تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)
خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.
برای استفاده وارد سایت تعبیردون بشید.
طرز تهیه نان نازک قزوین
نان نازک یکی از خوراکیهای سنتی ایرانی است که در شهر قزوین به ویژه معروف است. این نان به صورت بسیار نازک و لطیف تهیه میشود و از جمله خوراکیهای اصیل و محبوب مردم ایرانی است. طرز تهیه نان نازک قزوین به روش سنتی صورت میگیرد و مرحلههای زمانبری دارد.
برای تهیه نان نازک قزوین ابتدا باید آرد را با آب و نمک و خمیر پنیر که از قبل درست کردهایم مخلوط کرده و در قالبی استوانهای به دلخواه برشهایی بزنیم. سپس نان را درون تابهای که گرم شده و روی آن روغن ریختهایم قرار دهیم و آن را بر روی آتش بگذاریم. بعد از مدتی که نانها پخته شدند طرف آنها را برگردانیم تا طرف دیگر آنها هم پخته شود.
پس از اتمام پخت نان نازک قزوین، آن را از تابه خارج کرده و به روی سطحی تمیز قرار داده و برای خنک شدن قرار دهیم. سپس نانهای نازک را بر روی هم قرار داده و آنها را درون دیگی خارج از آتش بگذاریم تا گرم بماند. نان نازک قزوین را میتوان با مرغزار و سبزیجات تازه و سالادهای مختلف همراه کرد و به عنوان یک غذای سنتی و خوشمزه سرو کرد.