طرز تهیه شیرینی نخودچی خانگی با دستوری ساده و خوشمزه

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه شیرینی نخودچی خانگی با دستوری ساده و خوشمزه

شیرینی نخودچی خانگی یکی از شیرینی های بسیار خوشمزه و محبوب در کشور ما است. این شیرینی اصیل ایرانی با مزه و طعم متفاوت خودش، به عنوان دسری سنتی خانوادگی در بسیاری از مناطق کشور ما مورد استفاده و تهیه قرار می گیرد.

طرز تهیه شیرینی نخودچی خانگی نیز بسیار ساده است. ابتدا باید نخودچی را خیسانده و پس از گذشت چند ساعت، آن را در دستگاه ریخته و خرد کنید. پس از آن، یک قاشق روغن را در تابه قرار داده و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید. بعد از چند دقیقه، نخودچی خرد شده را به تابه اضافه کرده و بازهم بر روی حرارت متوسط کباب کنید.

سپس، یک ساعت قبل از پخت شیرینی، باید شکر را با آب در تابه قرار داده و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر کاملا حل شود و از کریستال شدن آن جلوگیری کنید. سپس، مقداری زعفران و دانه های کشمش را اضافه کنید و تمام مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید.

حالا، نخودچی های کباب شده را به تابه اضافه کرده و تمام مواد را با هم مخلوط کنید. پس از چند دقیقه، آماده شرکت در مراسم پخت شیرینی نخودچی خانگی هستید. به این منظور، باید تابه را روی حرارت کم قرار داده و دارای خاصیت تخمیر شیرینی را فعال کنید. پس از نصف ساعت، شیرینی نخودچی خانگی شما آماده ارائه و خوردن خواهد بود. می توانید این شیرینی را با چای دم کرده یا مانتو های خوشمزه همراه کنید و لذت ببرید.



طرز تهیه شیرینی نخودچی با دستور آسان

شیرینی نخودچی یکی از شیرینی های خوشمزه و محبوب در ایران است که معمولا در موقعیت های خاص مانند اعیاد و جشن ها پخته می شود. این شیرینی با استفاده از نخودچی تهیه می شود که با ترکیبی از ادویه ها و شیرینی های دیگر به خوشمزگی اضافه می کند. در این مقاله قصد داریم آموزش طرز تهیه این شیرینی محبوب را به شما بدهیم.

مواد لازم برای تهیه شیرینی نخودچی عبارتند از: نخودچی، شکر، دارچین، زرده تخم مرغ، نمک، پودر کاکائو، و برنج خشک شده. در ابتدا نخودچی را که قبلا برای چند ساعت خیس کرده ایم، با آب درون قابلمه ای سه پنجره آشپزخانه ریخته و روی حرارت زیاد قرار می دهیم. بعد از آن که آب آن بجوشید، روی حرارت کم میگذاریم و یک قاشق شکر، دو قاشق دارچین و یک اندازه پودر کاکائو به آن اضافه می‌کنیم.

سپس بعد از پخت آن، استفاده از نمک و آن را با زرده تخم مرغ مخلوط کرده و در روی نخودچی می ریزیم. سپس وسط آن را داخل پنیر خشک کرده و با وجود این که روی پنیر خشک کشیده است، آن را برای مدت ۱۵ دقیقه درون قبیله بسیار شدید قرار می دهیم تا برنج از داخل نخودچی خارج شود. با توجه به طرز تهیه شیرینی نخودچی با دستور آسان، شما پس از خوردن این شیرینی لذیذ، خاطرات خوبی را در خود جای خواهید داد.



ساده‌ترین روش برای تهیه شیرینی نخودچی خوشمزه

تهیه شیرینی نخودچی یکی از خوشمزه‌ترین شیرینی‌های ایرانی است که با طعم مطبوع خود توجه هرکسی را به خود جلب می‌کند. برای تهیه این شیرینی لازم است که موادی از قبیل نخودچی، شکر، آب، روغن، رنگ زعفران و آرد طحالبی را آماده کرده و مواد خوراکی را به خوبی با یکدیگر ترکیب کرد.

اولین مرحله در تهیه شیرینی نخودچی آماده کردن نخودچی است. برای این منظور، نخودچی را در آب به مدت چند ساعت خیس کرده و پس از آن آن را در یک قابلمه از پیش داغ شده، با آبکشی دقیق آبکش می‌کنیم. سپس نخودچی را در مخلوط کنی قرار داده و آن را به صورت خمیری آسیاب می‌کنیم.

سپس، برای تهیه شیرینی نخودچی، باید آرد طحالبی و شکر را به نخودچی اضافه کرده و کاملاً مخلوط کنیم. قرار دادن این مخلوط در یخچال به مدت چند ساعت، به شیرینی نخودچی کمک می‌کند تا به بهترین شکل ممکن شکل بگیرد.

پس از آن، برای تهیه شیرینی نخودچی، می‌توان از دستگاه قالب‌گیری استفاده کرد تا شیرینی نخودچی را در شکل‌های مورد نظر قرار دهیم. سپس، درون قابلمه روغن را گرم کرده و شیرینی‌های نخودچی را در داخل آن برای حدود ۶ دقیقه سرخ کنیم. در این مرحله می‌توان از رنگ زعفران برای رنگ‌آمیزی شیرینی نخودچی استفاده کرد.

بعد از این مرحله، می‌توان شیرینی نخودچی را برای تزئین روی ظرف‌های مناسبی قرار داده و آن را با کنجد و پسته تزئین کرد. با این روش ساده و کم هزینه می‌توان به راحتی شیرینی نخودچی خوشمزه و با کیفیتی را تهیه کرد.



شیرینی نخودچی خانگی با دستوری ساده و خوشمزه

شیرینی نخودچی یکی از شیرینی هایی است که در بیشتر ایران به عنوان یکی از شیرینی های محبوب و معروف شناخته شده است. این شیرینی با ترکیبی از نخودچی، آرد، شکر و روغن تهیه می شود که به دلیل طعم خوشمزه و خوش رنگش، بیشتر افراد برای تنقلات خود از آن استفاده می کنند. برای تهیه شیرینی نخودچی خانگی، دستور زیر را میتوانید استفاده کنید.

مواد لازم برای شیرینی نخودچی خانگی شامل نخودچی خشک، آرد گندم، شکر، و روغن با طعم به دلخواه می باشد. ابتدا نخودچی را شب قبل از استفاده در آب بریزید و برای شش تا هشت ساعت خیس کنید. سپس نخودچی خشک شده را در مخلوط کن قرار دهید و به همراه یک پیمانه آب از آن خلال کنید تا به صورت خیلی ریز باقی بماند.

سپس با استفاده از یک کاسه، آرد، شکر و نخودچی را با هم مخلوط کرده و به آرامی روغن را به ترتیب به مواد اضافه کنید و به هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند. سپس مواد را به صورت گلوله کوچک درآورده و درون سینی فر قرار داده و در دمای 180 درجه سانتی گراد برای 25 تا 30 دقیقه پخته شوند.

بعد از پخت شدن، شیرینی های نخودچی را از فر بیرون آورده و به آرامی سرد کنید. سپس می توانید شیرینی های خود را با برش و پودر قند دکوره کنید و برای تنقلات خود استفاده کنید. شیرینی نخودچی بسیار سبک و خوشمزه است و در میان وعده های شیرین شما می تواند به خوبی جای خود را پیدا کند.



نحوه طبخ شیرینی نخودچی خانگی با دستور آسان

شیرینی نخودچی یکی از شیرینی‌های سنتی ایرانی است که در تمام سال‌های خورشیدی در مناطق مختلف ایران مورد استفاده قرار می‌گیرد. این شیرینی از نخودچی، شیر، سایر ادویه جات و مواد شیرین تهیه می‌شود و برای تهیه آن از دستور آسانی استفاده می‌شود.

برای تهیه شیرینی نخودچی خانگی، ابتدا باید نخودچی را در قابلمه قرار داده و با آب سرد پوشش دهید و برای تقویت بهترین ، می توانید آن را به مدت حدود ۱۲ ساعت قبل از پختن خیس کنید. سپس آن را روی حرارت بالا بگذارید تا به جوش آید، سپس آن را کاهش دهید و بگذارید برای حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بجوشد. وقتی تمام شده، نخودچی را از آب درآورده، خنک کنید، سپس آن را رنده کنید.

سپس باید شیر، شکر، کره و کره حل شده را در تابه یا کاسه قرار داده و با هم مخلوط کنید. سپس شیر را روی حرارت بالا بگذارید تا به جوش آید و سپس آن را کاهش دهید و با مخلوط نخودچی، زردچوبه، روغن کنجد، خامه و بادام رنده شده بشوینید. این مشخصات را همچنین می توان به دلخواه تغییر داد و از موادی مانند پودر کره برای صافی و شیرینی بیشتر استفاده کرد.

سپس بسته به سلیقه شما، می توانید از تخم‌مرغ استفاده کنید و همه مواد را بازخوردید تا همگی به عنوان یک مخلوط کامل و یکدست شوند. بعد از اینکه خوب با هم مخلوط شد، از طریق پخت خشک‌کن، روی تخته بگذارید و با بسیاری از نمک، ادویه‌ها و روغن کشیده شود یا همواره در داخل فرق تا اینکه برای خوشمزه و نرم شدن یک جوش بدهید.

در انتها بهتر است که شیرینی نخودچی یخ زده را یک نارگل در آن قرار داده تا باعث شکوفایی عطر شیرینی شود. شیرینی نخودچی خانگی در حدود چهار به شش نفر درباره یک لیوان می‌توانید.



راه‌های ساده و خوشمزه برای تهیه شیرینی نخودچی در منزل

تهیه شیرینی نخودچی در منزل یکی از خوشمزه‌ترین و ساده‌ترین حالت‌های خوراکی است که می‌تواند به عنوان یک تنقلات پرطرفدار باشد. این شیرینی را می‌توان به راحتی با استفاده از نخود، آرد و شکر در منزل تهیه کرد.

روش اول برای تهیه شیرینی نخودچی، آماده کردن نخود پخته است. برای این منظور نخود را در آب حدود ۱۰ دقیقه جوش بدهید تا درجه حرارت آن بیشتر شود. سپس نخود را سفت و رنده کنید و به آن آرد اضافه کنید تا ترکیب خمیری به دست بیاید. سپس شکر به شیرینی اضافه شود. هرچه شیرینی شکر بیشتری داشته باشد، شیرینی‌تر می‌شود. حال خمیر را به شکل توپی‌ در آورید و در قالب‌های دلخواه خود قرار دهید. پس از سرخ کردن شیرینی، آن را روی یک دستمال کاغذی به خشکی درآورید.

روش دوم برای تهیه شیرینی نخودچی، استفاده از ماکارونی است. برای تهیه این روش، نخود پخته شده را همراه با ماکارونی در آب جوش حدود ۱۰ دقیقه بپزید. سپس یک قاشق شکر به آن اضافه شود. بعد از چند دقیقه، شیرینی را از آب بیرون بیاورید و برای خشک شدن آن را روی یک دستمال کاغذی قادر شوید. این شیرینی دارای طعم و مزه خوشمزه‌ای بوده و بسیار محبوب است.

به طور خلاصه، تهیه شیرینی نخودچی در منزل، یک روش خوب برای تجربه طعمی شیرین و خوشمزه است. این شیرینی‌ها اغلب به عنوان تنقلات، در جمع دوستان و خانواده سرو می‌شوند. هر دو روش بالا بسیار ساده بوده و ابزاری که برای تهیه آن‌ها نیاز است، همیشه در دسترس است.



طرز تهیه شیرینی نخودچی با دستور آسان و مواد ارزان قیمت

برای تهیه شیرینی نخودچی با مواد ارزان قیمت نیاز به نخودچی، شکر، روغن، نمک، آرد و آب دارید. بهتر است نخودچی را در شب قبل از تهیه شیرینی به مدت 8-10 ساعت خیس کنید تا بافت آن شل شود. پس از آن، نخودچی را بریزید در قابلمه، آبی که نخودچی را در آن خیس کرده اید به همراه نمک اضافه کنید و بگذارید به مدت 30 الی 40 دقیقه بجوشد تا نخودچی کاملا پخته شود.

پس از پخت نخودچی، آب را از آن جدا کنید و آن را در ظرفی قرار دهید. سپس نخودچی را با دست به صورت خمیری له کنید. سپس شکر، روغن و آرد را به نخودچی اضافه کنید و به صورت خوبی با هم مخلوط کنید. اگر لازم باشد، به قوام خمیر یک خصوص صاف کننده اضافه کنید.

سپس خمیر را به دو بخش تقسیم کنید و هر قسمت را به صورت رول کوچک و بلند شکل دهید. سپس رول ها را به اندازه دلخواه برش داده و شکل دهید. شکل دادن به شیرینی نخودچی برای شما باورنکردنی خواهد بود، باید با دقت و مراقبت شکل داده شود.

بعد از شکل دادن به شیرینی، آنها را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا خوب خنک شود و جمع شود. سپس ما باید شیرینی ها را پخت کنید، برای این کار شیرینی ها را در ماهیتابه با روغن داغ سرخ کنید تا از هر دو طرف طلایی رنگ شوند. اکنون شیرینی شما آماده سرویس دهیست! این شیرینی با طعمی دوست داشتنی و قیمت ارزان، برای لذت بردن از کافه یا بعد از غذا مناسب است.