تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)
خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.
برای استفاده وارد سایت تعبیردون بشید.
طرز تهیه سوهان حبه ای
تهیه سوهان حبه ای یکی از بهترین و سالمترین روشهای پختار غذا در خراسان است. تهیهی این غذا با استفاده از سوهان، یک نوع دانهی جو است که در جنوب ایران خصوصاً در استان خراسان مورد استفاده قرار میگیرد. در این روش پختار، سوهان به همراه آب و نمک در حالی که به سرعت هم میزند، بر روی زغال گرم پخته میشود. یکی از مزایای این روش آن است که باعث حل استخوانهای زیادی از گوشت ها میشود که میتوانید آنها را در زمان سرو کردن از غذا جدا کنید و با یک دستور دیگر از آنها استفاده کنید. این غذا قابلیت سرو با سبزی و لیمو را دارد و در دمهای گرم مصرف میشود.
برای تهیه سوهان حبه ای، ابتدا سوهان را به مقدار مورد نیاز برای تعداد نفرات که میخواهید غذایتان برای آن آماده کنید، بشویید. سپس آن را در یک ظرفی قرار داده و آبی که کافی باشد ریخته و نمکی برای آن افزوده و مخلوط کنید. بعد از آن، ظرف شما را روی زغال گرم قرار دهید و غذایتان را بپزانید. بعد از آن که غذایتان پخته شد، می توانید آن را با سبزیجاتی مانند معدندنی، تره، ریواس، گل کلم و همچنین لیمو و نمک سرو کنید.این غذا بسیار لذیذ و انرژیزا است و مناسب برای صبحانه، ناهار یا شام میباشد.