طرز تهیه کیک کاراملی با طعم شیرین
تهیه کیک کاراملی با طعم شیرین یکی از دسرهای محبوب و خوشمزه است که در بسیاری از مناسبت ها مانند تولد، جشن تولد، عید و مراسم خانوادگی سرو می شود. این دسر ظاهری جذاب و طعمی شیرین دارد و علاوه بر طعم و بوی منحصر به فرد، همیشه در میان میهمانان بسیار مورد استقبال قرار می گیرد.
برای تهیه این دسر، ابتدا باید شیرینی های کاراملی را آماده کنید. برای این منظور تخم مرغ را با قند و وانیل در میکسر مخصوص به صورت سریع از هم بزنید. سپس تاج مکزیکی را به روغن و شکر درون قابلمه تا زمانی که رنگ آن به رنگ قهوه ای توسط گرفته شود، پخت کنید. سپس باید تخم مرغ ها را به کمک خامه یا شیر به همراه شیرینی های کاراملی اضافه کنید و تمام رویایی که در سر دارید را به دست آورید.
از دیگر مواد مورد نیاز برای تهیه کیک کاراملی با طعم شیرین می توان به سیب زمینی و آرد اشاره کرد. برای تهیه این دسر، ابتدا باید سیب زمینی را پخته و آن را اسمشت کنید. در پایان باید آرد را با سیب زمینی اسموتی شده مخلوط کرده و در قالب کایک بریزید. پس از آن کایک را در فری با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا پخته شود.
در نهایت کیک کاراملی با طعم شیرین را از قالب خارج کرده و با سس کارامل، شکلات یا تزئینات دیگر از جمله پسته، خرما و بادام ها تزئین کنید. به این ترتیب، دسری بسیار خوشمزه و ظاهری جذاب را آماده خواهید کرد که می توانید با خانواده، دوستان و همکاران خود به اشتراک بگذارید.
روش تهیه ی کیک کاراملی با چسبندگی مناسب
برای تهیه کیک کاراملی ابتدا باید به تهیه خمیر کیک بپردازیم. برای این کار، ۳ عدد تخم مرغ را در یک کاسه ریخته و با یک لیوان شکر تا حدی قاطی کنید که شکر به صورت مایع در آمده و رنگ آمبر شده باشد. سپس ۳/۴ لیوان آب و ۳/۴ لیوان روغن را به این مخلوط اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید.
بعد از تهیه خمیر، به تهیه کارامل پرداخته میشود. این روش بهترین ترکیب برای پایدارسازی کارامل در کیک است. برای تهیه کارامل، ۱/۲ لیوان شکر و ۱/۴ لیوان آب را در یک قابلمه تا حدی داغ کنید که شکر کاملا حل شده و به رنگ آمبر رسیده باشد. سپس ۱/۲ پرتغال کوچک را به آن اضافه کنید. در این مرحله با کنترل کردن حرارت و حرکت ظریف قاشق باید کارامل را بدون زمینه شدن پایدار کنید.
حال با ترکیب خمیر و کارامل، مخلوطی رونده برای پختن کیک حاصل میشود. مخلوط را به قالب فر اضافه کنید و در دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد حدود ۴۰ دقیقه بپزید تا کیک کاملا پخته شود. این روش جذاب و ساده برای تهیه کیک کاراملی با چسبندگی مناسب است. در نهایت از روی کیک خام، شیرینی را به آرامی ببرید تا برای خود شیرینی لذت بخشی را تهیه کنید.
۳ روش ساخت کیک کاراملی با اندازه ی متفاوت
ساخت کیک کاراملی یکی از لذیذترین دسرهاست که در تمامی جشن ها و مهمانی ها میتوانید آن را سرو کنید. در این مقاله به سه روش ساخت کیک کاراملی با اندازههای متفاوت پرداختهایم.
راهکار اول برای ساخت کیک کاراملی، استفاده از قالب کیک است. قالب را به اندازه مورد نظر انتخاب کرده و کارامل را در داخل آن ریخته و داغ کرده تا روی دیواره¬های قالب بماند. سپس مواد کیک را بریزید و درون اجاق یک ساعت پخت کنید. با این روش، میتوانید کیک کوچک و حتی بزرگی ساخته و به دوستان و خانواده تقدیم کنید.
روش دوم، ساخت کیک کاراملی در قالب مفرغ است. برای این کار، قالب مفرغ را با کارامل شبیه سازی میکنیم. برای تهیهی چسباننده کارامل، شکر، آب و عصاره کارامل را در یک قابلمه با هم مخلوط کرده و بر روی حرارت قرار دهید تا کارامل تهیه شود. سپس آن را در داخل قالب مفرغ ریخته و خنک کرد. به عنوان آخرین مرحله، مواد کیک را درون قالب قرار داده و پس از پختن درون اجاق، کیک خاموش کاراملی شما آماده خوردن است.
روش سوم، ساخت کیک کاراملی با استفاده از ماگ است. شکر، کره و شیر را با هم ترکیب کرده و روی حرارت قلیا کنید تا بشکه کارامل درست شود. بعد از خنک کردن کارامل، به ماگ بریزید و پس از اینکه آن تازه سازی شد، مواد کیک بریزید. دمای اجاق را در 350 درجه فارنهایت تنظیم کرده و به مدت یک ساعت درون آن پخت کنید تا کیک کاملا پخته و خاموش کاراملی شما آماده سرو شدن باشد.
ایده های ساخت کیک کاراملی بسیار است و با استفاده از این سه روش در خانه یک دسر به طعم شادی و شیرینی بی نظیر بسازید.
آموزش ساخت کیک کاراملی در فر
تنوع غذایی و تنوع دسرها، بخشی از فرهنگ و سنت غذایی ایرانیان است. کیک کاراملی نوعی دسر است که علاوه بر خوشمزه بودن، ساخت آن نیز نسبتاً آسان است. در این مطلب به شما چند توصیه و روش ساخت کیک کاراملی داده میشود.
ابتدا برای ساخت کارامل بهتر است قند را در ظرفی جداگانه با جوشانده شدن و تا حدی تیره شدن آن، به شیوه بالاخصوصی تهیه کرده و به قالب تزئینی که قابلیت بالابردن آن را داشته باشد، ریخته و تا چند دقیقه دمدهی شده، خنک شونده را بر روی پایه کیک در قالب قرار میدهیم.
پس از کارامل کردن قالب، برای ساخت بیسکوییت کیک، اول باید یک تهیه مکیدهی انگور خشک کنید و سپس به داخل قالب بریزید و یک لایه قرار دهید. بعد از آن همراه با چند تا سیب، دو تا سیبزمینی و چند ورق پرتقال، چند تا بادام و یکی دو عدد خرما در قالب با مکیده انگور و برخی خردشده های تخم مرغ که پیشتر در یک وعده با روغنگیری خمیراستاد خرد شده، پخته میشود.
بعد از پخته شدن، کیک را روی پایه قرار دهید و به روش صحیح و با تزئینی از کیک کاراملی لذت ببرید. در ضمن، برای افزایش هویج و مربای اضافه، میتوانید بعضی ایجاد کنید؛ چربی بسیار بالای آن کمک شایانی به تهیه مکیده خواهد کرد.
چگونگی تهیه ی کیک کاراملی درون مایکروویو
تهیه کیک کاراملی درون مایکروویو یکی از خوشمزهترین و آسانترین دسرهایی است که میتوانید در خانه تهیه کنید. این کیک با ظاهر خیرهکننده و طعم منحصر به فردش، میتواند خانواده و مهمانان شما را شگفتزده کند.
برای تهیه این کیک، نخستین مرحله آمادهسازی تهیه کردن سس کارامل است. در این راستا یک قاشق کنجد را در تابهای روی شعله ی قوی و با حرکات پیوسته و کمی نگه داشتن باعث بر دویدن دخانیات حاصل شده است. سپس یک لیوان شیر به آن افزوده شده و با حرکات پیوسته بر روی شعله نرمال و تا جوش آمدن داغ میشود. سپس این سس کاراملی در کاسه کوچکی ریخته شده و با یک قاشق ترکیب میوهای مخلوط میشود.
در مرحله بعد، تهیه خمیر کیک است. ابتدا یک نان لکهدار را در این کاسه قرار داده و سپس به همراه یک قاشق آرد تخممرغ، یک قاشق پودر شیرینکننده، نصف لیوان شیر، یک چهارم لیوان روغن سرخ کردن و یک قطره وانیل ترکیب شده و با یک ماهیتابه یا همان همهکاره ترکیب میشود.
سپس نصف از این خمیر در دو وعده در کاسه قرار داده شده و روی آن خمیر کاراملی ریخته و به صورت مساوی برای پخت به مایکروویو داده میشود. پس از پخت، کیک با وانیلی، خامه یا حتی میوهها تزئین شده و آماده برای سرو شدن است.
لازم به ذکر است این روش ساده و سریع برای تهیه کیک کاراملی درون مایکروویو است که نیازی به استفاده از فر ندارد و در عملکرد بسیار موثر است.
راهکارهای گرفتن شکل زیبای کیک کاراملی
برای گرفتن شکل زیبای کیک کاراملی ابتدا باید از یک قالب کیک کاراملی مناسب استفاده کرد. قالب کیک کاراملی باید دارای کف صاف و دیواره های بلند باشد که به کیک اجازه می دهد در حین پخت از شکل خارج نشود و عملیات گرفتن شکل را ساده کند.
پس از پخت کیک کاراملی، باید آن را به مدت حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود. سپس با استفاده از یک چاقوی تیز، لبه های کیک را به صورت صاف برش دهید تا سطح کیک صاف شود.
برای گرفتن شکل زیبای کیک کاراملی، می توانید از روش فریز کردن کیک استفاده کنید. برای این کار، کیک را به مدت حداقل یک ساعت در فریزر قرار دهید تا سفت شود. پس از آن، کیک را با دقت از قالب خارج کرده و با یک چاقو تیز، لبه های آن را به صورت صاف برش دهید.
یک روش دیگر برای گرفتن شکل زیبای کیک کاراملی، استفاده از ورق های شیرین برشی است. این ورق ها را قبل از برش کیک در حوضچه آب سرد قرار دهید تا شل شوند. سپس با استفاده از یک قالب برشی تراشیده شده به شکل خاص، ورق های شیرین را روی کیک قرار داده و با استفاده از یک چاقوی تیز، اطراف آن را برش دهید.
استفاده از واشر یا رومیزی راه دیگری برای گرفتن شکل زیبای کیک کاراملی است. جهت استفاده از این روش، کیک را بر روی یک رومیزی اطراف آن را با واشر یا رومیزی در فاصله دو تا سه سانتیمتر از کیک، برش دهید. سپس با استفاده از یک چاقو تیز، کیک را از وسط پاره کرده و دو نیم کیک را به دو کف صاف تقسیم کنید. سپس با استفاده ازکره هلالی بین دو لایه کیک بمالید و کیک را بدون لبه به یخچال برای سفت شدن بگذارید. پس از آن، کیک را از قالب بردارید و با استفاده از واشر یا رومیزی، شکل دلخواه خود را بر روی آن برش دهید.