طرز تهیه زرشک پلو تالار

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه زرشک پلو تالار

زرشک پلو یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه ایرانی است که در مراسم‌ها و جشن‌های مختلف به عنوان یک غذای اصلی مورد علاقه قرار می‌گیرد. تهیه این غذا بسیار ساده است و ترکیبی از برنج، مرغ و زرشک است. زرشک از جمله انواع میوه‌های خشک است که طعم ترش و خوشمزه‌ای دارد و به پلو یک طعم منحصر به فرد می‌دهد.

برای تهیه زرشک پلو تالار ابتدا برنج را بشویید و در آب نمک به مدت حدود ۳۰ دقیقه خیس بگذارید. سپس برنج را از آب تازه تخم مرغی که همراه با زعفران در آب جوش حل شده بود، تهیه کرده و درون قابلمه بریزید. مرغ را به تکه‌های کوچک تکه کنید و روی برنج بریزید. سپس به این ترتیب برنج و مرغ را به مدت حدود ۲ ساعت در اجاق بپزید تا برنج پخته شود.

زرشک را در یک ماهیته با روغن تفت داده و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید تا نرم شود. سپس آن را به برنج اضافه کرده و همه را با هم مخلوط کنید. غذای آماده شده را با خلالی گردو و پلت اردبیلی سرو کنید و با ماست یا مخلفات خورشت پزی همراه با خورشت گوجه فرنگی خورشت خیار و خورشت بادمجان سفید نوش جان کنید.