طرز تهیه خورشت بامیه با گوشت و مرغ

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه خورشت بامیه با گوشت و مرغ

خورشت بامیه با گوشت و مرغ یکی از خورشت های محبوب و پرطرفدار در فرهنگ غذایی ایرانی می باشد. این خورشت با استفاده از بامیه، گوشت و مرغ و سایر ادویه و به ترتیب استفاده از آنها، تهیه می شود. در ادامه توضیح خواهیم داد که چگونه این خورشت را درست کرد.

ابتدا بامیه های خود را با آب و نمک بشویید و سپس آنها را به مدت 15 دقیقه در آب جوش بگذارید تا نرم شوند. سپس بامیه ها را به مقدار دلخواه خود خرد کنید.

سپس گوشت و مرغ را جداگانه با نمک و فلفل سیاه و تمام مواد دیگری که به دلخواه خود دارید، ترکیب کنید و به مدت 20 الی 30 دقیقه با حرارت ملایم درون قابلمه پخته شود تا طعم و غلظت لازم در گوشت و مرغ دست یابد.

سپس بامیه های خرد شده و چند برگ تره برای حبس بامیه در قابلمه اضافه کنید و بعد با حرارت ملایم به مدت یک ساعت دیگر پخته شود تا خورشت داغ و نرم شود.

در انتها می توانید خورشت خود را با دلخواه خود تزئین کنید، مانند پیاز سرخ شده و مغزهای کله پاچه و خلال پسته. لذت خوردن این خورشت روی سفره شما به همراه انواع نان ها و آب پرتقال روز شما را بهتر کرده و چشمان هر کسی را به سمت‌ شما جذب خواهد کرد.



تهیه خورشت بامیه با گوشت و مرغ

تهیه خورشت بامیه با گوشت و مرغ یکی از غذاهای سنتی ایران است که به واسطه طعم منحصر به فرد و ارزش غذایی بالا، در بسیاری از خانواده‌های ایرانی به‌عنوان یکی از غذاهای پرطرفدار انتخاب می‌شود. برای تهیه خورشت بامیه با گوشت و مرغ، نیاز دارید به بامیه تازه، گوشت قرمز، مرغ، پیاز، سیر، زعفران، نمک، فلفل سیاه، دارچین، روغن و آب.

ابتدا بامیه‌ها را به‌سایز مناسب خودتان برش داده و درون آب جوش به‌مدت حدود ۱۰ دقیقه جوش بدهید تا کمی نرم شوند. سپس آن‌ها را به صورت مجزا به آب سرد بیندازید. در مرحله بعد گوشت قرمز و مرغ را با قطعات مناسب برش داده و در کمی روغن سرخ کنید تا رنگشان تغییر کند. این دو ماده غذایی را درون دیگ جداگانه با یک پیاز و سیر سرخ شده، زعفران و ادویه‌های دلخواهی که دوست دارید، به همراه آب به مدت حدود ۳۰ الی ۴۰ دقیقه بجوشانید تا کاملا بپزند و فریبا شوند.

در مرحله بعد، بامیه‌های پخته‌شده را تازه کرده و به مواد پخته شده گوشت قرمز و مرغ اضافه کنید و همچنین لازم است یک کم دارچین نیز به مواد اضافه شود تا عطر و طعم خاص خود را به غذا بدهد. سپس غذای خود را با نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه خودتان تنظیم کنید و به مدت ۳۰ دقیقه دیگر بجوشانید تا همه ادویه‌ها و مواد به خوبی ترکیب شوند. در نهایت، خورشت بامیه با گوشت و مرغ پخته شده را با نان تازه سرو کنید و از مزه لذیذ و شیرین آن لذت ببرید.



آموزش تهیه خورشت بامیه با گوشت و مرغ

تهیه خورشت بامیه با گوشت و مرغ یکی از پرطرفدارترین و خوشمزه‌ترین غذاهای خانگی در ایران است. بامیه یکی از عناصر پرمصرف در غذاهای ایرانی می‌باشد که غذایی مغذی و سرشار از ویتامین ها و فیبر است. این خورشت از گوشت و مرغ نیز استفاده می کند که هر دوی آن‌ها منابع پروتئینی عالی برای نگه داری و افزایش قدرت بدن هستند. در ادامه به روش تهیه این خورشت خوشمزه پرداخته می‌شود.

مواد لازم برای تهیه خورشت بامیه با گوشت و مرغ عبارتند از: گوشت چرخ کرده، مرغ، بامیه، پیاز، سیر، رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل، زردچوبه، روغن، گشنیز.

ابتدا پیاز را خرد کرده و در روغن بسیاری تفت دهید تا پیاز به رنگ طلایی در بیاید. سپس گوشت و مرغ را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا گوشت و مرغ رنگ‌دیده شوند. سپس سیر، رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل، زردچوبه را به آن اضافه کنید و آرام آرام آب داغ را به آن اضافه کنید.

بعد از آن بامیه را به خورشت اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید، بگذارید تا خورشت به مدت ۵۰ دقیقه‌یا تا زمانی‌که بامیه بپزد، بجوشد. در انتها ما رشته ریز و پخت گشنیز را به این خورشت اضافه می‌کنیم و همه را به خوبی مخلوط می‌کنیم.

خورشت بامیه با گوشت و مرغ آماده است و می توان آن را با جوانه یا چربی خشک شده سرو کرد. این غذا از نظر پروتئینی و ویتامین‌های مورد نیاز بدن بسیار مغذی است و به صورتی طبیعی انرژی بدن را افزایش می‌دهد. از طریق تهیه این خورشت، می‌توانید ذائقه خود را ارتقا دهید و یک غذای خوشمزه، خانگی و مغذی را برای خانواده و دوستان خود سرو کنید.



طرز تهیه خورشت بامیه با گوشت و مرغ در منزل

خورشت بامیه یکی از غذاهای محلی و سنتی ایران است که در فصول پاییز و زمستان بیشتر استفاده می‌شود. این غذا از بامیه، گوشت و مرغ بوجود می آید و بسیار غذای خوشمزه‌ای برای لذت بردن در سفره‌های خانوادگی است. طرز تهیه آن نیز بسیار ساده و قابل انجام با مواد خانگی است.

ابتدا بامیه‌ها را خیس کرده و آن‌ها را به همراه آب و نمک در حرارت متوسط به مدت نیم ساعت بپزید تا نِرَم شوند. در ادامه، گوشت قرمز را به تکه‌های کوچک خرد کرده و با روغن در حرارت متوسط به مدت چند دقیقه سرخ کنید. سپس مرغ را نیز که قبلاً خرد شده‌است وارد کرده و همراه با گوشت به مدت بیشتری بپزید تا نسبتاً نِرَم شوند.

در مرحله بعدی، پیاز را خلالی خرد کنید و همراه با زردچوبه به تفت بیاندازید تا حداقل به مدت 5 دقیقه در حرارت ملایم سرخ شود. بعد از آن، گندم و حبوبات را نیز به آن اضافه کنید و به مدت چند دقیقه دیگر بپزید. سپس با افزودن گوشت و مرغ به آن‌ها، همه مواد را با هم مخلوط کنید و به مدت 15 تا 20 دقیقه بیشتر بپزید تا غذای مستعد سرو شدن باشد.

در نهایت، برای پختن خورشت بامیه، می‌توانید آن را در قابلمه‌ای به همراه یک لیوان آب به مدت 15 دقیقه بپزید تا خامی‌های غذا برطرف شود. همچنین می‌توانید کمی نمک و ادویه‌هایی مانند دارچین و زعفران هم به آن اضافه کنید که عطر و طعم بسیار خوبی به غذای شما ببخشند. سپس خورشت بامیه را روی برنج یا نان خامه‌ای سرو کنید و در خانه و با دوستان و خانواده خود از لذت طعم آن بهره ببرید.



راهنمای تهیه خورشت بامیه با گوشت و مرغ

تهیه خورشت بامیه با گوشت و مرغ یکی از خوراکی های محبوب در آشپزی ایرانی است که در تمام مناطق کشور مورد استفاده قرار می گیرد. بامیه یکی از مهم ترین مواد تشکیل دهنده این خورشت است که باعث شیرین شدن طعم آن می شود. در ادامه به تهیه این خورشت می پردازیم.

در ابتدا باید بامیه ها را با آب و سرکه شستشو داده و آن ها را تمیز کرد. سپس بامیه ها را به اندازه مورد نیاز به قطعات کوچک تری خرد کرده و در حالت دلخواه تفت دهید تا لطیف شوند. بهتر است بامیه ها را قبل از تفت دادن در آب داغ به مدت 10 تا 15 دقیقه فرش کنید تا از آن ها کمی رس و زبری کاهش یابد.

پس از تمیز کردن مرغ و گوشت، آن ها را به قطعات کوچک تری خرد کرده و در دیگ مورد نظر قرار دهید. سپس با استفاده از روغن، پیاز را تفت دهید و به آن گوشت و مرغ اضافه کنید تا تفت بخورد. در این مرحله می توانید به علت کم بودن رطوبت مرغ و گوشت، ابتدا گوشت و مرغ را با یک قاشق آب تفت دهید تا رطوبت بیشتری به آن ها اضافه شود.

سپس به مرغ و گوشت، بامیه ها را اضافه کرده و تفت دهید. پیاز، سیر، زنجبیل پودر، زرد چوبه، پودر کمون، فلفل سیاه و نمک را به مواد خورشت اضافه کرده و همه را با هم مخلوط کنید. سپس 1 لیوان آب گرم داخل دیگ قرار دهید و برای حداقل 60 دقیقه به مدت کافی بپزید تا مواد خورشت کاملا حسابی پخته شوند.

همچنین می توانید برای تهیه خورشت بامیه با گوشت و مرغ از سبزی های دلخواه خود نظیر خیار شور، لیمو عمانی و نعنا ترخین استفاده کنید تا طعم و دلچسبی خورشت را بهتر کنید. بهتر است خورشت بامیه با گوشت و مرغ را با نان سیر تازه و کلوچه های سبوس دار سرو کنید تا طعم و شیرینی خطرناک آن ها با هم تعادل بیشتری پیدا کند.



نحوه ساخت خورشت بامیه با گوشت و مرغ

خورشت بامیه یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که در فصل پاییز و زمستان بسیار محبوب است. این خورشت با استفاده از بامیه، گوشت و مرغ تهیه می‌شود و در تمامی مناطق ایران به خصوص در جنوب کشور محبوبیت زیادی دارد.

برای تهیه این خورشت ابتدا بامیه‌ها را به صورت نیمه پخته در آورده و در آب جوش به همراه نمک و فلفل سیاه بپزید. سپس گوشت خورشتی را به صورت ریز خرد کرده و در روغن تفت دهید تا رنگش فراهم شود، سپس تخم مرغ را روی گوشت بشکنید و هویج، پیاز و سیر را برش داده و به گوشت افزوده و به همراه گوشت داغ کنید.

در ادامه بامیه‌های پخته را به تابه افزوده و به همراه گوشت داغ کنید. همچنین شکر و نمک به میزان دلخواه به آن افزوده می‌شود. برای دادن طعم و عطر به خورشت می‌توانید از زردچوبه و دارچین هم استفاده کنید.

سپس برای چند دقیقه بامیه، گوشت و سبزیجات را همراه با هم مخلوط کنید تا طعم و رنگ بهتری به خورشت بدهید. قبل از سرو می‌توانید کمی آب لیمو و خلال سبزیجات خرد شده به خورشت اضافه کنید که طعم و عطر آن را در بین مهمانان بیشتر کند.

در نتیجه، خورشت بامیه با گوشت و مرغ یک غذای سنتی و خوشمزه است که با توجه به مواد تشکیل دهنده آن، می‌تواند منبعی از پروتئین و ویتامین برای بدن شما باشد.



مواد لازم برای تهیه خورشت بامیه با گوشت و مرغ

برای تهیه خورشت بامیه با گوشت و مرغ، مواد لازم شامل بامیه، گوشت یا مرغ، پیاز، روغن، آب‌مرغ، زنجبیل، سیر، فلفل سیاه، زردچوبه و نمک هستند.

اولین مرحله در تهیه این خورشت، تهیه بامیه است. بامیه را می‌توانید خود را بشکل دستی یا آماده خرید کنید. در صورتی که بامیه تازه باشد، قبل از استفاده، باید آن را به صورت پوستی خرد کنید. پس از خرد کردن بامیه، در وسایل تهیه غذا به همراه آب، نمک و زردچوبه به مدت نیم ساعت بپزید، تا برای خوراکی شما مناسب شود.

برای تهیه خورشت، از گوشت یا مرغ نیز استفاده می‌شود. برای استفاده از گوشت، گوشت را به قطعات کوچک و قابل خوردن خرد کنید و پس از پخت بامیه، آن‌را با روغن، پیاز و زنجبیل به مدت ده دقیقه سرخ کنید. سپس به آن آب مرغ، نمک، فلفل سیاه و سیر را اضافه کنید و بگذارید مواد به خوبی با هم مخلوط شوند.

قسمت بعدی، اضافه کردن بامیه به غذا است. پس از غلیظ شدن گوشت یا مرغ، بامیه را به آن اضافه کنید و همه مواد را به‌خوبی با هم مخلوط کنید. این خورشت را برای حدود نیم ساعت به هم‌راه آب آن آهسته پخت کنید و در آخر دستور پخت خورشت بامیه با گوشت و مرغ به همراه مرغ یا گوشت شده لذت ببرید.