طرز تهیه پاکوره بوشهری

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه پاکوره بوشهری

پاکوره بوشهری یکی از غذاهای محبوب و سنتی خلیج فارس است که با استفاده از مواد اولیه ساده ولی خوشمزه تهیه می‌شود. این غذا اصلی‌ترین مواد آن شامل گوشت گوسفند، نخودچی، لوبیا چشم‌بلبلی، نمک، زردچوبه، زرشک و پیاز است.

برای تهیه پاکوره بوشهری ابتدا گوشت گوسفند را خرد کرده و در یک قابلمه به همراه پیاز رنده شده تفت می‌دهیم تا رنگی زرد پیدا کند. سپس نخودچی و لوبیا را که پیشتر خیس کرده‌ایم اضافه کرده و آب داغ اضافه کرده و در حرارت ملایم به مدت ۱ تا ۲ ساعت پخت می‌کنیم.

در انتها با اضافه کردن نمک، زردچوبه و زرشک به مزه پاکوره افزوده می‌شود. این غذای خوشمزه را می‌توان با برنج یا نان سفید سرو کرد و با دوغ یا ماست تازه ست کرد. پاکوره بوشهری یک غذای فوق العاده سنتی و لذیذ است که علاوه بر خواص غذایی ارزشمند، طعمی بی‌نظیر دارد و مورد پسند ایرانیان و خصوصا مردم استان بوشهر قرار دارد.