طرز تهیه کیک اسفنجی ساده با پف زیاد

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه کیک اسفنجی ساده با پف زیاد

کیک اسفنجی یکی از محبوب‌ترین خوراکی‌های شیرین در دنیاست و طرز تهیه آن نیز بسیار ساده و امکان پذیر است. در ادامه به توضیحاتی درباره‌ی نحوه‌ی تهیه کیک اسفنجی ساده با پف زیاد خواهیم پرداخت.

ابتدا برای تهیه کیک اسفنجی صاف و پف زیاد به مواد آن توجه کنید. برای تهیه‌ی این کیک به مواد ساده‌ای مانند تخم مرغ، شکر، آرد و پودر کاکائو نیاز دارید. باید توجه داشت که مواد باید در دمای معمول یا اتاق به مدت بیشترین زمان به خاکستر سفید هم مخلوط شوند.

سپس تمام مواد را به نرمی با هم مخلوط کنید تا ترکیبی صاف و بی خلوصه حاصل شود. سپس آن را به داخل قالب کیکی که به قبل با کره یا روغن خامه‌ای ضخیم روی دیواره‌ی آن پوشانده شده سپری شده است، ریخته و به مدت 40-50 دقیقه درون فر قرار دهید. در دمای 180 درجه سانتیگراد که قبل از آن فر را تعیین کرده‌اید. در انتها، با استفاده از چاقویی تیز آن را برش داده و در سرویس دهی استفاده کنید.

در نهایت، با توجه به سلیقه‌ی خود، می‌توانید با استفاده از تزئینات مختلف از جمله کره، توت فرنگی، خامه، میوه‌های خشک، نوشابه، شکلات و... کیک خود را زیبا کنید و برای سرو شیرین یا همراه با نوشیدنی‌های مورد علاقه‌ی خود با دوستان‌ و خانواده خود به اشتراک بگذارید.



1. چگونه کیک اسفنجی ساده با پف زیادی بسازیم

برای ساخت کیک اسفنجی ساده با پف زیاد، ابتدا باید تمام مواد را به دقت اندازه‌گیری کنیم. نیاز به آرد، بیکینگ پودر، شکر، تخم مرغ، شیر و روغن داریم. برای شروع، یک تخم مرغ را با شیر و یک قاشق روغن در ظرفی جدا مخلوط کنید. سپس، در تخم مرغ مخلوط شده، شکر را به آرامی اضافه کنید و هر دو مواد را تا زمانی که مخلوطی کرمی و بافتی یکنوا کامل بشود همزمان با یک میکسر الکتریکی یا با دست مخلوط کنید.

بعد از مخلوط کردن شکر و تخم مرغ به خوبی، آرد را هم اضافه کنید و به همراه بیکینگ پودر و پودر در حالت سوزنی ظرفی دیگری مخلوط کنید. مخلوط مواد خشک را به آرامی به مخلوط خمیری تخم مرغ و شکر اضافه کرده و هم زمان با مخلوط کردن، شیر را نیز به مواد اضافه کنید. مخلوط را به اندازه کافی و با حرارت کم بدون ایجاد حباب‌های هوا، مخلوط کنید تا خمیر کاملا همگن شود.

حالا، خمیر را به قالب کیکی بریزید و به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه در دمای متوسط فر پخته شود. قبل از برداشتن کیک اسفنجی از فر، با یک دستمال روی کیک زده تا با حرارت اضافی پف کرده و نرم باقی بماند. کیک اسفنجی آماده خوردن شدن است! با لایه‌ی نازکی از کرم تزیین کنید و به دلخواه خود دکوراسیون کنید.



2. مواد لازم برای تهیه کیک اسفنجی ساده با پف زیاد

کیک اسفنجی ساده با پف زیاد، یکی از پر مصرف‌ترین حبوبات در جهان یعنی آرد، شکر، تخم مرغ و پودر کره را نیاز دارد. این کیک به خاطر پف زیاد آن، بهتر است که از آرد سفید استفاده شود. همچنین شکر نیز بهتر است از نوع ریز شده استفاده شود تا کیک آردی نشود.

مواد مورد نیاز:

- 3 تخم مرغ

- 120 گرم شکر

- 100 گرم آرد سفید

- 1/2 قاشق چای‌خوری پودر کره

- 1/2 قاشق چای‌خوری وانیل

روش تهیه:

1. در یک ظرف، تخم مرغ و شکر را با یکدیگر مخلوط کنید تا حجمشان دو برابر شود.

2. آرد سفید و پودر کره را درون یک وعده غذایی مخلوط کرده و به تدریج به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه کنید و با یک قاشق نرم کنید.

3. وانیل را به مواد درون وعده غذایی بیافزایید و با بالا آوردن قاشق داخل حجم مخلوط، هوا را به آن اضافه کنید.

4. مخلوط را در فری با دمای 160 درجه سانتی‌گراد و به مدت 35-30 دقیقه بپزید.

5. از فر بیرون آوردن کیک و در نهایت آن را با پودر قند یا تزیینات دلخواهتان تزئین کنید.

در نهایت به کمک این روش ساده، میتوانید به راحتی حتی بدون تجربه یک کیک اسفنجی با پف زیاد تهیه کنید.



3. چطور مواد را ترکیب کنیم تا کیک اسفنجی ساده با پف زیاد بسازیم؟

برای ساختن کیک اسفنجی با پف بسیار زیاد باید روی ترکیب مواد دقت کرد. اما قبل از هر چیز باید بگوییم که برای دستیابی به این نتیجه تنها ترکیب مواد کافی نیست، بلکه فرایند تهیه کیک هم باید با دقت و زمان کافی صورت بگیرد.

اولین و مهمترین مرحله، طبق دستورالعملی که برای کیک اسفنجی باید دنبال کرد، تمامی مواد را با دقت اندازه‌گیری کرده و به ترتیب دقیقی که در دستورالعمل نوشته شده، با هم ترکیب می‌کنیم. معمولاً برای تهیه کیک اسفنجی ماکارونی، باید تخم‌مرغ، شکر، آرد سفید و پودر هویج (به جای خمیر حلوا) را در یک ظرف بزرگ با هم ترکیب کنیم.

در مرحله بعد، باید به دقت تخم‌مرغ‌ها را جدا کنیم و سپس سفتی پایینی آن‌ها را با شیر خامه (در صورتی که در دستورالعمل آمده باشد) یا با آب و کمی روغن سرخ کرده، مخلوط کنیم. سپس شیر خامه (در صورت استفاده) را به داخل آرد و شکر ریخته و همه را با هم مخلوط می‌کنیم تا یک خمیر یکنواخت بسازیم.

حال به دقیق شیر (در صورت استفاده) و خمیر خامه و تخم‌مرغ (در صورت جداسازی) به مخلوط قبلی اضافه می‌کنیم و همه را با هم مخلوط می‌کنیم. در نهایت، باید به دقت تخم‌مرغ سفید را به ترتیب شدت باد زدن و بر اساس توان فنی موجود در دستگاه مخصوص تهیه‌ی کیک و به مدت دقایقی به خمیر باقیمانده اضافه کنیم و همه را با هم مخلوط کنیم. پس از آماده‌سازی خمیر کیک، بهتر است از فری با کمی روغن روی قابلمه خود استفاده کنید تا کیک شما دچار چسبندگی نشود و به همین دلیل همواره فر را به دمای مناسب برای پخت کیک درست کنید.



4. روش درست آماده سازی قالب برای پخت کیک اسفنجی ساده با پف زیاد

برای آماده سازی قالب برای پخت کیک اسفنجی ساده با پف زیاد، ابتدا باید قالب را آماده کنیم. برای این منظور، می توان از یک قالب کاغذی یا فلزی استفاده کرد. با استفاده از قلم نوک تیز، شماره و اندازه قالب را در کاغذ نوشته و سپس آن را قطع کنید و در قالب قرار دهید.

سپس، بهتر است قالب را روغن کنید تا کیک بعد از پخت به راحتی از قالب جدا شود. برای این منظور، یک قطره روغن روی کاغذ آشپزی یا هر نوع روغنی که دارید، بریزید و با استفاده از برس یا دستمال، آن را به دقت در کلیه قسمت های قالب پخش کنید.

در مرحله بعد، باید قالب را به صورت یکنواخت و به صورت کامل با پودر آرد پوشاند. برای این منظور، از صافی آرد استفاده کنید و آرد را بر روی قالب بریزید و با استفاده از دست یا چوب آرد را به صورت یکنواخت و همه جا پخش کنید.

در انتها، قالب را بر روی یک تخته چوب یا صفحه ساده به گردش بیندازید تا هر چه بیشتر از آرد اضافی از قالب بیرون بیاید و قالب کاملاً آماده برای پخت کیک اسفنجی شود. حال می توان بدون هیچ مشغله ای، به راحتی کیک اسفنجی با پف زیاد و درخشان را در منزل تهیه کرد.



5. چگونه کیک اسفنجی ساده با پف زیاد را در فرآیند پخت کنیم؟

برای پختن کیک اسفنجی با پف زیاد باید در مرحله قبل از پخت، توجه ویژه‌ای به مواد مورد استفاده داشته باشیم. می‌توانیم با استفاده از موادی همچون تخم مرغ، بیکینگ پودر و نوشابه، قدرت پف دادن کیک را بیشتر کنیم. استفاده از تخم مرغ به عنوان عامل اصلی در پف کردن کیک اسفنجی خواهد بود. هر یک تخم مرغ باعث پف کردن حدود 50 گرم از آرد می‌شود. بدین ترتیب، با استفاده از تعداد بیشتری تخم مرغ، می‌توانیم پفی تر بودن کیک را تضمین کنیم.

بیکینگ پودر هم از دیگر عوامل پف کردن کیک است. بیکینگ پودر با پختن، دی‌اکسید کربن آزاد می‌کند که به کیک کمک می‌کند تا بیشتر بپفد. به‌منظور کاهش ریسک بیش‌حد پفی، می‌توان کمی بیشتر از مقدار استاندارد بیکینگ پودر در رسیپی مورد نیاز استفاده کرد.

همچنین، استفاده از نوشابه هم در پف کردن کیک اسفنجی بسیار موثر است. نوشابه حاوی دی‌اکسید کربن است که در زمان پخت باعث پف کردن کیک می‌شود. بهتر است نوشابه را به آرد و تخم مرغ اضافه کنیم و قبل از مخلوط کردن با سایر مواد، خوب مخلوط کنیم.

در پایان، منظور از پف کردن کیک اسفنجی، بهبود نرمی و حجم آن است. به‌منظور افزایش پفی تر شدن کیک، نباید آن را در دستگاه مخصوص پخت کیک و میکسر بزرگ تهیه کرد. همچنین پوزش زیاد کردن امواج میکروویو در اثر استفاده زیاد از دستگاه، سبب کاهش حجم کیک اسفنجی می‌شود. بهتر است آن را در فرگاز یا در کیک‌پز تهیه کرد.



6. چگونه مطمئن باشیم که کیک اسفنجی ساده با پف زیاد آماده شده است؟

با توجه به اینکه کیک اسفنجی یکی از خوراکی‌های پرطرفدار است و بسیاری از ما به دنبال یافتن روش‌هایی هستیم تا بتوانیم درست و حسابی آن را درست کنیم، موضوع مطمئنی شدن از پف کیک اسفنجی بسیار مهم است.

در این راستا، اولین موردی که باید به آن توجه کنیم، استفاده از مواد اولیه باکیفیت و ترکیب مناسب آنهاست. باید مطمئن شوید که مقدار آرد، شیر، تخم‌مرغ و بیکینگ پودر مورد نیاز را به درستی در کیک خود استفاده کرده‌اید.

روش آماده کردن تخم مرغ نیز می‌تواند برای به دست آوردن پف کیک اسفنجی مؤثر باشد. برای این کار می‌توانید تخم مرغ‌ها را به موقع جدا کرده و سپس سرعت میکسر را بالا برده و تخم مرغ‌ها را به مدت ۵ دقیقه به سرعت بالا بزنید. این عمل باعث افزایش حجم تخم مرغ خواهد شد و پف کیک اسفنجی شما را بیشتر خواهد کرد.

در ادامه می‌توانید میزان حرارت و زمان پخت را نیز به صورت دقیقی تر تنظیم کنید. حتما از یک دماسنج استفاده کنید و دمای داخل کیک را در هنگام پخت کنترل کنید. همچنین، به میزان زمان پخت نیز توجه کنید و سعی کنید زمان کافی را برای پخت کیک در نظر بگیرید. به طور کلی، برای مطمئن شدن از پف کیک اسفنجی، باید تلاش کنیم تا بهترین شرایط برای تخمیر و پخت آن را به دست آوریم.