آماده سازی مواد اولیه برای شیرینی کره ای ساده
برای آماده کردن شیرینی کره ای ساده، ابتدا باید مواد اولیه را آماده کنیم. این مواد شامل آرد، بیکاربنات سدیم، شکر، کره، تخم مرغ و وانیل مایع می باشند.
اولین گام در آماده سازی مواد اولیه، سیو کردن کره است. برای این کار کره را در دیگی کوچک بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا یکنواخت مثل خامه شود. به یاد داشته باشید که کره نباید بجوشد یا آب بندازد.
بعد از سیو کردن کره، آرد و بیکاربنات سدیم را در یک کاسه مخلوط کنید. سپس شکر را به مواد مخلوط شده اضافه کرده و همه را با هم مخلوط کنید.
در مرحله بعدی، تخم مرغ را در یک کاسه جداگانه ترکیب کنید. پس از آن وانیل را به کره سیو شده اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید.
حالا بیایید تمام مواد را با هم ترکیب کنیم. مرحله آخر آماده سازی مواد اولیه، اضافه کردن آرد به کره سیو شده و ترکیب آن با تخم مرغ و وانیل مایع است. همه را با هم مخلوط کنید تا یک ترکیب کرمی و یکدست درست شود.
بعد از تهیه مواد اولیه، آن ها را به شکل گرد تقسیم کرده و درون قالب ها برای پخت در فر آماده کنید. با رعایت دمای و زمان پخت مناسب، شیرینی های کره ای ساده آماده خواهند شد که همیشه مورد علاقه خانواده و دوستان شما خواهند بود.
آماده سازی تخم مرغ برای تهیه شیرینی کره ای ساده
آماده سازی تخم مرغ برای تهیه شیرینی کره ای ساده یک نکته مهم در تهیه دسرها و خوراکیهای شیرین است. در اینجا توصیه میشود تا برای تهیه شیرینی کره ای ساده، تخم مرغها را با دقت آماده کنید و به این نکات توجه کنید.
اولین گام برای آماده سازی تخم مرغ، انتخاب تخم مرغهای تازه و باکیفیت است. با انتخاب تخم مرغهای با کیفیت، به راحتی با شکستن آنها متوجه این میشوید که بیشتر از سفیده از زرد درون تخم مرغ است.
در مرحله بعد، تخم مرغ را به دقت شکسته و تمامی آنها را در یک محیط تمیز قرار دهید. در این مرحله بهتر است از تخم مرغهای خراب یا دارای لطافت بیشتر اجتناب کنید.
سپس، نوک یک قلم مو را درون آن متمایل کرده و همه تخم مرغها را بصورت یکنواخت مخلوط کنید. در این مرحله باید به شکستن صاف تخم مرغها و ترک خالی نکنید.
در نهایت، بسته به میزان شیرینی مورد نظر در شیرینی کره ای، میتوانید شکر را به تخم مرغ اضافه نمایید و با استفاده از مخلوط کن الکتریکی، آن را خوب مخلوط کنید. پس از انجام این مرحله، میتوانید از تخم مرغهای آماده شده برای تهیه شیرینی کره ای ساده استفاده کنید.
طرز تهیه خمیر شیرینی کره ای ساده
خمیر شیرینی کره ای ساده یکی از خوراکی هایی است که در بیشتر کشورهای جهان محبوبیت دارد و به راحتی میتوانید در هر خانه تهیه کنید. خمیر شیرینی کره ای ساده از چند ماده اصلی مثل آرد، شیر، خامه، مربا و برخی مواد افزودنی مثل تخم مرغ، وانیل و پودر قند تهیه میشود.
ابتدا یک کاسه به اندازه کافی عمیق برای ترکیب تمام مواد تهیه میکنیم. سپس دو لیوان آرد را در این کاسه قرار میدهیم. پس از آرد، یک و نیم پیمانه شیر، یک و نیم پیمانه خامه و 2-3 قاشق غذاخوری مربا اضافه میکنیم. سپس 1 تخم مرغ، نصف قاشق چایخوری پودر قند و یک قاشق چایخوری وانیل را به کاسه اضافه میکنیم.
سپس با استفاده از یک ماشین ترکیبکن (میکسر)، تمام مواد را با هم تلفیق کرده تا خمیری صاف و زیبا ایجاد شود. در صورتی که ماشین ترکیبکن ندارید، میتوانید از دستگاه میکسر دستی استفاده کنید یا حتی با دست خود خمیر را ترکیب کنید تا به دقت و به خوبی مواد با هم ترکیب شوند.
بعد از ترکیب تمام مواد، خمیر شیرینی کره ای ساده را به حجم مساوی تقسیم کنید و آنها را در قالب هایی که روغن را قراردهیم، قرار دهید. قرار دادن خمیر در قالب ها به شکل منظم و صاف بهترین روش است تا اندازه شیرینی های شما یکسان باشد. سپس، قالب ها را در یخچال به مدت 30 دقیقه قرار دهید تا خمیر برای پختن آماده شود.
بعد از گذشت زمان، قالب ها را از یخچال خارج کنید و آنها را در فر درجه 175 سانتیگراد (350 فارنهایت) برای 20 تا 25 دقیقه پخته تا رنگ آنها طلایی شود. پس از پختن، شیرینی های خود را از قالب ها بیرون آورده و آنها برای خنک شدن روی سطح محکمی قرار دهید.
با این روش ساده، خمیر شیرینی کره ای ساده تهیه کنید و لذت ببرید. توصیه میکنیم که خمیر شیرینی کره ای ساده را با تزیین میوه های تازه، شکلات رسیده و دیگر تزئیناتی که برای شما جذاب است مزین کنید.
طرز بسته بندی و نشان دادن شکل به شیرینی کره ای ساده
بسته بندی و نشان دادن شکل به شیرینی کره ای ساده یکی از مهمترین اصول در خلق تجربه خرید بهتر است. با بکارگیری چند تکنیک ساده، می توان باعث شده تا محصول شما بهتر دیده شود و مشتریان در جذب شدن به کالای شما بیشتر شده و تجربه مصرف مثبتی را تجربه کنند.
نخستین قدم در بسته بندی شیرینی کره ای ساده، انتخاب مواد بسته بندی مناسب است. بهتر است از جعبه های کاغذی با طرح برجسته و زیبا استفاده کنید. بعد از آن، شیرینی کره ای ها را به صورت جداگانه درون جعبه قرار دهید و کاری مطمئن باشید که هیچ تماسی بین آنها وجود ندارد و هرکدام از شیرینی ها دیده شود.
یکی دیگر از تکنیک های مفید در بسته بندی شیرینی کره ای ساده، اضافه کردن جزئیات دیگر به بسته بندی است. برخی از شیرینی فروشان از برگه های کوچک و زیبا برای پوشاندن شیرینی های خود و یا از نوشتن نام شیرینی ها بر روی جعبه های کاغذی استفاده می کنند. این تکنیک ها باعث می شوند که محصول شما بیشتر دیده شود و در بین مشتریان پرطرفداری پیدا کند.
در نهایت، می توانید از شکل و طرح شیرینی های خود برای جذب مشتریان استفاده کنید. با بکارگیری شکل های جذاب برای شیرینی های کره ای، مشتریان ممکن است ترجیح دهند این محصول را خریداری کنند. بهتر است در این تلاش برای جلب توجه، از رنگ های قوی و هماهنگ با شکل و طرح شیرینی های خود استفاده کنید تا باعث افزایش قدرت جذب برای محصول شما شود.
آماده سازی فر برای پخت شیرینی کره ای ساده
بسته به نوع شیرینی کره ای که قصد دارید بپزید، آماد کردن فر برای پخت میتواند تفاوت داشته باشد. در اینجا نکات کلی و سادهای را برای آماده سازی فر جهت پخت شیرینی کره ای قرار دادهایم.
1. در ابتدا، همیشه قبل از پخت شیرینی، بهتر است فر را با حرارت یکسان در دمای 180-160 درجه سانتی گراد گرم کنید. با محکم کردن درب، ۱۵ دقیقه صبر کنید تا دما همگن شود.
2. اگر از قالبی استفاده می کنید، آن را با آرد یا روغن پوشش دهید و سپس مواد شیرینی را داخل قالب بریزید. در غیر این صورت، اگر میخواهید شیرینیها را روی چرخهای کاغذی قرار دهید، باید قرقره چرخهای کاغذ را از پیش رویفرمهای از قبل بریدهشده بچسبانید.
3. با توجه به نوع شیرینی، زمان پخت آنها متفاوت است. شیرینیهایی که خردهپودر دارند ممکن است به مدت ۲۰-۲۵ دقیقه، در حالی که شیرینیهایی که شکلات درون آنها است نیاز به ۳۰-۴۰ دقیقه دارند.
4. بهتر است شیرینیها را از فر خارج کرده، حدود ۵ دقیقه بر روی روکشی از نوار نان روغنی قرار دهید تا خنک شوند، سپس آنها را برداشته و بر روی دستمال کاغذی قرار دهید تا تراش دادن سهولت بیشتری داشته باشد.
در نهایت، همیشه بهتر است روی دستورالعمل های نوشته شده در دستورالعمل رسمی شیرینی کره ای مورد نظر خود تاکید کنید و زمان پخت و نحوه آماده سازی فر را به دقت پیروی کنید. این کار موجب پخت شیرینی کره ای های با کیفیت و خوشمزه تر می شود.
پخت شیرینی کره ای ساده در فر
شیرینی کره ای یکی از شیرینی های محبوب و خوش طعم است که در ایران نیز طرفداران زیادی دارد. این شیرینی با استفاده از موادی نظیر آرد، کره، شکر و تخم مرغ تهیه می شود و توسط فر پخته می شود.
برای شروع، استفاده از مواد اصلی این شیرینی کره ای بسیار مهم است. بهترین نوع کره ای که برای پخت شیرینی مورد استفاده قرار می گیرد، آن کره ای است که شامل ۸۰ تا ۸۵ درصد چربی باشد. همچنین آرد نیز باید بهترین نوع آرد قابل دسترس باشد.
برای شروع تهیه شیرینی کره ای، مواد اولیه را با هم ترکیب کرده و آنها را به دست آورده تا یک ترکیب دلپذیر و مرغوب حاصل شود. سپس تست شیرینی کره ای انجام داده می شود تا مطمئن شوید که تهیه شیرینی کره ای به درستی اجرا شده است. برای این کار، کوچکترین مقداری از ترکیب ساخته شده را پهن کرده و در یک فر پیش گرم شده قرار دهید. اگر شیرینی کرمی شده و قهوه ای نشده است، به این معنی است که آن را به درستی تهیه کرده اید.
آخرین مرحله برای تهیه شیرینی کره ای، پختن آن در فر است. برای پخت شیرینی کره ای، فر را به ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و سپس شیرینی ها را بر روی تابه های پسی تخته ای با جداره های بلند قرار دهید. شیرینی کره ای باید برای ۱۲ تا ۱۵ دقیقه در فر باشد تا با رنگ طلایی سرخ خود محصول شود. بعد از پخت، شیرینی ها را از فر بیرون بیاورید و چند دقیقه صبر کنید تا سرد شوند.
در نهایت، شیرینی کره ای آماده سرو شدن است. آنها را با قهوه، چای یا شیر تازه سرو کنید و از خوشمزه بودن آن لذت ببرید.