طرز تهیه عدس پلو با گوشت قلقلی و کشمش

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه عدس پلو با گوشت قلقلی و کشمش

طرز تهیه عدس پلو با گوشت قلقلی و کشمش یکی از غذاهای محبوب ایرانیان است که از انواع غذاهای پلویی می‌باشد. این پلو با عدس نیمه پخته و گوشت قلقلی هرسیده و کشمش سرخ شده تهیه می‌شود.

برای تهیه این پلو، در ابتدا عدس را بر روی شعله ملایم بپزید تا در حدی نیم پخته شود و سپس آن را آبکشی کنید. سپس در یک قابلمه با روغن تفت داده شده، با پیاز رنده شده و سیر، زردچوبه، پودر دارچین و زنجبیل تفت دهید تا پیاز به رنگ طلایی درآید و عطر زیبایی به غذا ببخشد. سپس گوشت قلقلی هرسیده شده را به آن اضافه کرده و همه را با هم تفت دهید.

در مرحله بعد، عدس نیم‌پخته را با چند قاشق آب به قابلمه اضافه کرده و آن را به مدت 20 دقیقه روی حرارت کم بپزید تا عدس کاملاً پخته شود. سپس به آن کمی نمک و فلفل اضافه کرده و با هم مخلوط کنید.

در مرحله آخر، کشمش را به شکلی که مرغوب بوده و البته قرمز و سرخ شده است، با روغن سرخ کن و اضافه کنید. حالا پلو را بر روی حرارتی کم تحت تأثیر یک فاصله زیر قابلمه، به مدت 10 دقیقه دم میدهیم تا به طور متوسط بپزد.

بعد از آن، پلو را با کشمش و دانه‌های تخم مرغی که کمی تفت داده شده‌اند، تزئین کنید و آماده سرو در میز باشید. این پلو در سایه یک روغنی خمیری، مثل کته، لواش یا نون تبریزی همراه با یک پیمانه ماست به عنوان پیش غذا سرو می‌شود، و می‌تواند در وعده‌های شام و نهارشما و خانواده شما تنوع بخش خواهد بود.



راهنمایی گام به گام در تهیه عدس پلو با گوشت قلقلی و کشمش

تهیه عدس پلو با گوشت قلقلی و کشمش یکی از غذاهای خوشمزه و سنتی ایرانی است. پخت و طعم دلچسب این غذا باعث شده است که در ایام استقبال از مهمانان و روزهای خاص در خانه ها سرو شود. در ادامه گام به گام به بیان نحوه تهیه این غذا پرداخته شده است.

گام اول: مواد لازم را آماده کنید. برای تهیه عدس پلو با گوشت قلقلی و کشمش، عدس، برنج، گوشت قلقلی، پیاز، روغن، زعفران، نمک، فلفل سیاه، آب و کشمش به تعداد لازم نیاز است.

گام دوم: عدس را به مدت یک ساعت در آب خیسانده و بعد آن را روی حرارت قرار دهید و بگذارید بپزد.

گام سوم: پیاز را خرد کنید و در روغن تفت دهید و سپس گوشت قلقلی را همراه با زعفران، فلفل سیاه و نمک به آن اضافه کنید و بگذارید کاملاً پخته شود.

گام چهارم: برنج را بشویید و به همراه یک لیتر آب در دیگ بزرگی قرار دهید و بگذارید بجوشد.

گام پنجم: بعد از جوشیدن برنج، آب را تخلیه کرده و برنج را به همراه عدس و گوشت قلقلی روی حرارت قرار دهید تا بخارپز شود.

گام ششم: در انتها کشمش را به کمک آب گرم شسته و به همراه مقداری روغن، زرشک و سرخ کردن آن نیز اضافه و به عدس‌پلو اضافه کنید.

در نهایت، عدس پلو با گوشت قلقلی و کشمش آماده است و می‌توانید آن را با سبزیجات تازه و ماست سفید سرو کنید.



مواد لازم برای تهیه عدس پلو با گوشت قلقلی و کشمش

برای تهیه عدس پلو با گوشت قلقلی و کشمش به موادی از قبیل عدس، گوشت قلقلی، برنج، پیاز، روغن، زرشک، کشمش، نمک، فلفل سیاه و آب نیاز داریم.

ابتدا باید عدس را برای مدت چند ساعت به‌صورت خورده شده در آب قرار دهیم تا نرم شود. سپس مقداری روغن در کاسه‌ای جداگانه ریخته، پیاز را خرد کرده و در آن تفت می‌دهیم تا سبک شود. در ادامه گوشت قلقلی را نیز به پیاز اضافه کرده و به‌مدت چند دقیقه دیگر تفت می‌دهیم.

سپس برنج را با آب برای مدت ۳۰ دقیقه خیس می‌کنیم. در دیگ دیگر، زرشک را ریخته و قلیان می‌دهیم تا مقداری خشک شود. پس از آماده شدن روغن و پیاز، گوشت قلقلی، کشمش و عدس را به آن اضافه کرده و با تفت دادن به همراه نمک و فلفل سیاه مخلوط می‌کنیم. سپس برنج را به آن اضافه کرده و بفرماییم.

بعد از اینکه برنج با حرارت بالا همراه با آبی که خیس شده است، نرم شد، آماده می‌شود. در ادامه باید مقداری آب به دیگ دیگر ریخته، آن را روی حرارت یک سوم قرار داده و در آن کشمش و زرشک را اضافه کرده و داغ سرو می‌کنیم.

پس از اینکه عدس پلو روی بشقاب‌ها آماده شد، باید زرشک و کشمش داغ روی بشقاب عدس پلو ریخته شود. با این کار مزه شیرین زرشک و کشمش، مزه نرمی عدس پلو را افزایش می‌دهد. این غذای سنتی ایرانی با فواید بسیاری همراه است و در سفره‌های خانوادگی و روزهای عیدی مصرف می‌شود.



نحوه پخت گوشت قلقلی برای استفاده در عدس پلو

با پخت گوشت قلقلی برای استفاده در عدس پلو، یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار می‌توانید بپزید. جهت پخت بهتر این گوشت، باید از قسمت خاصی از گوشت استفاده کنید که عمدتا از قسمت شانه و بازو تهیه می‌شود. قطعات گوشت را بعد از شستشو و خشک کردن، به اندازه‌ی مورد نیاز برش دهید. همچنین می‌توانید از داخل اندام‌های داخلی این گوشت هم استفاده کنید، که در مقایسه با بقیه قسمت‌ها، طعم و مزه بهتر و شیرینی بیشتری دارند.

در مرحله بعد، بهتر است گوشت را در آب جوش و سرخ کنید تا غلظت خون آن از بین برود و گوشت نرم و آماده استفاده شود. اما همچنین می‌توانید از قبل این کار را انجام دهید و گوشت را به صورت فریز شده تهیه کنید. در این صورت قبل از آغاز پخت، باید گوشت را به دمای اتاق دارای رطوبت بسیار کم، تا حداقل نیم ساعت در معرض هوای خارج از یخچال قرار دهید.

به هنگام پخت گوشت قلقلی، می‌توانید از انواع مختلف ادویه‌ها استفاده کنید تا به طعم و مزه غذا رنگ و لذیذی بیشتری بدهید. به همین منظور می‌توان به استفاده از زنجبیل، فلفل سیاه، دارچین، پیاز و سیر اشاره کرد. پس از این که گوشت برای مدت کافی در آب قرار گرفت ابتدا آب آن را ریخته و در قابلمه‌ای با کمی روغن تفت دهید، سپس با افزودن ادویه‌های مشخص شده، به مدت چند دقیقه دیگر آن‌ها را با هم تفت دهید. در این مرحله می‌توانید به دلخواه طعم و نمک روی گوشت را تنظیم کنید و آن را با قهوه‌جوش با دمای مناسب، به مدت حداقل سه ساعت پخت کنید تا تهیه کنید. به این ترتیب گوشت شما برای استفاده در عدس پلو آماده و با طعم و مزه شیرین و خوشمزه است.



نحوه پخت عدس برای تهیه پلو

برای تهیه پلوی عدس، اولین و مهمترین مرحله آماده سازی عدس است. برای پخت عدس، ابتدا باید عدس را با آب داغ برای حداقل یک ساعت خیساند تا عدس به دلیل حجم زیاد خود و داشتن پوست سخت، نرم شود و در زمان پخت نیز، برای رسیدن به نرمی کامل، زمان کمتری نیاز باشد.

بعد از این مرحله، باید عدس را برای پخت در دستگاه فشارپز قرار دهید. در صورتی که دستگاه فشارپز ندارید، می توانید عدس را در ظرف مناسب قرار داده و زیر آب جوش به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه پخت کنید.

بعد از پخت عدس، می توانید به عنوان تزئین پلو، پیاز را به ریزی خرد کنید و در روغن نازکی سرخ کنید. در مرحله بعدی، به منظور تهیه شیرینی پلو، شکر یا عسل به طعم دلخواهتان را به پیاز سرخ شده اضافه کنید و قابلمه را بر روی حرارت برای حداکثر ۲۰ دقیقه روی حرارت بگذارید تا پیاز و شکر یا عسل بهم بپیوندند و شیرینی کافی را به پلو ببخشند.

در مرحله بعدی، باید برای نگهداری از عدس پخته شده، برگه یا روغن گریس کاغذ را در قابلمه قرار دهید تا عدس از ظاهر سرخی و دگرگونی در بیاید. بعد از آن، عدس پخته شده را به همراه پیاز شیرین و روغن نازکی که در مرحله قبل تهیه کرده اید، به قابلمه خود اضافه کنید و به آرامی و با توجه به متناسب بودن مواد، همه را با هم مخلوط کنید.

در مرحله بعدی، مقداری از نمک به مقدار دلخواهتان را به عدس پخته شده اضافه کنید و با حرکات آرام ورز، زمانی که نمک کاملا در میان عدس توزیع شده، قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا پلوتان بپزد. بهتر است در طول این مرحله، قابلمه را به صورت له نکنید تا پلو شکسته نشود و دیگر مواد آن، خراب نشوند. با این کار، پلوی شما آماده سرو در میز می باشد.



راهنمایی در تهیه سس عدس پلو با کشمش

سس عدس پلو با کشمش یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است. این غذا با داشتن مواد تغذیه‌ای مثل عدس، برنج، کشمش و ادویه‌ها، سرشار از پروتئین و فیبر است و برای غذای شبانه خانواده‌های ایرانی بسیار مناسب است. اما تهیه سس این غذا ممکن است برای برخی افراد چالش‌برانگیز باشد، به همین دلیل در این مقاله به راهنمایی در تهیه سس عدس پلو با کشمش پرداخته‌ایم.

ابتدا برای تهیه سس عدس پلو با کشمش، مظبوط‌تر است که از روغن نباتی استفاده کنید. در کمی روغن نباتی پیاز را تفت دهید تا طلایی شود. در این مرحله بهتر است برای تهیه سس از پیاز چرخ کرده استفاده نشود چراکه طعم و بوی طبیعی پیاز به غذا انتقال پیدا می‌کند.

سپس به پیاز تفت داده شده، گوجه فرنگی تفت داده شده را اضافه کنید و حدود 5 دقیقه تفت دهید. در این مرحله می‌توانید ادویه‌های دلخواهتان مثل زردچوبه، فلفل سیاه، زیره، دارچین و کمی نمک اضافه کنید.

در مرحله بعد باید عدس خشک را به سس اضافه کنید و حدود ۱۰ دقیقه همراه با هم بپزید تا عدس نرم شود. در این مرحله می‌توانید آب را اضافه کنید اما توجه داشته باشید که سس روانی نداشته باشد.

در پایان، کشمش خشک را به سس اضافه کنید تا غلظت سس بیشتر شود و حرارت را کم کرده و به مدت ۵ دقیقه همراه با هم بپزید. سس عدس پلو با کشمش آماده خوردن است و می‌توانید از آن به عنوان نوشیدنی جانبی با غذای مورد علاقه‌تان استفاده کنید.



تزئین عدس پلو با گلاب و آفتابگردان

تزئین غذاها به شکلی زیبا و طبیعی، که از موادی مانند گلاب و آفتابگردان استفاده می‌شود، یکی از روش‌های پرطرفدار در جشن‌ها و مراسم خانوادگی است. یکی از این غذاهای زیبا و خوشمزه، عدس پلو است که با استفاده از برخی از مواد تزئینی در دستور پخت آن، ظاهر آن را زیبا تر و جذاب تر می کند.

یکی از موادی که برای تزئین عدس پلو استفاده می‌شود، گلاب است. گلاب عطری طبیعی است که از گل‌های معطر مانند گل رز تهیه می‌شود. برای تزئین عدس پلو، یک قاشق غذاخوری از گلاب را درون ظرفی ریخته و آن را روی عدس پلو بریزید. این عمل باعث تازگی بیشتر غذا می شود و عطر خوشبویی به عدس پلو می بخشد.

از دیگر موادی که برای تزئین عدس پلو استفاده می‌شود، آفتابگردان است. آفتابگردان یک میوه خشک با پوست کری اما با مزه خوشمزه و شیرین است. برای استفاده از آن، باید آن را خرد کنید تا دانه‌های آن که درون پوست خارجی قرار دارند، همگی بروز رسانی شوند. سپس دانه های آفتابگردان روی عدس پلو افزوده شود. این کار باعث افزایش مزه نهایی عدس پلو می‌شود و ظاهری جذاب و فوق العاده ایجاد می‌کند.

به راحتی، با استفاده از این روش، می‌توانید غذای خود را زینت بخشید و به اشتهای خود و دیگران آسان تر دهید. به کمک مواد مختلف، هر غذایی را زینت بخشید و از آن طراوت و طراوت بیشتری برای همه لذت ببرید.