طرز تهیه کلوچه فومن حرفه ای

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه کلوچه فومن حرفه ای

کلوچه فومن یکی از خوراکی‌های محبوب و سنتی استان گیلان است که به خاطر طعم خوشمزه و البته فرم زیبا و خوش‌رنگ آن بسیار مورد توجه قرار دارد. تهیه این خوراکی از مواد اولیه‌ای انبه مانند جوانه گندم، ماست، زرده تخم مرغ، شکر، کره و میوه خشکی‌ها همچون پسته و بادام تشکیل شده است.

برای تهیه کلوچه فومن حرفه‌ای، ابتدا جوانه گندم را در ماست به مدت چند ساعت خیس دهید. سپس آن را اضافه به شکر و کره کرده و به مدت چند دقیقه مخلوط کنید تا مواد به خوبی ترکیب شوند. سپس زرده تخم مرغ را به مواد اضافه کرده و دوباره به خوبی هم زنید تا یک خمیر یکدست و زمینه‌ای درست کنید.

پس از آماده‌سازی خمیر، مقداری از آن را بردارید و به شکل‌های دلخواه به صورت مربع یا مثلث درآورده و روی آن پسته یا بادام ریز کنید. سپس کلوچه‌ها را روی سینی فر قرار دهید و در دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزانید تا طلایی و طرد باشد.

حال کلوچه‌ها را از فر خارج کرده و به خنک کردن بگذارید. پس از سرد شدن، کلوچه‌های فومن حرفه‌ای آماده مصرف می‌باشند. این خوراکی خوشمزه و مطبوع می‌تواند به عنوان هدیه ایده‌آلی برای عزیزان و دوستان باشد.