طرز تهیه مارمالاد آلبالو بدون استفاده از ژلاتین
مارمالاد آلبالو یکی از خوشمزه ترین مارمالاد هایی است که می توان به راحتی در خانه تهیه کرد. در این مقاله ، روش های مختلف و عملی برای تهیه مارمالاد آلبالو بدون استفاده از ژلاتین را بررسی خواهیم کرد.
اولین گام برای تهیه مارمالاد آلبالو بدون استفاده از ژلاتین ، شستشو و خشک کردن آلبالو ها است. سپس آن ها را خرد کرده ، برای مدت 20 دقیقه درون یک قابلمه بگذارید تا سرکه آن ها را نرم کند.
بعد از اینکه آلبالو ها نرم شدند ، آن ها را با قند و عصاره لیمو تفت دهید تا رنگ روشن دار کنند. این مرحله باعث می شود که طعم مارمالاد آلبالو روشن و تازه باشد.
سپس ، مارمالاد را به مدت 20 دقیقه دیگر روی حرارت ملایم قرار دهید. اگر مایل به اضافه کردن مواد نگهدارنده شیمیایی مانند ژلاتین نیستید ، می توانید از حبوبات که پوست خشک خواص ژل نما دارند استفاده کنید. این روش به شما کمک می کند تا مارمالاد آلبالو شما قابلیت ژله ای شدن بیشتری پیدا کند.
نهایتاً ، مارمالاد را به بطری های شیشه ای ریخته و به مدت یک هفته در یخچال نگهداری کنید. مارمالاد آلبالو بدون استفاده از ژلاتین آماده به خورد کردن و تزئین میوه های شماست.
مواد لازم برای تهیه مارمالاد آلبالو بدون ژلاتین
در تهیه محصولات خانگی مانند مارمالاد، اغلب از موادی مانند ژلاتین برای غلظت دهی استفاده می شود. اما اگر شما به دنبال تهیه یک مارمالاد آلبالو با زنجیره مواد طبیعی هستید، می توانید از موادی که در ادامه معرفی می کنیم استفاده کنید.
برای تهیه مارمالاد آلبالو بدون ژلاتین، موادی را که در ادامه معرفی می کنیم، باید آماده کنید:
- آلبالو (یک کیلوگرم)
- شکر (سه کیلوگرم)
- آب (یک لیتر)
- نمک (یک قاشق چایخوری)
- آبلیمو (چهار قاشق غذاخوری)
ابتدا آلبالوها را شسته، پوست و کوچک کرده و در یک قابلمه وسیع قرار دهید. سپس شکر را به قابلمه اضافه کنید. آب را به قابلمه اضافه کرده و مواد را به خوبی مخلوط کنید.
قابلمه را روی شعله متوسط گذاشته و آشپزی را شروع کنید. یک قاشق چایخوری نمک را به مواد اضافه کنید. مواد را بطور مداوم هم بزنید تا شکر کاملا حل شود.
هنگامی که مواد جوشید، حرارت را کاهش دهید و مواد را برای حدود یک ساعت بپزید، تا آلبالوها نرم شوند و مارمالاد سفت شود. در طول پختن، مواد را هر چند وقت یکبار هم بزنید.
یکی دیگر از مواد لازم برای تهیه مارمالاد، آبلیمو است. در آخرین مراحل پخت، چهار قاشق غذاخوری آبلیمو را به مواد اضافه کنید و همه چیز را به خوبی مخلوط کنید. همچنین می توانید با توجه به سلیقه، اندازه آبلیمو را تغییر دهید.
وقتی مارمالاد به خوبی پخت و آماده است، شما می توانید آن را در بطری های استریل شده بریزید و به مدت یک هفته در یخچال نگهداری کنید. می توانید از این مارمالاد برای تزئین خوراکی های خود مانند کیک و خرده پای استفاده کنید.
مراحل تهیه مارمالاد آلبالو بدون استفاده از ژلاتین
تهیه مارمالاد آلبالو بدون استفاده از ژلاتین، یکی از روشهای سالم و خوش طعم برای تهیه این خوراکی خوشمزه است. مارمالاد آلبالو، با اضافه کردن شهد قند و آبلیمو، یکی از محبوبترین مارمالادهای سبزیجاتی است که میتوانید در خانه تهیه کنید.
موادی که برای تهیه مارمالاد آلبالو بدون استفاده از ژلاتین لازم هستند، آلبالو تازه، برشتهشده و بدون مغز، شهد قند، آبلیمو و آب هستند. برای شروع، شهد قند را در قابلمهای با ظرفیت حداقل ۳ لیتر قرار داده و روی حرارت کم قرار دهید تا قند کاملاً حل شود.
سپس، آلبالوها را در آب جوش حدود ۱۰ دقیقه میپزید تا نرم شوند. آنها را از آب درآورده و به قابلمه شهد قند اضافه کنید. سپس با یک قاشق چوبی، همهٔ آلبالوها را خرد کرده و تا مواد به خوبی قاطی شوند، با سرعت بالا روی حرارت قرار دهید. به مدت حداقل ۳۰ دقیقه با نگهداشتن آشپزی روی حرارت همراه با هم آشپزی کنید.
در مرحله بعد، به مواد آبلیمو را اضافه کنید و با مخلوط کردن مواد بر روی حرارت با سرعت بالا، برای حدود ۵ دقیقه آشپزی کنید. حالا، شما مارمالاد آلبالو بدون استفاده از ژلاتین خود را تهیه کردهاید. آن را در بطریهای پلاستیکی در آورده و در بخش یخچال به مدت حداقل ۲ ساعت قرار دهید. با قرار دادن این مارمالاد در بطریهای پلاستیکی، طرز اجرای مارمالاد آلبالو را با دیگران به اشتراک بگذارید.
روش های نگهداری و استفاده از مارمالاد آلبالو بدون ژلاتین
مارمالاد آلبالو یکی از بهترین خوراکی های با طعم خوشمزه و مفید برای سلامتی است. با این حال، برخی از افراد از استفاده از ژلاتین برای تهیه مارمالاد خود خودداری می کنند. ژلاتین می تواند باعث ایجاد طعم و بافت خوب در مارمالاد شود، اما این روش برای افرادی که ترجیح می دهند از محصولات گیاهی استفاده کنند، مناسب نیست. در اینجا چند روش برای تهیه مارمالاد آلبالو بدون استفاده از ژلاتین را بررسی خواهیم کرد.
روش اول - استفاده از پودر پکتین
یک روش رایج برای تهیه مارمالاد آلبالو بدون استفاده از ژلاتین، استفاده از پودر پکتین است. پکتین یک ماده شبه ژلاتینی است که در اکثر میوه های سازنده مارمالاد وجود دارد. برای اینکه بتوانید مارمالاد بدون ژلاتین خود را تهیه کنید، می توانید به جای استفاده از ژلاتین، پودر پکتین را به آن اضافه کنید. برای هر کیلوگرم میوه، معمولا یک چهارم قاشق چای پودر پکتین کافی است.
روش دوم - استفاده از فرآورده های گیاهی
این یک روش دیگر برای تهیه مارمالاد آلبالو بدون استفاده از ژلاتین است. شما می توانید از محصولات گیاهی به عنوان جایگزین ژلاتین استفاده کنید. برای مثال، می توانید از دانه های چیا، پودر خوراکی ژلاتین آگار آگاریک، یا پودر عصاره گیاهی از گوارانا استفاده کنید. این مواد به کمک شیرین کننده، ترشی کننده و میوه های شکر، ضمن ایجاد طعم و ظاهر مناسب برای مارمالاد، به عنوان جایگزینی برای ژلاتین استفاده می شوند.
روش سوم - استفاده از چیا
فرآورده چیا یکی از روش های پرطرفداری برای جایگزینی ژلاتین است. چیا یک نوع بذر است که بعد از خوب شدن در آب، شبیه به ژل شبیه سازی می شود. بنابراین، به جای استفاده از ژلاتین، می توانید به مارمالاد آلبالو خود چیا اضافه کنید. هر قاشق چای چیا برای هر پیمانه آب کافی است.
به عنوان نتیجه، برای تهیه مارمالاد آلبالو بدون استفاده از ژلاتین، چندین روش وجود دارد. شما می توانید از پکتین، فرآورده های گیاهی و چیا به عنوان جایگزینی برای ژلاتین استفاده کنید و این شیرینی مفید و خوشمزه را بدون نگرانی از چربی و کالری زیاد، برای خود تهیه کنید.
ترفندهایی برای تهیه مارمالاد آلبالو بدون ژلاتین
در طی فصل تابستان، میوه های تازه و اسانسی را می توانید در دسترس داشته باشید و از آن برای تهیه مربا، مارمالاد و چاشنی های خانگی استفاده کنید. میوه آلبالو یکی از میوه های شیرین و خوشمزه است که می توان به راحتی به مواد غذایی خود اضافه کرد. اما برای تهیه مارمالاد آلبالو بدون استفاده از ژلاتین، ترفندهایی وجود دارد که به شما کمک می کنند تا مارمالادی بسیار لذیذ و عالی بسازید.
اولین ترفند برای تهیه مارمالاد آلبالو بدون ژلاتین، استفاده از پکتین میوه است. پکتین میوه یک ماده طبیعی است که در بسیاری از مواد غذایی مانند میوه ها، خشکبار و سبزیجات وجود دارد و برای محکم کردن سس و مارمالاد بکار می رود. شما می توانید برای تهیه مارمالاد آلبالو از پودر پکتین استفاده کنید. این پودر در فروشگاه های شیمیایی و فروشگاه های کامپیوتری قابل دسترس است.
ترفند بعدی، استفاده از آب نبات یا سرکه سفید برای افزایش اسیدیته مارمالاد است. اسیدیته مارمالاد به دلیل ویتامین C موجود در آلبالو و اسیدیته طبیعی آلبالو به وجود می آید. اما اگر قصد دارید مارمالاد آلبالو خود را بدون ژلاتین تهیه کنید، باید باز هم اسیدیته آن را بالا ببرید. این را می توان با استفاده از آب نبات یا سرکه سفید تأمین کرد.
بالا بردن دمای مارمالاد، از دیگر ترفندهای تهیه مارمالاد آلبالو بدون استفاده از ژلاتین است. اگر دمای مارمالاد را با استفاده از شعله متوسط تنظیم کنید، ممکن است مارمالاد شما به صورت مایع یا رقیق بیاید. بهتر است دمای آن را بیشتر کنید تا سیب زمینی های آلبالو به صورت کامل با هم ترکیب شوند و مارمالاد شما به تراکم و غلیظی کافی برسد.
به استفاده از مواد شیرین کننده طبیعی مانند عسل، شیره های میوه و شکر قهوه ای نیز می توانید روی بیافتید. این مواد غذایی نه تنها مارمالاد شما را شیرین تر می کنند، بلکه باعث می شوند تراکم آن بهبود یابد و همچنین قابلیت خاصی برای رنگ آن فراهم می کنند. همچنین، بهتر است با شکر قهوه ای کار نکنید چون ممکن است برای تهیه مارمالاد آلبالو از شکر سفید بهتر باشد.
با استفاده از این ترفندها، می توانید مارمالاد آلبالو لذیذ و طعم داری بدون ژلاتین تهیه کرده و از آن در صبحانه، نوشیدنی ها و دسر های خانگی خود لذت ببرید.
نکات مهم در تهیه مارمالاد آلبالو بدون ژلاتین
ایجاد یک صبحانه یا دسر خوشمزه با استفاده از مارمالاد آلبالو بدون ژلاتین نیاز به یک دستورالعمل دقیق دارد. در این مطلب، به برخی از نکات مهم و اساسی در تهیه مارمالاد آلبالو بدون ژلاتین می پردازیم تا به راحتی بتوانید به دستورالعمل اصلی اضافه کنید و حتی نکات خود را نیز به آن اضافه کنید.
برای تهیه مارمالاد آلبالو بدون ژلاتین، ابتدا باید آلبالوها را خالص کنید و برش دهید. بافت آلبالوی تازه بسیار زنده است ، پس لازم است هنگام خرد کردن ، از شفته یا چاقوی تیز استفاده کنید تا آن را به صورت یکنواخت و بدون پوستها یا هسته ها خرد کنید.
سپس، آلبالوها را در داخل قابلمه قرار داده و شیرینی مناسب را به آن ها اضافه کنید. می توانید شیرینی را به هر دلیل از شکر هم استفاده کنید ، اما اگر به دنبال یک گزینه اصالتی تر هستید ، می توانید از قند خام استفاده کنید.
پس از اضافه کردن شیرینی، قابلمه را روی حرارت متوسط بگذارید و به آرامی آب مرکباتی اضافه کنید. می توانید از لیمو ترش یا کشمش استفاده کنید.
پس از اضافه کردن آب مرکباتی، قابلمه را روی حرارت بالا قرار دهید و به جوش بیاورید. بعد از به جوش آمدن حرارت را کم کرده و محتویات را مخلوط کنید. اگر به دنبال بافتی رقیق و شفاف هستید ، از سرو شکن خالص استفاده کنید.
سپس، محتویات قابلمه را روی حرارت ملایمی قرار داده و بعد از گرفتن درجه مناسب، محتویات را به شکل عادلانه ای در برابر گرمای اتاق قرار دهید. پس از آن می توانید مارمالاد را در داخل ظروف تمیز شده با آب گرم ریخته و ظرف را درون یخچال قرار دهید تا بهترین طعم را به خودش بگیرد.