طرز تهیه گاناش شکلاتی با شیر

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه گاناش شکلاتی با شیر

گاناش یک خمیر شکلاتی چرب و کرمی است که به عنوان تزئین یا پر کردن کیک‌ها، کاپ‌کیک‌ها و دسرها استفاده می‌شود. تهیه این خمیر بسیار آسان و سریع است و می‌تواند طعم و لذت ویژه‌ای به شیرینی‌ها و دسرهای شما ببخشد.

برای تهیه گاناش شکلاتی با شیر، ابتدا 200 گرم شکلات تلخ را خرد کنید و در یک کاسه غیر‌آهنی قرار دهید. سپس یک پیمانه شیر را در یک قابلمه کوچک بر روی حرارت ملایم گرم کنید تا لکه‌های حاصله بر روی لبه قابلمه نمایان شوند.

وقتی شیر گرم شد، آن را به شکلات خرد شده اضافه کنید و به آرامی آن را هم‌زن کنید تا تمام شکلات ذوب شود و خمیری چرب و صاف بسازید. در این مرحله می‌توانید ادویه‌ای یا عطر وانیل به مزه گاناش اضافه کنید.

با پوشاندن سطح گاناش با نایلون سلفونی و گذاشتن آن در یخچال حدود یک ساعت تا دو ساعت، می‌توانید آماده سرو کردن این خمیر شکلاتی لذیذ را داشته باشید. گاناش شکلاتی با شیر علاوه بر طعم فوق‌العاده خود، تازگی و نرمی بیشتری به شیرینی‌ها می‌بخشد و حس خوبی را به تازگی به دسرها می‌بخشد. این خمیر همچنین می‌تواند به عنوان یک لایه میانی در کیک‌ها و کاپ‌کیک‌ها استفاده شود تا طعم و رنگ ویژه‌ای به آنها دهد.