1. طرز تهیه ته چین ساده و بدون فر
ته چین یکی از پرمصرفترین خوراکیها در غذای ایرانی است و جزء غذاهایی است که در تمام ساعات روز، از جمله صبحانه، ناهار و شام روی سفره قرار میگیرد. در این مطلب، طرز تهیه ته چین ساده و بدون استفاده از فر، ارائه میشود.
برای تهیه ته چین ساده و بدون فر، ابتدا باید نودلهای ته چین را در آب جوش یک ساعت خیس کنید تا نرم شوند و پیچ خوردگیشان کمتر شود. سپس آنها را با یک قاشق زردچوبه رنگی و کمی نمک مخلوط کنید.
سس ته چین نیز باید به شکل جداگانه تهیه شود. برای سس ته چین، دو قاشق غذاخوری روغن کنجد را در تابه گرم کنید، سپس دو سیر خردشده، دو قاشق غذاخوری فلفل قرمز و دو قاشق غذاخوری نمک را به آن اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید. سپس دو قاشق غذاخوری آب، دو قاشق غذاخوری شیره خرما و دو قاشق غذاخوری آبلیمو را به مواد درون تابه اضافه کنید و دو دقیقه دیگر بمانید تا سس آماده شود.
نودلهای آماده را در تابه با روغن داغ برای حدود چهار دقیقه سرخ کنید. بهتر است نودلها را به صورت چند دفعه سرخ کنید تا به طور یکنواخت پخته شوند. سپس نودلهای سرخ شده را از تابه بردارید و به سس ته چین اضافه کنید تا همه گوشتخواران ته چین، سس را به خوبی بپوشاند. تهیه ته چین ساده و بدون فر را میتوان با کرفت کردن مواد دلخواهی مثل گوجهفرنگی و پیاز، تکمیل کرد. با دکوراسیون بازیگوشانه، ته چین ساده و بدون فر آماده سرویس دهی است.
2. طرز تهیه ته چین ساده با استفاده از تابه
ته چین یکی از معروفترین غذاهای آسیایی است و در بسیاری از رستورانها به عنوان یکی از غذاهای اصلی سرو میشود. این غذا شامل حبوبات، سبزیجات و گوشت است که با هم تفت داده میشوند و در نتیجه یک غذای ساده و سرشار از مواد مغذی تولید میشود.
برای تهیه ته چین، مواد اصلی شامل برنج، گوشت، سبزیجات، حبوبات، روغن، سس هویج، زنجبیل و آب است. ابتدا برنج را به همراه حبوبات پخته و سپس در تابهای با روغن سوخته، گوشت، زنجبیل و سبزیجات را تفت داده و به همراه سس هویج و آب به مدت چند دقیقه پخته میشود. سپس ته چین با شیرینی و تندی مطلوب دلخواه سرو میشود.
ته چین باعث تامین مقدار زیادی پروتئین، فیبر، ویتامینها و مواد معدنی میشود و به عنوان یکی از غذاهای سالم و سرشار از مواد مغذی شناخته میشود. همچنین این غذا باعث افزایش سطح انرژی، کاهش وزن و پیشگیری از بیماریهای خطرناک مانند دیابت، سرطان و بیماریهای قلبی و عروقی میشود.
در نتیجه تهیه ته چین با استفاده از تابه یکی از سادهترین امور در آشپزی است و با توجه به مواد مغذی و خواص درمانی آن، میتوانید برای خود و خانواده خود یک انتخاب سالم و مناسب داشته باشید.
3. روش سریع تهیه ته چین با استفاده از گودال آب
ته چین یکی از مهمترین غذاهای محبوب در کشورهای آسیایی مانند چین، ژاپن و کره است. ته چین به عنوان یک غذای سریع تهیه در میان بسیاری از مردم شناخته میشود و اغلب در رستورانها یا مغازهها با فضای کوتاهی آماده میشود.
یکی از روشهای سریع تهیه ته چین با استفاده از گودال آب است. در این روش، ابتدا نودلهای ته چین را در آب جوش قرار داده و پخت میکنیم. سپس با استفاده از یک تورنیو، نودلها را به دور گودال آبی که در وسط آن قرار دارد، میچرخانیم.
آب در گودال باید به خوراکی اضافه شده و خوراک باید تهیه شده و آماده مصرف باشد. بعد از این مرحله، مواد دیگر از جمله گوشت، سبزیجات و ادویه جات به همراه سس یا نمک در ظرفهای جداگانه آماده شده و کنار گودال آب قرار میگیرند.
سپس با استفاده از چاقو و چنگال، مادههای آماده شده را به نودلهای ته چین اضافه میکنیم و آنها را با یکدیگر مخلوط میکنیم. در نهایت، غذای ته چین آماده خوردن است و میتوانیم آن را با استفاده از چاقو و چنگال، مستقیماً از گودال آب خورد.
با توجه به سادگی و سرعت تهیه ته چین با استفاده از گودال آب، این روش به عنوان یکی از گزینههای محبوب در رستورانها و مغازههای تهیه غذا محسوب میشود.
4. طرز تهیه ته چین با استفاده از کاسه مخصوص
بسیاری از افراد در تهیه غذاهای چینی، به دنبال راه حلهایی هستند که مراحلش ساده تر شود و چندان وقت نیز نگیرد. یکی از این روش ها، تهیه ته چین با استفاده از کاسه های مخصوص است. در این روش، به جای استفاده از ماهی تخم مرغ، از نودل های کاسه ای استفاده میشود که این نودل ها گاهی به صورت ریز و همچنین در نوع های دیگری کلوخهای باشند.
برای تهیه ته چین با استفاده از کاسه، ابتدا نودل ها را در آب جوش به مدت ۳ تا ۵ دقیقه آبکش کنید و اجازه بدهید کاملاً خشک شوند. سپس روغن وی تدفینگ یا سایر روغن ها را در تابه یا ویک بزرگ بریزید و آن را روی حرارت بالا گذاشته و پیاز و سیر را به همراه گوشت داغ کنید.
حالا نودل ها را به تابه اضافه کنید و آنها را با سایر مواد ترکیب کنید تا همه ی مواد خوب ریزش کنند. سس های دلخواه را افزوده و به مدت دو الی سه دقیقه دیگر تازه داغ کنید. در صورت نیاز به باز پختن، حرارت را کمتر کرده و مواد را برای چند دقیقه تازه داغ نگه دارید.
بعد از آماده شدن، ته چین را به صورت فوری سرو کنید تا استفاده کننده از گرمایش آن لذت ببرد و این غذا واقعا از خوشمزگی بالایی برخوردار باشد. در نتیجه، در این روش تهیه ته چین با استفاده از کاسه، شما میتوانید یکی از شیرینی های خود را به راحتی تمام کنید و در عین حال زمان بر آن باشید.
5. طریقه تهیه ته چین با استفاده از مخلوط کن
ته چین پرطرفداری است که در ایران و کشورهای خاورمیانه معمولاً به عنوان یک غذای پرطرفدار سرو میشود. برای تهیه آن، میتوان از مخلوط کن استفاده کرد. در ادامه به نحوه تهیه ته چین با این روش پرداخته میشود.
1. مواد لازم: برای تهیه ته چین با مخلوط کن ابتدا باید مواد لازم را آماده کنید. این مواد شامل برنج، لوبیا قرمز، روغن، سس سویا، سیرخامه شده، زنجبیل خامه شده، نمک و فلفل سیاه است.
2. پخت برنج و لوبیا قرمز: باید برنج و لوبیا قرمز را پخته و برای خنک شدن در هوا قرار داد. برای پخت کافیست ابتدا برنج و لوبیا را با یک نسبت مشخص در آب جوش میپزید و سپس نگه میدارید تا کامل پخته شوند.
3. تهیه حلقههای پیاز: پیاز را خرد کرده و در روغن تفت داده و بعد از تفت دادن آنها حلقهای میکنید.
4. ترکیب مواد: حالا مواد را با هم ترکیب کنید. برای این کار برنج و لوبیا قرمز را در مخلوط کن قرار داده و تا مرغوب شدن آنها از دستگاه استفاده کنید. سپس به این مخلوط پیاز، سیر، سس سویا، فلفل سیاه و نمک اضافه کرده و بههم بزنید. در این مرحله همچنین باید مخلوطی از زنجبیل و سیر را هم آماده کرده و به مواد اضافه کنید.
5. سرو: غذای ته چین را در بشقابی میریزید و با حلقههای پیازیتان سرو میکنید. همچنین میتوانید از تخم مرغ سرخ شده و تره فرنگی برای تزئین استفاده کنید.
از این روش ساده و کارآمد برای تهیه ته چین استفاده کنید تا به راحتی و سریع مهارت تهیه این غذای پرطرفدار را بدست آورید.
6. روش پخت ته چین در ماکروفر
روش پخت ته چین در ماکروفر یکی از روش های سریع و آسان برای پخت غذاست که بسیار محبوب است. این روش معمولا برای تهیه غذای سریع و ساده بکار می رود و نیازی به استفاده از فر و یا شعله باز ندارد. در این روش ، ته چین با ترکیب مخلوطی از نودل های ماکارونی و طعم دهنده های مختلف تهیه می شود و با استفاده از ماکروفر، در عرض چند دقیقه پخته می شود.
برای شروع این روش، نیاز به تهیه نودل هایی از نوع ماکارونی است. پس از آماده کردن نودل، به آن می توان موادی مانند مرغ، گوشت یا یک سبزیجات مخلوط کرد. در مرحله بعد کمی روغن به آن اضافه و همه مواد را با یکدیگر مخلوط کرد.
سپس، تهیه کردن ته چین در ماکروفر به این صورت است که مواد را در یک ظرف مناسب قرار داده و آن را در ماکروفر قرار داد و به مدت 6-7 دقیقه پخته کنید. بعد از پخته شدن، ته چین با چنگال مخصوص خود، مخلوط شده و آماده سرو در ظرف مورد نظر می شود.
این روش تخمیناً برای تهیه ته چین در یک وعده غذایی تا ده دقیقه طول می کشد و به دلیل سرعت و سادگی آن، در کنار تهیه غذا های ساده و سریع مورد استفاده قرار گرفته است. با استفاده از این روش، شما می توانید در چند دقیقه یک غذای اصیل و خوشمزه تهیه کنید.