دستور پخت فلافل ساده خانگی

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

دستور پخت فلافل ساده خانگی

فلافل، یکی از معروف‌ترین غذاهای خاورمیانه است که با استفاده از نخود، سبزیجات و ادویه‌های خوشمزه، تهیه می‌شود. این غذای سنتی، طعم و مزه‌ای بسیار خوشایند دارد و با نون، سالاد، ترشی یا ترشیجات همراه می‌شود. در این راهنمایی، دستور پخت فلافل ساده خانگی را به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم:

1- نخود خشک 250 گرم

2- سیب زمینی یک عدد متوسط

3- پیاز یک عدد متوسط

4- سیر یک حبه

5- گلپر یک قاشق غذاخوری

6- آرد نخودچی یک قاشق غذاخوری

7- نمک و فلفل به میزان لازم

8- روغن برای سرخ کردن به مقدار لازم

طرز تهیه:

1- نخود را حدود 12 ساعت (حتی تا 24 ساعت) قبل از آماده‌سازی، در آب خیسانده و بهتر است بعضی از دانه‌های نخود را پوستی که در اطراف‌ آنها وجود دارد، تخلیه کنید. سپس از آنها روغن بریزید و آنها را در تابه‌ای سرخ کنید تا همه دانه‌ها روی حرارت باشند.

2- سیب‌زمینی را پوست کنید و به اندازه نیمه نخود به اندازه نیمه غذاکی، با رنده رنده کرده‌اید. پیاز نیز رنده کنید و در یک ظرف غذا یا میکسر ریخته و تمامی مواد را به هم بریزید.

3- برای تهیه آرد نخودچی، می‌توانید نخود را رنده کرده و روی شبکه ای که دانه‌های بری خورده نگه دارید. سپس در یک ظرف غذا، به همراه یک قاشق غذاخوری آب، نمک و فلفل به هم مخلوط کنید.

4- تمامی مواد را در یک نیم پیمانه غذاخوری یا میزبانی بچینید و همه چیز را به یکدیگر هم بزنید تا یک مخلوط خمیری تهیه کنید.

5- روغن را در تابه شادی پر کنید و حرارت داده و شکلات‌های کوچکی را به اندازه یک قاشق غذاخوری در آسیاب الکتریکی پودر کرده و به میکسر افزوده و خوب هم بزنید.

6- با دست یک یا دو قطعه‌ی مخلوط را برداشته و به شکل توپی یا مسطح دونی شکل دهید (ظرفی رودوبی حاصل کنید) و در تابه سرخ شده روغن برای سرخ کردن به آرامی اضافه کنید.

7- فلافل‌ها را از یک طرف سرخ کرده و سپس به آرامی در تابه سرخ شده روغن را برای سرخ کردن دیگر اضافه کنید تا از سرخ شدن زیاد جلوگیری کند. به یکی دو نفر مانده که از دیگران حمایت می‌کنند، فلافل روی کاغذ خشک می‌کشند.

8- فلافل‌های سرخ رنگ را به همراه نان، ترشی، سالاد و سس حبه‌ای میل کنید و لذت ببرید. با پیاز، خیار، ریحان، تنوره یا ترشی، گوشت، چند گل سیر و گلپر، فلافل و نارنجی تزیین شده‌اند و میتوانید طعم و بوی خوشایندی از آنها به دست آورید.



مواد لازم برای فلافل خانگی ساده

برای تهیه فلافل خانگی ساده مواد لازم عبارتند از نخودفرنگی، پیاز، سیر، گشنیز، شوید، کمی آرد، زردچوبه، جوز داده شده، فلفل سیاه، نمک و روغن.

ابتدا نخودفرنگی را شب قبل از پخت، در آب خیسانده و به مدت ۱۲ تا ۲۴ ساعت درآورید تا کاملا نرم شود. سپس نخودفرنگی را در آب جوشانده و به همراه پیاز و سیر رنده شده، گشنیز و شوید خرد شده و تمامی ادویه ها به جز زردچوبه و آرد به چنین ترکیبی اضافه کنید و به صورت یک مخلوط یکنواخت بریزید.

سپس زردچوبه و کمی آرد را به مخلوط اضافه کنید و دوباره همه چیز را خوب با یکدیگر مخلوط کنید تا تمامی مواد به یکدیگر بچسبند. حالا با دست های خود به اندازه یک گردنبند کوچک شکل دهید و آنها را روی سینی با کمی روغن خرد کرده بریزید. با روش استوانه ای خمیر فلافل را تا زمانی که روی آن ها برزخ شکل گرفته به دور میز هل بدهید.

حالا در تابه روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و روان شود و با سس یا پیاز خلال شده پیشنهاد می شود که سرو کنید. این یکی از پرطرفدارترین غذاهای خردسالان و نوجوانان است که به راحتی و در کمترین زمان تهیه می شود و از طعم و مزه ی شگفت انگیزی بر خوردار می باشد.



روش تهیه مخلوط فلافل

تهیه مخلوط فلافل یکی از دستورهای محبوب در جهان است. فلافل نوعی غذای سالاد خوری است که در اغلب کشورهای عربی و مدیترانه‌ای مانند سوریه، لبنان، مصر، یونان و ترکیه معروف است. این غذای اصیل شامل ترکیبی از نخود، سبزیجات و ادویه جات است که با شکل دادن به شکل گرد و سپس سرخ کردن در روغن تهیه می شود.

برای تهیه مخلوط فلافل، ابتدا باید نخود را برای فریز کردن خیس کنید و سپس آن را به همراه سبزیجاتی مانند جعفری، برگ گل کلم، پیاز و سیر در مخلوط کن بریزید و آنها را به خوبی پخش کنید. سپس به این ترکیب ادویه‌هایی مانند فلفل قرمز، فلفل سیاه، زیره و کمی نمک اضافه کنید.

سپس، باید تمام مواد را به صفحه راهنمای پردازشگر خود انتقال دهید و برای تکان دادن آنها با یک ضربه پردازشگر کوچک تکان دهید، تا تمام مواد به خوبی ترکیب شده و درست شده باشند. پس از تکان دادن، شکل مناسبی را به ترکیب بدهید و آن را به شکل توپهای کوچک به مدت چند دقیقه در روغن داغ سرخ کنید.

بعد از سرخ شدن، می توانید فلافل را درون نان یا لواش قرار دهید و با سس مخصوص یا ترشیجات سرو کنید. آماده کردن مخلوط فلافل آسان است و می توانید با مواد اضافی مانند ماجرای خیار شور، توت فرنگی شور، انواع رشته و برنج همراه کنید تا به طور بسیار سریع خوردنی لذیذی را برای خود داشته باشید.



فرایند پخت فلافل در حین پخت

فلافل یک غذای سنتی مردم شرقی است که با استفاده از نخودفرنگی و گیاهان خشک شده تهیه می شود. فرایند پخت فلافل نیازمند مواد اولیه ساده و مهارت در تهیه و پخت آن است. در این پروسه، نخودفرنگی و گیاهان خشک شده به همراه پیاز و سیر در فرایند مخلوط شدن و پخته شدن از یکدیگر جدا نمی شوند و به صورت نیمه جامد به شکل پلاکی در می آیند.

برای شروع پخت فلافل، ابتدا نخودفرنگی در آب خیس خیسانده می شود تا برای آماده شدن بهتر آبدوستی خود را از دست بدهد. پس از این مرحله، نخودفرنگی و سایر مواد مخلوط شده و به صورت یک تفاله مرطوب در می آیند تا بعداً به شکل پلاکی درآیند. سپس، فلافل ها در روغن داغ و نیمه عمیق شده و با اجازه می شوند تا سرخ و طلایی شوند و در نهایت با دستهای آماده یا با چنگالی از روی روغن خارج می شوند.

در این فرایند، دمای روغن بسیار مهم است و باید بین ۳۵۰- ۴۵۰ درجه فارنهایت باشد تا فلافل ها به صورت صحیح سرخ شوند. همچنین، فایده اضافی این فرایند این است که باعث بیشتر شدن پروتئین نخودفرنگی می شود که به عنوان یکی از مواد غذایی سالم و مفید برای بدن شناخته می شود.

در نهایت، فلافل ها با برخی تزئینات پیشنهادی مانند رب گوجه فرنگی، خیار شور، یا دیگر سس ها و گارنیش ها سرو می شوند. همچنین، فلافل ها به صورت داغ و تازه مصرف می شوند و یا در یخچال نگهداری شده و به صورت سرده مصرف می شوند. این غذای سنتی می تواند به عنوان یک صبحانه سنتی یا غذایی سرد برای ناهار و شام مصرف شود.



نگهداری و سرو فلافل

پخت فلافل، یکی از پر طرفدارترین غذاهای خاورمیانه به شمار می‌رود که علاوه بر اینکه باعث رضایتمندی بسیاری از مردم می‌شود، ارزش غذایی بالایی نیز دارد. برای نگهداری درست فلافل دارایی برای سرو در هنگام نیاز محسوب می‌شود و در ادامه با مراقبت و نگهداری صحیح آن، می‌توانید به مدت طولانی از آن برای تهیه غذا استفاده کنید.

اولین موردی که برای نگهداری صحیح فلافل باید به آن توجه کنید، مراقبت از دمای آن است. شما برای نگهداری این غذا باید حتماً آن را در یخچال قرار دهید و از گرم شدن آن جلوگیری کنید. برای سرو فلافل با کیفیت باید از ذرت و روغن نارگیل به عنوان افزودنی استفاده کنید. برای حفظ طعم و تازگی آن، می‌توانید از روش‌های دیگری نیز مانند جمع زدن فلافل‌ها در کیسه هوایی استفاده کنید.

بعدی باید به روش سرو فلافل توجه کرد. برای سرو کردن، شما باید از نوع و کیفیت پرهیز کنید. باید از ظاهر خوش آن استفاده کنید و خوب و دقیق سرو کنید تا همه بتوانند از طعم و سرو فلافل لذت ببرند.

همچنین باید به ترکیباتی که با فلافل سرو می‌شوند توجه کرد. با توجه به سلیقه‌ی خودتان به رژیم غذایی و همچنین پسندیده‌ی خودتان، می‌توانید از موادی مانند کاهو، پیاز، خیار، رب انگور، سس مایونز و سس حلوایی استفاده کنید.

با استفاده از این ترفندها برای نگهداری و سرو فلافل، می‌توانید از طعم و عطر خاص این غذا لذت ببرید و همچنین به سلامتی خودتان نیز اهمیت بدهید.



آماده سازی نخود

آماده سازی نخود به عنوان یکی از محصولات مهم باغی و زراعی در سرتاسر جهان شناخته شده است. نخود یکی از انواع مهم دانه های خوراکی است که همچنین در تهیه صنایع مختلف نیز به کار می‌رود. برای آماده سازی نخود، نخود‌ها باید از پوست خودباره آنها پاک شده و سپس به صورت پخته و یا خام در غذاهای مختلف استفاده شوند.

برای آماده سازی نخود خام، ابتدا نخود ها باید در آب منقع شوند. برای منقع نخود، باید نخود های خشک را در آب خیس کرده و حداقل چندین ساعت، بهتر است ۱۲ تا ۲۴ ساعت داخل آب بمانند تا بطور کامل نرم شوند و همچنین آب تنفسی آنها به عمل بیاید. سپس نخود ها را از آب در بیاورید و با آب شستشوی دیگری آماده کنید.

برای پخت نخود، ابتدا نخود های منقوع شده را به همراه یک قاشق سوپخوری نمک درون دیگی با آب وارد کنید. سپس دیگ را روی حرارت یک ماهیتاز پهن و بالای هر دو دوک، همراه با نمک، فلفل سیاه و یک برگ بو، بگذارید. بعد از ۴۵ دقیقه باید حرارت را کم کنید تا نخود ها به طور کامل پخته شوند.

همچنین می‌توانید نخود را به صورت سرخ شده نیز مصرف کنید، برای آماده سازی نخود سرخ شده، باید نخود ها را در آب منقع کرده و منتظر باشید تا کاملا نرم شوند. سپس نخود ها را با روغن یا کره در تابه در حرارت ملایم سرخ کنید تا رنگ و طعم دلخواه دریافت کنند.

در نهایت، می‌توانید نخود را در تهیه آش و سوپ و همچنین در پیتزا، سالاد و پلوهای مختلف استفاده کنید. همچنین با افزودن فلفل سیاه، نمک، روغن زیتون و ادویه کاری های دلخواه می‌توانید نخودی کریسپی و خوشمزه داشته باشید.



آماده سازی سبزیجات

آماده سازی سبزیجات یکی از مهمترین مراحل در پخت و تهیه غذا محسوب می‌شود. با توجه به اینکه سبزیجات اغلب به صورت فرآوری نشده به دست ما می‌رسند، نیاز داریم تا آن‌ها را پاک کنیم و از هرگونه آلودگی و شوائی در امان بداریم. برای پاک کردن سبزیجات، می‌توان آن‌ها را در آب سرد برای چند دقیقه خیس کنیم تا خاک و آلودگی در کنار سطح آن‌ها جمع شود.

سپس پیاز، سیر و سبزیجات دیگر را خرد کرده و آن‌ها را در روغن داغ تفت می‌دهیم تا طعم و مزه خوبی به آشپزی مان بدهیم. نکته مهم در این مرحله، عدم طولانی کردن سبزیجات در روغن برای جلوگیری از خشک شدن آن‌ها است.

در ادامه، می‌توانیم سبزیجات را با مواد دیگر دلخواهمان مثل گوشت، مرغ یا ماهی ترکیب کرده و آن‌ها را به همراه تندی‌ها، معجون گوجه‌فرنگی و ادویه‌های مورد نظر بپزیم. در این مرحله نیز باید به این نکته توجه کنیم که از پختن بیش از حد سبزیجات و اهمیت شست و شوی دوره‌ای آن‌ها برای جلوگیری از بیماری و شوائی بهتر است فراموش نشود.

در کل، آماده سازی سبزیجات قسمتی مهم و جدایی‌ناپذیر از پخت و تهیه غذاست که باید به آن اهتمام کافی را بدهیم تا غذاهایمان بهترین مزه را داشته باشند و همچنین از لحاظ بهداشتی در حالت عالی باشند.