنها وارد می شود جلوگیری شود.
پس از خیس کردن، لوبیا ها را در دیگی به همراه 1 الی 2 پیمانه آب گرم بریزید و به همراه مقداری نمک برای حدود 40 تا 50 دقیقه ابپز کنید. در قسمت دیگ همراه با لوبیا پیاز رنده شده، روغن (زیتون و… ) و پودر فلفل پیاز خام و سیر اضافه کنید تا بوی خوشبوی شفتح داده و لذت آشپزی را کامل کنید.
بعد از این دیگر قسمت، حالا لوبیا های پخته شده را به داخل تابه ای مناسب بریزید و به همراه روغن، پیاز رنده شده، سیر، پودر فلفل و نمک با حسب تمایل تهیه شده را به موقعیتی دلخواه بندازید و حرارت روی کم به مدت 10 الی 15 دقیقه بپزید.
از یک طرف، آماده سازی لوبیا قرمز می تواند چالشی نظیر تندی یا شوری داشته باشد، اما با تجربه و سلیقه خود، شما میتوانید طعمی که بهترین شیوه پخت این غذا را خوب بدانید تهیه کنید. با آماده سازی لوبیا قرمز می توانید مزه و عطر دلایل سنتی ایرانی را در سفره خود حس کنید.
نحوه آماده سازی برنج برای پلو با لوبیا قرمز
آماده سازی پلو با لوبیا قرمز برای سرو در سفرههای ایرانی بسیار متداول است. اما پخت برنج برای این پلو برای بسیاری از افراد ممکن است چالشبرانگیز باشد. در این مطلب، نحوه آماده سازی برنج برای پلو با لوبیا قرمز به شما آموزش داده میشود.
اولین مرحله در آماده سازی برنج برای پلو با لوبیا قرمز، شستشوی مرطوب برنج است. برای شستشوی برنج، باید ابتدا برنج را درون یک ظرف، کاسه یا سینی بزرگ قرار داده و سپس با آب خنک برنج را برای حداقل نیم ساعت خیس کنید. سپس با آب کاملا سرد لایه لایه برنج را برداشته و آب آن را تا زمانی که آبی که از برنج خارج میشود شفاف باشد، تعویض کنید.
پس از شستشوی برنج، برای نیم ساعت برنج را درون آب قرار دهید. سپس برای آبگیری، باید از برنج استفادههای طولانی برداشته و آن را به صورت آرام بر روی لگن ظرفی شفاف قرار دهید تا آب برای سرو پلو ماندهباشد.
برای پلو با لوبیا قرمز، باید برنج را با همراه موادی مانند خلال، رب گوجهفرنگی، نمک، فلفل، زعفران و کره به صورت روغنی تفت داده و سپس با آب یا مرغ، همراه با لوبیا قرمز و برخی از مواد دیگر پخته شود.
در نتیجه، پلو با لوبیا قرمز آماده به سرو شدن است. همچنین، مراقب باشید که برای طعم بهتر پلو، قبل از سرو، پوست جوجه را با استفاده از یک قیچی تیز کنار بزنید و پلو را درون دیگی مخصوص به چنگال سرو کنید.
نحوه آماده سازی پیاز و سیر برای پلو با لوبیا قرمز
پلو با لوبیا قرمز به عنوان یکی از مهمترین غذاهای سنتی ایرانی شناخته شده است. این غذا با استفاده از ترکیبی از برنج، لوبیا قرمز، پیاز و سیر تهیه میشود. در این رسته، پیاز و سیر به عنوان دو از اصلی ترین مواد اولیه مورد استفاده قرار میگیرند و انتخاب و آماده سازی صحیح آنها میتواند طعم، بو و ارتباط با سایر مواد اصلی در این پلو را بهبود بخشد.
ابتدا برای آماده سازی پیاز، پوست های بیرونی آن را واکسیده کرده و سپس آن را با چاقو یا رنده برش کرده، به آرامی پوست های آن را از بین برداشته و آن را برش دهید. سپس پیاز را به روش پخت در کمی روغن در حرارت ملایم سرخ کنید و برای به دست آوردن یک نوع کارامل شده، در انتهای فرآیند، به آن یک قاشق چایخوری از شکر بیافزایید تا پیاز به رنگ زردبه ای بهبود یابد و طعم حاصل از آن بهتر شود.
بهترین نوع سیر برای استفاده در پلو، سیر تازه است. می توان سیر را با چاقویی تیز برش داده و به شکل ریز خرد کرد. برای حالت شوخی، ممکن است به جای خرد کردن سیر، آن را به صورت مخلوطی از سیر و پیاز خرد کرده به کار برد.
با این حال، باید به یاد داشته باشیم که پیاز و سیر بهترین زمانی که در پلو استفاده می شوند، وقتی هستند که برای مدتی سرخ شوند. برای این منظور، پیش از قرار دادن لوبیا قرمز و برنج در قابلمه، پیاز و سیر را در روغن گرم جوشانده و به مدت چند دقیقه در حرارت متوسط سرخ کنید. با این کار، طعم، بو و رنگ آنها بطور قابل توجهی بهتر شده و با برنج و لوبیا قرمز ترکیب بهتری خواهند ایجاد کرد.
راندمان آبکشی برنج برای پلو با لوبیا قرمز
راندمان آبکشی برنج برای پلو با لوبیا قرمز میتواند مسألهای دشوار برای برخی افراد باشد. هدف اصلی این فرآیند، جداسازی برنج از لوبیا و آماده سازی بافت مناسب آن برای سرو در ظروف پلو است. اما اگر برنج نباشد، خورشتهای خوشمزه و پرتوانی را همراه با خود به همراه دارد.
روش اصلی برای آبکشی برنج با استفاده از آب گرم است. جوشاندن آب در یک قابلمه بزرگ و اضافه کردن برنج، سپس حرارت را کم کرده و برنج را گرفته تا جوش آن آرام شود.
در مرحله بعد، باید برنج را با آب سرد شستشو داد تا روغن و شکری که در برنج وجود دارد حذف شده و برنج همگی بافت مناسب را بگیرد. این گام به طور موثری جلوی جمع شدن برنج پس از پخت را میگیرد و باعث میشود که برنج نرم و همهتراکم با شکوه باشد.
در مرحله بعد، باید برنج را به سبد آبکشی مناسب منتقل کرده و با آب شستشو داد. بهترین راه برای انجام این کار، استفاده از یک سبد آبکشی برای برنج است که اجازه میدهد که آب به طور اثربخش در سطح برنج حرکت کند و بتواند ریشه سزاواری را که در آن مرحله هنوز در برنج باقیمیماند، آبکشی کند.
توجه به جزئیات و استفاده از لوازم مناسب در آبکشی برنج، باعث میشود که مواد خام کاملاً تمیز و آماده پخت شدن در مرحله تهیه غذا باشد. استفاده از آب کردن در لوازم آشپزی با کیفیت بالا و همچنین انتخاب مواد خامی با کیفیت برای برنج و لوبیا، بهرهوری بیشتری را در این فرآیند برای شما به ارمغان میآورد.
نحوه پخت لوبیا قرمز برای پلو
لوبیا قرمز یکی از مؤثرترین منابع پروتئین در ماهیت خود است و به علت سبک مصرفی و تهیه آسان آن، بسیاری از افراد علاقمند به استفاده از این غذا هستند. یکی از راههای متداول در تهیه لوبیا قرمز، استفاده آن در پلو است. در این مقاله به نحوه پخت لوبیا قرمز برای پلو می پردازیم.
در ابتدا، نیاز است هرگونه آلودگی و شکستگی های موجود در داخل بسته لوبیا قرمز را بررسی کنیم و در صورت وجود، آنها را حذف کنیم. بعد از آن، لوبیا را با آب بشوییم و به مدت حداقل 4 ساعت خیس کنیم، تا بهتر بپزند. سپس آن را با آب ویکنی، درون قابلمه قراردهیم و آب روی آن ریخته و به مدت 45 تا 60 دقیقه آن را بپزیم.
برای تهیه پلو، شعله را روی حرارت متوسط تنظیم کرده و پیاز خردشده را با روغن زیتون در قابلمه سرخ کنید تا طلایی شود. پیاز را از قابلمه خارج کرده و ذرت شیرین، گلابی، پیاز و زعفران به شعله اضافه کرده و قلیانی کنید. پس از 15 دقیقه وقت، مواد چند کرده شده با لوبیا قرمز را به ترتیب اضافه کنید و به مدت 10 دقیقه دیگر با هم انداخته شود.
حالا پلو آماده است. می توان آن را با روش استویی نیم ساعت پخت کرد تا داخل شود و سپس آن را به صورت مطلوب سرو کنیم. لوبیا قرمز به علت خواص غذایی بالا، برای تمام شرایط به صورت ساده و سالم استفاده می شود و با هر غذای دیگری که در همان زمان تهیه شده است، سرو می شود. با دنبال کردن این روش و نکاتی که گفته شده، می توانید یک پلو خوشمزه و مغذی با لوبیا قرمز تهیه کنید.