طرز تهیه خورشت بامیه خوشمزه با گوشت

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه خورشت بامیه خوشمزه با گوشت

خورشت بامیه با گوشت یکی از غذاهای پرطرفدار در ایران است و طعم بسیار خوشمزه‌ای دارد که اکثر خانواده‌ها آن را با رز برپایه می‌کنند. بامیه یکی از خوراکی‌هایی است که بسیاری از افراد آن را دوست دارند و با آن غذا می‌خورند. قند خیلی کمی دارد که ممکن است برای افرادی که از دیابت رنج می‌برند، خوب باشد.

برای شروع تهیه این خورشت، نیاز دارید که گوشت را به اندازه دلخواه خود با آب و مقداری نمک در داخل قابلمه قرار دهید و روی حرارت بگذارید تا گوشتش بپزد. در میان این مدت، شما می‌توانید بامیه‌های خود را پاک کرده و برای حدود ۲۰ دقیقه در آب بجوشانید تا آنها برای شروع طهی آماده شوند.

پس از گوشت پخته، آن را از قابلمه خارج کنید و داخل آن پیاز را به همراه نمک روی حرارت کم برای حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه تفت دهید تا رنگ پیاز به طلایی درآید. سپس گوشت را به پیاز اضافه کرده و برای چند دقیقه همراه با آن تفت دهید تا گوشت نیز رنگی شبیه پیاز بگیرد.

بعد از این کار، بامیه‌های پخته را به داخل قابلمه اضافه کنید و همراه با گوجه‌فرنگی و زردچوبه تفت دهید تا رنگ غذا درخشان شود. برای پخت تمام و تمام، لازم است غذای شما روی حرارت خیلی کم و با استفاده از مداومت، حتی اگر برای مدت کوتاهی باشد، بپزید. در آخر، بهتر است که ترشی را به آن اضافه کرده و به عنوان اصلی خورشت را با رز سرو کنید.

با این روش، می‌توانید به راحتی یکی از پر طرفدارترین و خوشمزه‌ترین خورشت‌های ایرانی را در خانه خودتان تهیه کنید. برای داشتن یک غذای خوشمزه و با طعم شگفت انگیز، این غذا را امتحان کنید.



1. طرز تهیه خورشت بامیه با گوشت در قدر

برای تهیه خورشت بامیه با گوشت در قدر ابتدا بامیه را به صورت ریز خرد کرده و در آب جوش به مدت ۵ دقیقه پخته و سپس آبکشی کنید. سپس با استفاده از یک شومیز گوشت را پهن کرده و پیاز را ریز خرد کرده و با گوشت به همراه نمک و فلفل به ترتیب اضافه کنید. سپس بامیه را همراه با نمک و زعفران به قدر اضافه کنید.

پس از اینکه تمام مواد را به قدر اضافه کردید، با استفاده از آتش ملایم، قدر را بر روی شعله نرمال قرار دهید. حال باید طرز تهیه خورشت بامیه با گوشت در قدر را حتما به یاد داشته باشید که باید از آن نخورید تا زمانی که گوشت کاملا پخته شود. با تکرار این عمل تا زمانی که حالتی از پخت شدن گوشت و بامیه به دست آید، بهتر است حداقل ۷۰ دقیقه صبر کنید. برای سرو کردن بهتر است همراه با نان خامه‌ای و پلو سفید سرو شود.

در نهایت، برای تهیه خورشت بامیه با گوشت در قدر چند نکته کلیدی باید به دلیل قوانین بهداشتی رعایت شود. اولین نکته این است که قبل از هر کاری، باید حتما دست و فضای پخت و پز را به خوبی شست و عایق داخلی قدر را نیز به خوبی پاک کرد. همچنین باید مالحظه کنید که موادی که از زمان خرد کردن تا زمان پخت شدن در دست شما هستند، بر روی یک پوسته شیشه‌ای مرتب و به هم نرمال قرار گیرند. با این ترکیب شما می‌توانید خورشت بامیه با گوشت خوشمزه و شیرین در قدر سفت و خوش طعمی را تهیه کنید.



2. خورشت بامیه با گوشت و سبزیجات

خورشت بامیه با گوشت و سبزیجات یک غذای سنتی ایرانی است که در بسیاری از مناطق کشورمان مورد اهمیت و توجه قرار دارد. این خورشت با استفاده از بامیه، گوشت قرمز و چند نوع سبزیجات درست می‌شود و دارای طعم و مزه‌ ای خوشایند می‌باشد.

برای درست کردن این خورشت، ابتدا بامیه ها را با آب سرخ شده در دیگی برای مدتی پخته و مهره می‌شوند تا کمی بدرد بخورند. سپس گوشت قرمز را با سبزیجاتی مانند پیاز، گوجه فرنگی، سیر و دارچین داغ کرده و به بامیه ها اضافه می‌شود. برای غلظت دادن به خورشت می‌توان از تخم مرغ و خامه استفاده کرد.

این غذای سنتی به دلیل سرشار بودن از مواد مغذی، ویتامین و پروتئین، برای سلامتی بدن بسیار مفید است و توصیه می‌شود به جای خوراکی های فراوان کالری، این خورشت را در برنامه غذایی خود قرار دهید.

در بسیاری از شهرهای ایران مانند شیراز، اصفهان، تهران و ... نیز این خورشت به کنار کباب ها و سایر غذاهای سنتی قرار می‌گیرد و مورد علاقه ی افراد قرار دارد. از طرفی، قیمت مناسب اجزای مورد نیاز برای تهیه این خورشت دلیل دیگری برای جا افتادن این سفره در اهمیت‌ دارد.

در کل، خورشت بامیه با گوشت و سبزیجات یکی از خوراکی های سنتی و خوشمزه ایرانی است که مورد توجه مردم قرار دارد. با توجه به مزه و مزایای غذایی آن، پیشنهاد می‌شود در برنامه غذایی خود این خورشت را قرار دهید و از آن لذت ببرید.



3. خورشت بامیه با گوشت و لپه

خورشت بامیه با گوشت و لپه، یکی از پرطرفدارترین و شناخته شده‌ترین خورشت‌های مازندرانی است که هر ساله در مازندران و دیگر نقاط کشور سرو می‌شود. این خورشت با ترکیبی از گوشت خوراکی، بامیه، لپه و سبزیجات خوراکی مزه‌ای فوق‌العاده و سنتی به دست می‌دهد که هرچند ظاهر ساده‌ای دارد، اما در ارائه طعم و مزه هیجان‌انگیز است.

برای تهیه این خورشت ابتدا باید شروع به کم کردن گوشت خوراکی مازندران کرد، سپس بامیه را به شکل ریز نگینی خرد کرده و با گوشت خوراکی مخلوط کرده و نصفی از آن را در ماهیتابه برای خورشت قرار می‌دهیم. سپس لپه را ریز خرد کرده و با سبزیجات، شکلات سوخاری و عصاره لیمو ترش به همراه ۲۰۰ میلی لیتر آب در ظرف جداگانه ایجاد می‌کنیم و روی حرارت قرار می‌دهیم تا لپه نرم شود.

در مرحله بعدی، بامیه و گوشت خوراکی در ماهیتابه ریز شده را به کمک حرارت زیر می‌پزیم و به مواد دیگر اضافه می‌کنیم و با مخلوط کردن مواد به یکدیگر، نهایتاً طعم و مزه‌ای عالی را به ارمغان می‌آوریم. پس از آن، خورشت بامیه با گوشت و لپه در دیگی کوچک مصرف می‌شود و با برنج، نون سیری و ترنج به عنوان پیش غذا سرو می‌شود. با نوش جان!



4. خورشت بامیه با گوشت، نخودفرنگی و سبزیجات

خورشت بامیه یکی از غذاهای محبوب ایرانی است که در اکثر مناطق کشور تهیه و مورد استفاده قرار میگیرد. این خورشت با ترکیبی از بامیه، گوشت قرمز، نخودفرنگی و سبزیجات تهیه میشود که در نتیجه آن طعم و مزه ویژه ای به دست می آید.

برای تهیه این خورشت، ابتدا بامیه ها را شسته و در آب نمک جوشانده و روغن گرم کرده و سپس در آن سرخ میکنیم تا سطح آنها قرمز شود. در مرحله بعد گوشت قرمز را به اندازه کافی خرد میکنیم و در دهنه ریخته و بهمراه پیاز خرد شده و سیر تفت داده و ادویه های لازم اضافه کرده و با آبی که گوشت خود روان کرده، بعد از گذر از یک دهک آن را همراه با نخودفرنگی اضافه میکنیم و در کنارش مقداری آب داغ ریخته و بگذاریم تا یکم جا بیفتد. در نهایت، با اضافه کردن سبزیجات چند دقیقه کمی بیشتر دم میدهیم تا خورشت نرم و خوشمزه شود.

خورشت بامیه با گوشت، نخودفرنگی و سبزیجات نوعی غذای ناسالم به حساب نمی آید و در واقع شامل تمام مواد غذایی مورد نیاز برای سلامتی بدن ما می باشد و در کنار آن که فواید مختلفی دارد، غذایی سرشار از مقدار مفیدی از فیبر، آهن، پروتئین، ویتامین C و مواد معدنی است. این غذا باعث حفظ چربی بدن می شود، که برای کنترل فشار خون، کاهش ترشح کلسترول خون، و کاهش خطر ابتلا به سرطان، بسیار مفید است. بنابراین، تهیه این غذا برای کسانی که به سلامتی خود اهمیت می دهند، بسیار قابل توصیه است.



5. طرز تهیه خورشت بامیه با گوشت در دیگ سرخ کرده

خورشت بامیه با گوشت یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار در فرهنگ غذایی ایرانی است. این غذا در اکثر نقاط ایران سرو می شود و مواد اصلی آن شامل گوشت ابلیمو، بامیه، پیاز و ادویه جات است. در این مقاله قصد داریم نحوه تهیه این غذا را در دیگ سرخ کرده برای شما توضیح دهیم.

ابتدا برای تهیه این غذا، گوشت را با روغن و پیاز تفت داده و سپس به آن ابلیمو اضافه کنید. پس از پخت گوشت، بامیه ها را نیز با روغن و پیاز تفت داده و آن ها را به گوشت اضافه کنید. سپس به آن ادویه جات از جمله زردچوبه، فلفل سیاه و نمک اضافه کنید و همه را به خوبی باهم مخلوط کنید.

حال بهتر است دیگی را که به اندازه کافی برای مواد مورد نظر شما مناسب است، با روغن یا گریس پر کنید و به روی حرارت بگذارید تا دیگ گرم شود. سپس مواد آماده شده را به داخل دیگ بریزید و آن را روی حرارت بگذارید تا غذا خوب پخت شود. بهتر است غذای خود را به مدت حداقل یک ساعت جا بدهید تا بهتر و خوشمزه تر شود.

با توجه به علاقه شما می توانید این غذا را همراه با برنج سفید یا پلو و همچنین سالاد خورشتی سرو کنید. علاوه بر این، در صورت تمایل می توانید از تنوعی مواد از جمله گردو و زعفران نیز برای تزیین و طعم دهی به غذا استفاده کنید.



6. خورشت بامیه با گوشت و لوبیا سبز

خورشت بامیه با گوشت و لوبیا سبز یک غذای سنتی و پرطرفدار ایرانی محسوب می شود که در بسیاری از مناطق ایران، به عنوان یکی از غذاهای اصلی سرو می شود. این خورشت با استفاده از مواد اولیه ای مانند بامیه، گوشت و لوبیا سبز و ادویه های مختلف تهیه می شود.

برای تهیه این خورشت، ابتدا بامیه ها به صورت داغ در آب جوش پخته می شوند تا از بی طرفی طبع خود کمی کاسته شود. سپس گوشت را در تابه با روغن سرخ کرده و با ادویه های مختلف نظیر زردچوبه، فلفل دلمه ای و دارچین، تفت می دهیم تا بو مطلوبی به خود بگیرد. سپس به گوشت پخته شده، بامیه های پخته، لوبیا سبز، پیاز خرد شده و نمک و فلفل اضافه می شود و همه باهم به مدت حدود 30 دقیقه در حرارت ملایم آشپزی می شوند.

بعد از مدت کافی، خورشت بامیه با گوشت و لوبیا سبز آماده سرو است و می توانید آن را با نان خشک مانند تافتون یا نان خانگی رومیزی سرو کرده و با خانواده و دوستان خود لذت ببرید. این خورشت با ترکیبی از طعم های شیرین، تند و همچنین تلخ، یک غذای سنتی و محبوب است که می توانید با استفاده از مواد اولیه اش، در خانه خود تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.