ترافل طرز تهیه دسر شکلاتی خانگی

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

ترافل طرز تهیه دسر شکلاتی خانگی

ترافل یا سوفله، یک دسر خوشمزه و ارگانیک است که در خانه می‌توان آن‌ را با روشی ساده و به‌سادگی تهیه کرد. در اینجا نحوه تهیه یک دسر شکلاتی خانگی با طعم ترافل را به شما آموزش خواهیم داد.

مواد لازم:

• ۲ پیمانه شکلات تلخ به همراه یکم پنجاه درصد کرم شیر

• ۸ عدد تخم مرغ

• ۲ پیمانه شیر

• ۲ روغن سرخ کردن

روش تهیه:

۱. ابتدا تخم مرغ ها را از هم جدا کرده و سفیده آنها را درون یک کاسه بازتابی و خمیری کنید

۲. سپس شیر را بصورت کم نمک با زیره‌ دم کرده در کاسه قراردهید و با استفاده از میکسر، آن را هم بزنید.

۳. کرم شیر را هم به شکلات اضافه کنید و زیر آن را یک دقیقه گرم کنید تا شکلات برای توزیع بهتر در آشامیدنی آماده شود.

۴. شکلات را روی حرارت کم قرار دهید تا داغ شود و پس از آن آنرا از روی حرارت بردارید .

۵. سفیده تخم مرغ ها را به محتویات شکلات و آشامیدنی سفید شده اضافه کنید و بعد از غلظت قابل توجه، ذخیره کنید.

۶. حالا دسته را درون روغن سرخ کرده سفت کرده و بعد به همراه دسر شکلاتی سرو کنید.

با طعم شیرینی ترافل،این دسر خانگی با شکلات بسیار خوشمزه و مفید است و علاوه بر استفاده به دلیل راحتی تهیه، می تواند برای هر جشن و مناسبتی مورد استفاده قرار گیرد.



طرز تهیه دسر شکلاتی خانگی

برای تهیه دسر شکلاتی خانگی، ابتدا باید تمام مواد لازم را آماده کنید. این مواد شامل شکلات تلخ، کره، تخم مرغ، شکر، وانیل و آرد هستند.

ابتدا شکلات را در حمام مرطوب یا با استفاده از حمام آب داغ آبگرم می کنیم تا آن را آبکشی کنیم. سپس کره را با شکر درون یک کاسه ترکیب می کنیم و آن را درون ماشین همزن الکتریکی به صورت کاملا پف کرده و حبابی کنیم. سپس یک به یک تخم مرغ ها را به ترکیب کره و شکر آماده شده اضافه می کنیم و تا زمانی که تخم مرغ ها به خوبی با ترکیب مخلوط شده با هم راه می روند، هم می زنیم. در نهایت آرد را به صورت قطعات کوچک به ترکیب اضافه کرده و هم می زنیم.

حالا می توانیم شکلات را به ترکیب اضافه کنیم و با یک قاشق چوبی مرتب ترکیب و شکلات را در هم بزنیم تا یکپارچه شود. سپس ترکیب را به یک قالب دلخواه منتقل کرده و به مدت چند ساعت در یخچال خنک کنید تا دسر سفت شود.

دسر شکلاتی خانگی را با یک قاشق بزرگ روی یک بشقاب سرو کنید و به دلخواه شکلات تخته شده، توت فرنگی، تاثار کرم تلخ یا مزه دیگری که دوست دارید روی آن اضافه کنید. لذت بخشی این دسر شدید و مغذی است و با شکلات و کرم خامه بیشتر طعم دلنشین می شود.



آموزش ساخت دسر شکلاتی خانگی

ساخت دسر شکلاتی خانگی یکی از جذاب ترین و سرگرم کننده ترین فعالیت هاست که به راحتی می توانید در خانه خود انجام دهید. با داشتن چند مواد اولیه ساده و کمی تلاش، می توانید دسری با طعم خوشایند و شکل زیبا درست کنید.

برای شروع، باید با فرایند ذوب کردن شکلات آشنا شوید. در این فرایند، باید شکلات را به آرامی بر روی یک حمام آب گرم مذاب کنید. سپس می توانید آن را با طعم دلخواه مانند وانیل یا عصاره روغن مرکبات ترکیب کرده و به آرامی با هم مخلوط کنید.

بعد از ذوب کردن شکلات، باید به دنبال اضافه کردن مواد اضافی باشید. این مواد می توانند شامل آجیل، خشکبار، تمشک، میوه های خشک یا خرد شده، پنیرهای ترش و غیره باشند. با اضافه کردن مواد اضافی، می توانید به دسر خود رنگ، طعم و عطر دلخواه خود را بدهید.

هنگامی که شکلات با مواد اضافی مورد نظر شما ترکیب شد، باید آن را در قالب های دلخواه خود قرار دهید. می توانید از قالب های سیلیکونی یا شکلاتی استفاده کنید. بعد از قرار دادن شکلات در قالب ها، آن ها را در یخچال قرار دهید تا به خوبی خنک شوند و حالت بگیرند.

ساخت دسر شکلاتی خانگی یک فعالیت سرگرم کننده و حرفه ای است که می توانید در خانه خود انجام دهید. با داشتن تجربه بیشتر در آینده، می توانید شکلات های خود را با تنوع بیشتری ساخته و به دست آوردن تجربه متفاوتی در ساخت شکلات های خانگی دست یابید.



دستور تهیه دسر شکلاتی ساده در خانه

دسر شکلاتی یکی از خوشمزه‌ترین دسرهایی است که در خانه می‌توانید آن را به راحتی تهیه کنید. این دسر با ترکیب بیسکوییت، کره و شکلات بسیار خوشمزه و ایده آل برای مصرف در میان وعده‌های پر انرژی است.

برای تهیه این دسر ابتدا باید بیسکوییت را با چکش خرد کرده و درون یک تابه بریزید. سپس کره را به اندازه کافی درون تابه بریزید و با حرارت ملایم تخمیر کنید تا کره به صورت یکپارچه بشود.

در مرحله بعد، شکلات را درون تابه بریزید و با حرارت ملایم آن را ذوب کنید. بعد از آن، شکلات را به ترکیب کره و بیسکوییت اضافه کنید و به خوبی با هم مخلوط کنید. سپس این مخلوط را در قالبی با عمق کافی ریخته و آن را به داخل یخچال برای حداقل یک ساعت خنک کنید.

بعد از اینکه دسر خنک شد، آن را از قالب خارج کرده و به شکل مورد نظر خود به همراه تزئینات مورد علاقه سرو کنید. این دسر می‌تواند تنها به صورت خام، با اضافه شدن میوه‌های خشک شده و یا با تزئینات مختلف دیگر مانند خامه یا ماست سرو شود. در هر صورت، این دسر با عطر و طعم شکلات بسیار خوشمزه و همیشه محبوب است.



راهنمایی برای تهیه دسر شکلاتی خوشمزه

دسته دسرهای شیرین و خوشمزه از جمله محبوبترین و پرطرفدارترین انواع غذاها محسوب می‌شوند. در بین این دسته از دسرها، دسر شکلاتی به دلیل طعم و مزه فوق‌العاده‌ای که دارد، مورد علاقه بسیاری از افراد قرار دارد. در ادامه به نکات و راهنمایی‌هایی برای تهیه دسر شکلاتی خوشمزه اشاره می‌کنیم که با دنبال کردن آنها به راحتی می‌توانید این دسر شیرین و خوشمزه را تهیه کنید.

۱. جایگزین‌های شیرین‌تر

بهتر است برای تهیه دسر شکلاتی جایگزینی شیرین‌تر برای شکر استفاده شود، مثل شربت افسنجان، نارگیل و شکر شاهی. همچنین می‌توانید از شکر سرکه و شیرین‌کننده‌های طبیعی مثل دارچین، عسل و مپل استفاده کنید.

۲. رعایت اندازه

علاوه بر جایگزین‌های شیرین‌تر، در تهیه دسر شکلاتی باید به اندازه استفاده شده از هر نوع مواد توجه خاصی داشته باشید. اندازه و نسبت اجزای مختلف دسر به هم باید درست باشد. برای مثال باید توجه داشته باشید که تعداد تخم‌مرغ‌هایی که به دسر اضافه می‌کنید، به چه اندازه باشند تا تاثیر بیشتری در حجم و طعم دسر داشته باشند.

۳. استفاده از شکلات کیفی

یکی از اصول مهم در تهیه دسر شکلاتی، استفاده از شکلات باکیفیت است. پس از خریدن شکلات، آنها را به کوچکی خرد کنید تا در هنگام ذوب شدن روی حرارت کمتری کار داشته باشند.

۴. رعایت نحوه مخلوط کردن اجزا

در زمان مخلوط کردن اجزای دسر، باید به دقت این کار را انجام دهید. توجه به نحوه ترکیب کردن تخم‌مرغ، شکر و شیر و نیز نحوه خرد کردن شکلات، نتیجه تهیه دسر شکلاتی خوشمزه و درست را به همراه خواهد داشت.

۵. استفاده از حرارت درست

در تهیه دسر شکلاتی، مهمترین و اساسی‌ترین نکته استفاده از دمای مناسب در هنگام ذوب شدن شکلات است. باید حتماً مانع از این شد که شکلات زیاد دما بگیرد و تخم‌مرغ روی حرارت زیادی قرار داده شود تا موجب پخت شدن زود هنگام تخم‌مرغ و بیشتر شدن حجم دسر نشود.

در نهایت می‌توان این دستورالعمل‌ها را جهت دستیابی به دسر شکلاتی خوشمزه و لذیذ، اجرا کرد و از خوشمزه‌ترین دسرهای موجود بر روی سفره خانه‌تان برخوردار شد.



طریقه تهیه دسر شکلاتی بسیار آسان

برای تهیه دسر شکلاتی بسیار آسان، مواد لازم عبارتند از: شکلات سفید، شیر، کره، وانیل، شکر، بیسکویت و توت فرنگی.

نخستین مرحله در تهیه دسر شکلاتی، ذوب کردن شکلات سفید است. بهتر است این کار را با یک قابلمه در حمام مرطوب انجام دهید. شما می‌توانید این کار را با استفاده از یک مایکروویو نیز انجام دهید، اما همیشه وقتی که از این روش استفاده می‌کنید باید مراقب باشید که شکلات سوخته نشود.

در مرحله بعد، شیر و کره را در یک قابلمه در حرارت ملایم به صورت همزمان بگذارید تا داغ شوند. سپس با استفاده از خامه و برس شکلات را به مخلوط شیر و کره اضافه کنید و آن را تازه کنید. برای تازه کردن مخلوط، وانیل و شکر را به آن اضافه کنید.

در مرحله بعد، بیسکویت‌ها را به صورت خرد شده به مخلوط شکلات اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید. در نهایت، توت فرنگی را به مخلوط شکلات اضافه کنید.

حال دسر شکلاتی خود را در یخچال قرار دهید تا به خوبی سرد شود. حتی می‌توانید درازی این دسر را با یک دستگاه خنک‌کننده بالا ببرید. آماده طعم ‌کردن شده دسر شکلاتی شماست.



مراحل تهیه دسر شکلاتی خانگی

مراحل تهیه دسر شکلاتی خانگی

در این مقاله، قصد داریم تا به شما نحوه تهیه دسر شکلاتی خانگی را به صورت کامل توضیح دهیم. این دسر یکی از محبوب‌ترین دسرهای جهان است که در تمامی کافه‌ها و رستوران‌ها به عنوان غذای پر مصرف قرار می‌گیرد. برای تهیه این دسر در خانه، شما نیاز به چند مواد ساده و استفاده از تکنیک‌های مناسب دارید که در ادامه آنها را به شما توضیح خواهیم داد.

مواد مورد نیاز برای تهیه دسر شکلاتی خانگی شامل شکلات تلخ، آرد، شیر، شکر، وانیل، کره و تخم‌مرغ است. در ابتدا، قسمت مهمی از تهیه این دسر، تنظیم و تعیین ترکیبات مواد است. برای این کار، تمامی مواد را با دقت در یک ظرف مخصوص قرار داده و با یک صفحه مخصوص آمیزش داده و مواد را با هم مخلوط کنید.

پس از آمیزش کافی مواد، حال دست به کار می‌شویم و تخم‌مرغ‌ها را با یک چنگال خوب آمیزش داده و به ترکیبات مواد اضافه می‌کنیم. سپس، این ترکیبات را در حوضچه غذاساز به صورت آرام و به مدت حدود ۱۰ دقیقه جوشانده و مراقب باشید که ترکیباتی که در آن قرار داشته باشد، نسوزد و زیر ظرف نچسبد.

حال باید شکلات را به ترکیب مواد اضافه کنیم. برای این کار، شکلات را در یک ظرف مخصوص قرار داده و به مدت ۳ دقیقه در مایکروویو گذاشته و با مراقبت و به آرامی آن را آب کنید. سپس، شکلاتی که در یک پارچه گرد شده است را به ترکیب مواد اضافه کنید و با دقت و به مدت ۱۰ دقیقه ترکیبات را کاملاً با هم آمیزش دهید.

دسر شکلاتی خانگی شما آماده خوردن است! به دلخواه می‌توانید آن را با تزئینات دلخواه خود مثل توت‌فرنگی تازه، بستنی و نعنای تازه خوردنی کنید.