طرز تهیه عدس پلو با گوشت و کشمش

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه عدس پلو با گوشت و کشمش

برای تهیه عدس پلو با گوشت و کشمش، ابتدا باید عدس را با آب به مدت حدود ۲۰-۳۰ دقیقه آبکشی کرده و سپس در حد مایعات کاملا ریخته و برای پخت در قابلمه قرار داد. همچنین باید گوشت چرخ کرده را با کمی روغن و پیاز تفت داده و به آن نمک و فلفل اضافه کنید.

در مرحله بعدی، باید برنج را به همراه یک پیاز خرد شده و کمی روغن در قابلمه به مدت حدود ۵ دقیقه سرخ کنید تا کمی شفاف شود. سپس باید به آن کشمش، آب، نمک و فلفل اضافه کنید و برای حدود ۲-۳ دقیقه برای جلوگیری از چسبیدن یا سوختن آن، همراه با غلظت دهنده غذا باقی بماند.

در بعدی، باید عدس پخته شده را به همراه گوشت و به مرحله اصلی همراه با تخم مرغ، زعفران، نمک و فلفل، اضافه کنید. همه این مواد را با هم مخلوط کرده و به مدت حدود ۴۵ دقیقه روی روغن به مدت بیشترین حرارت پخته کنید تا برنج کاملا پخته شود و گوشت و عدس همچنان ظریف و طرفدارانش را به سمت خود جذب کند.

در پایان، برای تزیین نه تنها عدس پلو بلکه پلو در حدود ۵ دقیقه به مدت ۵ دقیقه با حرارت پائین درون قابلمه باقی بماند تا بوی خاص دهنده غذا به همراه یک دست پیاز سرخ شده و کشمش سرخ شده سرو شود. این یکی از بهترین غذاهای خانگی ایرانی است که در همه از لحاظ کالری و ضدهای سالم توصیه می شود.



طرز تهیه عدس پلو با گوشت و کشمش

طرز تهیه عدس پلو با گوشت و کشمش یکی از پرطرفدارترین غذاهای ایرانی است. عدس پلو با گوشت و کشمش یک غذای سنتی و محبوب در جشن‌ها، مراسمات و خانه‌های ایرانی است. این غذا به صورتی تهیه می‌شود که رژیم غذایی کم کالری و نیز مشتمل بر کربوهیدرات است. برای تهیه این غذا به چند مرحله احتیاج داریم.

مرحله اول تهیه برنج است. باید برنج را با آب سرد برای مدتی خیس کنید. سپس برنج را در حد مطلوبی پخته و در صورتی که مایل به هر دوخت هستید، بهتر است دردستگاه ریخته‌گر یا کره بگذارید تا کاملاً پخته شود.

مرحله دوم تهیه مواد اصلی است. برای روشن شدن گوشت، آن را به همراه پیاز در تابه‌ای گرم سرخ کنید. سپس به مواد اصلی که شامل لوبیا چیتی، پیاز و سیر، عدس می‌شود، اضافه کنید. مواد را به مدت پنج الی ده دقیقه بدون روی کردن در حرارت ملایم قرار دهید.

مرحله سوم استفاده از کشمش و افزودن آن به غذاست. کشمش را بعد از خیس کردن و نرم شدن آن به مواد دیگری که در تابه قرار دارد، اضافه کنید. سپس به مواد دیگری که شامل گوشت، عدس، لوبیا چیتی و پیاز می‌شود، برای نیم ساعت حرارت دهید تا مواد گوشت و عدس پخته شود.

در نهایت، می توانید عدس پلو با گوشت و کشمش شیرین و خوش طعم را بر روی بشقاب محکم بیاورید و با سبزیجات تزیین کنید. این غذا با یک سالاد خوشمزه و سبز می‌تواند بهترین غذایی باشد که می‌توانید در سفره خانوادگی خود قرار دهید.



راهنمای تهیه عدس پلو با گوشت و کشمش

تهیه عدس پلو با گوشت و کشمش یکی از انواع پلوهای معروف و سنتی ایران است که در بسیاری از مناطق کشورمان مورد استفاده قرار می گیرد. عدس به عنوان ماده اصلی این غذا به راحتی در دسترس بوده و ابتدا باید آن را بشوئید و به مدت چند ساعت بخیسانید تا برای پختن آماده شود.

سپس در یک قابلمه گوشت خود را با پیاز و ادویه جات مرغوب به مدتی تفت دهید تا رنگش طلایی شود. پس از اینکه گوشت با رنگ طلایی شده، آن را از قابلمه بردارید و این بار پیاز شده را به همراه روغن در قابلمه تفت دهید تا طلایی شود. بعد از این، عدس را به همراه دو برابر حجم آب در قابلمه بریزید و آن را بر روی حرارت متوسط قرار دهید تا عدس پخته شود.

پس از آن کشمش را به صورت جداگانه به مدت چند دقیقه در آب خیسانید تا نرم شود و سپس آن را درون قابلمه ای با روغن تفت داده و استفاده کنید. در ادامه، گوشت را به عدس اضافه کرده و هم به همراه آن را بر روی حرارت ملایمی قرار دهید تا به صورت کاملا مخلوط شوند و از حدسیه کافی برخوردار باشند.

در نهایت، می توانید این غذای خوشمزه را با واقعی پلو، نون تازه و سبزیجات تزئین کرده و سرو کنید. این غذا دارای مزه شیرین خوشمزه و عطری خوشبوی است که باعث شده است که به عنوان یکی از پرمصرف ترین غذاهای ایرانی انتخاب شود.



نکات مهم در تهیه عدس پلو با گوشت و کشمش

تهیه عدس پلو با گوشت و کشمش یکی از غذاهایی است که معمولا در جشن‌های خانوادگی و مهمانی‌های عروسی سرو می‌شود و طعم خوشی دارد. برای تهیه این غذا باید ابتدا پایه آن یعنی عدس به همراه لوبیا پلک و پیاز را ریخته و با کمی زرده تفت داده شود تا طعم و مزه آن بیشتر شود و سپس با آرد و گوجه‌فرنگی خام پخته شده، به صورت ظرف‌های جداگانه به سمت خود را نشان می‌دهد.

سپس باید به تهیه مزه‌ای که باعث خوشمزه بودن این غذا می‌شود، پرداخت. در اینجا گوشت به صورت ربات‌خورده و در حالتی که همراه با پیاز، زعفران و ادویه‌های گوناگون مارینه شده، به مدت ۲۰ دقیقه در حرارت متوسط پخته می‌شود. هنگام پخته شدن گوشت، کشمش هم به صورت تفت داده شده به آن اضافه می‌شود تا طعم خاص و شیرینی به غذا ببخشد.

سپس شروع به تلفیق پایه عدس با مزه گوشت و کشمش می‌شود. در ابتدا، عدس و لوبیا با طعمی از دارچین، هل، زعفران و سودا پیاز نیز به آن اضافه می‌شود. سپس، مزه‌ی گوشت و کشمش نیز برای تلفیق با پایه عدس و لوبیا به آن اضافه می‌شود. پس از ترکیب آن‌ها، به مدت ۴۵ دقیقه در حرارت بالا پخته می‌شود.

در انتها باید به همراه کیک‌ها، غذاهای بهاره‌ی دیگر، سالاد و دسر‌هایی همراه با مخلوط آب‌گیری که به عنوان سرویس غذا سرو می‌شود، به میز مهمانی می‌رسد. به عنوان یکی از مهمترین نکات برای تهیه عدس پلو با گوشت و کشمش باید به داشتن آرایش خوب برای آن توجه کنید، زیرا این مزه‌ی دلچسب همیشه به همراه ظاهر خوب شما به میز مهمانی می‌رسد.



آموزش تهیه عدس پلو با گوشت و کشمش

آموزش تهیه عدس پلو با گوشت و کشمش یکی از غذاهای سنتی و پرطرفدار در ایران است. این غذا از ترکیب عدس، گوشت و کشمش تشکیل می‌شود و دارای مزه و طعمی بسیار فوق‌العاده است. در ادامه به توضیح مراحل تهیه این غذا می‌پردازیم.

مواد لازم برای تهیه عدس پلو با گوشت و کشمش عبارتند از: یک پیمانه عدس، 400 گرم گوشت چرخ کرده، یک پیمانه برنج، یک پیمانه کشمش، یک عدد پیاز، سه قاشق غذاخوری روغن، نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین.

ابتدا عدس را در آب مدت یک ساعت خیس کنید، سپس آن را با آب داغ بپزید تا نیم‌پخته شود. در کنار این کار، پیاز را خرد کرده و در روغن تفت دهید تا طلایی شود. سپس گوشت را به آن اضافه کرده و با هم تفت دهید تا گوشت رنگش مایل به قهوه‌ای شود.

بعد از آن، کشمش را به همراه گوشت و پیاز اضافه کنید و به مدت چند دقیقه تفت دهید. در مرحله بعد، برنج را نخورده کنید و در کنار آن، آب را به مقدار دو پیمانه برای هر پیمانه برنج، به جوش بیاورید. سپس برنج را به آب اضافه کرده و به مدت 10 دقیقه با حرارت کم پخت دهید.

در پایان، عدس را به مواد قبلی اضافه کرده و با فلفل، نمک، زردچوبه و دارچین طعم دهی کنید. دمای محیط را روی حرارت پایین قرار داده و غذا را برای حداقل 30 دقیقه پخت دهید تا همه مواد با هم آمیخته شوند. سپس آماده سرو شدن است. این غذا را می‌توان با ماست یا سالاد سرو کرد و به بادام و یا سیر سرخ شده تزیین کرد. این غذا علاوه بر خواص مغذی بالایی که دارد، غذای مناسبی برای برگزاری انواع جشن‌ها و مهمانی‌ها است.



رسپی عدس پلو با گوشت و کشمش

رسپی عدس پلو با گوشت و کشمش یکی از غذاهایی است که در هر خانه‌ای پیدا می‌شود و در عین سادگی، طعم فوق العاده‌ای دارد. این غذا از شامل گوشت چرخ کرده، عدس، برنج، کشمش، پیاز، روغن و ادویه‌هایی مثل زردچوبه، فلفل سیاه، دارچین و نمک تشکیل شده است.

ابتدا باید عدس را که پیش از این شسته شده، در دو برابر حجم آن با آب سرد می‌پزیم تا به نرمی برسد. در این میان باید توجه داشت که عدس باید خیلی کاملا پخته شود تا اگر در پلو هم بگنجد، نرم و روان باشد. به موقع برنج را نیز شسته و برای خود در یک انبار آب پیش پخته می‌کنیم.

حال به تهیه حشم رسیده‌ایم. برای این کار، پیاز را ریز خرد کرده و در همراه گوشت، با روغن صاف یکجا در تابه می‌پزیم تا گوشت رنگ شلخی خود را از دست دهد. سپس به گوشت و پیاز ادویه‌ها و نمک را اضافه می‌کنیم و با ورق دادن چند بار با لیوان آب مخلوط می‌کنیم. حال به این کار می‌پردازیم که برنج و عدس را با مرکباتی همچون زردچوبه و فلفل سیاه به خوبی تفت داده و در نهایت با حشم خود مخلوط کرده و بهمراه کشمش سرو می‌کنیم.

در نتیجه، رسپی عدس پلو با گوشت و کشمش یک سفره هفت سینی متفاوت و شادابی است که با طعم و رنگی که دارد به هرکسی که سرو کرده، شادی و خوش بینی می‌بخشد. این غذا را می‌توان با سبزیجات طرف کرده و لواشک و همچنین ماست سفید همراه کرد و در نتیجه یک غذای کامل و خوشمزه و همراه با طعم‌های متفاوت تهیه خواهد شد.



مواد لازم برای تهیه عدس پلو با گوشت و کشمش

برای تهیه عدس پلو با گوشت و کشمش، نیاز به مواد زیر دارید:

- عدس: برای تهیه این پلو باید از عدس استفاده کنید. بهتر است از عدس قرمز یا سبز استفاده کنید.

- گوشت: برای تهیه عدس پلو با گوشت، نیاز به گوشت قرمز یا مرغ دارید. گوشت را به تکه های کوچک خرد کنید و برای مدتی قبل از پختن، در یک مخلوط قارچ و زردچوبه قرار دهید تا مزه خوبی به آن بدهد.

- سبزیجات: برای تهیه عدس پلو نیاز به سبزیجات مختلف مانند پیاز، سیر، گشنیز، تره فرنگی و ... است. تخم مرغ هم می تواند از سبزیجات این پلو باشد.

- کشمش: برای تهیه این پلو نیاز به کشمش خشک دارید. بهتر است از کشمش پرورده استفاده کنید.

- ادویه جات: برای افزودن مزه و عطر به عدس پلو با گوشت و کشمش، بهتر است ادویه جات مختلف استفاده کنید. ادویه هایی مانند زرشک، زعفران، پیازچه، دارچین، فلفل سیاه و ... به پلو مزه خوبی می دهند.

- روغن و نمک: برای پختن عدس پلو با گوشت و کشمش نیاز به روغن و نمک دارید. بهتر است از روغن نباتی استفاده کنید و نمک را به میزان لازم اضافه کنید.

از مواد گفته شده، می توانید با دنبال کردن روش های پخت متفاوت، غذای خوشمزه و سرشار از مزه تهیه کنید.