طرز تهیه خوشمزه ترین کیک ساده خانگی

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه خوشمزه ترین کیک ساده خانگی

کیک خانگی یکی از محبوب‌ترین دسرها بین خانواده‌ها است، به‌خصوص برای جشن‌ها و مناسبت‌های مختلف. تهیه کیک خانگی درست کردنش بسیار ساده است و در عین حال به‌راحتی قابلیت تنوع دارد. برای رسیدن به بهترین نتیجه، اصلی‌ترین عامل این است که از مواد خوب و تازه کیک خود استفاده کنید.

اولین قدم در تهیه کیک، مخلوط کردن مواد مانند: آرد، خمیر، بیکینگ پودر و نمک است. سپس در ظرف دیگری، باید مواد مرطوب را مخلوط کرد. برای این منظور، شیر، ماست، تخم مرغ، وانیل و قند را درون ظرفی مخصوص بریزید و با یک مخلوط کن دستی یا بخشی از ماشین همزاهنگ کننده مخلوط کنید.

بعد از آماده کردن دو مخلوط، مواد خشک را به تدریج به مواد مرطوب اضافه کنید. سپس، با دستگاه مخلوط کننده، تمام مواد را با هم مخلوط کنید و بهتر است تا حالت ابریشمی و خوبی به پخت کیک ببخشید.

برای پخت کیک، می‌توانید از قالب کیک دایره‌ای و روکش کاغذی یا از قالب به هم پیوسته استفاده کنید. پیش از خمیرریزی آن، روکش کاغذی یا مقداری روغن روی قالب بریزید. سپس، خمیر را درون قالب پخش کنید و آن را به‌مدت 35-45 دقیقه در دمای 180 درجه‌ی سانتی‌گراد پخته کنید.

وقتی کیک به‌طور کامل پخته شد، آن را از فرخارج کنید و به‌مدت 15 دقیقه در قالب خود بگذارید. پس از آن، کیک خود را از قالب بیرون بکشید و روی یک سایر یا سطح سیمی قرار دهید. در انتها می‌توانید با استفاده از شکر پودر و فواکه‌های تازه، کیک خود را تزین کرده و از آن لذت ببرید.



طرز تهیه کیک ساده خانگی با وانیل خامه ای

تهیه کیک ساده خانگی با وانیل خامه ای یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدار ترین دسرهایی است که در آشپزخانه ها تهیه می شود. این کیک ساده و خانگی برای تولید درخانه شما مثال زدنی است، چراکه آن را بدون استفاده از یک میلیمتر آسان فروشی تهیه می کنید.

جهت تهیه این کیک نیاز به تهیه اجزا مهم و اولیه مانند تخم مرغ، شکر، پودر کاکائو، آرد، وانیل و بیکینگ پودر دارید. مزیت این دسر این است که آن را می توان با چند ماده و در عرض چند دقیقه تهیه کرد. برای تهیه آن ابتدا تخم مرغ را با شکر و وانیل موزاییک می کنید و در مخلوط کم کم پودر کاکائو و بیکینگ پودر را اضافه می کنید.

سپس به تدریج آرد را می افزایید تا به مخلوط خود چسبیده شود و ترکیب را از طریق ورزش های پیوسته به هوا آورده و سبک شود. این ترکیب را در یک قالب درست کنید و در فر درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید و بعد از ۳۵ دقیقه کیک خود را از فر بیرون بیاورید و با خامه تزئین کنید. این کیک آماده خوردن می باشد و شیرینی شما را با طعم و رایحه بهترین خود شراب می کند.



تهیه کیک ساده خانگی با شکلات سفید

یکی از شیرینی‌هایی که همواره در بین آن‌ها بسیار محبوب است، کیک است. بطور کلی، کیک از چندین قسمت تشکیل می‌شود، شامل پایه کیک و تزیین آن با شکلات سفید، چیپس شکلات، پرالین و... می‌باشد. در این مقاله به تهیه‌ی یک کیک ساده خانگی با شکلات سفید می‌پردازیم.

ابتدا برای تهیه پایه کیک خود می‌توانید از خمیر کیک خانگی استفاده کنید که مواد آن شامل، آرد، شکر، تخم مرغ، کرم تارتار، وانیل و... می‌باشد. برای تزیین کیک، یک پوشش از طرفین عالی از شکلات سفید استفاده می‌شود که می‌توان آن را با روش بحرانی پیچیده تهیه کرد، یا با استفاده از شکلات سفید فوراه تزئین کرد.

برای تزئین کیک، می‌توانید از یک قالب کاربردی برای شکلات سفید استفاده کنید، حتی می‌توانید با کیک مورد نظر خود یک شکلات سفید خانگی تهیه کنید. به منظور تزئین شکلات‌های سفید، بهتر است از یک سینی پلاستیکی استفاده کنید، سپس قاب مغناطیسی آن را بر روی سینی ضمیمه کنید.

بهتر است قبل از تهیه کیک، تمام مواد مورد نیاز جهت تهیه پایه کیک و همه مواد تزیین را استعلام کرده، سپس به تهیه آن بپردازید. با رعایت این دستورالعمل ها، می‌توانید یک کیک ساده خانگی با شکلات سفید تهیه کنید که بهترین روش‌های تزئین آن را به شما ارائه می‌دهد.



نحوه تهیه کیک ساده خانگی با موز

برای تهیه کیک ساده خانگی با موز مواد زیر را به تعداد مورد نیاز خود در نظر بگیرید:

- ۲ عدد موز اندازه متوسط

- ۲ تخم مرغ

- ۱ پیمانه آرد سفید

- ۱ پیمانه شکر

- ۱/۲ پیمانه روغن

- ۱ قاشق چایخوری پودر پخت کیک

- ۱ پیمانه پودر کاکائو

ابتدا موزها را پوست کرده و برش داده، سپس در ظرف میکسر پوره کنید. سپس تخم مرغ را با شکر در یک ظرف دیگر خوب ترکیب کنید و به آرامی روغن را اضافه می کنید. در آخر پودر کاکائو، پودر پخت کیک و آرد را اضافه کرده و با هم مخلوط کنید. سپس پوره موز را به ترکیب آرد و مواد مخلوط شده اضافه کنید و با استفاده از یک قاشق چندین بار آرام آرام مخلوط کنید تا تمامی مواد در حد متوسط ترکیب شوند.

حالا، قالب کیک را با روغن چرب کنید و ترکیب خود را به داخل قالب بریزید. سپس قالب را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گرید فر قرار دهید و به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه پخته کنید. پس از اتمام پخته شدن کیک، آن را از فر خارج کرده و به یک سینی منتقل کنید تا خنک شود.

حالا کیک ساده با موز شما آماده است. می توانید آن را با تزئینات خود، مانند خامه یا میوه های تازه، تزئین کنید. این کیک خانگی ساده، یک انتخاب عالی برای کسی است که می خواهد یک دسر خوشمزه و ساده ولی خوش رنگ و خوشمزه داشته باشد. از این کیک می توانید در میان وعده ها یا در جشن های خانوادگی استفاده کنید.



طرز تهیه کیک ساده خانگی با توت فرنگی

برای تهیه کیک ساده خانگی با توت فرنگی، ابتدا باید مواد لازم را آماده کنید. این شامل 2 تکه تخم مرغ، یک لیوان پودر قند، نیم لیوان روغن سرخ کرده، یک لیوان آرد سفید، یک قاشق چایخوری پودر به همراه خمیر، یک قاشق چایخوری وانیل، نصف قاشق چایخوری پودر نمک و دو لیوان توت فرنگی تازه یا خشک شده است.

ابتدا باید تخم مرغ و پودر قند را درون یک کاسه خوب مخلوط کرده و به داخل آن روغن سرخ کرده را اضافه کنید تا مواد خوب با هم مخلوط شوند. در مرحله بعدی، باید آرد سفید، پودر به همراه خمیر، نمک و وانیل را به خلیط اضافه کنید و به خوبی هم بزنید. در نهایت، توت فرنگی را ریخته و مخلوط کرده تا همه مواد به خوبی مخلوط شوند.

سینی پخت کیک را با کاغذ پخت پوشش دهید و خمیر را همگی درون آن ریخته و به صورت یکنواخت صاف کنید. فر را به دمای ۱۸۰ درجه سلسیوس گرم کنید و کیک را برای ۳۰ تا ۳۵ دقیقه در داخل فر قرار دهید. بعد از عبور زمان مقرر، با برس کاری کنید، اگر خمیر روی برس خیس نمی‌شود حاضر به خروج کردن کیک هستیم.

در نتیجه، کیک خانگی با توت فرنگی آماده است. می توانید با اضافه کردن کرم خامه، شکلات ریزی یا ترشی توت فرنگی برروی سطح آن، ظاهر زیبایی به آن ببخشید و از آن لذت لذت ببرید.



تهیه کیک ساده خانگی با پسته

تهیه کیک ساده خانگی با پسته در کارآشپزی یکی از رایج‌ترین و سرایتمیزترین دسر‌هایی است که خانم‌ها و آقایان خود را در آشپزی و پخت و پز غذاهای خوشمزه می‌آموزند. برای تهیه کیک خانگی، ابتدا باید به مواد اولیه نیاز داریم. برای این کیک، ۲ و نیم پیمانه آرد، ۲ و نیم پیمانه شیر، ۲ عدد تخم مرغ، یک و نیم پیمانه قند، ۱ پاکت وانیل، یک پیمانه پسته ها خرد شده، نصف پیمانه روغن طعام و ۱ قاشق غذاخوری بیکینگ پودر مورد نیاز است.

ابتدا پسته ها را خرد کرده و از بقیه مواد جدا کنید. سپس با ترکیب شیر، تخم مرغ، روغن و قند، مواد مربوط به تهیه کیک را آماده کنید و به خوبی باهم مخلوط کنید. در نهایت، پودر آرد را به کمک یک فنجان با کمک ملایم به ترکیب روغن، شیر و پنیر اضافه کنید و بعد از مخلوط کردن با آنچه قبلاً آماده کرده‌اید تفکیک کنید.

حال که تهیه کیک خانگی با پسته آماده است، می‌توانید آن را به کمک قالب کیک مناسب داخل فر قرار دهید. قدری پیش از اینکه این کیک خانگی را در فر ریختن، قالب را با کمک روغن طعام روی تخته خریده شده روغن کنید. سپس بعد از ریختن مواد درون قالب، آن را به مدت 35 تا ۴۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد در فر قرار دهید. بعد از گذشت این مدت، چک کنید که کیک کاملاً آماده شده است یا نه. برای این کار با یک چارگوش هسته گیری شده و ریختن آن در مرکز کیک، چک کنید که از میان مواد می‌آید یا خیر. اگر می‌آید، کیک خانگی با پسته شما آماده است.

در نهایت قسمت به مهمانان و خانواده اشاره باید کرد که همه طعم به عنوانه کیک خانگی با پسته را به راحتی درست خواهد کرد. خوشمزه، نرم و خوشرنگ، این کیک خانگی با پسته یکی از غذاهایی است که حتماً توصیه می‌کنیم در میان دستور غذاهای خانگی شما قرار دهید. طعم و دستور زیبایی که از آن در خانه هر روز برای غذا خانگی استفاده کردند.



طرز تهیه کیک ساده خانگی با قهوه

تهیه کیک خانگی، یک فرصت خوب برای خانم های عزیز است تا در کنار خانواده و دوستان خود لذت بخشی را تجربه کنند. این رسم قدیمی نه تنها یک شیرینی ساده و خوشمزه ای را به وجود می آورد، بلکه از همه مهمتر احساس خودکفایی و سرافکندگی را در افراد بوجود می آورد.

برای تهیه کیک خانگی با قهوه، ابتدا باید موادی را که می خواهیم استفاده کنیم، آماده کنیم. برای این کار باید 2 فنجان آرد، یک فنجان برنج شده، یک قاشق غذا خوری پودر قهوه، یک قاشق چای خوری تخم مرغ، نصف فنجان شیر، نصف فنجان روغن و نصف فنجان شکر را با هم ترکیب کرده و در یک کاسه بزرگ قرار دهید.

سپس باید مواد خشک را با هم مخلوط کرده و سپس مواد مرطوب را به آنها اضافه کنید. سپس همه مواد را باهم مخلوط کرده و قالب کیک را با روغن چرخ بزرگی چرخ کرده و مواد کیک را داخل قالب ریخته و در دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 30 تا 40 دقیقه درون فر قرار دهید.

سپس با کمک یک استیک برای پخت کیک، می توانید ببینید که آیا کیک خوب پخته شده است یا نه. بهتر است که آهسته ویا تبخیر کننده داخل فر باشد. سپس می توانید کیک را از فر خارج کرده و بگذارید بطور کامل خنک شود.

ازآنجا که این یک کیک ساده ساختار است، می توانید با تزئین کردن آن به عنوان دسری و آماده سرو با قهوه، خانواده و دوستان را شگفت زده کنید. اگر با دستور خود شرایط برنجی را ندارید، می توانید آن را با قهوه، عرقیات و تاجربه شخصی خود تزئین کنید.