دستور پخت جوجه کباب در خانه

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

دستور پخت جوجه کباب در خانه

دستور پخت جوجه کباب در خانه یکی از پرطرفدارترین غذاها در ایران است. این غذا با استفاده از گوشت جوجه به همراه مزه دهنده‌های مختلفی مثل زعفران، لیمو دودی و نمک، تهیه می‌شود. در ادامه، دستور تهیه جوجه کباب در خانه را به طور کامل برای شما توضیح می‌دهیم.

برای تهیه جوجه کباب در خانه، ابتدا گوشت جوجه را شسته و خشک کنید. پس از آن، گوشت را به قطعات مساوی برش دهید. سپس، 3 قاشق غذاخوری زعفران را در 2 فنجان آب مرطوب قرار دهید و سپس به مدت 30 دقیقه قرار دهید تا زعفران فرصت داشته باشد همه مزه خود را بر گوشت جوجه بگذارد.

حالا، گوشت جوجه را در روغن سرخ کنید تا از هر دو طرف سرخ شود. در صورتی که می‌خواهید کباب چرب نباشد، گوشت را به جای سرخ کردن، به روش پخت در فر دمای 180 درجه سانتی گراد برای 30 دقیقه درون فر بگذارید.

بعد از آن، گوشت جوجه را در دستگاه پخت مواد غذایی بپزید، تا درجه حرارت 75 درجه سانتی گراد بگیرد. سپس، گوشت را از دستگاه بردارید و به مدت 10 دقیقه با حرارت کم پخت کنید تا مزه‌های غذایی به طور کامل درون گوشت جوجه نفوذ کند.

در مرحله آخر، به کمک 2 قاشق غذاخوری نمک، یک قاشق غذاخوری زعفران، یک قاشق غذاخوری لیمو دودی و 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون، مزه دهنده‌های جوجه کباب را به مزه دلخواه خود تهیه کنید.

حالا جوجه کباب شما آماده تقدیم و خوراک بوده و با سبزیجات و مزه دلخواه می‌توانید آن را تزئین کنید. خوشمزه بودن واقعیتیست که بعد از همه این مراحل در خانه به راحتی می‌توانید تهیه کنید.



نحوه پخت جوجه کباب در خانه

هنگامی که برای پخت و طعم دهی به جوجه کباب، می‌توانید به راحتی در خانه‌ محفل خودتان را برگزار کنید. در اینجا، چند مرحله را برای شما شرح داده‌ایم تا بتوانید با گام‌هایی ساده، جوجه کبابی لذیذ در خانه بپختید.

گام اول: آماده‌سازی مواد

برای شروع، جوجه‌ کباب را درون مخلوط‌کن بریزید. سیر، زنجبیل، فلفل سیاه، شیره لیموترش و نمک را به آن اضافه کنید. سپس، همه‌ی این مواد را داخل مخلوط‌کن ریخته و آن را تا آنجایی که همگی ترکیب شود، بگذارید. در نهایت، روغن زیتون را اضافه کرده و دوباره آن را ترکیب کنید.

گام دوم: روش پخت

آماده کردن روش پخت جوجه کباب بسیار ساده است. لازم است باتوجه به میزان جوجه‌ای که دارید، تا جایی که تمام جوجه کباب‌های شما بجایزه بهم‌نزدیک می‌شوند، ذغال را شعله‌ور کنید. سپس، جوجه کباب‌های خود را در کنار یکدیگر بر روی نیمه‌ی گرمابه بگذارید و آنها را بپزید. اگر‌چه می‌توانید آنها را در فر نیز بپزید،‌اما بهترین و کامل‌ترین جواب را با پختن در آتش می‌گیرید.

گام سوم: سرو کردن

بعد از اینکه جوجه کباب‌های شما پخته شدند، آنها را از آتش بردارید و بر روی یک سینی سرو کنید. با اضافه کردن دوغ، ابی‌لیمو، خیارشور و نوشابه، محفلتان را لذیذ‌تر و کامل‌تر کنید.

در نهایت، با سرو کردن جوجه کباب و همراهی با برنج یا نون تازه، با دیگران به اشتراک بگذارید. به یاد داشته باشید، پخت جوجه کباب در خانه بسیار ساده است و بسیار آسان برای انجام آن می‌باشد.



طریقه تهیه مواد لازم برای جوجه کباب خانگی

جوجه کباب یکی از دستورهای خانوادگی و محبوب در ایران است که به راحتی می‌توان آن را در خانه تهیه کرد. برای تهیه این غذا، لازم است به چند مواد اصلی نیاز داشته باشیم که در زیر به بررسی آنها می پردازیم:

1- مرغ: برای تهیه جوجه کباب، بهتر است از مرغ تازه استفاده کنیم که به مقدار کافی برای تعداد افرادی که در خانه هستند تهیه شود.

2- ادویه: جهت ایجاد طعم خوشمزه در مرغ، می توان از پیاز داغ، سیر، زنجبیل، زردچوبه و نمک و فلفل سیاه استفاده کرد. ادویه ها باید به طور مناسب با تعداد مرغ های تعیین شده باشند.

3- روغن: برای پختن جوجه کباب، چند قاشق روغن نباتی لازم است. بهتر است از روغن های تمیز و سالمی استفاده نمایید.

4- لیمو: برای تزئین و طعم دهی به جوجه کباب، با استفاده از لیمو بهترین نتیجه را خواهیم داشت.

5- سماور: در صورتی که سماور دارید، می توان به ازای هر 4 یا 5 مرغ یک تکه سماور، برای جوجه کباب تهیه کرد.

لازم به توضیح است که ترکیب ادویه ها و همچنین تعداد کافی روغن و سماور، به پخت و پز و طعم دهی به جوجه کباب بسیار مهم هستند. لذا در کار با ادویه ها، رعایت تناسب و تعادل در میزان استفاده از آنها بسیار حائز اهمیت است. همچنین تهیه مواد لازم و قابل اطمینان نیز برای ایجاد طعم و بوی خوب در جوجه کباب مهم است.



چگونه مرغ را قطع کرده و مرغی که برای کباب گرفته اید را آماده کنید؟

برای کباب باز کردن فرآیندی است که نیاز به مهارت دارد و با خطا همراه شدن آن می‌تواند اثرات نامطلوبی داشته باشد. برای شروع، یک مرغ متوسط را برای کباب گرفته و به دقت انتخاب کنید. اگر مرغ قدیمی است، پوست آن بافتی نرم تر و حرارت بهتری را از خود نشان می‌دهد. اما اگر مرغ تازه باشد، یک بار مرغ را قطع کنید.

برای قطع کردن مرغ، ابتدا ببینید کجا باید از آن قطع‌کردن کنید. بهتر است از شاخه‌های تیز برای این کار استفاده کنید، زیرا می‌توانند تیغهای تیز را از بین ببرند. مرغ را روی نوکان شاخه برای استحکام تر کردن قرار دهید. برای شروع، یک شاخه را از مرکز صدری آن بیرون بکشید. سپس از تمام شاخه‌های داخلی به همان روش استفاده کنید.

بعد از برش‌دادن، پرها را برید. در صورتی که پوست مرغ را بخواهید نگه دارید، ابتدا پوست پرها را پوست، سپس در دمای استوایی حدود 45 دقیقه به یک ساعت بگذارید. اگر پوست را نمی‌خواهید، می‌توانید پرها را برش دهید، سپس ترکیب روغن زیتون، نمک و ادویه را روی مرغ بریزید.

سپس مرغ را روی آتش و برای چند دقیقه پخت کنید، تا هم طرفین آن احمرار دلخواه را به خود بگیرند و هم پوست آن برش‌هایی را که در زمان عرضه به مهمانان جالب به نظر می‌رسد را تشکیل دهد. برای کباب کردن، مرغ را درون بشقاب یا بستنی ریخته و سپس به مدت چند دقیقه در بشقاب کباب یا بستنی روی آتش قرار دهید.

پس از گذشت حدود یک ساعت، مرغ آماده خوردن است. حرارت دادن به مرغ باعث خشک شدن آن خواهد شد، بنابراین حتماً باید آن را با چند لیوان آب روغن‌دار خوردنید. این روش را به دقت بر روی کلته گوشت، گوشت بره، گوشت قرمز و ماهی نیز می‌توانید امتحان کنید.



ترکیب ادویه‌ها و انتخاب نمک

ترکیب ادویه‌ها و انتخاب نمک دو مهمترین عامل در تداوم طعم و عطر خوش غذا هستند. ادویه‌ها با عطر و طعم خوبی که به غذا می‌دهند، بسیار مهمند و می‌توانند خودشان فضایی کاملاً متفاوت را برای غذا ایجاد کنند. البته توجه به نوع و کیفیت ادویه‌های استفاده شده، بسیار مهم است و بهتر است از ادویه‌های بهداشتی و با کیفیت استفاده شود.

همچنین نمک، یکی از مهمترین عوامل در تداوم طعم خوب غذا می‌باشد. در انتخاب نمک، می‌توان به نوع و کیفیت نمک توجه کرد و از نمک‌های فراوری شده و با شیمی آشنا نبودند، استفاده نکرد. علاوه بر این، می‌توان هم زمان با مزه و طعم غذا، نوع نمک هم تغییر داد.

همانطور که گفته شد، ترکیب ادویه‌ها و انتخاب نمک، دو عامل بسیار مهم در تداوم طعم خوش غذا هستند. قبل از شروع طبخ، بهتر است تمام ادویه‌های مورد نیاز را آماده کنیم و به ترتیب مورد نیاز به غذا اضافه کنیم. همچنین می‌توان برای هر نوع غذایی، نوع مناسبی از نمک پیشنهاد کرد. برای مثال، نمک دریا برای سالادها و غذاهای دریایی و نمک نمک سخت برای غذاهای پخته شده و سوپ‌ها بهترین انتخاب خواهند بود.

در نهایت، برای رسیدن به طعم خوب و مطلوب، توجه به ترکیب ادویه‌ها و انتخاب نمک، بسیار مهم است و به منظور بهبود طعم و عطر غذا، نیاز است در قابلیت انتخاب و ترکیب ادویه‌ها و نمک، بیشتر تمرین کنیم.



نگهداری و لذت بردن از جوجه کباب در خانه

نگهداری و لذت بردن از جوجه کباب در خانه، یکی از محبوب ترین فعالیت های خانوادگی در فصل بهار و تابستان است. علاوه بر اینکه این فعالیت برای خانواده یک فرصت برای بودن با هم و سرگرمی به شمار می‌رود، اوقات خوشی را در طبیعت در کنار هم می‌گذرانند.

برای آماده سازی جوجه کباب در خانه، می‌توانید از گوشت جوجه تازه و سالم استفاده کنید. بعد از پاک کردن گوشت، آن را با مواد چندنتی مورد علاقه تان ترکیب کرده و برای مدت چند ساعت در یخچال نگهداری کنید. قبل از طبخ جوجه کباب، بهتر است آن را به مدت نیم ساعت به دمای اتاق در آورد تا از شوک حرارتی جلوگیری کنید.

استفاده از یک دستگاه غذایی، به شما اجازه می‌دهد تا به‌طور آسان از طعم جوجه کباب در خانه لذت ببرید. برای پخت جوجه کباب، ابتدا آن را به همراه مواد ترکیب‌شده به داخل دستگاه می‌ریزیم. سپس دستگاه را روشن کرده و ماشین را به طور مداوم برای جمع‌آوری آب و روغن پخش شده روی جوجه دیدبانی می‌کنیم. پس از گذشت زمان مقرر، غذا آماده مصرف است.

درنهایت برای لذت بردن از طعم جوجه کباب بهتر است آن را با میزبانی به همراه سالاد‌های ترشی، پنیر یا انواع نوشیدنی های سرد سرو کنید. با این کار در کنار دوستان و خانواده، از طعم خوشمزه و لذت بخش جوجه کباب در خانه لذت برده و لحظات خاطره‌ای خوبی را به یاد خواهید داشت.



نکات مهم برای رسیدن به جوجه کباب ایده آل

برای رسیدن به جوجه کباب ایده آل باید به موارد زیر توجه کرد:

1. نوع گوشت: برای تهیه جوجه کباب بهتر است از گوشت سینه مرغ استفاده کنید؛ چون کمترین مقدار چربی را دارد و با توجه به اینکه مرغ حیوانی سبک است، کلسترول کمتری نیز دارد.

2. مرحله آماده سازی: برای تهیه جوجه کباب بهتر است گوشت را قبل از پخت برای مدتی در حالت مرطوب قرار دهید؛ چون به این ترتیب، گوشت در هنگام پخت خشک نمی شود و طراوت بیشتری خواهد داشت.

3. استفاده از انواع چربی: برای تهیه جوجه کباب بهتر است از چربی مرغ یا روغن گیاهی مانند روغن زیتون یا دانه کتان استفاده کنید؛ چون چربی گوشت، گوشت را خشک می کند و باعث پوسته شدن گوشت می شود.

4. تنظیم دمای آتش: برای تهیه جوجه کباب ایده آل، دمای آتش باید دقیقاً تنظیم شود؛ زیرا دمای بالا باعث پوسته شدن گوشت می شود و باعث خشک شدن آن می شود. بهتر است از آتش ملایم و مدت زمان پخت بهتر رعایت شود.

5. استفاده از مواد نرم کننده: برای تهیه جوجه کباب ایده آل، می توان از مواد نرم کننده گوشتی مانند نمک، سیر، زردچوبه و شوید استفاده کرد. این مواد باعث نرم شدن گوشت و افزایش طعم آن می شوند.

6. مراقبت از زمان پخت: برای رسیدن به جوجه کباب ایده آل، بهتر است هر چند دقیقه گوشت را بچرخانید تا همه طرف ها به طور یکنوا از حرارت بهره می برند و پوسته نشوند. همچنین، در زمان پخت حتماً از خوردن جوجه کباب نوشیدنی های نسیم استفاده کنید تا از خشک شدن گلو جلوگیری کنید.

7. زمان مهم سرخ شدن: برای رسیدن به جوجه کباب ایده آل، به دقت هنگام سرخ کردن گوشت توجه کنید که فرداً جوجه کباب خراب نشود. سرخ شدن با رنگرزی گوشت انجام می گیرد و اگر این رنگرزی بیش از حد باشد، جوجه کباب شما نمکی خواهد شد و خیلی تلخ که هیچکس به آن علاقه ندارد.

با رعایت این نکات می توانید به راحتی و بدون هیچ مشکلی، جوجه کباب ایده آل خود را تهیه کنید و از غذای خود و دوستان و خانواده لذت ببرید.