طرز تهیه پای سیب و دارچین رژیمی در منزل
جستجوی طعم دلخواه و رسیدن به طعمهای لذیذ و مناسب برای رژیم غذایی کم کالری، تنها تابع نوع غذای مصرفی نیست. لازم است ما در تهیه غذا نیز از مواد کم کالری و سالم استفاده کنیم تا رژیم غذاییمان دچار نقصان شهرت کمتری پیدا کند و به خواستهایمان دست پیدا کنیم. پای سیب و دارچین یک غذای خوشمزه و سالم با مواد اولیه کم کالری و سالم است که در خانه به راحتی تهیه میشود.
برای تهیه پای سیب و دارچین رژیمی در منزل، ابتدا باید سیب را به طولانی نگه داشته و پشت آنها را در جهت مرکز پاره کرده، داخل آن را با یک ابزار نرم کنید تا جای خالی را پر کنید. سپس دارچین را با یک هم زدن سبک با ادویههای خود (مانند زنجبیل، هل و چند دانه فلفل) به مدت نیم ساعت به همراه یک فنجان آب جوش گرفته، درون دهانه سیب قرار دهید و به مدت ۲۰ دقیقه درون فر قرار دهید.
تمامی اجزای پای سیب و دارچین را در پنیر رنده شده با تعدادی سیر رندهشده و دو تخم مرغ مخلوط کنید و آن را در همان فرداخل کاهو خمیری خرد کردن و بعد همراه با مواد مخلوط کرده و هموار کردن با هم قرار داده و برای ۲۰ دقیقه داخل فر قرار دهید. بعد ازمدت مشخص شده از فر بیرون بکشید و آن را برای خنک شدن در محیطی خنک و خشک قرار بدهید. بهتر است پای سیب و دارچین را برای مصرف، با سبزیجات خورد کردن نقرهای و برنج مقوی پلویی همراه کرده یا به صورت تنها سرو شود.
پای سیب و دارچین سالم و خوشمزه
سیب و دارچین دو ماده غذایی پرمصرف در فصل پاییز هستند که هر دو دارای خواص سلامتی فراوانی هستند. سیب، میوه ای با خواص آنتی اکسیدانی بالا است که محافظ قلب و عروق، پیشگیری از بروز سرطان و افزایش سیستم ایمنی بدن را در بر دارد. همچنین این میوه شیرین و لذیذ، غنی از فیبر و منبع خوبی از ویتامین C و پتاسیم است که باعث تحریک گوارش و جلوگیری از افتادگی قند خون میشود.
اما دارچین نیز از خواص بسیاری برخوردار است. این ادویه معجزهآسایی است که در بسیاری از کشورها در الویه غذاها برای افزایش طعم بکار میرود. دارچین به دلیل دارا بودن ترکیب های فراروانی از جمله شادابی بخشی، ضدعفونی کنندگی، کمک به کاهش التهابات و تحریک سیستم ایمنی بدن بسیار مفید است. همچنین دارچین غنی از کروم میباشد که به تنظیم قند خون کمک میکند و بهطور موثر برای دیابتی های نوع دو پیشنهاد میشود.
در ترکیب سیب و دارچین میتوان حتی از آنچه که تک تک بهطور مفصل گفته شد استفاده کرد تا از یک خوراکی سالم، خوشمزه و مقوی برخوردار شوید. این دو ماده غذایی بهصورت مشترک میتوانند باعث کاهش التهابات در بدن، بهبود عملکرد مغز، کاهش خستگی و تقویت سیستم ایمنی شوند. این مخلوط میتواند برای صبحانه، میان وعدهها و حتی دسر استفاده شود و از لذت و خوشمزگی خواص سیب و دارچین بهرهمند شوید.
طرز تهیه پای سیب و دارچین بدون شکر
رسیدن به یک غذای پایسوز و لذیذ بدون استفاده از شکر، یکی از چالشهای برخی از افرادی است که به دنبال خوراکیهایی هستند که کمترین میزان شکر را دارا باشند. پای سیب و دارچین بدون شکر، یک غذای عالی برای افرادی است که کلافگی های کمی دارند و به دنبال یکی از بهترین دسر های سالم هستند.
برای تهیه این دستور غذایی، مواد غذایی زیر لازم است:
مواد لازم:
- 3 عدد سیب
- 2 عدد دارچین
- 2 عدد پنیر پیتزا
- 1 پیمانه شادی پوست پسته یا بادام ترد
- 1/2 قاشق چایخوری استخراج وانیل
- 1 عدد لیموترش
- 1/2 قاشق چایخوری زعفران
- 1/2 قاشق چایخوری دارچین
- 1/2 قاشق چایخوری ساییدهٔ پوست لیمو
- 1/2 پیمانه نارگیل رنده شده
- تخممرغ
- پیاز
- نمک
- فلفل سیاه
- روغن زیتون
ابتدا، سیب ها را تمیز کرده و خرد کنید و سپس دارچین ها را هم به خرد کردن بپردازید. پنیر پیتزا را رنده کنید و آن را با سیب و دارچین به همراه تخممرغ مخلوط کنید. به مواد، وانیل و قرمزی ها، نمک، فلفل سیاه و شادی پسته یا بادام ترد را اضافه کنید و همه را به هم بزنید.
در مرحله آخر، مخلوط را در قالبهای روغنی بریزید و آن را برای بیش از 30 دقیقه در فر درجه 395 فارنهایت بگذارید، تا داغ و طلایی شود. سپس آن را با پارچه بازکن و نارگیل رنده شده سرو کنید و لذت ببرید!
راهنمایی برای طرز تهیه پای سیب و دارچین با کالری کم
پای سیب و دارچین یکی از غذاهایی است که شاید خیلی از ما از آن به عنوان یکی از غذاهای تندرستی نام برده نشده باشد. با این حال، این غذا را می توان به عنوان یکی از وعده هایی با کالری کم و مفید در برنامه های رژیمی خود در نظر گرفت.
اتصال دارچین و سیب در پای سیب و دارچین بسیار جذاب و هارمونیک است. بخصوص این که دارچین محافظ قوی سلامت قلبی-عروقی است و به واسطه آنتی اکسیدان های موجود در آن، از ایجاد توده های چرب در دیواره های رگها جلوگیری می کند. از دیگر موارد ذکر شده در خصوص دارچین این است که قابلیت کنترل قند خون را دارد و اثرات خوبی روی سطح کلسترول خون و نیز سیستم ایمنی دارد. به همین دلیل، استفاده از دارچین در پای سیب و دارچین، به عنوان یکی از مواد اصلی آن، یک انتخاب هوشمندانه برای حفظ سلامتی و کاهش وزن است.
اما مهم است که در تهیه پای سیب و دارچین، از شکر یا عسل زیادی استفاده نکنید، چرا که کالری آنها بسیار زیاد است. می توانید از جایگزین های طبیعی مانند اسانس وانیل یا شیرین کننده های مصنوعی با کالری کم استفاده کنید. همچنین مقدار پیاز و روغن را نیز کمتر کنید. نکته دیگری که باید به آن توجه کنید، استفاده از کره یا روغن نیمه اشباع در جای زیاد است. در عوض، سعی کنید از روغن زیتون یا روغن نباتی استفاده کنید.
از این راهنمایی ها و نکات در تهیه پای سیب و دارچین استفاده کنید و تجربه ای سالم و خوشمزه از این غذا بدست آورید. امیدواریم در نتیجه تمرین های کوچک شما برای خوردن سالم ترین گزینه های غذایی، پای سیب و دارچین در لیست غذاهای مورد علاقه خود را نیز در جایگاه بالاتری بگذارید.
طعم دلپذیر پای سیب و دارچین با مواد رژیمی
طعم دلپذیر پای سیب و دارچین با مواد رژیمی، یکی از مناسب ترین دسرها در جشنواره ها و مراسم های خانوادگی است. این دسر از ترکیبی از پای تازه سیب، دارچین، شیر، پودر خامه و ادویه های معطر ساخته می شود که با گرمای نازل، به بلوغ و رنگین شدن کامل پای سیب، اثری فوق العاده به دست می آورد.
از طرف دیگر، این دسر رژیمی است و برای افرادی که قصد کاهش وزن دارند نیز مناسب است. باتوجه به اینکه در این دسر از ترکیبی از مواد پایین چربی استفاده شده، شما با استفاده از آن می توانید با خوردن آن از غذاهای بسیار سنگین و پر کالری دیگری که مصرف آنها به رژیم غذایی شما ضرر می زند، جایگزین نمایید.
بسته به سلیقه شما می توانید پودر دارچین را به ترکیب دسر اضافه کنید. این دارچین با پروفایل بویایی و طعم شیرین خود، همچنین خواص خود در بهبود سلامتی خواهد داشت. اگر شما علاقه مند به ترکیبات سنتی مثل دادنه ای باشید، می توانید آن را به ترکیب اضافه کنید.
در نهایت، مقدار مصرف ترکیبات را می توانید به ترتیب میل خود تغییر دهید، زیرا این فرایند به سلیقه شما بستگی دارد. اما در مجموع، سعی کنید از نسبت مناسبی از مواد استفاده کنید تا دسری ایده آل و ارزان برای رژیم غذایی شما به وجود بیاید.
روش های بهتر برای پخت پای سیب و دارچین بدون چربی
پخت پای سیب و دارچین بدون چربی یکی از روشهای سالم تر برای طبخ این غذاست. اما برای این کار باید روش مناسبی را برای پخت آنها انتخاب کرد که طعم و اصالت غذا را حفظ کند و بدون استفاده از چربی بهترین نتیجه را بدهد.
روش اول برای پخت پای سیب و دارچین بدون چربی این است که از چند قاشق روغن زیتون و برنجک خشک برای پخت استفاده کنید. بهترین روش برای آماده سازی پای سیب و دارچین این است که آنها را در آب داغ بجوشانید و سپس کاملاً خشک کنید. سپس بهترین روش برای پخت آنها با استفاده از روغن زیتون است، که بهترین نتیجه را در برخوردار خواهد شد. با افزودن برنجک خشک، طبق روش دستور پخت، پای سیب و دارچین را بپزید تا آماده سرو شدن باشند.
روش دوم برای پخت پای سیب و دارچین بدون چربی این است که از مواد خام استفاده کنید. آنها را با همراهی برخی از غذاهای دیگر مانند پیاز و مرغ یا گوشت چرخ کرده، به همراه سبزیجات بپزید. این روش را میتوان درون دیگ بزرگی که دارای زیادی از حرارت هست استفاده کرد. اگر از فر استفاده کنید، این روش نیز بهترین روش است.
در نهایت، بهترین روش برای پخت پای سیب و دارچین بدون چربی، استفاده از فر میباشد. در این روش، پای سیب و دارچین درون فر قرار میگیرند و با کمترین مقدار روغن زیتون پخته میشوند. اما زمان پخت آن، بستگی به حجم و وزن غذا دارد و بر اساس دستور پخت، حتماً باید پای سیب و دارچین را بپزید تا آماده سرو شدن باشند.
بنابراین، با استفاده از هر یک از روشهای فوق شما میتوانید پای سیب و دارچین خود را بدون چربی پخته و با زمان و دقت کامل، طعم و اصالت آن را حفظ کنید.