فیلم طرز تهیه زرشک پلو با مرغ رستورانی

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

فیلم طرز تهیه زرشک پلو با مرغ رستورانی

زرشک پلو با مرغ یکی از پرطرفدارترین غذاهای ایرانی است که در رستوران‌ها نیز اغلب سرو می‌شود. این غذا دارای طعمی شیرین، ترش و نیمه شیرین است که بخاطر ترکیب عالی از زرشک، برنج و مرغ، عطر و طعم خاصی دارد. در ادامه به طرز تهیه این غذا در رستوران‌ها و مراحل آن پرداخته خواهد شد.

ابتدا پس از شستن برنج، آن را در آبی رو بهمراه نمک و روغن زیتون مرغوب می‌ریزیم و به مدت نیم ساعت بجوشانیم. سپس آب را از برنج تخلیه می‌کنیم و آن را با یک قاشق روغن ماکارونی، آرد سوخاری شده و ذرت روغنی پاک شده آماده می‌کنیم. داخل قابلمه پس از ایجاد روغنی مناسب و نرم شدن پوست مرغ، مرغ را پخته و به همراه پیاز و سیر سرخ شده در سس تخم‌مرغ سازی خام یک دقیقه می‌چرخانیم.

در ادامه زرشک را که قبلا شسته شده‌است و ظرفیت دریافت نمک‌های به اندازه کافی را دارد به آب جوش برای ۴ تا ۵ دقیقه انداخته و سپس آن را به یک ماهیتابه پخش می‌کنیم. در داخل ماهیتابه با استفاده از روغنی که در ته قابلمه گذاشته‌ایم گوشت مرغ را باهم ترکیب می‌کنیم. سپس همراه برنج و زرشک، باقی مواد را اضافه کرده و کمی روغن سیب‌زمینی نیز اضافه می‌کنیم. چند دقیقه این مواد را همراه هم تفت می‌دهیم تا مزه‌ی خاص غذا را بیشتر افزایش دهیم.

در نهایت باید ذکر کنیم که برای سرو کردن بهتر زرشک پلو با مرغ، می‌توانیم غذا را روی یک برگ کاهویی تزئین کرده و همراه با مخلفات نظیر ترشی و ماست سرو کنیم. لذت غذایی شما با این غذای شیرین و ترش همراه با مرغ در رستوران خواهد بود.



آموزش تهیه زرشک پلو با مرغ در رستوران

تهیه زرشک پلو با مرغ یکی از پرطرفدارترین غذاهای ایرانی است که در رستوران‌ها به عنوان غذای اصلی سرو می‌شود. در این غذا، مرغ با استفاده از ادویه‌های گرم و معطر به همراه آرد و شیرینی سرخ شده و به همین دلیل یک طعم استثنایی و فوق العاده به زرشک پلو اضافه می‌کند.

برای تهیه این غذا ابتدا باید برنج را به صورت متوسط بپزید و با استفاده از روش سفید کردن، آبکشی کنید. بعد از ریختن برنج در قابلمه، باید زرشک را که پیشتر خرد شده و با روغن سرخ شده است، به آن اضافه کنید. سپس با استفاده از دستگاه پخت مرغ، مرغ را با ادویه‌های محلی به هم پزیده و پر شده را به کنار زرشک بهترین طریق رنگین کردن تهیه شده است.

بعد از اضافه کردن مرغ و پر شده به داخل قابلمه، باید دوباره برنج را به آن اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید. پس از مخلوط کردن، باید آن را روی وسط یا بر روی فر شده اماده کنید و حداقل برای سی دقیقه بگذارید تا درست بشود.

سری که غذا آماده شد، باید آن را با مقداری روغن آماده شده برای جلوگیری از چسبیدن به قابلمه، سرو کنید. باید توصیه شود که این غذا با عسل و ادویه‌های دیگر نیز همراه باشد تا طعم آن بسیار دلچسبتر شود.



مرغ رستورانی در زرشک پلو

مرغ رستورانی در زرشک پلو

زرشک پلو یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که با ترکیبی از برنج، زرشک، ادویه‌های خوشبو کننده و مواد نان پزی تهیه می‌شود. این غذا بسیار خوشمزه و محبوب در بین خانواده‌های ایرانی است و در سطح شهرهای مختلف ایران به راحتی قابل سفارش است.

به تازگی تعدادی از رستوران‌ها مرغ را به عنوان همراهی برای زرشک پلو ارائه می‌دهند. با این حال، برای تهیه یک غذای مرغ رستورانی در زرشک پلو، لازم است که از مرغ‌های تازه و با کیفیت استفاده شود. مرغ‌ها باید به دقت شسته و تمیز شوند و بدون پوست و همچنین آنتی‌بیوتیک و هورمون باشند.

برای تهیه مرغ رستورانی در زرشک پلو، مرغ‌ها قبل از پختن باید در یک سس خوشمزه دارای ادویه‌های مخصوص به مدت چند ساعت خیس کنند، تا طعم خوشمزه و خاصی داشته باشند. سپس مرغ‌ها باید در سینی پخت درجه حرارت متوسط درون فر قرار گیرند و به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه پخته شوند، تا مرغ‌ها رنگین شوند و بافتی طراوت‌بخشی داشته باشند.

در آخر، برای سرو کردن مرغ رستورانی در زرشک پلو، نیاز است که مقداری زرشک‌های خیس شده و نان تنوری به صورت تزئینی بر روی ظروف قرار گیرند. سپس برنج و مرغ آماده شده روی ظروف گذاشته شده و با یک غذاخوری به منظمی چیده می‌شوند. با این کار، می‌توانید یک غذای خوشمزه، ترد و باطعمی ایجاد کنید که شناخته و محبوب در بین ایرانیان است.



گرفتن روش طرز تهیه زرشک پلو با مرغ در رستوران

برای آموزش روش تهیه زرشک پلو با مرغ، در ابتدا نیاز است تا مرغ را برش داده و درون یک ماهیتابه با روغن و پیاز سرخ شده به مدت بیست دقیقه سرخ کنیم تا مرغی عطر و طعم خوش دریافت کند.

پس از آهسته آهسته سرخ کردن مرغ، زرشک را با آبکشی می‌شوییم و بعد از خشک شدن به روغن تفت داده و ادویه‌های خود را به آن اضافه می‌کنیم. دقت کنید که زرشک خیلی زود خام می‌شود، بنابراین لازم است به طور دقیق به آن نظارت کنیم.

سپس برای تهیه برنج، یک قابلی سیر را با روغن تفت داده و برنج را اضافه کرده و به مدت چند دقیقه تفت می‌دهیم تا برنج به رنگ سفید طلایی برسد. سپس آب، نمک و زرشک را به آن اضافه کرده و برای مدت چند دقیقه به صورت شل و شونده می‌پزیم.

اگر می‌خواهید در رستوران زرشک پلو با مرغ را سرو کنید، می‌توانید در پایان برنج را به صورت کامل با زرشک و مرغ تفت داده شده مخلوط کنید و آن را در بشقاب‌های سفید قرار داده و با نان تازه سرو کنید. این غذا طعم و لذتی متفاوت دارد و برای همه طرفداران آشپزی معرفی می‌شود.



ترفند های طرز تهیه زرشک پلو با مرغ در رستوران

تهیه غذاهای خوشمزه و با کیفیت، هنری است که در هنر رستوران‌داری به شمار می‌رود. زرشک پلو با مرغ یکی از پرطرفدارترین غذاهای ایرانی است که در رستوران‌ها به صورت خاصی سرو می‌شود. در این مطلب، ترفند‌های تهیه زرشک پلو با مرغ در رستوران به شما آموزش داده می‌شود.

اولین ترفند در تهیه زرشک پلو با مرغ، استفاده از زرشک با کیفیت است. زرشک باید تازه و رنگارنگ باشد و نباید به رنگی عمیق تغییر کرده باشد. اگر زرشک قبل از طبخ به آب بنشیند، رنگش روشن شده و طعم بهتری می‌دهد.

در طبخ زرشک پلو با مرغ، صبر و حوصله بسیار مهم است. مرغ را داخل قابلمه بگذارید و تا زمانی که جوش بخورد، روی حرارت بگذارید. سپس با حفظ نرمی و رطوبت، آن را پخته و با حوصله بخار بگیرید.

جای خالی گوشت در زرشک پلو با مرغ، با میوه‌های خشکی مانند زردآلو و آلبالو پر می‌شود که به طعم و رنگ غذا کمک می‌کنند. برای تهیه زرشک پلو، زرشک‌های تازه را در آب نمک حدود ۲۰ دقیقه جوش داده و نرم می‌کنیم. با کمی روغن، پیاز خلال خورده شده را سرخ کنید و زرشک را به آن اضافه کنید. در ادامه مرغ پخته شده و میوه‌های خشکی را به همراه زعفران، دم کرده و در فر و بر روی حرارت نوری به مدت ۲۰ دقیقه به عمق بپزید.

با این ترفند‌ها، استفاده از با کیفیت‌ترین مواد اولیه و صبر در طبخ، شما هم می‌توانید زرشک پلو با مرغی خوشمزه و با کیفیت در دستگاه‌ها‌ی رستوران خود سرو کنید.



تهیه کردن زرشک پلو با مرغ در رستوران

تهیه کردن غذا از جمله مهمترین وظایف یک رستوران دار است. زرشک پلو با مرغ یکی از غذاهای پرطرفدار و لذیذ در ایران به شمار می‌آید. این غذا با استفاده از مواد اولیهی ساده و با طعمی خاص ترکیب شده است. در این رستوران بدون شک تهیه کننده زرشک پلو با مرغ به خوبی مسلط به تمامی مراحل تهیه آن است.

اولین مرحله در تهیه زرشک پلو با مرغ یعنی پخت مرغ است. مرغ با اضافه کردن نمک و فلفل به آن، در دیگی بزرگ وارد آب جوش می‌شود تا به مدت حدود ۴۵ دقیقه پخته شود. پس از پخته شدن مرغ، آن را از داخل دیگ خارج نموده و به صورت پارچه‌ای خرد می‌نماییم.

در مرحله بعدی باید برای پلو تهیه کنیم. برای آماده سازی پلو ابتدا باید برنج را با آبی که نمک به آن اضافه شده، خیسانده و سپس با استفاده از شعله کم، آن را درون دیگی با آب جوش و نمک کافی و در صورت تمایل کمی روغن زیتون، بگذاریم تا بپزد. در صورتی که مایل به رنگ زردِ قابل توجه برای برنج هستید می‌توانید گل مغربی را نیز به پلو اضافه کنید.

نوبت به مرحله بعدی یعنی تهیه زرشک می‌رسد. برای تهیه زرشک ابتدا باید آن را در آب سرد شستشو دهیم تا خاکِ موجود در آن دفع شود. سپس با استفاده از مقداری روغن، زرشک رایج در بازار را به مدت ۵ تا ۷ دقیقه سرخ نماییم.

در پایان زرشک، مرغ و برنج را با هم مخلوط کرده و با اضافه کردن زعفرون و کشمش به آن تزئین کنیم. زرشک پلو با مرغ آماده خوردن است! این غذا با هماهنگی درست بین ترکیب طعم‌هایِ مرغ، برنج و زرشک روی شما نشان خواهد داد، چه می‌شود به سختی آن را بخورید؟



زرشک پلو با مرغ در رستوران به سبک اصیل

زرشک پلو با مرغ یکی از غذاهای خوشمزه و اصیل ایرانی است که بیشتر در رستوران‌های ایرانی با یک نوع سالاد سرد و مربای دشتی سرو می‌شود. زرشک پلو با مرغ با ترکیبی از زرشک، برنج، گوشت مرغ و ادویه‌های خوشبو و طعم‌دار تهیه می‌شود که باعث می‌شود غذا بوی و طعم خاصی داشته باشد.

برای تهیه زرشک پلو با مرغ، ابتدا برنج در قابلمه با آب سرد شسته و سپس به همراه کمی نمک و روغن زیتون در حدود 20 دقیقه جوش می‌یابد. در ادامه گوشت مرغ با نمک و فلفل سرخ شده و به همراه پیاز و سیر و سبزیجاتی مانند ریحان و تره فرنگی تفت داده می‌شود. وقتی گوشت مرغ کاملاً بپزیده، زرشک شسته و به همراه شکر و آب لیمو تفت داده می‌شود تا گل سرخ رنگ شود.

در ادامه یک لایه برنج و یک لایه گوشت مرغ به ترتیب روی هم قرار می‌گیرد و روی آن زرشک که پخته شده را می‌ریزیم و دوباره لایه برنج ریخته و سپس زرشک ریخته و در نهایت با درب قابلمه شیشه‌ای در دمای ملایم حدود یک ساعت می‌پزیم تا آن رویه طلایی خاصی به خود بگیرد. این غذا با سالادی مناسب و مربای دشتی عرضه می‌شود که با ترکیبی از مواد نظیر خیارشور، رب گوجه، پیاز، آبلیمو، نعنا سبز و کمی شکر تهیه می‌شود.

از دیگرنکات نکته‌ای که در تهیه زرشک پلو با مرغ حائز اهمیت است، میزان زرشک است. اگر زرشک کمی باشد، پلو خشک و بسیار خوشمزه و اگر بیشتر از حد معمول باشد، غذا ترش خواهد شد. به همین دلیل، میزان زرشک را نباید اغلب تغییر داد و باید همیشه مطابق با نسبت داده شده تزریق کرد. به همین دلیل، تجربه‌ی ما نشان داده است که زرشک پلو با مرغ یکی از سفره‌هایی است که همیشه عالی است و مورد پسند علاقه واقعیان غذایی قرار می‌گیرد.