دستور پخت بستنی خانگی با قهوه
برای پخت بستنی خانگی با قهوه، ابتدا لازم است که مواد اولیه را باهم ترکیب کنیم. قهوه اسپرسو تازه و شیر خامهای تخمیر شده به ازای دو لیوان در مخلوطکن یا نوع دیگری از مخلوط کنها به همراه سرکهی سیب و شکر پودری پاک افزوده شود. بعد از اینکه مواد را ترکیب کردیم، باید آن را به یخچال برای چهار ساعت خنک شدن بگذاریم تا بتوانیم آماده سازی بستنی را ادامه دهیم.
بعد از خنک شدن، خلیط را به داخل ماشین بستنیساز بریزید و بگذارید که به مدت سی و شش دقیقه با ظرفیت ایستاده برای خوشمزهی بستنی ریختنی ساخته شود. در صورتی که دستگاه شما بزرگتر باشد، می توانید تعداد دفعات را افزایش داده و بستنی خود را آماده کنید.
بعد از پخت بستنی، از داخل دستگاه بردارید و آن را در جعبه بستنی محکم بپوشانید و برای یک مدت زمانی در سردخانه قرار دهید تا سفت شود. در نهایت، با به دست آوردن دستورپخت بستنی خانگی با قهوه، شما می توانید این خوشمزه را به تماشای خود و خانواده در خانه بپذیرید.
دستور پخت بستنی خانگی با موز
بستنی خانگی با موز یکی از خوشمزه ترین و ساده ترین دسرهایی است که میتوانید در خانه تهیه کنید. برای تهیه این دسر به چند مواد اولیه ساده احتیاج خواهید داشت.
برای شروع شما به صورت اولیه باید چند موز را خرد کنید و در قالبی مناسب به تفاله تبدیل کنید. سپس میتوانید یک لیوان شیر داغ را به تفاله اضافه کنید و آن را به خوبی مخلوط کنید. همچنین میتوانید یک قاشق چایخوری وانیل و یک سوم لیوان عسل را به ترکیب خود اضافه کنید. سپس آن را به مدت چهار ساعت در فریزر سرد کنید.
پس از آن که دسر شما سرد شده باشد، میتوانید آن را از فریزر خارج کرده و از روی آن بپوشانید. سپس دسر را به صورت یکپارچه و با یک کارد برش خورده شده در قالبهای خود میریزیم و در فریزر قرار میدهیم. بعد از دو دقیقه ماجرا به پایان میرسد و شما می توانید این دسر پاییزی خوشمزه را برای خانواده و دوستان خود سرو کنید.
دستور پخت بستنی خانگی با موز به سادگی قابل دنبال کردن است و هر فردی میتواند در خانه خودش به سرعت و بدون نیاز به کمک کسی، این دستور را اجرا کند. همچنین در صورتی که دوست دارید، میتوانید نسبت به اضافه کردن تزئینات مختلف به دسر خود اقدام کنید و شکل ظاهری آن را بهبود بخشید. به این ترتیب این دستور پخت نه تنها خوشمزه بلکه ظاهری بسیار زیبا و جذاب نیز دارد.
دستور پخت بستنی خانگی با توت فرنگی
برای تهیه بستنی خانگی با توت فرنگی نیاز به تعدادی مواد اولیه دارید که در ادامه به توضیح آنها میپردازیم. ابتدا باید توت فرنگی را با آبکشی کردن و شستشو دادن آماده کنید و سپس به ظرف مخصوص پوره کنید تا پوره شود. برای تهیه بستنی میتوانید از شیر، قهوه خامه، وانیل و شکر استفاده کنید. در ادامه به توضیح کامل دستور پخت بستنی خانگی با توت فرنگی میپردازیم.
مواد لازم:
- 400 گرم توت فرنگی تازه یا یخ زده
- 300 میلی لیتر شیر سفید
- 150 گرم قهوه خامه
- یک و نیم قاشق چای خوری وانیل
- 200 گرم شکر
روش تهیه:
1- توت فرنگی تازه یا یخ زده را آماده کرده و آنها را با پوره کردن در ظرف مناسب پوره کنید.
2- در یک قابلمه، شیر سفید، قهوه خامه، وانیل و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید.
3- همه مواد در قابلمه را به هم بزنید و به صورت یک جامد درآورید.
4- با استفاده از مخلوط کردن پوره توت فرنگی با مخلوط قهوه خامه در قابلمه مخلوط کنید.
5- ظرف حاوی مخلوط بستنی را به داخل یخچال برای حداقل سه ساعت قرار دهید.
6- بستنی را از یخچال درآورده و با استفاده از قاشق بزرگ آن را بچسبانید و سرو کنید.
بستنی خانگی با توت فرنگی یکی از خوشمزه ترین و در عین حال سالم ترین دسرهاست که راحت و سریع قابل تهیه است. شما میتوانید این دستور را در ساعات فراغت یا در جمع خانواده و دوستان خود به عنوان دسری خوشمزه سرو کنید.
دستور پخت بستنی خانگی با پسته
بستنی یکی از خوراکی های محبوبی است که خیلی از مردم به شیرینی و خوش طعم بودن آن علاقه دارند. در این مطلب به یادگیری دستور پخت بستنی خانگی با پسته خواهیم پرداخت.
مواد لازم:
- شیر تازه 300 میلی لیتر
- خامه 150 میلی لیتر
- پودر بستنی 50 گرم
- پسته خرد شده 50 گرم
- شکر 150 گرم
روش تهیه:
1- در قدری، شیر، خامه و شکر را با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر کاملا حل شود.
2- پودر بستنی را به ترتیب در مخلوط شیری اضافه کنید. به ازای هر 50 گرم بستنی، 150 میلی لیتر آب نیاز است. بنابراین، اگر 50 گرم بستنی دارید، 150 میلی لیتر آب را به آن اضافه کنید.
3- مخلوط را به مدت 30 دقیقه در یخچال بگذارید تا سرد شود.
4- پسته خرد شده را به مخلوط بستنی اضافه کنید و مخلوط را به مدت 10 دقیقه دیگر در یخچال قرار دهید.
5- مخلوط را در قالب های بستنی عرضه کنید و بسته به نوع قالب، به مدت 3 تا 4 ساعت درفریزر قرار دهید تا بستنی شما به صورت کامل خود را ترکیب کند.
در نهایت، بستنی خانگی شما با پسته آماده و به راحتی می توانید از آن در وعده های خود استفاده کنید. بستنی خانگی با پسته یکی از پرطرفدارترین گزینه های بستنی خانگی است و می توان تنوع زیادی در طعم آن به وسیله افزودن همراهان دیگر مانند نوتلا یا کنجد داشت.
دستور پخت بستنی خانگی با موز و شکلات
بستنی خانگی با موز و شکلات یکی از خوشمزهترین خوراکیهای تابستانی است که با استفاده از موادی ساده مانند موز، شکلات، شیر و شکر، ساخته میشود و با طعم و عطری خاص، افزایش انرژی و خنک کنندگی ویژهای به طعمهای تابستانی میبخشد. این دسر خوشمزه بسیار مورد علاقه کودکان و بزرگسالان است و با محتوای بافتی، ارزش غذایی و انواع طعمهای جذاب، به عنوان یک خوراکی سرشار از خواص تغذیهای به شمار میآید.
برای تهیه بستنی خانگی با موز و شکلات، ابتدا موزها به صورت خرد شده در کاسه ریخته میشوند و در آن شیر و شکر ریخته و همه مواد با هم مخلوط میشوند تا موزها به خوبی حل شود. سپس این مخلوط به یخچال منتقل میشود و برای چند ساعت سرد میشود.
بعد از سرد شدن مواد، مخلوط در ماشین بستنیسازی ریخته میشود تا با فرآیند انجام شده به شکل بستنی درآید. در این مرحله، باید به مدت حدود 20 دقیقه این فرآیند در حال پیش رفتن باشد . بعد از آن، شکلات را برشهای کوچکتری به صورت خرد شده درون سمبوسه ها به همراه بستنی قرار میدهیم و مجددا در ماشین بستنیسازی تا اجزای مختلف در کنار هم قرار گیرند و دستور پخت پایان یابد.
این دسر به نحوی آماده میشود که هم طعم و هم بافت و ساختار بستنی بسیار عالی خواهد بود. با آموزش دستور پخت بستنی خانگی با موز و شکلات بهدست آمده، میتوانید با استفاده از موادی ساده، خودتان بستنی سالم و خوشمزه را در خانه تحویل دهید.
دستور پخت بستنی خانگی با پودر شیر
دستور پخت بستنی خانگی با پودر شیر از دستورات پرطرفدار و لذیذ در بین طرفداران فضای مجازی و کاربران سایتهای آشپزی است. بستنی خانگی تولید شده با پودر شیر نسبت به بستنی خریداری شده از فروشگاهها دارای مزایای زیادی است، یکی از این مزیتها قیمت ارزانتر در مقایسه با بستنیهایی است که باید از فروشگاهها تهیه شوند. بستنی خانگی تولیدی شما همیشه تازه است، مشکل تلخ شدن یا یخ زدن بستنی خانگی از بین میرود و در نتیجه شما میتوانید به صورت آرام و بی نگران با خانواده و دوستان خود بستنی لذیذی را به اشتراک بگذارید.
جهت تهیه بستنی خانگی با استفاده از پودر شیر، لازم است ابتدا نیازمند داشتن مواد اولیهای هستید. این مواد عبارتند از پودر شیر، آب مقطر، شکر، کره پسته و یا نوکاشی، وانیل، ظرف، ماشین بستنی سازی. برای تهیه بستنی خانگی با پودر شیر بهتر است در مرحله اول تمامی مواد را در دمای محیط آماده کنید. در مرحله بعد آب مقطر را داخل وان به همراه شکر میریزیم و آن را به شکلی مخلوط می کنیم که شکر کاملا حل شود. تمامی مواد پودر شیر، وانیل و کره مغز پسته را به مخلوط افزوده و هم بزنید.
حاصل را به داخل ظرف بندازید و برای تهیه بستنی خانگی با پودر شیراز دمای مناسب ماشین بستنی سازی استفاده کنید. مدت زمان تخمیر خلوص داده شده در حالی که لانه بستنی در حال چرخش است باید حدود 20 تا 30 دقیقه باشد. سپس بستنی خود را درون سردخانه قرار دهید تا خستگی بستنی خانگی بیشتر کم شده و بستنی شما آماده استفاده شود. با توجه به طعم خود، میتوانید در مرحله آماده سازی مواد و داشتن میوه های جانبی نیز مانند شکلات، مغزهای خشک، سبزیجات و غیره برای بهبود طعم بستنی خود، اقدام کنید.