طرز تهیه نان تست جو دوسر

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه نان تست جو دوسر

نان تست جو دوسر یک نان سنتی ایرانی است که با استفاده از آرد تست جو و آرد سفید تهیه می‌شود. طعم خوشمزه و قوام مخصوص این نان باعث شده تا محبوبیت بالایی داشته باشد و به عنوان یکی از خوراکی‌های اصلی صبحانه در ایران شناخته شود. تهیه این نان نیازمند صبر و تقبل از نظرهای مختلف در مراحلی چندگانه است که در نهایت به نتیجه‌ای خوشمزه و لذیذ منجر می‌شود.

برای تهیه نان تست جو دوسر ابتدا تخم مرغ، شیر، نمک و روغن را در یک کاسه مخلوط کنید. سپس آرد تست جو و آرد سفید را به تدریج به مخلوط تخم مرغ اضافه کرده و با دست‌های خود خوب می‌زنید تا یک خمیر یکدست و نرم شود. سپس خمیر را در یک ظرف پوشیده شده با پارچه تمیز می‌گذارید و برای ۳۰ دقیقه استراحت می‌دهید.

پس از گذراندن زمان استراحت، خمیر را به چند بخش تقسیم کرده و هر قسمت را به شکل روی تخته روغن زده شده با کمی آرد می‌کشید. سپس با چاقو خرد کرده و روی ظرف پخت قرار می دهید. سپس نان را درون فری گرم و پیش‌تنظیم شده می‌گذارید و بعد از ۲۰ تا ۳۰ دقیقه، نان پخته شده و طلا رنگ را از فر بیرون می‌آورید. حال می‌توانید نان تست جو دوسر خود را در حالت گرم مصرف نمایید.