طرز تهیه پای مرغ با خمیر هزارلا

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه پای مرغ با خمیر هزارلا

پای مرغ با خمیر هزارلا یکی از دسرهای خوشمزه و پرطرفدار است که معمولا در جشن ها و مراسمات خاص سرو می‌شود. این دسر با ترکیبی از گوشت مرغ لذیذ و خمیر هزارلا نرم و خوشمزه تهیه می‌شود. خمیر هزارلا ترکیبی از آرد، شیر، زرده تخم مرغ و نمک است که با مخلوط کردن مواد کنسرو شده و به مدت کمی در یخچال گذاشته می‌شود تا خمیر سفت شود.

برای تهیه پای مرغ با خمیر هزارلا ابتدا گوشت مرغ را پخته و پس از خنک شدن آن را خرد کنید. سپس خمیر هزارلا را به شکل دایره‌ای باز کنید و در وسط آن مقداری از گوشت مرغ را قرار دهید و خمیر را ببندید. سپس پای مرغ ها را در ظرفی که برای بخارپز مخصوص است بگذارید و درون بخارپز بگذارید تا آماده شود. این دسر معمولا با سس سویا و ادویه های خاص سرو می‌شود.

پای مرغ با خمیر هزارلا یکی از محبوب‌ترین دسرهای فرهنگ ایرانی است و طعم بسیار خوب و منحصر به فردی دارد. این دسر را می‌توان با سبزیجات تازه و سالاد سرو کرد و به عنوان یک غذای اصلی یا پیش غذا مصرف کرد. تهیه این دسر نیاز به زمان و حوصله دارد اما نتیجه نهایی آن به انتخاب شما ارزش می‌دهد.