تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)
خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.
برای استفاده وارد سایت تعبیردون بشید.
طرز تهیه کلوچه کنگاور
کلوچه کنگاور یکی از تشریفات محلی استان همدان و به نام کنگور نواخته میشود. این کلوچهها در طبیعت شناخته شده و از آنجا که با نمک و پیاز تهیه میشوند، طعم منحصر به فردی دارند. آنها اغلب به عنوان یکی از ترشیهای خوشمزه و خوش طعم در مهمانیها مورد استفاده قرار میگیرند.
برای تهیه کلوچه کنگاور ابتدا باید پیاز را خرد کرده و در روغن تفت داد تا طلایی شود. سپس به مقدار مناسب نمک اضافه شده و مواد مختلفی مانند زردچوبه و فلفل سیاه نیز به آن اضافه میشود. سپس آرد و آب را به مرور اضافه کرده و تا جوش بیاورید. پس از جوش، باید همه مواد را به روی یک سطل بریزید و در فر درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا طلایی شود.
بعد از پخت کامل، کلوچه کنگاور را از فر خارج کنید و در سرویسدهنده زیبا و دم پچکین به میز ببرید. این کلوچهها معمولاً با مرکبات و ترشیهای دیگر تزیین میشوند تا ظاهر زیبایی داشته باشند. سپس میتوانید آنها را به عنوان یک میانوعده خوشمزه و خوش طعم برای خانواده و مهمانان خود پذیرایی کنید.