طرز تهیه فلافل بندری در خانه

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه فلافل بندری در خانه

فلافل یک غذای محبوب در خاورمیانه است که از نخود چیک پخته شده و با ادویه‌های مختلف همراه شده است. فلافل بندری نیز یک نوع فلافل است که در بندرعباس و بندر لنگه به صورت محلی تهیه می‌شود. اما در اینجا به توضیح طرز تهیه فلافل بندری در خانه پرداخته خواهد شد.

مواد لازم:

- نخود چیک شده یک پیمانه

- پیاز ریز شده یک عدد

- سیر ریز شده دو حبه

- جعفری ریز شده یک پیمانه

- روغن مایع دو قاشق غذاخوری

- نمک، فلفل سیاه، کمی زردچوبه، کمی پودر شوید و کمی کمون

طرز تهیه:

1. نخود چیک را شب قبل از تهیه فلافل در آب خیسانده و فراموش نکنید که آن را شسته و آب آن را خالی کنید.

2. نخود چیک خیس را در یک قابلمه با آب بپزید تا ظرفیت آن بیش شود. زمان پخت نخود چیک حدود 45 دقیقه است. بعد از پخت، آن را از روی حرارت برداشته و کمی خنک کنید.

3. پیاز را ریز کنید و در یک تابه با روغن داغ کنید تا نرم شود. سیر را هم به صورت ریز خرد کنید و به پیاز اضافه کنید. هر دو را با هم قاطی کنید تا کمی سرخ شوند.

4. بعد از سرخ شدن پیاز و سیر، جعفری را به آن‌ها اضافه کنید و به هم مخلوط کنید تا خوب کشش بگیرد.

5. نخود چیک پخته شده را در یک مخلوط‌کن یا همان بلندر ریخته و همراه با پیاز، سیر و جعفری، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر شوید و کمی کمون را به آن اضافه کرده و همه را در بلندر هم زده تا به صورت پوره‌ای باشد.

6. پوره فلافل را بردارید و آن را برای حدود یک ساعت در یخچال بگذارید تا خوب خنک شود.

7. یک تابه را داغ کرده و روغن مایع را به آن اضافه کنید. فلافل‌ها را به صورت گرد و اندازه مناسب در این تابه بریزید و در هر دو طرف آن را سرخ کرده تا به صورت زیبا باشد.

8. فلافل‌ها را باید با شومیز و خیار‌شور به همراه نوشیدنی‌های خوشمزه سرو کنید و با دوستان و خانواده لذت ببرید!

این فلافل‌ها می‌توانند به صورت سریع، سالم و خوشمزه در خانه تهیه شوند و یک بار تهیه شده، از آن به عنوان یک غذای خوشمزه به همراه نوشابه ها و سایر مواد مصرفی سرو خورد.



مواد لازم برای تهیه فلافل بندری

فلافل بندری یکی از بهترین و خوشمزه ترین غذاهای خیابانی جنوب ایران است که توسط بیشتر مردم اطراف خیابان‌ها و خیابان‌های شلوغ شهرهای بندری خریداری می‌شود. برای تهیه فلافل بندری، نیاز به چند ماده اولیه ساده دارید که در ادامه به توضیح آنها پرداخته خواهیم شد.

اولین ماده اولیه برای تهیه فلافل بندری، نخود پخته است. برای پختن نخود ، ابتدا نخود را برای حدود 6 ساعت در آب خیسان کرده تا مسائل گوارشی احتمالی کمتر شوند ، سپس آن را درون قابلمه قرار داده و آبی که همراه آن قرار گرفته است را تخلیه می‌کنیم و نخود را به همراه تنها 1 لیتر آب به مدت 50 تا 70 دقیقه بپزیدش.

دومین ماده اولیه برای تهیه فلافل بندری، پیاز است. برای تهیه فلافل بندری، پیاز را خیلی کوچک برای افرادی که دوست دارند عمومی این غذا را به کار بردید. باختیار شماست.

سومین ماده اولیه برای تهیه فلافل بندری، سیر آسیابی است. سیر آسیابی خوشبو و خوشمزه برای فلافل بندری به کار می‌رود. شما باید سیر را خرد کرده تا آن را آسیاب کنید تا ظروف دیگر نیز برای فیلتر شدن مستقیمی به پیاز و نخود و‌ مواد دیگر افزوده نشود.

چهارمین ماده اولیه برای تهیه فلافل بندری، زردچوبه است. برای ایجاد رنگ جذاب برای فلافل بندری و افزایش خوشمزه بودن آن، زردچوبه به عنوان یکی از اصلی ترین مواد آن استفاده می‌شود.

پنجمین ماده اولیه برای تهیه فلافل بندری، جعفری است. جعفری ، یکی دیگر از مواد غذایی مورد نیاز برای تهیه فلافل بندری است. بعضی از مردم علاوه بر جعفرو، پیاز رنده نیز به فلافل اضافه می‌کنند.

بنابراین برای تهیه فلافل بندری، مواد اصلی شامل نخود، پیاز، سیر آسیابی، زردچوبه و جعفری هستند. با توجه به سلیقه شما می‌توانید همچنین انواع گیاهان خشک دیگری مانند ریحان و مرزه را به فلافل خود اضافه کنید تا طعم و مزه خاص خود به غذا اضافه شود.



روش تهیه فلافل بندری در خانه

- فلافل بندری از پرطرفدارترین غذاهای شمال کشورمان است که توسط همه علاقه‌مندان به این غذا با علاقه تهیه و مطمئناً شما هم از طعم آن لذت خواهید برد.

- برای پخت فلافل بندری ابتدا باید لوبیا چیتی را بدون پوست ریخته و در آب خیسانده و به مدت حداقل ۸ ساعت صبر کنید تا لوبیا به خوبی بپزد.

- سپس این لوبیا را در یک ظرف بزرگ ریخته، به همراه نعنا و پیاز رنده شده، نمک، زیره و کمی آب خمیری تهیه شده از آب و آرد مخلوط کرده و در یخچال حداقل تا ۲۰ دقیقه نگهداری کنید.

- سپس به داخل مخلوط تهیه شده، آویشن خشکی، دانه‌های آفتاب‌گردان، برگ ریحان ریز شده و ۴ استکان آرد سفید را اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید تا ترکیبی یکدست درست کنید.

- حالا نوبت به پخت فلافل دارید. باید حوله را به قطری حدود ۱۰ تا ۱۵ سانتی متر برش دهیم و به صورت قلمی شكل دهيم. سپس درون روغن گرم كنيد و وقتي

- روغن كاملاً گرم شد به صورت خميري‌ها درون‌ آن روان سرو كنيد.

- فلافل‌ها را به مدت ۳ تا ۴ دقیقه بپزید تا به نرمی و طعم دلخواه شما برسد.

- فلافل‌ها را با یک عدد نونِ تازه سرو کرده و با سس یا پنیر پیتزا تزیین کنید تا طعمی لذیذ به غذایتان ببخشد.

- این ترکیب به دلیل خواص ویژه‌ای که دارد، به نمایندگی از غذاهای مرغوب و شایسته برای هر کاری است که می‌خواهید انجام دهید.



راهنمای نوعی پخت فلافل با دستگاه فریتر

فلافل یکی از محبوب‌ترین غذاهای خاورمیانه است که متأسفانه به خاطر روش پخت سنتی آن، در بسیاری از موارد چرب و سنگین می‌شود. با استفاده از دستگاه فریتر، می‌توانید فلافلی خوشمزه و سبک‌تر بپزید. در ادامه، گام‌های برنامه‌ریزی و پخت فلافل با دستگاه فریتر را بررسی خواهیم کرد.

قبل از شروع به پخت فلافل با دستگاه فریتر، از اصولی که باید در نظر گرفتند اطمینان حاصل کنید. از جمله این اصول، این است که مواد تشکیل‌دهنده فلافل باید خوب آسیاب شوند تا به خوبی پخته شوند. همچنین، نمی‌توانید به جای روغن خام از روغن بهداشتی استفاده کنید.

بعد از آماده کردن مواد لازم شامل نخود بدون پوست، پیاز، سیر، زردچوبه، کمون و ادویه‌جات زیره، می‌توانید در دستگاه فریتر برای پخت فلافل استفاده کنید. برای این‌کار، می‌توانید به زیره و کمی سیر و پیاز اضافه کرده و آن را در دستگاه فریتر پخت کنید. در این مرحله، چند دقیقه صبر کنید تا فلافل‌های شما کاملاً پخته شوند. سپس، آنها را با سبزیجات و به روش سنتی آماده شده، تزئین کنید.

با توجه به اینکه روغن خام در طبخ فلافل با دستگاه فریتر استفاده نمی‌شود، می‌توانید این فلافل را هم به عنوان یکی از شیرینی‌های سالم و خوشمزه خود، در خانواده و دوستان خود معرفی کنید.



آماده سازی اولیه حبوبات

آماده‌سازی اولیه حبوبات، شامل یک سری فرآیندهای پیش‌تهیه و پخت با هدف پاک‌سازی، نرم‌کردن و همچنین افزایش قابلیت هضم این دسته از غذاهای خشک و چرب بوده که در بسیاری از سفره‌های ایرانیان قرار دارند. در این راستا، با هدف پاک‌سازی حبوبات، آنها را مدتی به‌صورت خیسانده و سپس مجدداً با آب شسته می‌شود تا شلاق‌های شستشو این مواد را پاک کند.

در مرحله بعد، بهتر است حبوبات را در آب جوش بگذارید تا نرم‌شوند، بدین‌ترتیب، زمان پخت آنها کوتاه‌تر خواهد شد. لازم به ذکر است که برخی از انواع حبوبات می‌توانند حتی بدون نیاز به خیساندن و پیش‌پخت هم به آب‌پز سفره افزوده شوند. پس از نرم‌شدن حبوبات، بهتر است از روی آتش آخرین قطره آب آنها را تحمل کرده و به مدت چند دقیقه در حرارت پایین داغ کنید، تا خشک شوند و آماده پخت باشند.

روش پخت حبوبات هم بسته به نوع آن متفاوت است. برخی از حبوبات لازم است به صورت مخلوط با دیگر مواد به شکل کوفته، آش یا خوراک تهیه شوند. در برخی دیگر از حبوبات مانند نخود، لوبیا و عدس می‌توان به‌صورت سالاد، خورشت یا همراه غذا سرو کرد.

در رکن پخت، لازم است حبوبات به مدت کافی در آب جوش قرار داده و همچنین در هنگام پخت، نوسانات حرارتی را کنترل کرده تا حبوبات بدرستی پخته شوند و به‌خوبی هضم شوند. استفاده از زمان مناسب پخت در آشپزی، بسیار مهم است و به همین خاطر حبوبات باید به گونه‌ای پخته شوند که هم دچار خروجی نشوند و هم ماده‌ی غذایی موجود در آن به‌خوبی هضم شود.



خلال کردن حبوبات

خلال کردن حبوبات به عملیاتی گفته می شود که در آن برای حذف پوسته و پوشش خارجی حبوبات، آن ها را با چنگالی یا دستگاه خاص خلال می کنند. این عملیات قبل از پخت حبوبات انجام می شود تا به راحتی به داخل آن نفوذ شود و همچنین زمان پخت آن را کوتاه تر کند.

خلال کردن حبوبات باعث کاهش زمان پخت حبوبات می شود و از افت باروری حبوبات نیز جلوگیری می کند. همچنین با کاهش زمان پخت، مقدار مصرف گاز و انرژی نیز به طور قابل توجهی کاهش می یابد.

برای خلال کردن حبوبات، می توان از دستگاه های خاصی که با استفاده از اصول نیروی باد، داده یا غیره، پوسته حبوبات را از آن جدا می کنند، استفاده کرد. البته نکته مهم در خلال کردن حبوبات این است که فشاری که بر حبوبات اعمال می شود، باید کافی ولی نه اغراقی باشد تا پوسته حبوبات روغنی یا محتوی چسبندگی زیادی را نگه دارد.

به طور کلی خلال کردن حبوبات یک عملیات ساده ولی مهم در فرآیند پخت حبوبات محسوب می شود که در نهایت باعث بهبود کیفیت حبوبات و صرفه جویی در مصرف انرژی می شود.



ترکیب دیگر مواد

ترکیب دیگر مواد یعنی استفاده از دو یا چند ماده مختلف با هم به منظور تولید محصولاتی با ویژگی های جدید و افزایش کارایی و کیفیت آنها. این ترکیب می تواند در صنایع مختلفی از جمله صنایع غذایی، دارویی، نساجی و ... استفاده شود.

یکی از موارد مهم در ترکیب دیگر مواد، ترکیب مواد غذایی است. در صنایع غذایی می توان با ترکیب دو یا چند ماده غذایی با هم، محصولاتی با ویژگی های جدید و بهتر تولید کرد. برای مثال، ترکیب شیرینی با شکلات یا نارگیل، ترکیب آجیل ها با مغز و ادویه ها و ترکیب انواع سبزیجات با هم، می تواند محصولات خوشمزه و با کیفیتی را تولید کند.

در صنایع دارویی نیز ترکیب دیگر مواد برای تولید داروهایی با ویژگی های جدید و اثربخشی بالاتر مورد استفاده قرار می گیرد. برای مثال، ترکیب دو یا چند مواد دارویی مختلف می تواند باعث افزایش تاثیر آنها در درمان بیماری ها شود.

در صنایع نساجی نیز ترکیب دیگر مواد برای تولید پارچه ها و فرش های با ویژگی های جدید و بهتر مورد استفاده قرار می گیرد. ترکیب دو نوع الیاف مختلف مانند پنبه و پلی استر، می تواند باعث افزایش کیفیت پارچه ها یا فرش ها شود.

بنابراین، ترکیب دیگر مواد به عنوان یک روش مطرح و مورد استفاده در صنایع مختلف برای تولید محصولات با ویژگی های جدید و بهتر، از اهمیت بسیاری برخوردار است.