طرز تهیه پاکوره هندی

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه پاکوره هندی

پاکوره یکی از غذاهای محبوب هندی است که از انواع دال و برنج تهیه می‌شود. این غذا در اصل یک نوع انواع کره مقلی و تنقلات هندی می‌باشد که به صورت دوره‌ای و پراکنده در عطاریها و فروشگاه‌های مواد غذایی به فروش می‌رسد. طرز تهیه پاکوره به سه روش آماده شده در خانه، با فلافل منجمد و همچنین به صورت خشکی و اضافه کردن آب آشام را به کمک الکل مورد عرضه قرار می‌دهند. اکثر مردم هندی پاکوره با نون یا روتی می‌خورند.

برای تهیه پاکوره هندی، ابتدا لوبیا چیتی و عدس را به اندازه یک لیوان شسته و بعد در آب مدت چند ساعت خیسانده شود. سپس این دو مواد را ریز کرده و به همراه یک پیاز رنده شده و چند حبه سیر رنده شده به تفت داغ بیاورید. سپس به مواد تفت داده شده یک قاشق پودر میرچ و کمی هل، زیره، زردچوبه و شوید اضافه کنید. سپس مواد را به همراه نمک و آب به مواد دال خیس کرده شده اضافه کرده و بپزید تا غیر استفاده تر شود. سپس مواد را با چند سیب زمینی رنده کرده قاطی کرده و به همراه آرد نخود و آب بدون نمک تهیه شده سرخ کنید.