تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)
خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.
برای استفاده وارد سایت تعبیردون بشید.
طرز تهیه پکوره هندی
پکوره یک غذای پرطرفدار و محبوب در کشور هندوستان است که با طعم و ادویههای خاص خود معروف شده است. این غذا به صورت خوراکی با آرد نخود و ادویههای مخصوص تهیه میشود و با نان یا برنج سرو میشود. طعم شیرین و تند این غذا باعث شده تا طرفداران زیادی داشته باشد و در اکثر رستورانها و خانههای هندوستان به عنوان یکی از غذاهای اصلی منجمد شود.
برای تهیه پکوره هندی، ابتدا نخودچی خود را در آب بخیهدهید تا از ته بکشد و به خوبی بپزد. سپس نخودچی را روی یک پارچه یا صفحه مسطح آماده کرده و آن را حدف بزنید. نخودچی باید خمیر شود و به خوبی با هل و زیره مخلوط شود. سپس نخودچی را به دستههای کوچک تقسیم کرده و آنها را به شکل پاتیهای کوچک حدفزده و به روغن گرمکرده چرب کرده و به رنگ طلایی سرخ کنید.
وقتی پکورهها آمادهاند، آنها را با یک خورش دمی خورش مخصوص با آلو و گوجهفرنگی تهیه کنید. بعد از مواد غذایی سروش کردن، پکورههای سرخی را روی آن نهاده و برنج یا نان نان میل کنید. این غذای خوشمزه به عنوان یک پیشغذای عالی و خوشمزه سرو میشود و حتماً توانایی تهیه آن را به دوستان و خانواده خود نشان دهید.