طرز تهیه کیک اسفنجی با تزیین خامه
برای تهیه کیک اسفنجی با تزیین خامه ابتدا باید آیینه کیک را آماده کنیم. برای آمادهسازی آیینه کیک، ابتدا باید تخم مرغها را با قند و وانیل تا حدی خوبی، تخم شده و سپس تخم مرغها را با مقداری شیر و روغن و جوانهگندم مخلوط میکنیم. سپس مقدار دیگری از جوانهگندم را با کاکائو یا آرد هسته پسته (به دلخواه) مخلوط کرده و با مواد مراحل قبل تفکیکی میکنیم. باید توجه داشت که مقدار تخم مرغها بر اساس تعداد شخصها و حجم کیک تعیین شود.
بعد از تخلیه مواد در آیینه کیک، بانک مدار آیینه را به دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم میکنیم و بعد کیک را میریزیم. وقتی خاکستری شدن کیک برایمان تایید شد، کیک را خامهپر کرده و سر آن را با میوههای خوراکی تزیین میکنیم. خود کرم خامه نیز با شیر خامه و شکر وانیل شده آماده میشود. برای تهیه آن باید ابتدا شیر خامه را به طور کامل بزنید و سپس شکر و وانیل را به شیر خامه اضافه کنید و دوباره آن را بزنید تا کرم خامه طراوت ضایع نکند.
در کل، ساخت کیک اسفنجی با تزیین خامه بسیار آسان و سرگرمکننده است و با تلفیق مواد به دلخواه، میتوان ترکیبات جدیدی اختراع کرد و نتیجه یک کیک خوشرنگ و خوشمزه بسیار زیبا و لذت بخش خواهد بود.
طرز تهیه بیسکویت کیک اسفنجی با تزیین خامه
برای تهیه بیسکویت کیک اسفنجی با تزیین خامه، اولین مرحله تهیه خمیر بیسکویت است. برای این منظور، میتوانید از موادی مانند آرد، بیکینگ پودر، شکر، تخممرغ، وانیل و کره استفاده کنید. در ابتدا، آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و در یک کاسه جداگانه، تخم مرغ، شکر و وانیل را با هم مخلوط کنید. سپس مواد خشک را به مخلوط تخم مرغ، شکر و وانیل اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید.
سپس، کره را به آرامی به مواد ترکیب شده اضافه کنید و با استفاده از دستان خود، تمام مواد را با هم ترکیب کنید تا خمیر بیسکویت را تهیه کنید. پس از تهیه خمیر، آن را به اندازه مساوی تقسیم کرده و به صورت دایرهای در روی تخته پخت قرار دهید.
سپس، تخممرغ را با کمی آب ترکیب کنید و برای هر دایره از خمیر بیسکویت، یک قاشق تخممرغ قرار دهید. سپس، بیسکویتها را درون فر قرار دهید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در ۱۸۰ درجه سانتیگراد بپزید.
پس از پختن بیسکویتها، آنها را از فر بیرون بیاورید و به آرامی اجازه دهید که خنک شوند. سپس، خامه را تهیه کنید و برای تزیین بیسکویتها از آن استفاده کنید. برای تهیه خامه، میتوانید از شیرخامه، شکر پودر، وانیل و کره استفاده کنید. همه مواد را با هم ترکیب کنید تا خامه تهیه شود و نازک به بیسکویتها بزنید. سپس به آرامی، برای تزیین، پستانکهای شکلاتی، پسته و توت فرنگی روی بیسکویتها بگذارید.
با دنبال کردن مراحل بالا، میتوانید بیسکویت کیک اسفنجی با تزیین خامه خوشمزه و جذابی را تهیه کنید. این دسر خوشمزه، یکی از پرطرفدارترین دسرهای خانگی میباشد که پر از مواد خوشمزه و باطعم است.
راههای سریع و آسان برای تزیین کیک اسفنجی با خامه
تزیین کیک با خامه یکی از محبوبترین روشها برای تزیین شیرینی است. با رعایت چند نکته در تزیین کیک با خامه میتوان به راحتی آن را زیبا کرد. در ادامه با برخی ایدههای سریع و آسان برای تزیین کیک اسفنجی با خامه آشنا خواهیم شد.
اولین روش برای تزیین کیک اسفنجی با خامه استفاده از تیوپهای خامهای است. در این روش میتوان از خامه سفید و رنگهای مختلف استفاده کرد. برای این کار ابتدا کیک را با یک لایه نازک از خامه پوشانده و به داخل پایه توپهای خامهای قرار داد. بعد از این کار میتوان جای خالی باقیمانده با توپهای کوچکتر پر کرد. این روش به راحتی و بدون نیاز به علم و هنر نقاشی قابل اجرا میباشد.
راه دیگری برای تزیین کیک اسفنجی با خامه استفاده از اسپری خامه است. در این روش با استفاده از دستگاه اسپری خامه میتوان به راحتی و با سرعت بالا کیک را تزیین کرد. این روش برای تزیین کیک به شکلهای مختلف، مانند شکلاتهای گل، پرنده و ... مناسب است.
راه دیگری که در تزیین کیک مورد استفاده قرار میگیرد استفاده از تاپینگ است. در این روش تاپینگ را بر روی خامه کیک پخش نمود. میتوانید از تاپینگهای ابعاد و شکل مختلف استفاده کنید تا کیک را مختلف کنید. میتوانید با ترکیب رنگها و شکلهای مختلف،کیکی خلاقانه و شادی را برای مهمانانتان آماده کنید.
با توجه به این نکات، میتوانید با استفاده از روشهای نوین تزیین شیرینی میزبان خوبی باشید و کیک خود را به شکلی زیبا و فانتزی تزیین کنید.
طرز تهیه کیک اسفنجی با تزیین خامه و میوههای تازه
برای تهیه کیک اسفنجی، ابتدا باید تمام مواد خشک را با هم مخلوط کرده و در کاسهای سبک و عمیق کنار گذاشت. در کاسهای جداگانه، تخممرغها را با قند و وانیل به هم بزنید تا فرآیند افزایش حجم دهید.
سپس، مخلوط خشک را به تخممرغها اضافه کنید و با انتظار کمی مواد را با هم مخلوط کنید. حالا، به آن یک لیوان آب جوش اضافه کنید تا ترکیبی از خامهای رقیق ایجاد شود. برای ایجاد حجم بیشتر، البته میتوانید از شیر یا آب استفاده کنید.
حالا، مخلوط را در قالب تهیه شده بریزید و لایه به لایه بپزید. برای از بین بردن حباب های هوا، قبل از قرار دادن قالب در فر، آن را تکان دهید. پس از پختن، کیک را تا کامل خنک شدن در داخل قالب نگه دارید.
در نهایت، میتوانید با دقت و مهارت برتر، خامه را بر روی کیک به شکل یک پیچ زیبا و ماندگار قرار دهید. میوههای تازهای مانند توت فرنگی، آناناس، صاج، خرمالو و یا هر میوه دیگری که دوست دارید، را هم در کیک تزیین کنید. از سیستم قطع کردن و پوشاندن میوهها، می توانید برای سمتبندی و قرار دادنشان روی کیک استفاده کنید. در نهایت، کیک شما آماده سرو است.
نکات مهم در تهیه کیک اسفنجی با تزیین خامه
تهیه کیک اسفنجی با تزیین خامه یکی از جذابترین و پرطرفدارترین شیرینیهاست. این نوع کیک با استفاده از تخم مرغ، آرد، قند، پودر شیرینکننده و وانیل ساخته میشود. پخت آن نیز نسبت به سایر شیرینیها بسیار سریع میباشد. برای تهیه کیک اسفنجی باید ابتدا تخم مرغ را با قند و وانیل و مواد مرغوب دیگر ترکیب کرده و به خوبی مخلوط کرده، سپس به تدریج آرد را به مواد مرکبات اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید.
با آوردن مواد درست تا حدی که باعث ریزش آنها نشود و ایجاد حداقل خمیر باقی بماند، میتوانید برای مرحله بعدی کیک بسیار نرم، پرمزه و خوشمزه بدست آورید. بعد از آمادهسازی دو نیمکره کیک، آنها را به صورت افقی برید و خامه را بر روی زیر کیک ریخته و بالای کیک پهن کنید. سپس نیمکره کیک را بر روی این خامه قرار دهید و خامه را روی آن پهن کنید.
در نهایت، میتوانید با استفاده از یک پایه خامهای، روی کیک طرحهای مختلفی را طراحی کرده و تحت حرارت قرار دادن آن در یخچال، الگوهایی که برای تزیین کیک خود انتخاب کردهاید را به خوبی حک کنید. با رعایت نکات مهم در تهیه کیک اسفنجی با تزیین خامه، می توانید شیرینی فوقالعاده و خوشمزهای را بدست آورید و تجربهی خوبی از دست ساختن این شیرینی در کنار خانواده و دوستان خود داشته باشید.
طرز تهیه کیک اسفنجی با پنیر خامهای و تزیین با شکلات ریز
تهیه کیک اسفنجی با پنیر خامهای و تزیین با شکلات ریز یکی از سادهترین و خوشمزهترین دسرهایی است که میتوان در خانه تهیه کرد. برای پختن این کیک شما نیاز به چند مواد اصلی دارید که شامل آرد، قند، تخم مرغ، پودر شیرین کننده، و پنیر خامهای است.
اولین مرحله در تهیه کیک اسفنجی با پنیر خامهای، تهیه خمیر اسفنجی است. برای تهیه خمیر، تخم مرغ و قند را با هم بزنید تا مخلوط شوند. سپس آرد و پودر شیرین کننده را با هم مخلوط کنید و آن را به ترتیب با تخم مرغ و قند ریخته و با هم مخلوط کنید. بعد از مخلوط شدن تمام مواد، خمیر اسفنجی آماده است.
بعد از اینکه خمیر اسفنجی آماده شد، آن را در قالب کیک وارد کنید و در 175 درجه سانتیگراد فر روشن کنید. کیک را به مدت 30 تا 35 دقیقه پخته یا تا زمانی که به رنگ طلایی تبدیل شود. بعد از پخت کیک را به مدت 5 دقیقه در قالب بگذارید تا کامل خنک شود. پس از آن، کیک را از قالب خارج کنید و برای مدت 15 تا 20 دقیقه تازه تر شود.
نوبت به تهیه خامه پر کردن کیک میرسد. برای پر کردن کیک با پنیر خامهای، پنیر خامهای را در ظروفی قرار داده و با قلک یا میکسر آن را به صورت یکدست درآورید. یک لایه از خامه روی سطح کیک بچینید و آن را با مواد دلخواه خود مانند شکلات ریز تزیین کنید.
دسر شما حالا آماده برای سرو است. این دسر خوشمزه و مخصوصا در روزهایی که طعم یک چیز شیرین دلچسب است، انتخاب ایدهآلی است. به راحتی میتوانیم از این دسر در دورهای غروب کنار عزیزان خود لذت بردید.