طرز تهیه کباب دنده شاندیز

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه کباب دنده شاندیز

کباب دنده شاندیز یکی از محبوب‌ترین و خوشمزه‌ترین انواع کباب ایرانی است که از گوشت گوسفند یا گوساله تهیه می‌شود. طرز تهیه این کباب در شهر شاندیز و استان خراسان رضوی معروف است و با استفاده از مواد اولیه و روش‌های خاص، طعم منحصر به فردی به این غذا داده می‌شود.

برای تهیه کباب دنده شاندیز، ابتدا گوشت خوراکی با رنگ قرمزی و خزره‌ای را انتخاب کنید و آن را به اندازه قطعات کوچک برش داده و با نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و زعفران ترکیب می‌کنید و حدود ۲ تا ۳ ساعت در یخچال می‌گذارید تا مزه‌های ادویه‌ای به گوشت جذب شود.

سپس به ازای هر دو کیلو گوشت یک عدد پیاز را رنده کرده و به گوشت اضافه کنید تا طعم و طراوت بیشتری به کباب دنده شاندیز ببخشد. بعد از آن از روی آتش یک دنده فلزی را بیرون از آتش گرم کرده و سپس بر روی آتش مرکزی قرار داده و مواد تهیه شده را به ترتیب بر روی دنده‌ها رد کنید.

سپس کباب را درست بر روی آتش یک ساعت به دیگر جاری کنید و بعد از آن بصورت حلقوی یکی یکی دنده‌ها را برداشته و سرو کنید. کباب دنده شاندیز خامه را در بلندمدت به عنوان طعم افزوده به کباب استفاده می‌کنند. این کباب معمولاً با نان خشک یا پلو شیرین سرو می‌شود و با ماست و سالاد سبزیجات همراهی می‌شود.