طرز تهیه ی مرغ شکم پر با قابلمه

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه ی مرغ شکم پر با قابلمه

برای تهیه مرغ شکم پر با قابلمه نیاز به مواد زیر است:

- یک عدد مرغ شکم پر

- یک عدد پیاز خرد شده

- چند حبه سیر خرد شده

- یک عدد فلفل دلمه ای خرد شده

- یک عدد گوجه فرنگی خرد شده

- یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

- نمک و فلفل به میزان لازم

- روغنی برای سرخ کردن مرغ

ابتدا مرغ شکم پر را بشویید و خشک کنید. سپس روغنی را در قابلمه تازه کرده و مرغ را از هر دو طرف سرخ کنید تا رنگ طلایی بگیرد. سپس مرغ را در قابلمه با تمام مواد دیگر (فلفل دلمه ای، سیر، پیاز، گوجه فرنگی خرد شده، رب گوجه فرنگی، نمک و فلفل) قرار دهید و سی دقیقه بپزید.

بعد از سی دقیقه، قابلمه را از روی حرارت بردارید و مرغ را با یک چاقو برید تا مواد داخل آن خوب تر مخلوط شوند و مرغ به خوبی پخته شود. بعد از اینکه مرغ کاملاً پخته شد، آن را با دقیقه بیشتر پختن روی حرارت برنگردانید تا همه مواد بهتر مخلوط شوند. نهایتاً، مرغ شکم پر با قابلمه آماده است و می‌توانید آن را با سبزیجات دلخواه و نان تازه سرو کنید.



طرز تهیه ی مرغ شکم پر با قابلمه

طرز تهیه ی مرغ شکم پر با قابلمه یکی از غذاهای سنتی و معروف خانوادگی است که با استفاده از چند مواد کمتر، به راحتی تهیه می شود. این غذا با فراوانی از اسپایس های خوشمزه و عطر دار درست می شود که باعث ایجاد طعم و مزه بی نظیری در غذا می شود.

برای تهیه این غذا ابتدا مرغ را بصورت دونم کرده و درون قابلمه قرار می دهیم. سپس به آن اسپایس های مختلفی اضافه می کنیم از جمله زردچوبه، سیاه دانه، دارچین، فلفل سیاه و سایر اسپایس های مد نظر شما. به همراه این اسپایس ها، می توانید پیاز، سیر و سبزیجات خوشمزه دیگری نیز اضافه کنید.

سپس با استفاده از آب و لیمو عمانی، مرغ را بپزید تا نرم و آماده شود. در این مرحله، به دقت باید زمان پخت را رصد کنید و زمانی که مرغ کاملا پخته شد، آن را از آتش بردارید. سپس چند قطره از عصاره لیمو را بر روی مرغ بریزید و آن را برای چند دقیقه دیگر درون قابلمه قرار دهید تا از مرغ به رسمیت بپیوندد.

مرغ شکم پر با قابلمه یک غذای لذیذ و خوشمزه است که می توان به همراه سبزیجات و نان ماشینی سرو کرد. این غذا در تمامی فصول از سال، مخصوصا در فصل پاییز و زمستان برای گرم کردن بدن و سیر شدن بسیار مناسب است.



نکات مهم در تهیه ی مرغ شکم پر با قابلمه

مرغ شکم پر یکی از پرطرفدارترین غذاهای ایرانی است که در بسیاری از مناطق کشور سرو می‌شود. تهیه این غذا نیازمند تکنیک‌های خاصی است که در صورت رعایت شدن، خروجی ایده‌آلی را به دنبال خواهد داشت.

اولین و مهم‌ترین نکته در تهیه مرغ شکم پر، انتخاب و خرید مرغ است. برای این کار بهتر است مرغ را از نزدیک ببینید و به تازگی آن را بررسی کنید. همچنین باید به طور دقیق بررسی کنید که آیا داخل بطری محلول برای حمام دادن مرغ قرار دارد یا خیر؛ چرا که اگر مرغ در محلول حمام دادن بوده باشد، شکم پر مرغ ممکن است دچار آسیب و تابستان گردد.

پس از انتخاب مرغ، باید مرغ را به دو نیمه تقسیم کرده و شکم‌پر مرغ را از داخل به خوبی شسته و سپس به همراه پوست مرغ و سایر اجزاء آن، در قابلمه‌ای قرار دهید. در حالی که قابلمه در حال گرم شدن است، شعله را کمی ضعیف‌تر کنید و بعد از آن دو قاشق کره را به قابلمه اضافه کنید. پس از ذوب شدن کره، دو پیمانه آب به قابلمه اضافه کرده و با وجود تکان دادن قابلمه، ۱۵ دقیقه با شعله ملایم پخته شود.

در پایان نیز، نکته آخر در مورد تهیه مرغ شکم پر، نحوه سرو کردن آن است. برای سرو این غذا بهتر است از یک ظرف عمیق استفاده کرده و مرغ را در آن قرار دهید. سپس به همراه نان تازه و سالادی از این غذا لذت ببرید.



مرغ شکم پر با قابلمه به روش سنتی

مرغ شکم پر یکی از غذاهای سنتی ایران است که با استفاده از مرغ سالم و تازه و به همراه تندیس سبزیجات و ادویه های مورد نیاز تهیه می‌شود. برای تهیه این غذا، نیاز به قابلمه‌ای با حجم مناسب است که توانایی جا دادن مرغ سالم و تمیز را داشته باشد.

برای آماده سازی برگردان شده یا پوست کنده شده مرغ، با چاقو تیز و سمتی، استخوان گردن و بالهای آن را جدا کنید. سپس آن را با آب شسته و خشک کنید. سپس آن را با نمک و فلفل سیاه در همان قابلمه‌ای که قرار است در آن مرغ پخته شود، ترکیب کرده و روی آن یک دانه پیاز بزرگ درشت خرد شده را قرار دهید.

مواد دیگری که باید برای تهیه مرغ شکم پر آماده کنید شامل: دو دانه سیر، دو قاشق غذاخوری روغن، پیاز خرد شده، زیتون و نمک به میزان لازم می‌باشد. بعد از اینکه همه مواد تهیه شده‌اند، مرغ را روی حرارت قرار دهید و به مدت یک ساعت به آرامی بپزید.

یکی دیگر از اسرار تهیه مرغ شکم پر، استفاده از تندیس سبزیجات متنوع است. برای تهیه تندیس، سبزیجاتی مانند گوجه فرنگی، پیاز، شوید و سیر را به اندازه کافی خرد کرده و در یک کاسه قرار دهید. به دلخواه می‌توانید از زعفران، زرشک و شوره نمک برای تزئین پخته‌ی مرغ شکم پر استفاده کنید.

سپس پس از یک ساعت پخت حرارت را خاموش کرده و مرغ را به همراه تندیس سبزیجات آماده شده روی ظرف سرو کنید. مرغ شکم پر با قابلمه به روش سنتی، غذایی کاملاً سالم و خوشمزه است که از آن به عنوان یکی از غذاهای اصیل و سنتی خودمان می‌توانید استفاده کنید.



مرغ شکم پر با قابلمه به روش سریع

مرغ شکم پر یکی از غذاهایی است که با استفاده از قابلمه و به روش سریع پخته می‌شود. این غذا محبوبیت زیادی در بین خانواده‌های ایرانی دارد و با همراهی چند مواد اصلی می‌توان آن را در خانه آماده کرد.

برای تهیه این غذا بهتر است از مرغ مرغان خوبی استفاده کنید. مرغ را به دو یا چند قسمت پاره کرده و به صورت داغ از هر دو طرف سرخ کنید تا کمی رنگ بگیرد. سپس مرغ را از قابلمه خارج کرده و به یک طرف قابلمه ریخته وسط آن را خالی گذاشته و به طور متناوب نمک و فلفل روی مرغ بریزید.

سپس دو فنجان آب را جوش بیاورید و به قابلمه اضافه کنید. قابلمه را با درپوش فلزی بپوشید و مرغ را به داخل آن برگردانید. حرارت را کم کنید و مرغ را برای 20 تا 25 دقیقه پخته کنید. بعد از آن مرغ را از قابلمه خارج کنید و صحنه را با آبلیمو تمیز کنید.

این غذا را می‌توان با انواع سبزیجات، نان یا برنج سفید سرو کرد. به علاوه، اضافه کردن سیر خام، پیاز و فلفل دلمه استفاده روی نوعی از شربت غنی درست حضور ضروری است. این شربت می‌تواند به عنوان تنظیم‌کننده و خنک کننده اثر دارد و غذای مرغ شکم‌پر را بهتر و خوش‌طعم‌تر کنید.

بنابراین، مرغ شکم‌پر با داشتن ترکیب صحیح از مرغ، نمک، فلفل و سایر افزودنی ها، غذایی سرشار از عناصر مغذی و خوشمزه را برای شما آماده می‌کند که می‌تواند به عنوان یک غذای غنی و پر سرشت مورد استفاده قرار گیرد.



تزئین و سرو مرغ شکم پر با قابلمه

سرو مرغ شکم پر با قابلمه یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در مهمانی‌ها و جشن‌های خانوادگی مورد استفاده قرار می‌گیرد. این غذا با تزئین‌های زیبا و جذاب آماده می‌شود و به همراه نان تازه و سالاد سرو می‌شود.

برای تزئین مرغ شکم پر، در ابتدا باید آن را درون قابلمه قرار داد و آن را با ادویه‌های لازم مثل زعفران، فلفل سیاه و نمک پخت. در مرحله بعد، می‌توانید با استفاده از مواد تازه و خشک، قابلمه را تزئین کنید. برای مثال می‌توانید از عناب، گل سرخ، مغز پسته، آلو و زعفران در پوشش مرغ استفاده کنید.

پس از تزئین، مرغ باید با دقت از قابلمه خارج شود و روی یک سینی بزرگ قرار گیرد. با استفاده از تخته خشک و استایل‌های مختلف، می‌توانید سینی را تزئین کرده و زیبایی این غذا را افزایش دهید. همچنین، می‌توانید به همراه آن چند قطعه نان تازه و یک سالاد ساده با سس‎ روشن، سرو کنید.

در نتیجه، مرغ شکم پر سرو شده با قابلمه با تزئین‌های زیبا، یکی از غذاهای فرهنگی و محبوب در جشن‌های خانوادگی است که با استفاده از مواد تازه، خشک و ادویه‌های مختلف، قابل آماده سازی و تزئین است.



مرغ شکم پر با قابلمه برای اردوها و سفرهای گردشگری

مرغ شکم پر با قابلمه یکی از غذاهای پرطرفدار در سفرهای گردشگری و اردوهای خارج از شهر است. این غذا با استفاده از مرغ قطعه بندی شده، سبزیجات، سبزی خشک و ادویه‌های مخصوصی که در قابلمه به همراه مرغ پخته می‌شوند، تهیه می‌شود. علاوه بر خواص غذایی این غذا، مقدار نسبتاً کمی چربی دارد که می‌تواند ایده‌آل برای سفر و گردشگری باشد.

تهیه این غذا نیز بسیار ساده است. مرغ برش داده شده را به همراه سبزیجات، ادویه‌ها و سبزی خشک در قابلمه قرار داده و به مدت حدود یک ساعت به آرامی پخته می‌شود تا مرغ کاملاً پخته شود و عطر و طعم خوبی به غذا بدهد. این غذا می‌تواند به همراه نان و یا برنج سفید سرو شود و باعث شادی و رضایت افراد مشارکت کننده در اردوها، کمپینگ‌ها و سفرهای گردشگری شود.

با توجه به تقاضای بالای مسافران، هتل‌ها و رستوران‌ها نیز این غذا را در منوی خود قرار داده‌اند و گردشگران می‌توانند از طعم و خواص این غذا در استراحتگاه‌ها و خانه‌های مسافری نیز بهره‌مند شوند. در نتیجه، مرغ شکم پر با قابلمه می‌تواند یک انتخاب بسیار مناسب و خوش طعم برای سفرهای گردشگری و اردوها باشد.