دستور پخت میگو پلو ساده

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

دستور پخت میگو پلو ساده

میگو پلو یکی از پرمصرف‌ترین غذاهای خوزستان و جنوب ایران است که دارای طعم و مزه‌ی بی‌نظیری می‌باشد. البته این غذا در دیگر مناطق کشور نیز مورد پسند هست. ترکیبی از برنج، میگو، سبزیجات و ادویه با طعم منحصر به فرد خود که جزو غذاهای سنتی است.

برای آماده کردن این پلو، ابتدا باید برنج را به صورت به دست آمده از شستن، داخل قابلمه به همراه روغن و زعفران و پیاز بریزید و برای مدتی روی حرارت قرار دهید. پس از خوبی فراگیری ادویه‌ها، آب ریخته و برای چند دقیقه دیگر روی حرارت باقی بماند تا برنج کاملا پخته شود.

در مرحله بعد، باید به صورت منظم در قابلمه، میگو و سبزیجاتی مانند نعناع و جعفری را به همراه پنیر و شیر ریخته و مطبوع فشار داده تا همه ی مواد مخلوط شوند. سپس این مواد را روی برنج در قابلمه باید ریخته و لایه به لایه مخلوط کنید تا تمامی مواد به خوبی در کنار هم قرار بگیرند. حال قابلمه را با درجه حرارتی کم به همراه کمی آب به همراه غذا بگذارید تا به آرامی و با فشار کمتر غذا تهیه شود. پس از خاموش کردن حرارت قابلمه، باید چند دقیقه به آرامی غذا را در قابلمه بگذارید تا سبک شود.

در نهایت، میگو پلو را به همراه مخلفات ضروری برای سرو کردن پلو، مانند خیارشور و ترشی‌جات، پودر کمون و لیمو روشن، در سفره قرار دهید و از طعم و ماندگاری این غذا لذت ببرید.



مواد لازم برای پخت میگو پلو ساده

برای پخت میگو پلو ساده، علاوه بر بستنی و انواع نوشیدنی، مواد لازم برای آن عبارتند از: برنج، میگوی پاک شده، پیاز، روغن، زردچوبه، ادویه‌جات (مانند دارچین، هل، فلفل سیاه و سیر تازه)، نمک، آب و لیموترش طبیعی.

در مرحله اول، باید برنج را برای درست کردن پلو شسته و در آب خیساند. در میانه کار، پیاز را خرد کرده و در روغن تفت داده تا طلایی و شفاف شود. پس از آن، میگوهای پاک شده را به پیاز اضافه و تفت دهید تا با یکدیگر ترکیب شوند. بعد از آن، زردچوبه و ادویه‌جات را به ماهیگیری اضافه کرده و خوب هم بزنید تا همگی یکدیگر را ترکیب کنند.

سپس، برنج را از آب خارج و به ماهیگیری اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس آب را به آرامی اضافه کنید و نمک را برای طعمدهی به آن اضافه کنید. پس از اینکه آب جوشید، حرارت را پایین بگیرید و بگذارید پلو نیم ساعت دیگر بپزد. در آخر، لیموترش طبیعی را به پلو اضافه کرده و آن را برای کمی دیگر اجازه دهید که برای توام‌شدن طعم‌ها مدتی بماند. می توان آن را با نان لواش یا ماست سرو کرد.



روش آماده‌سازی میگو برای پلو

روش آماده‌سازی میگو برای پلو یکی از پرتکرارترین دستورهای غذایی در دنیاست که توسط گروه‌های زیادی در سراسر جهان مورد استفاده قرار می‌گیرد. برای آماده کردن این پلو در ابتدا باید میگوها را به دقت تمیز کنید. این کار می‌تواند با استفاده از آب خنک و شوری پودر، صورت پذیرد. برای تمیز کردن میگوها شما باید پس از تفت دادن پیاز، میگوها روی آن ریخته و همه را باهم مخلوط کرده و برای چند دقیقه بسیار کوتاه تفت دهید.

پس از تمیز کردن میگوها شما باید آن‌ها را پخت کنید. برای پختن میگوها می‌توانید از روش آبپز یا سرخ کردن استفاده کنید. در صورت استفاده از روش آبپز باید آب را به غلیظی بسیار کمی برای پختن میگوها ریخت و آن‌ها را به مدت چند دقیقه در آب ‌بگذارید. در نهایت، میگوها را از آب بیرون کشیده و نگه دارید.

بعد از پخت میگوها شما می‌توانید به آن‌ها ادویه و مواد مختلف اضافه کنید. در این پلو معمولا از فلفل سیاه، زعفران، نمک و فلفل سفید استفاده می‌شود. با اضافه کردن این ادویه‌ها به میگوها، آنها بسیار خوشمزه خواهند شد.

در مرحله بعدی شما باید پلو را با استفاده از برنج طبخ شده تهیه کنید. برای این کار می‌توانید یک قابلمه بزرگ را با آب داغ پر کنید و برنج را در آن حین هم برنج را با نمک و یک قاشق روغن مخلوط کنید و بعد از حدود بیست دقیقه آن‌ها را به آب برگردانید.

در نهایت شما باید میگوهای پخته شده را به طور مداوم به پلو اضافه کرده و آن را به مدت ده دقیقه بیشتر بپزید. در این مرحله شما می‌توانید برای تزیین پلو از آویشن و نعناع استفاده کنید که بسیار خوشبو و شاداب خواهد شد. با رعایت این روش کامل، پلو با میگو تهیه شده با لذت خوردنی خواهد بود.



روش آماده‌سازی برنج برای پلو

برنج به عنوان یک غذای مهم در غذاهای ایرانی تحسین‌برانگیز است و به عنوان قسمتی از بسیاری از پلوهای معروفی مانند قابلی، بغلما، شیرین پلو و … به کار گرفته می‌شود. یکی از اصول مهم در پخت برنج برای پلو، آماده‌سازی مناسب برنج است. در اینجا روش آماده‌سازی برنج برای پلو به طور کامل توضیح داده خواهد شد.

قدم اول در آماده سازی برنج برای پلو، شستشو است. قبل از شستن، برنج را برای ۳۰ تا ۵۰ دقیقه در آب خیس کنید. سپس با آب دیگری شستشو دهید تا همه‌ی ذرات آلودگی و آلودگی‌های آلی را حذف کنید. پس از شستن، آب برنج باید کاملاً صاف و شفاف شود.

بعد از شستشو، برنج را برای یک تا دو ساعت در آب نمکین قرار دهید. در این مرحله، برای هر فنجان برنج حداقل یک قاشق غذاخوری نمک به آب اضافه کنید. این عمل موجب شده تا برنج به خوبی نرم شود.

در گام بعدی، برای پخت برنج برای پلو از روش “نیم‌پخت” استفاده کنید. بهترین روش نیم‌پخت، بعد از آماده‌سازی برنج، ابتدا برنج را بهمراه آب معمولی و نمک در قابلمه پخته، بعد از غلظت آب بین ۵۰ تا ۷۰ درصد می‌توانید آن را به صورت “نیم‌پخت” خاموش کنید. سپس برنج را در قابلمه به همراه دیگر مواد پلو اضافه کرده و به مدت چند دقیقه دیگر بپزید.

به علاوه، برای به دست آوردن بوی خوشایند برنج برای پلو، می‌توانید چند تیمار کنید. از جمله راهکارهای ثبت شده برای دریافت بوی خوب برنج افزایش دوران چرخش عادی روی سینی با عنوان توری ۲۰ دقیقه پس از پایان پخت، روشی است که منجر به رسیدن بوی خوب برنج می‌گردد.



روش پخت میگو پلو ساده

پخت میگو پلو یکی از غذاهایی است که طعم منحصر به فردی دارد و علاوه بر اینکه شگفت‌انگیز است، مزه‌ی بسیار خوشایندی دارد. برای پختن این غذا، میگوهای تازه مورد نیازند و برای اینکه طعم میگوها لطیفتر باشد، باید آن‌ها را قبل از پختن در آب یا شیر ترشیج بدهید. برای تهیه‌ی پلو نیز بهتر است از برنج خوب و مرغوب استفاده کنید. برای شروع، ابتدا برنج را بشویید و برای کمی زمان گذراندن دم کنید. پس از چند دقیقه، آن را از آب در بیاورید و به ظرفی قرار دهید، سپس به آن نمک بریزید و آبی که برای شستشوی برنج استفاده کرده بودید را اضافه کنید.

حالا که برنج آماده است، می‌توانید برای پختن میگوهای خود شروع کنید. قبل از هر چیز قسمت سر و سیخ میگوها را جدا کنید و آن‌ها را تمیز کنید. در ادامه، در قابلمه‌ای روغن و بعد از آن پیاز خرد شده را بریزید و آن را تفت دهید تا طلایی شود. سپس میگوها را به آن اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید. برای افزایش مزه‌ی میگوها، به آن‌ها رب گوجه فرنگی و زعفران اضافه کنید و به مدت چند دقیقه بگذارید تا مزه‌ی این اجزای غذایی به میگوها جذب شود.

در پایان، برنج را به روی میگوهای پخته ریخته و آن را در حرارت کم و روی حرارت غازی قرار دهید تا بپزد. پس از گذشت چند دقیقه، طبق سلیقه‌ی خودتان به آن نمک بیشتری بریزید و به مدت چند دقیقه دیگر در حرارت غازی بگذارید تا بپزد. نهایتاً میگو پلو شما آماده‌ی سرو شدن است. می‌توانید آن را با سبزیجات و سس خردل سفید مزه‌دار و خوشمزه تزیین کنید.



چگونگی سرو کردن میگو پلو

سرو کردن میگو پلو از مراحل مهم پخت و آماده سازی غذا است که نیاز به توجه و دقت دارد. ابتدا باید میگوها را در آب جاری شستشو داده و سپس درون دیگی با آب و نمک به مدت ۵ الی ۷ دقیقه پخت داد. سپس میگوها را از دیگ خارج کرده و آب مربوط به آنها را نگه داشته و صاف کرده تا در مرحله بعدی استفاده شود.

یکی از مراحل مهم برای سرو کردن میگو پلو، طی کردن هر دو تنه برنج به صورت متقلب درون دیگ است. ابتدا باید یک لایه برنج را درون دیگ بریزید و سپس لایه ای از میگوها بر روی برنج قرار دهید. این عمل را به تعدادی که لازم است تکرار کرده و پایه دیگ را با لایه برنج و تاپینگ میگو پلو تکمیل کنید.

در مرحله بعدی، لایه های مختلف میگو پلو را به صورت تخت و مسطح آرایی کرده و به صورت جذاب آن را داخل سفره بریزید. برای زیباسازی میگو پلو، می توانید بر روی آن خرد شده و سبزیجات و ادویه های مختلفی مثل پیاز سرخ شده، زعفران، دانه های تخم مرغ و نمک را اضافه کنید.

آخرین مرحله، سرو کردن میگو پلو به همراه سس است. شما می توانید نمک، فلفل سیاه، روغن نباتی و آب بسیار کم را به چند قطره آبلیمو ترکیب کرده و به صورت جداگانه در کنار میگو پلو سرو کنید. همچنین، می توانید سس را به صورت جداگانه و در کنار میگو پلو، به صورت خشک سرو کنید.



نکته‌هایی درباره پخت میگو پلو

پخت میگو پلو یکی از پرطرفدارترین غذاهای ایرانی محسوب می‌شود. ترکیبی خوشمزه و سالم از برنج، میگو و مرغ است که به روش خاصی طبخ می‌شود. در ادامه به چند نکته مهم درباره پخت میگو پلو پرداخته‌ایم.

اولین نکته درباره پخت میگو پلو آماده‌سازی میگوهاست. برای پخت میگو پلو بهتر است از میگوهای تازه استفاده کنید و میگوهای بسته‌بندی شده را فقط در صورت عدم دسترسی به میگوهای تازه استفاده کنید. همچنین قبل از استفاده، میگوها را کاملاً تمیز کرده و پوست و قسمت مشکی آنها را کاملاً از بین ببرید.

دومین نکته درباره پخت میگو پلو بررسی برنج است. انتخاب برنج مناسب، یکی از مهم‌ترین عوامل در تهیه پلو است. برنج با دانه خوب، بزرگ و شفاف مناسب‌تر از دیگر گونه‌های برنج برای تهیه میگو پلو است و می‌توانید از انواع معروفی که در بازار موجود هستند، مانند تخم برنج یا سیلی، استفاده کنید.

سومین نکته درباره پخت میگو پلو استفاده از ادویه‌کاری و چند روش طبخ است. برخی از دلایل برنج را به صورت بخارپز می‌پزند و برخی از آن را در آب جوش می‌ریزند. همچنین برای طعم دادن به پلو از انواع مختلف ادویه‌ها مانند زیره، دارچین، هل، زرشک و ... استفاده می‌شود که این ادویه‌ها به معامله، طعم و بوی خاصی به پلو می‌دهند.

با استفاده از این نکات می‌توانید از تهیه میگو پلو لذت ببرید و با یک ترکیب خوشمزه و جذاب از برنج، میگو و مرغ، غذایی مفید و خوش طعم برای خود و خانواده خود پیش می‌کشید.