1. تهیه پای سیب بدون فر با آرد جوانه گندم
تهیه پای سیب بدون فر با آرد جوانه گندم، یکی از روشهای خوشمزه و سالم برای تهیه دسر در فصل سیب است. این دسر به دلیل اینکه بدون فر تهیه میشود، از مزایایی مانند سادگی و سرعت بیشتر در تهیه بهره میبرد.
برای تهیه پای سیب بدون فر با آرد جوانه گندم، مواد اولیهای مانند سیب، آرد جوانه گندم، شکر، پودر دارچین، نمک، آب، نعناع تازه و زرده تخممرغ مورد نیاز است. در ابتدا سیبها را پوستکنده و رنده کرده و سپس با آرد، شکر، پودر دارچین و نمک مخلوط میکنیم. سپس به تدریج آب اضافه و همه مواد را با هم مخلوط میکنیم تا یک ترکیب یکنواخت بدست آید.
در مرحله بعد، آرد جوانه گندم را در قابلمه روی حرارت کم میریزیم و به آرامی آن را حرارت میدهیم. سپس ترکیب بدست آمده از مواد دیگر را به آرد اضافه کرده و به مدت چند دقیقه به همراه نعناع تازه روی حرارت قرار میدهیم تا مواد با هم ترکیب شوند.
در مرحله آخر، زرده تخممرغ را به ترکیب بدست آمده اضافه کرده و به مدت چند دقیقه دیگر روی حرارت قرار میدهیم تا سطح آن طلایی شود. با سرو کردن پای سیب بدون فر با آرد جوانه گندم در ظروف مناسب و تزیین به دلخواه، این دسر آماده سرو و لذت بردن است.
2. روش تهیه پای سیب بدون فر با آرد رویال
پای سیب یکی از خوراکیهایی است که بسیاری از افراد علاقهمند به طعم و عطر این میوه هستند. اما در پخت آن باید به این نکته توجه کنیم که سیب دارای سطح بالایی از پکتین است و برای نرم شدن آن، باید از یک فر استفاده کرد. اما اگر شما به هر دلیلی از فر استفاده نمیکنید میتوانید با استفاده از آرد رویال این پشتیبانی را به سیب دهید.
برای تهیه پای سیب بدون استفاده از فر، ابتدا باید سیب ها را شسته و خالی کرد. سپس آنها را به قطر تقریبی ۱.۲۵ سانتیمتر برش داده و در کنار آن ۲ قاشق غذا خوری آرد رویال را داخل یک کاسه بریزید. سپس دو تا سه قاشق غذا خوری آب را به آرد اضافه کنید تا بتوانید مخلوط را به عنوان یک خمیر چسبنده درآورید.
حالا باید سیب ها را داخل این مخلوط آرد و آب کرده، به طور کامل پوشانده و آنها را در داخل تابه یا ماهیتابه روی شعله نرم بگذارید. بعد از چند دقیقه، سیب ها با طعم دلپذیر و جذابی که از آن خواهید بردارید، آماده خوردن خواهند بود.
در نهایت، میتوانید با روش تهیه پای سیب بدون فر با آرد رویال طعم و لذتی را که از سیب بدست میآورید، هر چقدر که دوست دارید، افزایش دهید. همچنین، مواد لازم برای این روش تهیه شیرین ترین و لذیذترین پای سیب را نیز به شما میدهد.
3. پای سیب مجلسی بدون فر در منزل
پای سیب مجلسی یکی از دسرهایی است که برای سرو در مناسبتها و جشنها مورد استفاده قرار میگیرد. اما طرز تهیه این دسر در خانه به صورت سنتی و بدون استفاده از فر، کاری دشوار به نظر میرسد. این دسر با استفاده از سیب، نشاسته، پودر قند، روغن و مغز گردو و به ندرت آجیلهای دیگر به دست میآید.
برای تهیه پای سیب مجلسی بدون استفاده از فر، ابتدا سیبها را پوست کنید و نیمی از آنها را رنده کنید. در دیگر نیمی از سیبها، مغز گردو و پودر قند را بریزید و همه را با هم مخلوط کنید. در پایه دیگر دسر نشاسته و شکر را ریخته و به هم بزنید.
سپس به آرامی دو پایه را با هم ترکیب کنید و فرصت دهید تا به مدت 30 دقیقه در حرارت کم به کامل پخته شدن برسد. پای سیب مجلسی بعد از پختن باید برای حداقل 2 ساعت در یخچال قرار گیرد تا سرد شود و پذیرایی آماده شود.
از این دسر میتوان به عنوان یک دسر سنتی ولی با طعمی متفاوت، در جشنها و مراسم های خانوادگی استفاده کرد. یکی از ویژگیهای این دسر این است که در تطبیق با دیگر دسرها، یکی از نسبتاً بهترین گزینهها برای دستور غذایی خانواده ها، است. همچنین پای سیب مجلسی بیشترین مورد استفاده خود را در محافل پذیراییهایی که به ویژه در تعطیلات غذایی مذهبی برپا میشود، دارد.
4. تهیه پای سیب بدون فر با دوغ
تهیه پای سیب بدون فر با دوغ، یکی از خوراکیهای سالم، خوشمزه و بدون چربی است که به راحتی در خانه قابل تهیه است. برای تهیه این خوراکی، لازم است تا از چند سیب خوشمزه استفاده کنید. به طور کلی پای سیب، یک دسر سنتی و لذیذ است که بین خانوادههای ایرانی بسیار محبوب است.
برای شروع، پای سیب بدون فر با دوغ، دارای مزه و طعمی خنک و ترش است. برای تهیه این دسر، با استفاده از سیب، دوغ، شکر و کره، شما میتوانید به راحتی این دسر خوشمزه را بدون استفاده از فر درست کنید. برای تهیه پای سیب، ابتدا باید سیب ها را خرد کرده، در تابه مخصوصی قرار دهید و به همراه دوغ، شکر و کره آنها را برای مدتی بجوشانید.
بعد از آن، لازم است تا مخلوط را تا زمانی که پای سیب پخته شود بر روی حرارت نگه دارید. برای پایان دادن به مزه این دسر لذیذ، یک قاشق چایخوری از وانیل و یک قاشق چایخوری از پودر دارچین روی بالای سیب های پخته شده بپاشید. در نهایت، پای سیب را به همراه کمی از شیرینی خود به صورت دلخواه سرو کنید.
به همین راحتی، شما می توانید پای سیب بدون فر با دوغ خود را تهیه کنید. این دسر باعث شادی خانواده شما خواهد شد و بیش از همه سلامتی را تامین می کند. امیدواریم با تلاش کردن در پیشبرد سلامت و سرشاری از لذت در زندگی به موفقیت رسیده باشید.
5. پای سیب بدون فر با آرد نشاسته و آرد برنج
پای سیب یکی از خوراکی هایی است که بیشتر در فصل پاییز به دلیل میوه های فراوان سیب در بازارها به فروش می رسد. این خوراکی شیرین و خوشمزه در تهیه آن هم می توان از فر استفاده کرد و هم می توان نوع دیگری از تهیه آن را امتحان کرد که در این مطلب به آن می پردازیم.
تهیه پای سیب بدون فر با آرد نشاسته و آرد برنج بسیار ساده است و نیازی به مهارت های خاصی ندارد. ابتدا باید سیب ها را شسته و پوست آن ها را پوشیده کرده و سپس با استفاده از سایر وسایل آن ها را خرد کرده و در ظرف مناسب ریخت. می توان به صورت دلخواه نیز سیب ها را خرد کرد و غیر قطعی نگه داشت.
به مقدار دلخواه آرد برنج و آرد نشاسته را با یکدیگر مخلوط کرده و بر روی سیب های خرد شده ریخت. سپس با استفاده از دسته خود شما مواد را به یکدیگر مخلوط کرده و یک تهیه آماده دارید که می توانید آن را در تابه یا قوری یا دیگی مناسب بر روی حرارت خیلی کمی از سمت پایین قرار دهید و تا زمانی که پای سیب تند می شود، بگذارید بپزد. با این تهیه آماده، پای سیبی شیرین و خوشمزه خواهید داشت که می توانید آن را بدون هیچ گونه تزیینی در سرویس دهی به میهمانان خود تقدیم کنید.
6. طرز تهیه پای سیب بدون فر با آرد روغنی
تهیه پای سیبی بسیار ساده، خوشمزه و ایده آل برای صبحانه، ناهار یا شیرینی در مهمانیهاست. این غذا به راحتی در خانه تهیه میشود و هیچ نیازی به فر ندارد. در این روش از آرد روغنی استفاده میشود که باعث محکم شدن پای سیب میشود.
برای تهیه پای سیب با آرد روغنی، ابتدا سیبها را شسته و به صورت نواری رنده کرده و سپس به همراه کمی شکر، شیرینی پز یا پودر زندگی، داخل تابهای فر بریزید و روی حرارت بگذارید. با این کار سیبها آب خود را میدهند و به نرمی در می آیند.
در مرحله بعد، به سیب ها آرد روغنی، بیکینگ پودر و نمک را اضافه کرده و همه را با هم مخلوط کنید. در این مرحله مقداری آب سرد نیز به مخلوط از مواد نام برده با هم تزریق کنید تا ترکیب مواد یکدست شود. بعد از این مرحله از قاشق برای توزیع بهتر سیب ها در آرد، استفاده نکنید و با دست، خودتان سیب ها را به مخلوط آرد بچینید.
بعد از مخلوط کردن تمامی مواد، با دست سایز مناسب پای سیب را درست کنید و روی تابه ای که قبلا آن را با روغن روغن کردید، بگذارید. پای سیب را با حرارت ملایم بپزید تا از هر دو طرف نیمه طلایی شود. سرو کنید و به همراه ژله، عسل، به و یا شکلات صبحانهتان را لذت بخش تر کنید. با این طریق سیب ها برشته نمیشوند و پای سیبی که تهیه کردهاید یکدست به همچون نانکاک منظم نیز می شود.