طرز تهیه پکوره هراتی

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه پکوره هراتی

پکوره هراتی یک غذای محلی و پرطرفدار افغانی است که اکثراً در شهر هرات و سایر مناطق افغانستان تهیه و مصرف می‌شود. این غذا به صورت یک خوراک خورشتی با طعم و طراوت منحصر به فرد تهیه می‌شود و معمولاً با نان تازه و چای سرو می‌شود.

برای تهیه پکوره هراتی، ابتدا باید گوشت گوسفند، پیاز، روغن و انواع ادویه و چربی‌های مورد نیاز را آماده کنید. سپس گوشت را در روغن تفت داده و پیاز را به آن اضافه کرده و تا زرد شدن پخت دهید. سپس ادویه‌های خوشمزه از قبیل زردچوبه، فلفل، زیره و نمک به آن اضافه کرده و مواد را با هم مخلوط کنید.

بعد از این مراحل، باید حبه‌های نخود یا لوبیا پخته شده را به خوراک اضافه کرده و همه مواد را با یکدیگر مخلوط کرده تا یک خورشت خوشمزه و غنی درست شود. سپس مرغ تهیه شده را با روغن چربی و ادویه‌های خوشمزه به خوراک اضافه کرده و حدود 20 دقیقه بپزید تا گوشت کاملاً پخته شود و غذا آماده برای سرو شدن باشد. این پخوره می‌تواند با انواع ارزه‌ها یا نان تازه و چای گرم سرو کنید.