طرز تهیه چنجه گوسفندی

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه چنجه گوسفندی

چنجه گوسفندی یکی از غذاهای محبوب و سنتی ایرانی است که با استفاده از گوشت گوسفند و انواع سبزیجات تازه تهیه می‌شود. طعم خوشمزه و خوش آب و رنگی این غذا باعث شده است که مورد توجه خانواده‌های ایرانی قرار گیرد.

برای تهیه چنجه گوسفندی ابتدا باید گوشت گوسفند را به قطعات کوچک تکه تکه کرده و در مقداری روغن داغ تفت داد تا رنگش عوض شود. سپس به آن انواع ادویه‌ها از جمله زیره، زردچوبه و نمک اضافه کرده و همه یکجا بپزانیم.

بعد از اینکه گوشت ابپز شد، باید سبزیجات خود را به دلخواه خود برش داده و به ترتیب اضافه کنیم. معمولاً از سبزیجاتی مانند تره، جعفری، تخم کوکو و لیمو عمانی استفاده می‌شود. این مواد را همراه با گوشت تفت داده و به مدت کافی بپزانیم تا مزه‌ی چنجه گوسفندی کامل شود.

سرسرا چنجه گوسفندی را می‌توان با برنج یا سبوس برنج سرو کرد و با چاشنی‌های مختلف مانند ماست یا خیارشور همراهی کرد. این غذا را می‌توانید با دوستان و خانواده خود به عنوان یک غذای سنتی و لذیذ به اشتراک بگذارید.