مواد لازم برای پخت رولت خامه ای شکلاتی
برای پخت رولت خامه ای شکلاتی، مواد لازم عبارتند از:
1. تخم مرغ: 3 عدد
2. بیکینگ پودر: 1/2 قاشق چایخوری
3. آرد: 1/2 پیمانه
4. شکر: 1/2 پیمانه
5. وانیل: 1/4 قاشق چایخوری
6. آب معدنی: 2 قاشق غذاخوری
7. خامه: 300 گرم
8. شکلات تلخ: 200 گرم
9. مغزهای خرد شده: به میزان دلخواه
ابتدا تخممرغها را به همراه شکر و وانیل به صورت فرمی درست کرده و در تابه ای تخممرغها را بر روی حرارت قرار دهید تا یکدست و حجیم شوند. سپس آرد و بیکینگ پودر را اضافه کرده و باز هم مخلوط کنید. به این ترتیب تست خمیر برای پخت رولت آماده است.
حال خمیر را روی یک ماهیچه مسطح و تمیز ریخته و آن را به طول ۳۰ سانتیمتر و پهنای ۲۰ سانتیمتر و با ضخامت ۰/۵ سانتیمتر آماده کنید. سپس خمیر را به مدت ۱۰ دقیقه در فر به دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.
برای تهیه خامه و شکلات تلخ محلولی را با استفاده از یک قابلمه روی حرارت قرار دهید و خامه را اضافه کنید. وقتی خامه تقریبا گرم شد، شکلات تلخ را به شکل ریز خوردها شکسته و به خامه اضافه میکنیم و آن را به مدت ۲ دقیقه هم بزنید. همچنین مغزهای خرد شده را نیز اضافه کرده و هم بزنید.
حالا رولت خمیری را از فر بیرون بگیرید و روی یک حوله خیس قرار داده و برای ۲۰ دقیقه بگذارید تا خنک شود. سپس رولت را با خامه شکلاتی بپوشانید و به شکل موازی با یکدیگر بافته و گرهای کنید. در نهایت رولت را داخل یخچال قرار داده و به مدت ۲ ساعت خنک کرده و سپس به صورت برش خوردههای روی سرویس ظرفیت مورد نظر را قرار دهید تا به میزان دلخواه سرو شود.
طرز تهیه بیسکوییت های رولت
بیسکوییت های رولت یکی از خوراکی های خوشمزه و پرطرفدار در بین انواع شیرینی ها و حلواهای مختلف هستند که در تمامی قاره های جهان قابل دسترسی و مورد علاقه هستند. این بیسکوییت ها به دلیل ظاهر زیبا و نچسب بودن در هر مناسبتی میتوانند مصرف شوند.
طرز تهیه بیسکوییت های رولت بسیار ساده و قابل اجراست. ابتدا باید مقداری خمیر پخته و آماده شده را با باز کردن آن به شکل دایره ای صاف کنید. سپس این خمیر را با کره و شکر ترکیب میکنیم و مواد را به خوبی مخلوط میکنیم تا ترکیبی یکدست و همگن به دست آید.
سپس خمیر را به شکل بستنی رولت میکنیم و به مدت 10 تا 15 دقیقه در یخچال قرار میدهیم تا خمیر سفت شود. پس از اینکه خمیر سفت شد، آن را برش میزنیم و به مدت 10 تا 15 دقیقه در فر داغ قرار میدهیم تا بوی خوشایند بیسکوییت ها حس شود.
حال بیسکوییت های رولت با داشتن ظاهری جذاب، چسبناک و طعمی فوق العاده در روز های خاص خود را به عنوان یکی از خوراکی های سنتی و محبوب به میزان زیادی در تمامی نقاط جهان به فروش میرسانند و افراد علاقه مند به شیرینی ها و دسر ها به شدت از آن ها لذت میبرند.
طرز تهیه خامه و شکلات روی رولت
برای تهیه رولت با خامه و شکلات، میتوانید از موادی مانند بیسکویت، خامه ترش، شیره توت فرنگی و شکلات استفاده کنید.
ابتدا باید بیسکویتها را خرد کرده و در قالب انتخاب شده بریزید. سپس با استفاده از قاشق، خامه ترش را به صورت یکنواخت بر روی بیسکویتها بمالید.
سپس، برای تهیه شیره توت فرنگی، میتوانید توت فرنگی را همراه با شکر در قابلمه بریزید و با حرارت متوسط به مدت حدود 10 دقیقه بپزید. سپس این شیره را روی خامه و بیسکویتها ریخته و تخته رول را به طور محکم به صورت یک طرف برید.
بعد از آن، باید شکلات را به صورت شکسته بر روی رولت بریزید و آن را به صورت نیمی از روی شکلات بچسبانید. سپس رولت را با بستن قابلمه به شکل استوایی در قالب روغنی نگه دارید و به یخچال ببرید تا به مدت حدود چند ساعت بخوابد.
در نهایت، رولت را از قابلمه خارج کنید و به شکل موردعلاقه خود درست کنید. میتوانید آن را با تزئیناتی مانند برگههای نعناع، پودر شکلات و مغزهای خشک تزئین کنید.
مرحله آماده سازی رولت خامه ای
رولت خامه ای یکی از خوراکی هایی است که بسیاری از افراد علاقه زیادی به آن دارند. در این خوراکی با استفاده از خامه، تخم مرغ، شکر و کمی وانیل، یک خامی خامه ای تهیه می شود که به راحتی می تواند به عنوان مواد اولیه برای تهیه رولت خامه ای به کار رود.
برای آماده سازی رولت خامه ای باید ابتدا مواد لازم را آماده کنید. این مواد معمولاً شامل یک جعبه خامه ترش که در یخچال نگهداری شده است، تخم مرغ، شکر، وانیل، آرد و کره هستند. اگر مایل به استفاده از موادی دیگر برای تنوع در طعم هستید می توانید از ترکیبات دیگری مانند شکلات، میوه ها و غیره استفاده کنید.
در مرحله بعد، تخم مرغ ها را جدا کنید و سپس آن ها را با شکر و وانیل خوب هم بزنید تا ترکیبی کرمی و شیرین به دست آید. در مرحله بعد، خامه ترش را در یک ماشین مخلوط کن برای مدت حدود 3-5 دقیقه به شدت هم بزنید تا خامه یکدست و حجم آن بیشتر شود. سپس خامه ترش را به ترکیب تخم مرغ، شکر و وانیل اضافه کرده و هم بزنید تا ترکیب خوبی به دست آید.
بعد از اینکه مواد به هم بریزید، آرد را به ترکیب اضافه کرده و هم زنید. سپس به جای کره، یک کاغذ پخت را بر روی یک سینی صاف دراز کنید و ترکیب خامه ای را برروی کاغذ پخت بمالید. با فشار دادن به خامه، آن را به شکل مستطیل دراز شکل دهید. سپس کاغذ پخت را به همراه خامه بپیچید و آن را در یخچال برای حداقل یک ساعت بگذارید تا خامه سفت شود.
در نهایت، خامه سفت شده را از یخچال بیرون آورده و تراشیده و برای سرویس دهی به طور قطری برش دهید. رولت خامه ای آماده برای سرویس دادن است. می توانید آن را با شکلات روی آن تزئین کنید و بهمراه قهوه یا چای سرو کنید.
روش برش و آماده سازی رولت
برش و آمادهسازی رولت کاری است که در تهیه غذاهایی مانند رولت گوشت، رولت مرغ و ... استفاده میشود. این کار به دلیل اینکه مواد اولیه رولت به صورت پهن و بلند در آمده و برای پختن آنها نیاز به برش دقیق است، بسیار مهم است. همچنین آمادهسازی رولت قبل از پخت، به توانایی درست کردن و طعمدهی بهتر رولت کمک میکند.
نخستین مرحله در برش و آمادهسازی رولت، استفاده از یک چاقوی تیز و دقیق است. در نگاه اول این کار ساده به نظر میآید، اما برای دستیابی به رولتهایی که سطح یکسانی دارند، برش مواد اولیه به صورت دقیق و صحیح بسیار مهمست. به همین دلیل معمولاً برای برش رولت، چاقوهایی با تیغه نازک و با توانایی برش دقیق و کنترل شده استفاده میشود.
در مرحله بعدی، تهیهکننده رولت باید مواد اولیه رولت خود را که معمولاً شامل گوشت و سبزیجات مختلف مانند قارچ، فلفل دلمه و پیاز است، با هم ترکیب کند. پس از اضافه کردن این مواد به داخل رولت، لازم است تا آنها را همه با هم مخلوط کنیم تا مزه رولت شروع به تشکیل شود.
در مرحله بعدی، مواد رولت را در ابعادی مناسب قرار داده و آنها را به شکلی یکدست با یکدیگر پیچید. پس از پیچیدن مواد به صورت منظم، دور رولت را با بستهکننده مناسبی محکم کنید. حالا، رولتهای شما آماده برای پخت هستند.
در نهایت، رولتها را قبل از پخت میتوانید درون یک سبد پلاستیکی یا ظرف مخصوص جهت نگهداری در یخچال یا فریزر قرار دهید. همچنین برای آمادهسازی غذا و پخت رولت، میتوانید روی آن یک لایه از سس مورد نظر بریزید تا مزه رولت بیشتر شود.
نگهداری و سرو رولت خامه ای شکلاتی
رولت خامه ای شکلاتی یکی از دسرهای خوشمزه و محبوب است که بسیاری از افراد طرفدار آن هستند. در حالی که تهیه این دسر از نظر طعم و لذت بسیار ساده است، اما نگهداری و سرو آن به درستی می تواند تفاوت بزرگی را در ارائه آن به میهمانانتان به وجود آورد. در ادامه با روش های نگهداری و سرو رولت خامه ای شکلاتی آشنا خواهید شد.
از آنجا که رولت خامه ای شکلاتی با تهیه مواد بسیار خوب خود، به سرعت می تواند آب بگیرد، باید در قبل از سرو این دسر را در یخچال مخصوصاً درجاهایی که در آنجا دما پایین است قرار دهید. باید به خاطر داشته باشید که این دسر بهتر است با سرو کردنش موهای خامه را روی آن قرار دهید، یا رولت خود را با پودر کاکائو یا برگ شیرین زنجبیل تزئین کنید.
اگر می خواهید رولت خامه ای شکلاتی را در جلسات خانوادگی یا دوستان سرو کنید، باید به قطعات برش داده شده آن به شکل بند های سفید رنگ یا دایره های کوچکی که از آنها پودر کاکائو Rosette پخش می شود، مراقبت کنید. مجبور شوید که اسانس رولت خود را با ظروف حجیم و قابل پاک شدن ذخیره کنید، با توجه به بافت رطوبت پذیر دارایی آن.
در نهایت، اگر شما می خواهید تجربه خوبی از نگهداری و سرو رولت خامه ای شکلاتی داشته باشید، آن را در قالبهای یخی تولید شده توسط شرکت هایی که به تولید این محصول مشغول هستند، نگهداری کنید. این کار به شما کمک خواهد کرد تا دسر خود را به خوبی نگه دارید و بیشتر از آن لذت ببرید.