تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)
خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.
برای استفاده وارد سایت تعبیردون بشید.
طرز تهیه نان تابه ای گیلانی
نان تابه ای گیلانی یکی از تخصصیترین انواع نانهای ایرانی است که به صورت سنتی در استان گیلان تهیه و مصرف میشود. این نان به دلیل طعم خوشمزه و بافت نرم و لطیف خود، همیشه جزو محبوبترین نانهای مردم این منطقه بوده است. تهیه این نان به یک فرآیند زمانبر نیاز دارد اما نتیجه آن ارزش صبر و زحمت را جبران میکند.
برای تهیه نان تابه ای گیلانی ابتدا باید ترهخوردهای خرد شده را به همراه انار خشک، زعفران، داشبوره و نمک در یک ظرف مخصوص ترهخورد پاستاه سبز کنید. بعد از مخلوط کردن تمام مواد فوق، باید آنها را با آب گرم مخلوط کرده و روی شب سپرده گذاشته تا به مدت یک شب بمانند.
در مرحلهی بعدی باید مواد تره خرد شده را به همراه نمک و داشبوره چند بار آماده کرد و از روی حرارت کم تابه را میگذاریم. بعد از آن میتوان گلیگیل گیاهی با سایبان سبز کمی سرخ میکنیم و انار خشک را هم برای چند دقیقه نیمه سرخ میکنیم. سپس مواد را به تره خردها اضافه کنید و آنها را همراه با زعفران و مقداری عسل برای چند دقیقه سرخ میکنیم تا اجزا خوب هم مخلوط شود. در نهایت با 20 دقیقه پخت با حرارت بالا میتوان نان تابه ای گیلانی را آماده کرد.