دستور پخت املت اسپانیایی

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

دستور پخت املت اسپانیایی

املت اسپانیایی یک غذای محبوب و خوشمزه است که از تخم مرغ، سیب‌زمینی، پیاز و گوجه‌فرنگی تهیه می‌شود. این غذا ابتدا در اسپانیا محبوب شد و به تدریج در سراسر جهان شناخته شد. املت اسپانیایی یک غذای سریع و آسان برای تهیه است و می‌تواند به عنوان صبحانه یا نهار مناسب باشد.

برای تهیه املت اسپانیایی، ابتدا سیب‌زمینی‌ها را پوست‌زدار کرده و به تراک باریک خرد می‌کنیم. سپس پیاز را ریز خرد و در یک ماهیتابه با روغن تفت دهیم تا شفاف شود. سپس سیب‌زمینی‌ها را به آن اضافه کرده و به مدت حدود 10-15 دقیقه تفت می‌دهیم تا نرم شوند.

سپس تخم مرغ را در یک بول مخصوص شکوفه زده و فوق میوه‌های تفت داده شده ریخته و همه را با هم مخلوط می‌کنیم. در این مرحله می‌توان ادویه‌ها و نمک و فلفل به دلخواه اضافه کرد. سپس ماهیتابه را روی حرارت کم قرار داده و املت را تا اینکه زیر آن سفت شود، پخت می‌کنیم. املت اسپانیایی را می‌توان با نان تست یا سالاد سرو کرد تا طعم ویژه‌ی آن بیشتر بیان شود.