راهنمای تهیه جوجه کباب تابه ایی به سبک خاورمیانه
در رستورانها و خانههای خاورمیانهای، جوجه کباب تابه ایی با تندی یا شیرینی منحصر به فردی سرو میشود. اگر شما نیز علاقهمند به تهیه و پخت غذاهای خاورمیانهای هستید، مطمئناً این غذا را دوست دارید. در این راهنما، نحوه تهیه جوجه کباب تابه ایی با طعم و مزهی خاورمیانه را به شما آموزش میدهیم.
ابتدا برای تهیه جوجه کباب تابه ایی، جوجههای خوراکی را به تکههای کوچک برش دهید. سپس یک تابه را در دست بگیرید و روی حرارت متوسط آن را چرخانده تا کمی گرم شود. سپس درون تابه روغن گیاهی را ریخته و منتظر بمانید تا روغن کمی داغ شود.
حالا جوجهها را به تابه بیفزایید و آنها را برای حدود 5 دقیقه با حرارت بیشتری سرخ کنید. بهتر است جوجهها را به طور مداوم برای اینکه سوختندن آنها ضمانت شود، همچنین برای بالا بردن طعم و خوشبوی گیاهان خشک مربوط به خاورمیانه را نیز به آنها اضافه کنید.
سپس دو تکه فلفل دلمهای را شکمپر و بریده و به تابه بیافزایید و چندین دسته ریحان خشک را روی آن نهاده، همراه با نباتهای یونانی تزیین کنید. حالا تابه را به مدت حدود 30 دقیقه درون فر پیشگرم شده قرار دهید.
پس از گذشت 30 دقیقه، تابه را از فر خارج کرده و دستورالعمل خاورمیانهای را دنبال کنید. بهتر است جوجه کباب را همراه با نان نانن و یا نان لواش خورد شود و کنار آن یک سالاد سالم و مقوی سرو شود. این غذا یکی از پرطرفدارترین غذاهای خاورمیانهای است و باعث میشود هرگز از یادمان نرود!
طریقه ی تهیه جوجه کباب تابه ایی در منزل
تهیه جوجه کباب تابه ایی یکی از پرطرفدارترین غذاهای ایرانی است که همیشه در جشن ها و مراسم های خانوادگی سرو میشود. این غذا در منزل نیز بسیار ساده تهیه میشود و میتوانید با دنبال کردن چند مرحله آسان در خانه خودتان به راحتی آن را درست کنید.
ابتدا باید مرغ را بشویید و به اندازه گذاشته شده برش دهید. برای مزه دهی به مرغ، شما می توانید از کمی نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، لیموترش و روغن سیر استفاده کنید. سپس مرغ را در ظرفی می ریزید و تا یک شب در یخچال قرار می دهید تا مزه بیشتری بگیرد.
پس از آماده شدن مرغ، یک تابه به اندازه کافی بزرگ را روی حرارت قرار دهید و تا گرم شدن آن صبر کنید. سپس مرغ را با دقت در تابه قرار دهید و به مدت 30 تا 40 دقیقه به آرامی بپزید. حداقل هر چند دقیقه یک بار مرغ را برعکس کنید تا همه طرف هاش پخته شوند.
لذت خوردن جوجه کباب تابه ایی بسیاری را به یاد دوران کودکی می اندازد و البته انتخاب بهترین مرغ از مزارع معتبر و استفاده از بهترین ادویه ها به شما کمک می کند تا درست ترین نتیجه را برای غذا داشته باشید. در نهایت جوجه کباب تابه ایی شما حاضر خواهد شد و شما می توانید با نان خامه ای و سالاد تزیین شده سرو کنید.
ترفندهایی برای تهیه جوجه کباب تابه ایی خوشمزه و مجلل
تهیه جوجه کباب تابه ایی خوشمزه و مجلل به شیوههای گستردهای انجام میشود. در اینجا، ترفندهایی برای تهیه یک کباب جوجه تابه ایی خوشمزه و مجلل توضیح داده شده است.
ابتدا، جوجه را به قطعات مناسب برش داده و خوب ماساژ داده و در منوی سبزیجات شامل پیاز، فلفل دلمهای و پیازچه جهت ترکیب رنگی نگهداری کنید.
سپس میتوانید با استفاده از چاقوی خرد کن، ترکیبی از زردچوبه، فلفل سیاه، زعفران و نمک خوراک را تهیه کرده و جوجه را به آنها درست قبل از پخت در ماهیتابه اضافه کنید. سپس جوجه و ترکیب ادویههای خود را درون ماهیتابه با روغن کمی جوش بیاورید و پخت آنها را به مدت چند دقیقه ادامه دهید.
بعد از پخت، جوجه خود را به قالیچه نگه داری کنید تا دمای آن به کمی پایین تر بیاید. در این مرحله، میتوانید سبزیجات خود را برای تزیین و تلفیق آن با جوجه به معرفی ارزش بدهید. شما میتوانید سس خاص خود را با استفاده از ترکیبی از روغن زیتون، سیر، نمک، فلفل سیاه، سس عالی، شراب هلی، شکر ریزشده، آب داغ و سرکه خلال تهیه کنید.
نهایتا، شما میتوانید جوجه با اضافهکردن سبزیجات و سس خود، در بشقابهای کنارهدار خود قرار دهید. این غذا به الگوی مخصوص خوردن ایرانی زیبا و خوشی، به عنوان یک دست غذا سرد، سرویس میشود.
جوجه کباب تابه ایی با مواد اولیه ساده
جوجه کباب تابهای یکی از غذاهای خوشمزه و سادهای است که با استفاده از مواد اولیه ساده قابل آمادهسازی است. برای تهیه این غذا ابتدا باید جوجهای را که میخواهیم بپزیم، پاک کنیم و پوست و اجزای غیرقابل خوردن آن را با چاقو یا کیفیت شویم. سپس میتوانیم از یکسره لیمو، سیر، نمک، فلفل، زردچوبه، روغن و شیر یا ماست استفاده کنیم و با هم مخلوط کنیم. سپس، این مخلوط را بر روی جوجه بریزیم و به خوبی درجه بندی کنیم.
سپس برای پختن این غذا میتوانیم از تابه یا ماهیتابه استفاده کنیم. تابه را گرم کرده و روغن را در آن بریزیم. هنگامی که روغن گرم شد، مرغ را در آن قرار دهید و آن را بپزید تا از هر دو طرف عبور کند. باید مرغ را بهترین نحوی که میتوانید بپزید و از سوختن جلوگیری کنید.
هنگامی که جوجه کباب تابهای آماده شد، میتوانیم آن را بر روی بشقابی بگذاریم و با سبزیجات و نوشیدنیهای خنک سرو کنیم. این غذا به دلیل سادگی تهیه و خوشمزگیش، خانوادهها و دوستان شما را شاد خواهد کرد.
بهترین روش تهیه جوجه کباب تابه ایی
تهیه جوجه کباب تابه ایی یکی از محبوبترین غذاهای ایرانی است که با استفاده از انواع مختلف از ادویهها و مواد عطری، طراوت و خوشمزه بودن دارد. در این روش، برای تهیه جوجه کباب از تابه یا قابلمه استفاده میکنیم که باعث میشود طعم و مزه جوجه کباب بهتر و خوشمزهتر باشد.
اولین مرحله تهیه جوجه کباب تابه ایی استفاده از گوشت تازه و کیفیتی است که قابلیت برش دادن و پختن با حفظ طراوت را داشته باشد. بعد از گرفتن گوشت، باید به صورت مکعبی با اندازه مناسب برش داده شده و در ظرفی مناسب قرار گیرد.
در مرحله بعد، ادویههای لازم برای تهیه جوجه کباب آماده میشود. برای اینکه جوجه کباب مزه و طعم خوبی داشته باشد، میتوان از انواع مختلفی از ادویه و مواد عطری مانند زردچوبه، زعفران، نمک، فلفل سیاه و سیر و زنجبیل استفاده کرد. در مرحله بعد، ادویههای آماده شده روی گوشت ریخته و آن را بهبود میبخشد.
مرحله آخر تهیه جوجه کباب تابه ایی شامل پخت و سرو غذا میشود. ابتدا تابه یا قابلمه روی حرارت قرار داده شده و گوشت را به همراه ادویههای آن که توسط شما آماده شدهاند، برای پختن روی حرارت قرار گرفته و این امر باعث میشود که طراوت، مزه و طعم خوبی به غذای شما ببخشد. پس از پخت، غذا را با سس یا نان سرو کنید و از طعم خوشمزه جوجه کباب تابه ایی لذت ببرید.
نکته های مهم در تهیه جوجه کباب تابه ایی در خانه
برای تهیه جوجه کباب تابه ایی در خانه، ابتدا باید بازیگران مهم این غذا را آماده کنیم. برای این منظور، یک کیلوگرم گوشت جوجه را به قطعاتی مساوی تقطیع کرده و در یک ظرف مناسب قرار میدهیم. سپس به دنبال آن، به میزان مناسبی پیاز را به تفت داده و به درجه حرارت کم درون ظرفی ریخته و در یک ظرف دیگر اینگونه عمل میکنیم. سپس همه مواد را به یکدیگر اضافه میکنیم و به مدت چند ساعت در یخچال میگذاریم.
در مرحله بعد، برای تهیه سس مخصوص جوجه کباب، یک قاشق شیرینه را با یک قاشق سوپخوری سس فلفل ترش و یک قاشق سوپخوری سس هویج ترکیب میکنیم. سپس به آن یک قاشق سوپخوری عسل و یک قاشق سوپخوری ادویههای ایرانی از جمله زعفران، پودر فلفل سیاه و کمی نمک اضافه میکنیم.
بعد از آماده کردن مواد و سس، میتوانیم با استفاده از یک تابه، مواد را بر روی حرارت بالا به مدت چند دقیقه سرخ کنیم. سپس آتش را کمی کمتر میکنیم و مواد را به مدت 20 تا 30 دقیقه پخته و همه لذت ساده و خوشمزه این غذا را در خانه تجربه میکنیم.