دستور پخت شکر پلو شیرازی

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

دستور پخت شکر پلو شیرازی

شکرپلو شیرازی یکی از غذاهای معروف در سطح کشور است که عمدتا در جشن‌ها و مراسم خانوادگی سرو می‌شود. شکرپلو شیرازی با استفاده از ترکیبی از برنج، شیرینی، شکر، زرشک، برگ گوجه و ادویه‌های خاصی مثل زعفران، کمیون و قرنفل درست می‌شود.

نکات مهم در طرز پخت شکرپلو شیرازی شامل انتخاب برنج مناسب، اندازه گیری دقیق آب و شکر، بخشنده بودن در استفاده از ادویه‌ها و توجه به مراحل پخت است.

از اولین قدم در طرز پخت شکرپلو شیرازی می‌توان به شستن برنج و خشک کردن آن اشاره کرد. سپس برنج را به همراه آب و شکر در قابلمه ریخته و روی حرارت آهسته قرار می‌دهیم. برای رسیدن به درجه نرمی مناسب، برنج را بین ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در حالت غلیظ می‌پزیم. در این مرحله، برگ گوجه، زرشک و ادویه‌های خاص را به برنج اضافه کرده و به مدت حداکثر ۵ دقیقه روی حرارت قرار می‌دهیم.

در نهایت، می‌توان شکرپلو شیرازی را با کشک مرکباتی و گوشت چرخ‌کرده تزیین کرده و سرو کرد. این غذا به محض سرو می‌تواند از طعم و مزه‌ی خاصی برخوردار باشد که موجب شادی و خوشحالی دسته‌های مختلف جمعیت می‌گردد.



مواد لازم برای دستور پخت شکر پلو شیرازی

شکر پلو شیرازی غذایی است که از روی برنج و شکر و دیگر موارد تهیه میشود و بعد از پخت به صورت قیمه ای شکل بندی شده و سرو میگردد. این غذا از دستورات معروف و پرطرفدار در شهر شیراز است که در تمامی مراسم های خانوادگی و مذهبی مورد توجه قرار میگیرد.

برای تهیه شکر پلو شیرازی به دو نوع مواد اولیه نیاز است، اولی برنج و دومی شکر می باشد. برنج به مقدار مناسب شسته شده و سپس به همراه گوجه فرنگی و نمک و چند عدد لیمو عمانی در قابلمه ‌ای قرار داده می شود و بعد از ریختن حدود دو لیوان آب، برای پخت به روی حرارت بالا قرار داده می شود.

دیگر موادی که برای تهیه شکر پلو شیرازی به کار می‌روند شامل فلفل، دارچین، زعفران، عسل و روغن می باشد. فلفل و دارچین به میزان مناسب اضافه میشود و زعفران در حالی که در یک لیوان آب مریز می شود برای تقویت رنگ و عطر ، به پخت برنج اضافه می شود. همچنین روغن گیاهی نیز برای پخت برنج به روی حرارت بالا و به مقدار کافی به آن اضافه می شود.

نهایتا پس از پخت برنج به صورت قیمه ای شکل بندی شده و شکر همراه با عسل در قابلمه گرم شده و بعد از حرکت فوری و طبق یک دستور خاص به آب شیر مخلوط و پس از حرکت دادن آن به روی برنج ریخته می شود و به همین ترتیب برای حدود بیست دقیقه برای پخت روی حرارت کم قرار داده می شود . به همین ترتیب شکر پلو آماده سرو است.



مرحله تهیه برنج برای شکر پلو شیرازی

برای شکرپلو شیرازی، برنج باید به شکلی خاصی آماده شود تا بهترین نتیجه ممکن حاصل شود. در اینجا توضیحاتی درباره‌ی مرحله‌های تهیه برنج برای شکرپلو شیرازی ارائه می‌شود.

مرحله‌ی اول: شستن برنج

قبل از هر چیز، برنج باید به دقت شسته شود. برای شستن برنج، بهتر است از سه بار شستشو استفاده کنید. در هر بار شستشو، آب باید از برنج خارج شود و برنج در ظرفی خالی قرار گیرد.

مرحله‌ی دوم: خشک کردن برنج

بعد از شستشو، برنج را به مدت یک تا دو ساعت خشک کنید. باید مطمئن شوید که هیچ قطره آبی بر روی برنج باقی نمی‌ماند.

مرحله‌ی سوم: پختن برنج

برای پختن برنج، از روش پخت برنج تهیه شده برای شله‌پازی استفاده کنید. در این روش، آب در قدری به همراه شور و روغن برنج ریخته شده و به آرامی و در دمای پایین، برنج پخته می‌شود.

مرحله‌ی چهارم: دم کردن برنج

هر پلویی که درست می‌کنید باید بعد از پختن به مدت بیست تا سی دقیقه دم کنید تا برنج درست درون قابلمه آماده شود.

با رعایت این مراحل، برنج برای شکرپلو شیرازی آماده است. این مراحل اساسی هستند و با توجه به تجربه می‌توانید از روش‌های دیگر جهت پخت برنج برای شکرپلو شیرازی نیز استفاده کنید.



مرحله تهیه شیرینی پلو برای شکر پلو شیرازی

همگی ما می‌دانیم که شکر پلو یکی از غذاهای محبوب ایرانی است، اما بهترین روش تهیه آن چیست؟ یکی از روش‌های سنتی و خوشمزه تهیه شکر پلو با اضافه کردن شیرینی است. شیرینی پلو نوعی شیرینی خوشمزه و خوش رنگی است که به شکر پلو اضافه می‌شود.

ابتدا برای تهیه شیرینی پلو، باید نان خشک را خرد کرده و در یک قابلمه با کره تفت داده شود تا رنگ آن تغییر کند. سپس حبه های آجیل را به مقدار لازم بر اساس تعداد افراد حضوری در جمع اضافه کنید و همراه با نان تفت میدهید.

در مرحله بعد، باید یک پیاز را خرد کرده و در کره تفت داده و کمی شیرینی به آن اضافه کنید. سپس گوشت بریده شده را اضافه کرده و تفت دهید تا آماده شود.

سپس باید آب را به مقدار لازم در قابلمه بریزید و نمک را به آن اضافه کنید. وقتی آب جوشید، برنج را بریزید و مخلوط کنید. بعد از ۵ دقیقه، شیرینی پلو را داخل قابلمه بریزید و مخلوط کنید تا به خوبی با برنج ترکیب شود.

در نهایت، قابلمه را روی حرارت کم قرار دهید و برای ۵۰ تا ۶۰ دقیقه بپزید تا برنج به طور کامل پخته شود و شیرینی پلو، بوی خوشمزه ای داشته باشد. با اضافه کردن شیرینی پلو به شکر پلو، این غذا به یک سطح جدید خوشمزگی و ارتباط شیرینی می‌رسد و محبوبیت بیشتری پیدا می‌کند.



مرحله تهیه شیر میوه ای برای شکر پلو شیرازی

تهیه شیر میوه‌ای برای شکرپلو شیرازی یکی از روش‌های بسیار خوشمزه و محبوب برای همراهی با این غذای اصیل و سنتی می‌باشد. شیر میوه‌ای یک نوشیدنی خوشمزه و سالم است که با توجه به کیفیت میوه‌های استفاده شده در آن به وجود می‌آید.

برای تهیه شیر میوه‌ای، ابتدا باید یک میوه‌ی مرغوب و تازه انتخاب شود. پس از این که میوه‌ی انتخاب شده را شسته و خشک کردید، باید آن را به دو نیم کرد و تخم‌گذاری کنید. سپس میوه را در یک ظرف مخصوص شیر میوه‌ای قرار دهید و آب معدنی اضافه کنید.

در مرحله بعد، شما باید سهمیه‌ی شکر را در ظرفی جداگانه به دمای کمی روی قابلمه قرار دهید و به مدت حدود ۱۰ دقیقه گرم کنید تا برای تهیه شیر میوه‌ای آماده باشید. پس از گرم شدن شکر، آن را به میوه منتقل کنید و به آن اضافه کنید.

بعد از این کار، ظرف شیر میوه‌ای را با درزگیری خوب محکم کرده و در یخچال قرار دهید تا به خوبی از طعم و مزه‌ی شیر میوه‌ای لذت ببرید. شیر میوه‌ای آماده برای مصرف است که می‌توانید آن را به همراه شکرپلو شیرازی سرو کنید.



مرحله تهیه شکر خشک برای شکر پلو شیرازی

تهیه شکر خشک برای شکر پلو شیرازی یکی از مواد اصلی این غذاست. با توجه به اینکه شکر پلو شیرازی یک غذای سنتی ایرانی است، تهیه شکر خشک برای آن نیز به شیوه‌ای سنتی و خاص انجام می‌شود.

عمل تهیه شکر خشک با استفاده از قند قهوه‌ای انجام می‌شود. در این روش، قند قهوه‌ای را به همراه آب در حرارت ملایم بپزید تا عرق آن استخراج شود. سپس عرق قند قهوه‌ای را به روی ترمومتر بیاورید و در دمای 110-100 درجه سانتی‌گراد گرم بگذارید تا بعد از چند ساعت شکر خشک به دست آید.

در این روش، قند قهوه‌ای برای تهیه شکر خشک استفاده می‌شود زیرا در این نوع قند، پلی‌ساکاریدهای به مقدار بیشتری نسبت به قند سفید وجود دارد. پلی‌ساکاریدها باعث استحکام بخشیدن به شکر کریستال شده و ایجاد قوام مطلوب در شکر خشک می‌شوند.

استفاده از شکر خشک تهیه شده به روش سنتی، مزیت‌هایی برای غذاهای سنتی دارد. اولین مزیت، مصرف کمتر پودر چربی است. در مقابل، به دلیل ترکیب شکر خشک با سایر مواد، گاهی اوقات بسته به نوعی مورد استفاده، سفتی و یا طراوت اضافه می‌گردد. به همین دلیل، تهیه شکر خشک با استفاده از قند قهوه‌ای روشی ایده‌آل برای تهیه شکر پلو شیرازی است.



مرحله تهیه آجیل برای شکر پلو شیرازی

آجیل یکی از اجزای اصلی غذای ایرانی است که در اکثر وعده‌های غذایی ما حضور دارد. شکر پلو شیرازی نیز از پرطرفدارترین غذاهای دریایی شهر شیراز است که با استفاده از مواد اولیه ساده ولی با ترکیب کاملاً خوشمزه، به عنوان یکی از اصلی‌ترین غذاهای منطقه شناخته شده است.

برای آماده کردن آجیل مناسب برای شکر پلو، باید انواع مختلف آجیل را با ترکیبی از تخم کدو، بادام، فندق، پسته و گردو در کنار هم قرار داد. بهتر است که در زمان خرید، آجیل‌های درجه یک و تازه را انتخاب کنید. پس از خرد کردن واحدهای آجیل، باید آن‌ها را در یک قابلمه سرباره با روغن طی چند دقیقه تفت دهید تا آجیل به خوبی خوشمزه شوند و ظاهر جذابی پیدا کنند.

سپس باید برای تزیین شکرپلو شیرازی، آجیل تفت داده شده را روی شیرینی قرار داد. با این کار، خوشمزگی شکر پلو به شدت افزایش می‌یابد و برای طعم دلخواه، شما می‌توانید به استفاده از تنگ مرغوب و دارای ارزش غذایی بالا نیز توجه کنید. با این سیستم تهیه آجیل برای شکر پلو شیرازی می‌توانید خانواده و مهمانان خود را با یک غذای لذیذ و سالم بهترین شکل ممکن پذیرایی کنید.