خانگی طرز تهیه کمپوت سیب یک کیلو

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

خانگی طرز تهیه کمپوت سیب یک کیلو

طرز تهیه کمپوت سیب بسیار ساده است و برای تهیه آن نیاز به مواد اولیه ساده ای داریم. مواد اولیه شامل یک کیلو سیب، نیم کیلو قند، دو لیوان آب و دو عدد نمک می باشد. در ادامه به توضیح مراحل تهیه کمپوت سیب می پردازیم.

مرحله اول: سیب ها را تمیز دهید و آن ها را به قطعات کوچک تری خرد کنید.

مرحله دوم: قند را به آب اضافه کرده و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا قند تا حد ممکن حل شود.

مرحله سوم: سیب ها را به آب قند اضافه کنید و آن ها را به مدت 30 الی 40 دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید تا پخته شوند.

مرحله چهارم: حدود 10 دقیقه قبل از پایان مرحله سوم، نمک ها را به کمپوت اضافه کنید و همه را خوب مخلوط کنید.

مرحله پنجم: کمپوت سیب را از روی حرارت برداشته و بگذارید تا کمی خنک شود. سپس آن را به داخل یخچال برای یخبنداندن بگذارید.

گرچه تهیه کمپوت سیب ساده به نظر می رسد، اما به دلیل اینکه شامل قند است، نباید بیش از حد مصرف شود. همچنین، برای افزودن طعم و بوی خوش به کمپوت، می توانید از ادویه های مختلفی مانند دارچین، زنجبیل و میخک استفاده کنید.



طرز تهیه کمپوت سیب یک کیلو با مرحله‌های پیش‌آمادگی

روش تهیه کمپوت سیب به عنوان یکی از خوراکی‌های بسیار پرمصرف و لذیذ در سبد غذایی خانواده‌ها قرار دارد. اولین مرحله در تهیه کمپوت سیب، پاک‌سازی سیب‌هاست. بهتر است برای تهیه کمپوت از سیب‌های تازه استفاده شود که پس از شستشو و پوست‌گرفتن، به اندازه مناسب خرد شده و به داخل قابلمه‌ای با آب ریخته شود.

برای تهیه کمپوت، بهتر است از سیب‌هایی با بافت نرم استفاده کنید. سپس قابلمه روی حرارت قرار داده شده و به مدت حدود 20 دقیقه در حال جوشاندن باقی‌مانده. پس از آن، شیره خرمایی و مقداری نمک به مواد اضافه می‌شود و به مدت 10 دقیقه دیگر آن را می‌گذارید تا در حرارت کم بپزد.

سپس کمپوت سیب را از حرارت برداشته و پس از خنک کردن و ریختن آن در ظروف مناسب، آماده سرویس دادن است. این خوراکی می‌تواند همراه با برخی از سایر خوراکی‌ها مانند پفک، کیک و ... نیز مصرف شود. به تازگی نیز چندین نوع کمپوت سیب به صورت آماده و بسته بندی شده در بازار عرضه می‌شود که مصرف آنها نیز بسیار راحت و سریع است.



طرز تهیه کمپوت سیب یک کیلو با مرحله‌ی شستشوی سیب

کمپوت سیب یکی از خوراکی‌های محبوب و خوشمزه است که در فصل پاییز با میوه‌های تازه سازی شده و در سایر فصول با سیب خشک شده تهیه می‌شود. در این مقاله، طرز تهیه کمپوت سیب با استفاده از یک کیلو سیب و مراحل شستشوی سیب به شما شرح داده خواهد شد.

مرحله اول در طرز تهیه کمپوت سیب، شستشوی سیب است. برای شستشوی سیب، سیب‌ها را به آرامی تحت جریان آب قرار دهید تا همه ذرات گرد و غبار داخل آن‌ها پاک شود. سپس با استفاده از یک اسکنجر توت فرنگی یا یک نوار شستشوی سبزیجات، سطح سیب‌ها را تمیز کنید و برداشتن هر نواحی خرد شده را پایین بیاورید.

در مرحله دوم، سیب‌ها را پوست کرده و به تکه‌های کوچک خرد کنید. در صورتی که می‌خواهید مشخصات سیب‌ها در کمپوت رونمایی شود، پوست آن را در حالتی که سیب را فرش کرده‌اید، حذف نکنید.

مرحله سوم، تهیه شیرینی کمپوت است. برای تهیه شیرینی کمپوت، بهتر است از شکر پودر استفاده کنید. شیرینی کمپوت را در قابلمه بریزید و آتش روشن کنید تا شکر حل شود. سپس تکه‌های سیب را به قابلمه اضافه کنید و آن‌ها را سرخ کنید.

برای تهیه کمپوت سیب می‌توانید از حالت ساده و تک‌سرانه استفاده کنید و سیب‌های تمیز و خردشده را بدون شکر در یک قابلمه نوشته و آن را درون یخچال یا در دمای اتاق نگهداری کنید، یا با الحاق سایر مواد خوراکی و شیرینی‌ها مثل زنجبیل، هل، چای، دارچین، نارنج، آلبالو و نوشیدنی‌های گازدار که از زیره سیاه تهیه شده‌اند، مخلوط کنید. با همین سادگی و روشنی می‌توان فصل خانه خود را به تفریح و خوراکی که دوست دارید به دنبالش تغییر دهید!



طرز تهیه کمپوت سیب یک کیلو با مرحله‌ی خرد کردن سیب

برای تهیه کمپوت سیب، ابتدا یک کیلو سیب را باید خرد کنیم. برای این کار می‌توان از دستگاه خرد کن یا دستمال کاغذی استفاده کرد. در صورت استفاده از دستگاه خرد کن، باید سیب‌ها را به قطعاتی با اندازه متوسط تبدیل کنیم تا بتوانیم آن‌ها را کمپوت کنیم.

در صورت استفاده از دستمال کاغذی، سیب‌ها را باید با چاقو یا نوک قوطی به قطعات کوچک تقسیم کنیم. سپس قطعات سیب را در قابلمه‌ای به همراه یک کوپه آب به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه بجوشانیم. بعد از آن، قابلمه را از روی حرارت برداشته و سیب‌ها را با استفاده از یک آسیاب و یا یک گوشه از یک قیف پلاستیکی خرد کنیم.

سپس، مواد دیگر مانند قند و آب را به آن اضافه کرده و کمپوت سیب را به مدت ۳۰-۴۰ دقیقه بجوشانید تا به طور کامل پخته شود. در این مرحله، می‌توانید با اضافه کردن ادویه‌های دلخواه به کمک طعم دهنده‌های مختلف به کمپوت بومی و متنوع تری رسید.

در نهایت، با استفاده از یک قاشق و یا یک لیوان شیشه‌ای، کمپوت سیب را به محفظه‌های مختلف مناسب برای نگهداری و سرو نمودن پر کنید. کمپوت سیب در سردخانه تا ۲ هفته قابل نگهداری می‌باشد و برای استفاده به راحتی می‌توانید آن را با آب سرد تقدیم کنید.



طرز تهیه کمپوت سیب یک کیلو با مرحله‌ی پختن سیب

تهیه کمپوت سیب یک کیلو با مرحله‌ی پختن سیب یکی از دسرهای خوشمزه و معروف است که در فصل پاییز به عنوان یک منبع خوب و باارزش از سیب استفاده می‌کنند. در ادامه، مراحل تهیه این دسر شیرین و خوشمزه را با جزئیات برایتان توضیح خواهیم داد.

مرحله‌ی اول در تهیه کمپوت سیب، شستن سیب‌هاست. سیب‌ها را به دقت می‌شویند تا هر گونه آلودگی و زمین روی سطح آن پاک شود. پس از شستشو، سلامتی سیب را با چاقو چک می‌کنیم و اگر وجود دارد بخشی از آن را با ابزار مناسب برداشت می‌کنیم.

سیب‌ها را بعد از شستشو و برداشتن بخشی از آن، با مقداری آب و دانه‌ی دارچین در قابلمه می‌ریزیم و سپس به اون یک مقدار شکر اضافه می‌کنیم. مقدار شکر باید به اندازه‌ی سلیقه شما اضافه شود، اما این قید همیشگی نیست و می‌توانید مقدار شکر را بیشتر یا کمتر کنید.

بعد از آن، قابلمه را به روی حرارت بلند می‌گذاریم و با هم مخلوط کرده و سیب‌ها را حتی و با کمی فاصله درون قابلمه قرار می‌دهیم. قابلمه را پوشانده و به مدت 30 تا 40 دقیقه بر روی حرارت ملایم پخت می‌کنیم.

وقتی سیب‌ها به طور کامل در حالت پخته به نظر می‌رسند، آن ها را با چندین بار هم زدن، پوره‌ای کرده و در صورت نیاز مقداری شکر به آن اضافه نمایید. سپس قابلمه را باز کنید و اجازه دهید کمپوت سیب یک کم خنک شود. نوش جان! کمپوت سیب شیرینی و خوشمزه ای را برای شما و خانواده‌ی شما آماده کرده است.



طرز تهیه کمپوت سیب یک کیلو با مرحله‌ی مخلوط کردن سیب پخته

کمپوت سیب یکی از دسرهای سنتی و خوشمزه‌ای است که بسیار محبوب در بین افراد است. تهیه این دسر نیازمند گرفتن یک کیلو سیب تازه و شیرین است. برای شروع، سیب ها را بشویید و پوست آن‌ها را با چاقو یا تیغه تمیز و بدون زدودن گلدان حذف کنید.

بعد از پوست کردن سیب ها، آن ها را به چهار قسمت تقسیم کنید و هسته های آن‌ها را تخلیص کنید. در یک قابلمه، آب را به مقدار مورد نیاز بریزید و سیب ها را به همراه چند قاشق شکر و ادویه های مورد نظر مانند دارچین یا زعفران اضافه کنید. سپس، قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و سیب ها را نرم و پخته کنید.

پس از اینکه سیب ها نرم و پخته شدند، آن ها را به طور دقیق درون مخلوط کن با نازلترین سرعت مخلوط کنید تا خالصه سیب بافتی روان و امولسیونی شود. حالا، خالصه سیب را با کمی آب یا شیر در یک دیگ دیگر بریزید و به مدت چند دقیقه روی حرارت نرم و ملایم بگذارید تا کمپوت سیب سفید و خوشمزه تهیه شود. در نهایت، کمپوت سیب را برای سرو در دیگی دیگر از قبل خنک شده بریزید و برای مدتی در یخچال قرار دهید تا بهتر بپزد. در آخر هم کمی عسل یا کره روی دسر روان شده خود قرار دهید تا طعم و مزه آن افزایش یابد.



طرز تهیه کمپوت سیب یک کیلو با مرحله‌ی خنک کردن کمپوت

پاراگراف اول:

کمپوت سیب یکی از انواع خوشمزه از میوه‌هاست که می‌توانید با طعم بسیار خوب و مطبوع آن را در سالن های پذیرایی خود سرو کنید. تهیه کمپوت بسیار ساده است و با انجام کمی کارهای پیش‌ساخت، می توانید از کیفیت خوب آن لذت ببرید. در اینجا ما به روش تهیه کمپوت سیب به همراه مرحله‌ی خنک کردن آن پرداخته‌ایم.

پاراگراف دوم:

مواد لازم برای تهیه کمپوت سیب عبارتند از: یک کیلو سیب، نصف کیلو شکر، یک عدد لیمو ترش و چند قطره آب رز. بهتر است سیب ها را پوست زده و خرد کنید تا مواد راحت تر کمپوت سازی شود. سپس شکر و آب را به آنها اضافه کنید و تا زمانی که سیب ها نرم شوند، آنها را در پنجره کاملا بسته می‌کنیم تا طبیعی خشک شوند.

پاراگراف سوم:

پس از آنکه سیب ها به طور کامل نرم شوند، آنها را در مخلوط‌کن (blender) قرار دهید و به همراه آب لیمو ترش و چند قطره آب رز، خمیری رقیق بسازید. سپس خمیری را به صورت مخلوطی به قابلمه اضافه کرده و همه چیز را به آهی کمیار می‌ریزیم تا حرارت خاموش شود. سپس قابلمه خروجی را روی یک سینی تراش کرده و تا زمانی که کاملا کمپوت سرد شود، آنها را در فریزر می‌گذاریم.

پاراگراف چهارم:

پس از اینکه کمپوت سیب کاملا خنک شد، آن را در محل قرار دهید و در صورتی که قصد دارید برای مدت بیشتری استفاده کنید، درون یک قالب آماده برای یخ زدن قرار دهید. حال ما آماده‌ایم تا از کمپوت سیب خود لذت ببریم. امروزه این نوع کمپوت در فروشگاه ها نیز موجود است، اما طعمی که با تهیه آن خانگی کسب می‌شود بیشتر از نسخه‌های آماده دست‌ساز است.