طرز تهیه تیکی افغانی

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه تیکی افغانی

تیکی افغانی یکی از غذاهای محبوب و سنتی افغانستان است که با استفاده از گوشت چرخ کرده و انواع ادویه ها تهیه می‌شود. این غذا طعم خوبی دارد و با نان لوبیا یا نان خشک افگانی سرو می‌شود. برخلاف نامش، تیکی افغانی شبیه به فلافل ایرانی نیست و دارای طعم و ترکیب متفاوتی است.

برای تهیه تیکی افغانی ابتدا گوشت چرخ کرده را در یک ظرف بزرگ می‌ریزیم و به آن نمک، فلفل سیاه، زرد چوبه، زنجبیل، پیاز رنده شده و سیر خرد شده اضافه می‌کنیم. سپس تمامی مواد را با هم مخلوط و به خوبی با دست ها مدتی می‌خوریم تا تمام ادویه ها و طعم ها ترکیب شوند.

بعد از مخلوط کردن مواد، مخلوط را به اندازه یک گوشت تبریده شده می‌گیریم و به صورت توپک های کوچک و گرد درمی‌آوریم. بعد از آن یک مقدار روغن را در تابه گرم کرده و توپک های تیکی را به آرامی و با فاصله داخل تابه می‌ریزیم تا سرخ شده و طلایی رنگ شوند.

سرو تیکی افغانی به همراه نان لوبیا یا نان خشک و یا حتی با یک سالاد سبز و به فام خانوادگی استاندارد می‌شود. این غذا بسیار خوشمزه و سرشار از انرژی است و قطعاً خانواده شما نیز از آن لذت خواهد برد.